Milí přátelé, - 18.3.2014

18.03.2014 23:24

 

 

Milí přátelé,

jakoby "náhodou" se sešla poselství, která mají jednu společnou myšlenku. Je to úžasné jak život umí tvořit, synchronizovat, aby se vždy v pravý čas to potřebné ukázalo.

Dnešní poselství Mistra Hilariona je o dosti jiné než obvykle. Je mnohem, více vnořeno do reality života. Výrazně více popisuje energie a jejich kvality přímo na reálných situacích na planetě. A přímo vyzývá lidi k tomu, aby se opravdu kvalitně naučili rozlišovat energie a již více nevěřili tomu, co jim různými cestami předkládají ti, kteří lidstvo až dosud ovládali. Zvl.pak upozorňuje na "recepty vládců" podnítit demonstrace a pak tam vnutit, i přímo uměle vložit, prcky násilí a dále pak na tom situací a lidstvem manipulovat.

Je to přesně to, co nyní vidíme leckde po světě a čeho jsme byli svědky naposledy např. na Ukrajině a předtím v Sýrii, Libyí, Egyptě, Venezule a mnoha mnoha dalších místech. Je důležité umět rozlišovat v různých společenských situacích, jak místních, regionálních, tak i pak v těch globálních, kde jsou jaké energie. Je např. také dobré umět rozlišit, zda např. EU je dobrá myšlenka či ne nebo zda jen tato myšlenka byla zneužitá těmi, kteří nám vždy vládli, aby jejich vláda pokračovala dál a způsoby, které jim vyhovují a přinášejí jim klidné vládnutí, moc a bohatství na úkor všeho lidstva a planety. A dalo by se poukázat na vše, na mnoho dalšího z našeho každodenního života.

Obdobně mluví, jistě svým zcela osobitým stylem a jazykem i Solara ve svém březnovém Surfreportu, z něhož dnes představuji onen tzv. malý fragment. Říká, že březnem dochází ke změně pohybu, k novému začátku. Ucítíme velkou vlnu energií těch, kteří se probouzejí a osvobozují. Březen je měsícem velmi náročným. Zažíváme v něm celou sadu energií, aktivitu těch, co nesou staré energie a vnímáme množství nových energií. Je to blázinec. Pro mnohé velmi náročný blázinec. Klade to velké nároky na rozpoznávání energií, na kterou stranu se přidat, kam se vydat, kterým směrem.  A jsou proto někteří velmi unavení.

V této situaci, kterou popisují výše uvedená dvě poselství, v tomto našem přítomném okamžiku, v okamžiku veliké celoplanetární vřavy, kdy se mísí všechny možné energie, lidé blázní, temná strana ve své zuřivosti z rozšiřování světla a strachu ze ztráty své moci, vrhá manipulované lidi do mnoha různých bouřlivých situací a událostí, ve kterých se lidé často špatně orientují, nevědí "která bije" jak se říká, tak v této době přinášíme Kryonovo poselství s názvem "Příštích 18 let". A musím doplnit: Lee Carrol před hlavním channelingem přijímá v dopoledních hodinách často také tzv. minichanneling, který je úvodem pro hlavní, který pak následuje večer. Pokud pak udělá sám přepis channelngu tak, oba spojí do jednoho textu a provede rechannelování, aby spojené části na sebe správně vázaly. Vzhledem k tomu, že jeho přepis neexistuje a překlad byl proveden ze záznamu mp3, nemohlo dojít k tomuto "spojení" a tak vám předkládáme dva samostatné channelingy - krátký mini a hlavní channeling

Toto poselství Lee Carroll přijal začátkem prosince 2012. A plně se zde věnuje vysvětlení toho, co pro lidstvo znamená tzv. 36leté časové okno, o kterém se krátce zmiňoval v několika předchozích poselstvích a o němž jsem uvedl některé informace v mailu z 3.3. 2014 v souvislosti s některými tam uváděnými články a kde jsem také připojil i citace z oněch dřívějších channelingů. Kryon v tomto svém sdělení vysvětluje složitost této doby, tohoto období, do kterého jsme v průběhu r. 2012 vstoupili. Je to proto, že jsme v první polovině časového okna odvedli skvělou práci a zvětšili podíl Světla na planetě (jenže tato práce ještě není dokončená) a v důsledku toho nyní žijeme životy současně v realitách založených na různých energiích - na té staré, ovládací a na nové láskyplné, a kdy ta stará energie dobrovolně neodejde. A protože vlastní moc, brání se a útočí.

Kryon upozorňuje na to, že nás čeká, z celkovějšího (i globálnějšího) hlediska několik let "společenské vřavy", kdy se bude zdát, že přes všechnu naši námahu, práci, kterou jsme na sobě při své transformaci, při očišťování svých energií, navyšování vibrací sebe, ale i v rámci lidstva, pro planetu, odvedli, že to vše nic neznamenalo, že se poměry na planetě zhoršují, že vládci upevňují moc apod. Ale opak je pravdou.
Všechna ta prudkost, zvraty, převraty, různé akce, vyvolávání i nějakých konfliktů, i zostření vztahů mezi některými státy atd., to vše je výsledkem zvětšujícího se ho množství Světla na planetě a zvyšujících vibrací. Spousta "tajemství", toho, co mělo být skryto, jak vládci a korporace ovládají lidi, jak lidi zneužívají, jak lidem omezují život, jak zneužívají své postavení a moc pro svůj osobní prospěch bez ohledu na zdraví a životy lidí a planety, jak dokonce organizují negativní stavy ať již co se týká zdraví či potravin, ale i válek apod. za účelem zisku atd., vyšla najevo a stále další a další leze na denní světlo. A to je to, ten nárůst Světla, probouzení se lidí ze "spánku", počínající schopnost lidstva myslet a se samostatně rozhodovat z pozice Světlo x Tma, to je to, co způsobuje to zděšení a aktivaci Vládců (Archonů) a všech jejich přisluhovačů (a proto také např. "obránce demokracie" M. Kalousek zostřuje svou rétoriku i opatření) a proto se děje vše to, co se děje a co uvádí v omyl lidi toužící po životě ve Světle, neboli na Nové Zemi. V tomto Kryonově poselství se situací podrobně seznámíme. A nejen to, Kryon pochopitelně říká jak se v to to období zachovat, co s tím. A přidává i další informace, která ukazují co může nastat, když vše dobře zvládneme. A proto všechno je úkolem doby držet Světlo, stát ve své zvětšující se síle, ve svém Srdci, nepodléhat iluzím a trikům temných.

Jennifer  Hoffman sepsala zajímavé krátké pojednání o kladení otázek a odpovědích. A opravdu se to jmenuje "Kladení otázek, hledání odpovědí", kde se zabývá tím, o čem to vlastně je to "kladení otázek", kde se nacházejí odpovědi, proč otázky klademe, z našeho lidského pohledu, ale i z pohledu vyššího a kam to pak vyústí.

V minulém mailu jsem vám zaslal zajímavý rozhovor s Cobrou ze srpna 2013. Zaujalo nás to a dnes vám tedy zasílám další rozhovor, který s Cobrou vedla 7.1. 2014 Alexandra Meadors.

Cobra zde hovoří o svém, názoru na rok 2014, o tom, kdo jsou Archoni, hovoří o jezuitech v současné době - tady jen krátce, podrobnější informace je v některém z předchozích hovorů, což se pokusíme nalézt. Vyjadřuje se k finančnímu systému a k jisté formě jeho pádu - tady je dost informací vztaženo pochopitelně, hovoří o možné nové měně, o drahách kovech apod. Naznačuje možné kontakty některých osob s Plejáďany (od nichž máme naši DNA), zmiňuje se o OSN a v té souvislosti o tzv. "Kabale" (jinak také jinými nazývaní Iluminovati), tedy "temné společenství" zneužívající své vědění k ovládání planety a lidstva, zmiňuje se o Snowdenovi a jeho odhaleních, hovoří o jaderné energii a jaderných zbraních, a hlavně, říká se zde, že je klíčové se naučit rozlišovat energie a jejich nositele a jak vše záleží na nás, jak vnímáme realitu, jak udržujeme svou mysl pozitivní, vč. našich záměrů. Jinak řečeno, vhodně to doplňuje to, co uvádí ve svém sdělení Kryon.

Z rubriky "Naše zdraví" dnes mám zajímavý článek o parazitech a jejich odstraňování s názvem "Deotoxikačné kúry proti parazitom v tele".

A jelikož včera se konala v Aurasomě opět pravidelná úplňková meditace s Evou Puklovou posílám také odkazy na audio záznam Opět dle jednotlivých částí. Tentokrát doporučuji stáhnout si a poslechnout i povídání před meditací vzhledem k důležitým informacím, které nyní přicházejí ke svému vrcholu.  A k tomu je také zaměřená i vlastní meditace.

Úplňková meditace 17.3. 2014 - Povídání před meditací, důležité
Úplňková meditace 17.3. 2014 -Meditace
Úplňková meditace 17.3. 2014 - Povídání po meditaci

A na závěr, něco také pro odlehčení. Dvě hudební videa. Jednak hudební klip, parodii na jeden velmi známý a oblíbený, starý americký film (Někdo to rád horké). A jistě si při něm vybavíte onu zobrazovanou scénu a její tehdejší protagonisty vč. Marilyn Monroe. Velmi zdařilé, doporučuji.
Glucoza - Jura

Druhý klip představuje 9letou Amiru z Holandska jak zpívá Ave Maria. Neuvěřitelné!!!! Perfektní. Vzhledem k tomu, že jde, jak jinak, o záznam z její účasti v talentové soutěži, tak zpěv začíná asi po 1:18 min. Event. si posuňte video posuvníkem nechcete-li poslouctat rozhovor v holandštině.

INCREDIBLE OPERA SINGER Amira (9 yrs) sings Ave Maria!

A jelikož ve čtvrtek jedu na seminář, tak se těším ve Skokovech na setkání. A příště asi opět až v úterý. Dříve to nestihnu.

Přeji skvělý, radostný týden
Láďa



 

 

 

Mistr Hilarion

Poselství pro týden 16.3. 2013 - 23.3. 2014           

              

Milovaní,
časy, v nichž nyní žijete, obsahují všechny prvky, které se dají v duálním světě najít. Těm z vás, kdo jste se zaměřili na pozvednutí se nad šarvátky a na vystoupení z paradigmatu, se může zdát, že svět zešílel a že dnům vládne chaos. Prosím, uvědomte si, že toto jsou časy konce, o kterých bylo hovořeno dříve, a že ti, kdo  vládli nad masami, se zoufale pokoušejí pokračovat v nastolování strachu do srdcí většiny lidstva, tak aby mohlo být dále ovládáno. Dobrou zprávou je, že většina lidí na světě  již nereaguje na tyto staré programy víry. Jednoduše  si žijí své životy a pracují na svých vlastních cílech a nepřikládají význam žádným událostem, o kterých se zdá, že otřásají světem. Vidí, že je to pouze svět, jakoby byl vnímán čočkami zábavního mediálního průmyslu.

Samotní lidé touží po změnách a přejí si užívat si život v inkarnaci v lidském těle. Chtějí rozpoznávat přírodní prvky v potravě kterou jedí, v prostředí ve kterém žijí a v dalších obyvatelích, kteří tento svět sdílejí s nimi. Protože lze mít lehký přístup k technologiím a informacím které jsou lehce přístupné, každý může jít on-line a dělat si výzkum, aby našel informaci, která mu pomůže posunout se v pochopení  daného tématu vpřed. Trvá jen pár chvilek,  abyste viděli, že to, co vám nabízejí na zábavních kanálech a ve zpravodajství, není nic nového nebo jiného. Je to pouze další verze metody jak vyrobit problém, vyrobit reakci na něj a pak najít řešení, které chtěli prosadit již na začátku. Když lidé chápou, o co ve hře jde, jdou jednoduše dál a nevěnují tomu svoji energii a pozornost a to se v současné době děje.

Většina lidí na světě je mírumilovná a jenom chtějí žít život v míru. V mnoha částech světa se lidé společně postavili, aby projevili svůj postoj vůči těm, o kterých se předpokládá, že by jim měli sloužit. A v těchto situacích pracují mocenské síly na tom, aby to vypadalo, že protestující se dostali mimo kontrolu a jistou legitimitu, a že musí být potlačeni, aby byl znovu nastolen pořádek.

Tento scénář se odehrává na většině veřejných shromážděních lidí po celém světe, kteří v klidu stojí a žádají změnu a je to součást repertoáru těch, co jsou u moci. Od těch, kdo žádají změnu, si to vyžaduje velké odhodlání, aby  stáli v míru, když vyjadřují své požadavky a pro tyto lidi je důležité, aby nereagovali na živly, které se snaží, aby celé shromáždění vypadalo násilnicky. Ze strany mírumilovných protestujících to vyžaduje  bdělost a rozvahu. Od každého člena mírumilovného shromáždění to vyžaduje obrovskou sebekontrolu.

Jak vesmírné energie neustále zaplavují planetu, lidstvo jako celek se probouzí a rozpomíná se na své právo žít svůj život v míru a suverenitě. Když lidé přijmou víc světla ve vyšších frekvencích kterými jsou obklopeni, otevírají se novým perspektivám, které předtím nebyly viděny ani rozpoznány. Světlo je revolučním katalyzátorem, přinášejícím změny, které si všichni přáli ve svém světě vidět. Pro lidi není lehké, když se nejdříve začnou uskutečňovat změny v nich samotných a to se nyní pravidelně děje. Světlo znamená konec pohodlným iluzím, které byly na této planetě včleněny do každodenního života. Světlo si žádá přenastavení vnímání u každého člověka. Světlo začíná otvírat  způsoby chování,  které přináší více světla všem.  

Před lidstvem stojí nyní tento úkol - Probudit se a uvědomit si, že ono, individuálně i kolektivně, má více  moci než si kdy bylo toho vědomo. A poté začít provádět VĚDOMÉ VOLBY, aby se dostalo do jemnějšího způsobu života bytí,  který ctí všechny obyvatele tohoto světa jako suverénní bytosti, kterými opravdu jsou. Ctít světlo, které je nedílnou jiskrou v nich samotných, které je jejich spojením s Božským. Aby vytvořili svět, kde bude opravdová rovnoprávnost pro všechny jeho obyvatele a v němž bude jejich domovská planeta uznána jako vědomá cítící Božská bytost,  která je součástí větší sítě světů,  které jsou mimo ni, a aby pracovali usilovně pro to, aby ji navrátili do někdejší slávy - každou myšlenkou, slovem, i skutkem tak, aby se jejich svět mohl připojit k ostatnímu univerzu jako vážený člen obrovského systému světů, které spolupracují v míru a harmonii.

Do příštího týdne…

Já JSEM Hilarion

©2013 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Strážce Symfonií Milosti
www.therainbowscribe.com

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky, do češtiny přeložila Mirka K. (www.transformace.info). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

 

 

 

MALÝ FRAGMENT SOLAŘINA REPORTU NA BŘEZEN 2014

ZMĚNA V POHYBU

 

Březen začíná s intenzitou tsunami. Nová energie, která nyní přichází, je tak silná, že je to téměř krušné, téměř nás to převálcuje. Můžeme cítit spodní proudy něčeho tak divukrásného, tak rozsáhlého, tak moc „Mimo mapu“, co se rodí, a to nás naplňuje směsicí posvátné hrůzy, hluboké úcty, výrazné vděčnosti a nadšení. Všechno tepe změnou. Stále jsme bombardováni Hurikány Změny, ne pouze Větry Změny. Proto je tak důležité celou dobu spočívat ve své Pravdivosti; to je místo oka v bouři.

 

Březen se zdá být neuvěřitelně rychlý; je dramatický a drsný. Vše se pohybuje kupředu rychlostí světla. Je skvělé, že jsme vstoupili do režimu zoomu, ale občas se musíme vypořádat s příliš mnoha věcmi. V tom okamžiku nejvíce potřebujeme ticho a klid, nehybnost. Tento měsíc je směsicí nepřekonatelných energií, (které neustále sílí), a čerstvé inspirace přinesené masivní tvořivou vlnou.  Je to jako když závodíte na laně visícím nad hlubokým údolím –  kráčíme extrémně rychle, ale musíme si být plně vědomí každého kroku, protože nevědomá akce může způsobit, že se potopíme, a to s celou intenzitou.

 

Jak vstupujeme do března, někteří z nás jsou znatelně unavení. Cítíme se jako zmlácení boxeři, kteří mají za sebou hodně kol; absolutně unavení až na kost. Po mnoho měsíců jsme řešili závratné množství maličkých detailů, žonglovali s nimi v naší přecpané mysli. Už máme dost věcí, které máme udělat, ale stále se objevují další a další urgentní úkoly – nekonečná řada věcí, které máme udělat, a zdá se, že nikdy neskončí.

 

Avšak jakkoli bychom si přáli nechat všechno být, nemůžeme. Jsme uprostřed masivního, nebo spíš neuspořádaného zrození, a nemůžeme teď zastavit. Lapáme po starém vzduchu s jeho kapsami nové čerstvosti dávající život, ale není tam dost nového, aby nám to plně dodalo energii. V tu chvíli začínáme mít zvláštní fyzické symptomy, které nám říkají, abychom spěchali a zcela se dostali do Nové Krajiny jak nejrychleji můžeme. Je zde pocit zvýšené naléhavosti, protože cítíme, že nebudeme moci již dlouho dýchat starý vzduch, který nás nebude schopen podpořit.

 

Jedním z důvodů, proč se cítíme tak zahlcení a zdrcení, je, že žijeme v obrovském množství rozsáhlé škály energií. Sahají do hluboké rozsáhlosti Nové Krajiny a přinášejí ji sem, do akcí naplněného TADY a TEĎ, spřádáme je všechny dohromady do Nového Paradigmatu. Tak se rodí Nový Svět uprostřed starého světa.

 

Je zde hluboká vážnost, která proniká vším, zvýšená geopolitickými povstáními, přírodními katastrofami, nečekanými nemocemi a úmrtími těch, které známe. Je to zvláště šokující, když jasní mladí jedinci Druhé Vlny opouštějí planetu. To vše ukazuje křehkost života právě teď; nikdy nevíme, co přijde. Tato křehkost způsobuje, že naše existující vztahy se prohloubí. Hroty jsou opravdu vysoké a budou ještě vyšší. Ale odhalované úrovně Pravdivosti jsou úžasné a naprosto za to stojí.

 

Změna v pohybu začala... Naskočili jsme na své kouzelné Zelené Koně a začínáme naši životní jízdu. Zbývající pouta k našim starým životům, starým já a starým příběhům se trhají, jedno za druhým, v hurikánu silných větrů. Jak se osvobozujeme od minulosti a vynořujeme se jako autentické, sobě vlastní bytosti, díváme se na všechno novýma očima. To nám umožňuje sladit se s naším Pravým Směrem a Pravým Účelem. A Změna v pohybu bude jen stále silnější...

 

V této době mnoho lidí zažívá významné probuzení, naprostou přeměnu a dokonalý posun o 360´. Závoje iluze se náhle rozplynou a vynoří se jejich Pravé Já. Zároveň bude křišťálově jasný i jejich Pravý Směr. Děje se tak proto, že energie nyní nadmíru podporují to, abychom se stali opravdovými, autentickými bytostmi žijící Opravdové Životy.

 

Tento měsíc opravdu bude novým začátkem. Březen je první měsíc, ve kterém ucítíme mocné účinky vstupu této nové vlny lidí, kteří se právě osvobodili a nyní dělají 100% závazek k tomu, aby šli svým Pravým Směrem se vším, co mají. To vytvoří velký rozdíl a pomůže to projasnit cestu do Nové Krajiny pro nás všechny.

 

Nyní je čas zvolit ŽIVOT. Skutečný, nám vlastní, PRAVÝ ŽIVOT cítěný srdcem. Je čas jednoduše skočit do toho a udělat to. Jít cestou našich slov tím, že budeme investovat náš čas, energii, peníze a celou bytost do toho, co nejvíc chceme zhmotnit. Žít to, co je nám vlastní, naší autenticitu, integritu a PRAVOU LÁSKU SRDCE ve všem co děláme. Tento tanec do nového Pravého Života začal a nemůže být zastaven.

 

Solara

www.nvisible.com

 

Toto je velmi malý fragment Solařina kompletního  Surf Reportu na březen 2014. Celý Surf Report a týdenní Updaty jsou dostupné po zapsání v angličtině, němčině, portugalštině, ruštině a španělštině na INVISIBLE MERCADO.

 

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Markéta N. (www.transformace.info). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

 

 

 

Příštích 18 let – minichanneling
Tento živý channeling byl přijat v Laguna Hills v Kalifornii 2. prosince 2012

Zdravím vás, moji drazí, jsem Kryon z magnetické služby.

Vždy jsou zde tací, kteří to zpochybňují. Vždy. A ti budou pohlížet na tuto trojrozměrnou scénu a prohlásí, že je to jen člověk v křesle, předstírající za peníze. Je tohle nafouknutá skutečnost - že vás přivedla veškerá energie, ve které žijete? Pohybujete se v režimu přežívání. A mnohokrát jsou vám předkládány věci, o kterých vám ti, kteří jsou s vámi, říkají, že byste jim měli věnovat pozornost, protože jsou skutečné. A my to nijak nesoudíme.

Vždy, když vás vidíme, před touto skupinou, s touto energií, v tomto měsíčním období; pokaždé se vás ptáme, jestli je tohle pochopitelné, že jste na tom křesle a věnujete tomu celý dlouhý den. Je tohle pochopitelné? A logické? Rozšířili jste bublinu své dimenzionality? Svého vnímání? Toho, co dovolíte… o čem vám bylo řečeno, že je snad bláznivé nebo neexistující. A pro těch pár hodin, kdy to vše přerušíme a řekneme - co když je to přesně takové, jaké se to zdá. A na konci dne, když se vám to nebude líbit a nebudete s tím souhlasit, můžete za tím zavřít dveře a odejít. A já to budu říkat stále znovu a znovu. Vy odejdete, ale my jsme stále s vámi.

Máte kolem sebe stejný doprovod jako léčitelé - a v této místnosti jsou léčitelé - protože taková je Boží láska. Drazí, pro rodinu neexistuje žádné souzení. Prostě není. A pokud vám bylo řečeno, že je - to je ta bublina, kterou bychom chtěli, abyste propíchli. Tyrkysové bytosti - mohlo by to být skutečné? A co to znamená? Že přicházejí ze zdroje, který byste měli znát! O ona ho zná. Měli byste vidět, jakou má barvu. Je na pódiu – Nancy (Kryon hovoří o Nancy Anne Tappe – parapsycholožce, která studuje barvy, a mj. píše knihy a přednáší o indigových dětech). Tyrkysové bytosti. Co vytváří tyrkys? Podívejte se na některé barvy a na jejich význam. Co představuje modrá? Matku. Co znamená zelená? Léčení. Pokud to dáte dohromady, získáte léčivou mateřskou energii, která přilétá na toto místo, tuto Zemi. Je to opětovné získávání rovnováhy a rekalibrace způsobem, o kterém původní obyvatelé věděli. Je čas rekalibrovat vaše myšlení, drazí, a podívat se na moudrost Gaii. Na moudrost těch, kteří žili v dávných časech.

Někteří z vás byli požádáni, aby přinesli toto z Akáši (z dřívější doby), protože jste svými vlastními předky. Vím, kdo tu je. Vím, kdo tu je. Víte, kdo sedí v této místnosti? Mladí, o kterých jsem mluvil. Nechci uvádět do rozpaků ty, které bych jmenoval či nejmenoval – špičkové světové léčitele mezi vámi. Učitelka Barbara je tady. Její portál je široce otevřen. A ona ví přesně, co se na pódiu odehrává. Spirituální matka mého partnera - léčitelka B. je tady! Dokáže léčit na velké vzdálenosti a skutečným způsobem – propojením kvantové energie – velmi silná a hluboká práce. Je zde také ta, která jako první ve vědě o astrologii dala dohromady vrstvy interdimenzionálních schémat nad těmi trojrozměrnými. Zeptejte se jí na domorodé obyvatele… Učitel Keith je tady. Vždy tu je. Ví vše o „chemii“ v očích. Ti, kteří pomohli mému partnerovi s knihami, jsou zde. Je to rodina. On to nazývá domovem, ale nerozumí tomu, co jeho domov je - je mnohem větší než Země.

Vím, kdo tu je. A ti, kteří jsou anonymní a provádějí hlubokou práci, dnes přišli, aby to ověřili. Vím, že tu jste, že tu sedíte. A chci vám říci následující: dnes večer vám něco dám. Na konci dne vám chci říci něco o příštích 18 letech. O věcech, o kterých byste měli uvažovat, ale dosud jste to neudělali. Abyste se zaměřili na to, co by mohlo být trochu jiné. Chci, abyste všichni oslavili skutečnost, že jste si vědomi posunu. A pro většinu z vás v místnosti je to důvod, který vás sem přivedl. Chci vám něco připomenout. Jak to říct… Je to důvod, proč jste tady. Byli jste předurčeni k tomu se probudit - teď. Mluvím ke třem lidem v této místnosti, kteří skutečně nevěděli, jestli přijdou. Chci oslavit to, že jste zde na této židli. Chci vám něco říci. Pro to jste se narodili - a to tady zazní. A není se k čemu připojit, drazí, a není komu platit. Je to o probuzení k tomu, kým jste. Připojení se k rodině, která pracuje s touto planetou, aby uskutečnila boží lásku. A směřuje to k něčemu, co bychom mohli nazvat věkem posvátného ženství - mateřské energie, léčivé energie, jemnější planety, o které mluví můj partner. A vy všichni jste přišli pro tuto chvíli. Vy všichni. Jsou tu mladí lidé, jsou tu i starší lidé, ale nesejde na tom, protože všichni jste tak staří jako ty kopce (metafora – všichni jsou staré duše – pozn. př.). (Kryon se směje.)

Pokud nasloucháte těmto slovům a rezonujete s touto energií, řeknu vám, staré duše: už jste tu dříve byli. A pro řadu z vás, kteří se zajímáte o Akášu – všechny ty roky a životy, které jste do ní vložili… TOTO je život, na kterém opravdu záleží. Tohle je ten, kdy sejete semena.

Seděli jsme v křesle zrovna jako teď, říkal jsem vám o vašich rodičích. Na druhé straně závoje, ještě předtím než jste se vůbec narodili, seděl jsem tady a mluvil o důležitosti tohoto, že je třeba si nasadit klobouk zcela jiného myšlení na toto téma - že oni věděli, že vy budete TI (praví – pozn. př.). A oni vás mohli zavrhnout, protože jste příliš divní. Mohli vám zavřít dveře. Už tu nemuseli být. Ale oni věděli, co uděláte. Na druhé straně závoje, s božím vědomím, je to úplně jiný systém. A všichni z nich jsou proto zodpovědní za to, co uděláte. Žádáme vás, abyste se na to podívali, abyste rekalibrovali své pocity vůči nim v případě, že jste k nim cítili něco, co bylo za hranicemi lásky, slitování, cti a milosrdenství. Co vy na to? Toto je váš čas. Tyrkysové bytosti jsou kolem vás. Přicházejí sem. Láska, léčení, slitování - to je nová planeta.

A těm, kteří říkají: „Já to nevidím. Vidím válku a hrůzu. Vše, co vidím, jsou problémy a temná energie,“ řeknu, že to je důvod, proč vás nazývají Pracovník světla. Protože tohle je čas na vaše světlo. Čekali jste po celou tu dobu. A to je ta změna, můj milý. Učiň ji pozitivní.

Před 23 lety jsem se objevil v životě mého partnera a jeho partnerky. A nyní sedím v křesle a říkám: teď už víš proč. Teď už víte proč. Abyste vyvolali tento čas, prostě se připravte. A mnoho z vás je. Takže takto to funguje. Portál je otevřený a připravený, abyste jím mohli projít. Tím portálem je soucitný čin - rekalibrace myšlenek a energie… a způsobu, jakým žijete.

Vrátím se.

A tak to je.

KRYON

Zdroj: MP3 nahrávka (13 minut) „Kryon mini channelling“  - www.kryon.com.

Tento záznam Kryonova channelingu je vám ZDARMA k dispozici. Užijte si jej, pracujte s ním, ale není určen k veřejné produkci (rádiovému vysílání apod.).

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky a pro www.transformace.info a www.kryon.webnode.cz do češtiny přeložil Vladimír H. Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

 

 

 

“PŘÍŠTÍCH 18 LET”

Tento živý channeling byl přijat v Laguna Hills v Kalifornii 2. prosince 2012

 

Zdravím vás, moji drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

V tuhle chvíli už možná někteří z vás poznali energii tohoto okamžiku. Jste svědky kvantové události. Tento muž se učil 23 let. Připravoval svůj filtr. Filtr, který také nazýváte portál šišinky, aby Vyšší Já mohlo přistoupit a komunikovat. Tento muž je teď jednou nohou na druhé straně závoje, a i když zůstává ve třetí dimenzi, jeho expozice je multidimenzionální. A právě to byste mohli nazvat evolucí lidstva.

Než vám sdělím, co mám dnes večer v úmyslu, rád bych jen krátce zopakoval, kde se zrovna nacházíte a co se právě děje. O čem skutečně je energie, která se tu nachází. Proto bych vás rád vyzval, abyste procítili energii Kryonova doprovodu. Je to zvláštní energie; dalo by se říci, že je to polévka soucitu, pocházející z druhé strany závoje. Vlévá se k vám – ne skrze mě, ne skrze mého partnera, ale skrze vás samotné. Tolik z vás to v místnosti pocítilo a vy víte, že tu nejste sami. Určili jste si záměr v tom, co právě děláte, věnujete kousek svého času, nyní zde sedíte a říkáte: „Drahý Duchu, drahý Bože, tento den je tvůj. Dovol mi pocítit to, co si přeji cítit a co si ty sám přeješ, abych cítil. Dovol mi vidět znamení, která tento den potřebuji.A tím vytváříte kousek kvantového doprovodu, který je jako dílek skládanky, zapadá do dílků všech ostatních lidí a tomu se říká rodina.

Ve 3D byste mohli říci, že tuhle obrovskou skupinu lidí přivádí dohromady Kryon, ale tím pádem nechápete, že tahle skupina je všech. Člověk, který sedí vedle vás, i ten za vámi, před vámi, ti všichni jsou rodina. Jsou tu i vaši vlastní předkové, zvlášť v tuhle chvíli.

Rád bych vám řekl, kde to tedy jste a k čemu vám to bude dobré. Precese rovnodennosti je to, co viděli Mayové. Nebyla to pro ně žádná záhada. Tito předkové se dívali na nebe a časem zjistili, že hvězdy se nepatrně pohybují. Protože neznali dynamiku Země, nevěděli, že se pohybuje Země a mysleli si, že jde o pohyb hvězd. Ale hvězdy opravdu rok po roce nebyly na stejném místě. Již před tisíci let ten pohyb změřili a zjistili, že je cyklický. Tím dali základ dlouhému počtu mayského kalendáře.

Precese rovnodennosti se v tomto cyklu blíží ke konci. Tento cyklus je označován jako dlouhý, protože trval 26 tisíc let. A předpokládá se, že když se o slunovratu 21. prosince podíváte na Slunce, přestože k tomu samozřejmě na různých místech Země dojde v jiný čas, bude Slunce dokonale vyrovnané se středem galaxie. To je počáteční i konečný bod cyklu 26 tisíc let, kterému se říká precese rovnodennosti. Je to galaktické zarovnání.

Před 18 lety se toto zarovnání na obloze řadilo do zákrytu s okrajem Mléčné dráhy a postupně se blížilo do jejího středu. Každý rok jej posunul blíž. To bylo přibližně před 18 lety. Dohromady je to 36 let trvající událost, je to pohyb středem galaxie, který je někdy v astronomii nazýván Temná trhlina. Je to pruh na obloze, který tvoří okraj galaxie, a vy jej vidíte jako Mléčnou dráhu.

Před 18 lety to začalo. Můžete to brát jako odvíjení ke konci. Co jste dělali před 18 lety? Kde jste byli? Znovu vám připomenu, že přibližně v té době došlo u mnoha lidí k probuzení; přibližně v té době se na této planetě začaly odehrávat změny a vy byste to měli vědět.

Pokud se chcete podívat zpátky do minulosti, přibližně tehdy přestala platit proroctví Nostradama i jiných proroků. Když jste v roce 1987 slavili Harmonickou konvergenci, byla to předzvěst toho, co máte teď. Všechno se začalo měnit a posouvat. Lidské bytosti se začaly probouzet.

Právě v té době (před 18 lety, tzn. v roce 1994 – pozn. př.) mě můj partner znal asi 4,5 roku. Teprve jsem s ním začínal. Můžete to poznat na pokroku v knihách a poselstvích, na rozdílu mezi tím, jaké byly tehdy a jaké jsou teď. Celou tu dobu mu trvalo, než mohl otevřít svůj filtr. Podařilo se mu to, a proto tady může dnes večer sedět, v době vyvrcholení tohoto uspořádání.

Samozřejmě, skeptici tomu říkají zkáza. A samozřejmě v tom vidí konec času. Ale v tom je právě ta metafora. Je to konec starých časů a začátek nových. Co se stane, až dosáhnete a překročíte tento střed? Jak jsme vám řekli už dříve, máte ještě dalších 18 let, než skončí přechod přes tuto Temnou trhlinu Mléčné dráhy.

V těchto 36 letech se skrývá hluboký potenciál. Yawee (Lemurské jméno Dr.Todda Ovokaityse – spolupracovník L. Carrolla - pozn.překl.) to ví, on to ví. Pokud se podívá do minulosti na dobu, kdy byl vynalezen laser, což bylo přibližně v době, o které mluvíme, zjistí, že mu ten nápad byl správně předán, stačilo jen otevřít šišinku a vzpomenout si, kdo je. (Kryon mluví o velmi specifickém použití laseru pro léčebné účely, na kterém pracuje Dr. T. Ovokaitys, genetik – pozn. př.) Ach, ten časový rámec – co se v něm stalo vám?

Když se podíváte, jací poslové dnes přijímají channelingy a vyučují, ti, kdo dnes po celém světě sedávají na pódiích jako je toto, ujišťuji vás, že se probudili v poslední jedné dekádě nebo ve dvou. Dvacet let. Před třiceti nebo dvaceti lety to 80% nebo 90% z nich nedělalo. Ale v té době to všechno začalo. Jen se podívejte. Podívejte se na jejich příběh. Na ty, kdo dnes vyučují a píší knihy – dochází k velkému probuzení vašich učitelů. Přichází vědomosti. Já jsem se v té době představil svému partnerovi, byl na to čas. Kryon je zde právě díky tomuto zarovnání, o kterém říkáte, že přijde za několik týdnů.

Teď mám pro vás novinku a přijměte to prosím s klidem. Ale pohyb planety, který nazveme oscilace, umožňuje vyrovnání po 26 tisících let, a umožňuje také nepřesnosti (Kryon se usmívá). Řekli byste, že to jde opravdu pomalu. A je to měřeno pouze bodem, o kterém se domníváte, že to je střed galaxie, ve kterém se ocitnete, a on bude v zákrytu se Sluncem. Tohle všechno je optické. Není zde nic, co by umožňovalo kalibraci. Na teleskopu není žádný zaměřovač s popiskem „tady“ (Kryon se usmívá). Něco bych vám rád řekl. Pokud chcete opravdu zkoumat střed galaxií, tu vaši nevyjímaje, je tady ještě to, co vy nazýváte singularita a my tomu říkáme dualita; jedná se o černou díru. Černé díry zakřivují světlo. Také křiví čas. Takže když se na ně díváte, díváte se na čočku, která je zcela a naprosto pokřivená. Není uprostřed. Mám pro vás novinku. Už tady dávno byla a zase je pryč.

To, co vy 21. prosince oslavujete, je spíše SYMBOLICKÉ označení mezníku. To už přišlo. Někteří astronomové ho zaznamenali. Objevili tu nepřesnost a nazvali ji „nukleární výduť“. V podstatě to znamená, že čočka černé díry ve středu vaší galaxie zakřivila čas. Změnila polohu bodu, který považujete za střed. Precese rovnodennosti už středem galaxie prošla a vy už v té energii nějakou dobu pobýváte. Takže na proroctví, která se chystají na 21. prosince, je nejvyšší čas. Co s tím uděláte?

Až ten den přijde a bude procházet časovými zónami planety, co uděláte? Kde budete? Ty chvíle toho dne si zapamatujte, staré duše. A to je vše. Zvedněte ruku, jestli chcete, a poděkujte za to, že jste naživu. Poděkujte za to, že se žádné z těch proroctví nevyplnilo. Poděkujte za to, že Země tímto mezníkem prošla.

Dalších 18 let se bude odehrávat bitva, o které jsme vám už řekli, bude to most mečů, což je jednoduše označení procesu zbavování se starých energií, které se budou bránit, budou se bít, a budou umírat těžce. Ještě 18 let. A vy zasejete semínka toho, co přijde. A víte, jak to vím? Víte, jak to vím? Tohle není žádné věštění. Vím to, protože jsem to už viděl. Čím si myslíte, drazí, že prošli Plejáďané na cestě ke kvantovému stavu? Čím myslíte, že prošli? Povím vám to, prošli tím, čím teď procházíte vy. Máte pomoc! A je nás hodně.

Mějte na paměti, co přichází. Bez ohledu na to, co to bude, co uvidíte, nedovolte nikomu, aby vás přesvědčil, že se vývoj otočil směrem vzad, protože tak to není. Vidíte totiž pokusy hlupáků. A je jich spousta. Mějte na paměti ubíhající čas; chci tím říct, že čas máte. Uvidíte to na různých místech planety, pokusy starých energií o to, co už dříve nefungovalo. Budou na sebe brát novou podobu a tvrdit, že tentokrát to půjde. Ale nepůjde. A víte, komu je tohle všechno jasné? Všem lidem mladším než 20 let. Všem pod 20. Teď by se na nás podívali, na toho muže tady na židli, na vás všechny a zeptali by se: „Co je to s vámi??“ (Kryon se směje). Jen se jich zeptejte.

Chtěl bych vám něco ukázat. Dal jsem vám informace o tom, co se blíží. Najdete to v mých poselstvích. Ale rád bych to upřesnil. Začneme u objevů. Možná se budete ptát, co mají objevy společného s duchovností. Co by mohly mít společného? „Kryone, ty budeš mluvit o 3D záležitostech?“ Ale vůbec ne. Budu mluvit o skutečnosti, nad kterou se zamyslí jen málokdo. O objevech, které na této planetě změnily chod dějin. Které si myslíte, že to byly? Některé si uvedeme a promluvíme si o nich.

V medicíně došlo k objevení bakterií a ostatních skutečností, které dnes považujete za samozřejmost. A co třeba létání? Jak změnilo chod dějin? A co objev rádiových vln? Rád bych vám nastínil to, co si většina lidí nespojí dohromady. Všechny tyto objevy vás propojily a poskytly vám tolik informací, kolik jste nikdy předtím neměli. Takže během několika generací jste získali zcela propojenou planetu a můžete si jeden s druhým kdykoli popovídat. Uvědomili jste si to? A k čemu vede možnost si okamžitě s někým povídat? Vidíte, jak ti ostatní někdy selhávají nebo vyhrávají. Vidíte, co funguje a co ne.

Kolik z vás se v poslední době zamyslelo nad Blízkým Východem? A kolik z vás si při tom pohledu říká: „Tohle je stará energie, která se stále opakuje, není tam nic nového“? No, jen počkejte. Protože teď se toho ujmou mladí lidé. A ti nebudou své předchůdce vůbec následovat. Tím vás chci povzbudit.

Teď bych se rád zmínil o další věci, kterou pro vás možná bude těžké si připustit. Věděli jste a pochopili jste někdy, že objevy jsou na planetu přineseny v ten pravý čas prostřednictvím vědomí? Jsou vám předány. Věděli jste to? A pokud nechcete vidět jen důkaz, ale i význam synchronicity, která vám to objasní, pochopíte, že i když se domníváte, že v této zemi jste objevili letadlo a začali s ním létat, předběhli jste Francouze o pouhý týden (Kryon se usmívá). Jeden týden. Pokoušeli se totiž o to samé. Není to zvláštní? A to ani není příliš dávná událost. 200 let? 150? To není moc. Jak dlouho pouštějí Číňané draky? Kolik let jste pozorovali ptáky? Proč jste to tedy nezkusili dřív? Nenapadlo vás to? Nebyli jste dost chytří? A pak mělo několik lidí objevitelský záblesk. Všichni ve stejnou chvíli. U rádia existují pořád dohady, kdo ho vlastně vymyslel. Byl to Marconi, nebo ne? V tu dobu totiž na tom samém objevu pracovalo několik dalších lidí, dokonce byli rychlejší než on, ale svůj objev nezveřejnili. Věděli jste to? Rádiové vlny existovaly dlouho předtím, na těch není nic nového. Proč to tedy trvalo tak dlouho? Je to poměrně nový objev. Dochází vám, že všechny tyto věci vám byly předány, po celé planetě ve stejnou dobu? Tuto hozenou rukavici v té chvíli zvedlo hned několik badatelů, pustili se do práce, učinili objev a bylo to.

Jak dlouho trval objev penicilinu? A proč se muselo tak dlouho čekat? Dochází vám, co se vám snažím říct? Když bylo vaše vědomí připraveno, Duch/Bůh na planetu přinesl potenciál uvědomění si některých objevů. A všechny ty, ke kterým došlo, změnily a uzdravily planetu. Všechny.

Kdybyste si mohli popovídat se svými prapraprarodiči a říct jim, že si dnes můžete v reálném čase popovídat i s někým na druhé straně oceánu, co by asi řekli? Že je to nemožné. V jejich dobách bylo třeba napsat dopis, který by se za oceán dovezl lodí. Abyste mohli být ve spojení s někým na druhé straně Atlantiku nebo Pacifiku, museli byste na odpověď čekat několik měsíců, pokud by vůbec přišla. A teď to berete jako samozřejmost, že?

V téhle chvíli je na cestě další objev, o kterém jsme vám už říkali. Kdy přijde, to záleží na tom, jak rychle se vám podaří vyřešit problémy na Blízkém Východě.

Nadcházejících 18 let je klíčových. A pokud ani v 18. roce nebudete mít Blízký Východ vyřešený, ani tam neuvidíte možnosti, o kterých jste předtím nevěděli, budu hodně překvapený. Potenciál tady už totiž je, rukavice je hozená a v té době bude dorůstat nová mladá generace. Budou mít vládu ve svých rukou a budou se chovat jinak, moudřeji než jejich předchůdci. Oni už si nebudou připouštět nenávist, kterou jim vštěpovali jejich rodiče. Přinesou změnu, uvidíte. Tohle je zasévání semínek, o kterém jsme mluvili.

Blíží se objev a Yawee to ví, protože to vidí. Stále ještě to nedokáže změřit, ale už to vidí. Používá to. Používá to k léčení. Na něco se vás zeptám. Proč si myslíte, že živé organismy reagují na kvantovou energii tak, jak reagují? Co to je? To všechno bude odhalenou jedním jediným objevem. Bude to jako rádio budoucnosti, bude to objev, díky kterému budete moci konečně změřit a spatřit kvantovou energii. Uvidíte ji, i když ze začátku samozřejmě jen s pomocí přístrojů. Až tento objev přijde, obrátí naruby všechno, co o světě víte. Každý vědecký obor se bude muset změnit. Každý. Vyjmenujte mi vybrané obory a já vám povím, že budou muset být přepsány. Fyzika, samozřejmě. Biologie, ano. Za chvíli vám řeknu proč. Až se začnete dívat kvantovýma očima, bude to jako v době začátků rádia, je to objevení úplně nové technologie. Fyzika vám pomáhá naladit se na něco, na co jste se dřív naladit nemohli. Ale až se naladíte, všechno se tím změní. Bude se to dít pomalu, stejně jako se k rádiu přidaly obrazy a pak přišel internet. Bude se to dít pomalu a nejdříve nebudete chvíli vědět, co vlastně držíte v rukou. Ale až otevřete portál multidimenzionální energie, se kterou budete moct pracovat a uvidíte ji na vlastní oči, jako první vás napadne, že to mění všechno, co jste do té doby věděli.

Řeknu vám, o co se jedná. Uslyšíte je. Přijde obrovský moment pochopení a nebudete tomu moci uvěřit, Země tomu nebude moci uvěřit, ale budete komunikačně napojení na zbytek galaxie. A to je to ohromující zjištění, že totiž nejste sami a nikdy jste sami nebyli, že galaxie je plná života. Kdokoli, kdo bude mít kvantový přijímač, vás uslyší. Kdokoli s kvantovým vysílačem s vámi bude moci mluvit. A řeč je o přenosu v kvantovém stavu, v propojení, o přenosu v reálném čase na druhou stranu galaxie.

Dochází vám, co všechno to bude znamenat? Všechno se změní. Říkali vám, že nikdy nebudete moci komunikovat s jinou soustavou, dostat se tam by trvalo stovky, tisíce, možná miliony světelných let. Ach, jak 3D! V kvantovém stavu by se to totiž událo v reálném čase, skrze propojení. Otevřete kanál a ten se naplní komunikací. Zpočátku tomu nebudete rozumět, ale budete vědět, že komunikujete s inteligencí. Bude vám nějakou dobu trvat, než zjistíte, kdo právě mluví a co vám sděluje, ale budete vědět, že jsou to inteligentní bytosti.

To je jen jedna z tolika věcí, drazí. Jakpak s tím naložíte? Nejvíc to ovlivní církev. Musím to rozebírat? (Kryon se usmívá.) Co vám řekli mistři a proč tady vlastně byli? Tolik let jste slýchali, že jeden z nich pro Zemi obětoval svůj život. Zahrnuje to opravdu všechny, nebo jen Zemi? Je to dilema, vyžaduje to mnohem větší porozumění. Budou muset vše přehodnotit, až se dozvíte, že nejste sami a že stejný monoteistický bůh této planety je zodpovědný za všechno, co vidíte, za veškerý život, i za triliony duší, které jste nikdy nepotkali.

Opravdu se to všechno stane během 18 let? Nejspíš ne. Zatím zaséváte semínka, proto to prosím spíše berte jako metaforu. Pravdou ale je, že těmi semínky jsou vaše děti a jejich děti, které budou v nadcházející době vyrůstat a ty změny se díky nim stanou skutečností. A další děti, až dospějí a zestárnou, přinesou světu největší objev, který tu kdy byl.

Jak to bude vypadat, až si vezmete tento kvantový objev a s jeho pomocí se podíváte okolo sebe na planetu Zemi? Řeknu vám to, uvidíte mřížku, uvidíte krystalické struktury, uvidíte život ve vzduchu, o kterém jste neměli tušení! Cítíte ho přeci v zahradách, nebo ne? Když jdete do lesa a postáváte tam o samotě, kolik z vás je přesvědčeno, že jste opravdu sami? Opravdu sami? Když máte radost ze stromů, z čeho máte vlastně radost? Ujišťuji vás, že na kvantové úrovni tam stojí a dívají se na vás. A vy je časem také uvidíte – co si s tím počnete? Budete muset úplně změnit celou definici života, že?

Povím vám něco o DNA. Co o ní teď víte? Někdo možná řekne, že DNA se vyvíjí. Vědci tomu ale budou odporovat: „Právě jsme prozkoumali její chemické složení a je stejná jako dřív.“ (Kryon se směje.) Ó, to je tak naivní! Milí vědci, vy tedy zkoumáte chemické látky v DNA? Všechny látky, kterých jsou asi tak… tři miliardy? Opravdu všechny zkoumáte? Ve skutečnosti ani nemáte nástroje, abyste zjistili, jak nádherný, úžasný je rozdíl ve fázích vývoje DNA. Kdybyste měli možnost prozkoumat skutečně všechny vlastnosti DNA během uplynulých tisíci let, spatřili byste vyvíjející se druh. Druh, který se vyvíjí, který dokonce uhání vpřed. DNA se mění, DNA se posouvá. Chemické složení DNA, kdybyste ho mohli porovnat, bylo před tisíci lety skutečně jiné. Je dokonce jiné než před padesáti lety. Procházíte vývojem. A v příštích 18 letech to bude vývoj exponenciální, a to proto, že jste to dovolili. Představte si, že vy řídíte evoluci, měníte energii planety. Když provážete Gaiu s lidským vědomím a zvážíte i faktor evoluce DNA, zjistíte, jak moc k sobě mají blízko.

Měníte energie s pomocí vědomí Gaii a ona vám to vrací ve schopnosti měnit vlastní DNA. Ta v tuhle chvíli pracuje na 30%, za 18 let bude pracovat na 35%. To je veliký rozdíl. Vyvíjíte se a chemikové to časem budou moci potvrdit. Bude to už brzy. Začínají se objevovat ty správné způsoby a nástroje, které vám pomohou odhalit temná zákoutí znalostí o DNA, která byla dosud považována za nečinnou. A jakmile vědci k tomu zjištění dojdou, začnou se změnami zabývat. A uvidí před sebou vyvinutou lidskou bytost.

Evoluce dělá legrační věci. Podivné věci. Když se zeptáte biologa, jak evoluce funguje, uslyšíte, že uvádí věci do pohybu, vytváří předvoj, výjimečné jedince, kteří zkoušejí nové podmínky. Můžete jim říkat mutanti, ale s tím my nemůžeme souhlasit. Mají totiž účel.

Vysvětlím vám teď něco, o čem jsem už několikrát mluvil, ale musíte to slyšet znovu. Víte, kdo jsou mudrci, kteří kráčí po této Zemi? Možná bych to ani neměl vyslovovat. Dětem, které se rodí bez struktury, říkáte autisté. Rád bych vám ale řekl, že v jejich mozku byla odstraněna struktura tří dimenzí. Jsou to multidimenzionální bytosti na maximum, jen na třídimenzionální strukturu reagují velmi špatně. Někteří z nich nechtějí ani dávat dohromady slova, protože významu po sobě jdoucích slov nerozumí. Řeknu vám, kdo tito lidé jsou, drazí. Jsou to služebníci. Vy tomu říkáte působení Matky Přírody, my tomu říkáme společné působení Gaii a Ducha, kteří zkoušejí, co by mohlo přijít dál. Kvantová lidská bytost. A vy jste si mysleli, že je to problém. (Kryon se usmívá.) Možná je to problém drazí, pro rodiče, kteří takové děti mají, ale byl bych rád, kdybyste se na ně teď dívali jinak. A uvědomovali si, co to znamená a co se tu odehrává. Duch testuje vody rozvinuté DNA. Jak daleko může zajít, než se vývoj změní a nově vytvořená bytost bude méně strukturovaná? Mohli by lidé přemýšlet koncepčně a pak kvantově? Přijde to, jen to chce čas.

Víte, kde se vzorec nachází? Je ve třech plejádských vrstvách DNA. Protože Plejáďané jsou kvantoví. Mají kvantovou biologii. Asi bych vám ani neměl říkat, jak dlouho trvalo jim, než prošli celou přeměnou. Byla to skoro čtvrtina „revu“ (rev = revoluce; měrná jednotka času, kterou Kryon a bytosti za závojem měří čas – pozn. př.), nechám vám to k zamyšlení. Revoluce je doba jednoho okruhu kolem galaxie. Všechny hvězdy se otáčejí úplně stejnou rychlostí. To máte všichni společné. Takže když si bude někdo z vás přát mluvit s někým dalším z vaší galaktické rodiny, což budete, asi je vám jasné, že s nimi nemůžete mluvit v relacích let a měsíců. To jsou jen pozemské časové úseky. Ale něco máte společného a tím jsou centrální hodiny a oběhy neboli revoluce kolem středu galaxie. Každičká hvězda v galaxii se pohybuje stejnou rychlostí. To znamená, že se všichni pohybujete společně. Proto spolu budete mluvit o osminách, čtvrtinách a celých revolucích. Až přijde doba spolu komunikovat, tomuto časovému rámci budete všichni rozumět.

Nová definice života na planetěVěděli jste, že ve vzduchu je život? Jak vlastně definujete život? Zeptejte se biologa – a připravte se na změny. Co kdybyste našli životní formu, se kterou by bylo možné komunikovat, a přesto by nebyla tělesná? Museli byste pak leccos změnit, že? Museli byste změnit samotnou definici. Představte si rozhovor s planetou. Představte si rozhovor se vzduchem nebo s lesem. Nebo se zvířaty. To všechno přijde. A právě takhle moc jiné to bude, drazí! Možná to nebude během vašeho života. Ale něco vám řeknu, staré duše: komu na tom záleží? (Kryon se usmívá.) I tak u toho budete. Budete tu. Budete tu. Všichni. Kdybyste si náhodou mysleli, že jste tady teď naposled, tak nejste. (Smích.) Nebudete se moci dočkat, abyste se vrátili a viděli to. Copak nechcete vidět plody svojí práce? Copak nechcete vidět toto vědomí na planetě?

Rád bych vás tam vzal. Rád bych vám ukázal potenciál, který vidíme my. Nemáme ale „hodiny“, takže to vidíme jako „jednoho dne“. Přijdete na planetu a nebudete o ní nic vědět. Řeknu vám něco o Zemi v té době. Bude mít jen pět měn, víc ne. Válka bude něco, co dělávali barbaři před „koncem dlouhého počtu“ (viz Mayské měření času – pozn. př.), protože žádná už zuřit nebude. Žádná. Bylo to bláznivé a hloupé. (Kryon se usmívá.) V době, o které mluvím, už totiž bude vědomí lidí na mnohem vyšší úrovni. Kamkoli budete na Zemi cestovat, nikde nebudete mít těžkosti. Když se rozhodnete navštívit jakýkoli kontinent, stačí přijet a bude to jeden celek. Bude tam stejná měna, mezi zeměmi nebudou žádné hranice. Lidé se na tom prostě nějak domluví. Všichni se mají rádi. Jaký to koncept!

Dobře, Kryone, ale co Blízký východ?“ (Kryon se směje.) Něco vám povím. Nějakou dobu to možná potrvá, ale přijde den, kdy zapomenou na důvody, proč se navzájem nenáviděli. Slibuji vám to. Slibuji. Tohle dělá změněná DNA. Toto dělá změna vědomí. Ještě vaši prarodiče zažili válku – s kým jste ji tenkrát vedli? A jak je na tom ta země teď? Jaký k ní máte postoj? Chápete, co tím chci říct? To samé se stane na Blízkém Východě. Lidé se budou ptát, co to bylo s jejich prarodiči. My už tohle vidíme. My už to vidíme.

Je to všechno o vědomí, že? Je to takový balíček. Před 23 lety jsem sdělil svému partnerovi, že jednoho dne bude sedět před velkým obecenstvem. A to, co jsem mu slíbil, byly jen neurčité věci kdesi v budoucnosti. To, že začínáte vidět tyto věci, skutečně způsobuje změnu v reálném čase. Věci, o kterých zde spolu mluvíme, už nejsou výstřední. Začínáte chápat, že semínka jsou zaseta, začínáte je vidět. Když se zeptáte mladých lidí na Blízkém Východě, řeknou vám, že nechtějí válku. A není jim jasné, proč se do ní jejich rodiče zapletli. Jsou tu přece jiná řešení. Dejte jim šanci a oni ji využijí, uvidíte. Bude to konec starého systému.

Vědomí je klíčem. Znovu a znovu jsme mluvili o soucitném chování. Orel se teď skutečně setkává s kondorem. Metafora je jasná. Vyrovnaná planeta, která nebude tíhnout jen k mužské stránce, začne vidět moudrost posvátného ženství. Je to o mateřských energiích. Je to o energii lůna. Je to o matce a dítěti, o uzdravení spojení mezi hemisférami. Bude to jemnější planeta. Znovu opakujeme to, co říká můj partner – je atributem matky, že by nikdy neposlala své děti do války, na bitevní pole, a planeta se k tomuto atributu přibližuje.

Chápete, co vám říkám? Jde to pomalu, opravdu pomalu. Ale polovinou posunu už jste prošli. Polovinu máte za sebou. Chci, abyste to oslavili. Ať už budete 21. prosince kdekoli, ať už kdokoli na planetě poslouchá toto poselství, zastavte se na chvíli a oslavte to. Domorodé národy to věděly. Ten potenciál tady byl vždycky a teď se začíná projevovat. A víte, kdo to oslaví jako první? Dostáváme se zpátky k vašim předkům. Vidíte? Oni už oslavují. Teď je načase pro vás na Západě, v oblasti, které říkáte první svět, abyste tomu procesu hluboce porozuměli. Spojte se s některým svým předkem. Jsou přeci ve vašem akášickém záznamu. Zeptejte se, co se vlastně děje. Proroctví jsou pořád stejná jako kdysi ve vašich předchozích velmi vzdálených životech, staré duše. Je čas, abyste se rozpomněli na to, co jste už dávno věděli. Samy se objeví. A vy díky tomu budete mírumilovnější bytostí.

Rád bych, abyste odsud odešli jiní, než jste přišli. Je tu naděje a je jí spousta. Spousta. Jak zde stojíme v tomto doprovodu, držíme vás za ruku. A něco vám povím, drazí: tentokrát to nenecháme být.

A tak to je.

KRYON

 

Zdroj: mp3 nahrávka (40 minut) "The next 18 years"  - www.kryon.com.

Tento záznam Kryonova channelingu je vám ZDARMA k dispozici. Užijte si jej, pracujte s ním, ale není určen k veřejné produkci (rádiovému vysílání apod.).

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky a pro www.transformace.info a www.kryon.webnode.cz do češtiny přeložila Zuzka Š. Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

 

 

 

Kladení otázek, hledání odpovědí

Jennifer Hoffman

 

Ve svém životě následujete stezku hledajících, pokládáte otázky, odpovědi na něž vám, jak doufáte, přinesou klid, úlevu a útěchu, které si pamatujete ze svého duchovního domova. Život vám však může připadat jako nekonečné pátrání, protože kladete otázky, jež nejsou zodpovězeny, neboť se musíte naučit, že odpověď na jakoukoliv otázku, kterou byste mohli položit, už máte v sobě.

Odpověď již existuje, čeká, až se zeptáteToto představuje vaše hledání osobní síly a osvícení. Pokud se ptáte, protože chcete vědět, že vám bude odpovězeno,  pak se bojíte a hledáte spojení a uznání. Odpověď na každou otázku je uvnitř vás a může být sdělena, v závislosti na tom, proč se ptáte. Všechny vaše odpovědi se nacházejí uvnitř vás, bez ohledu na to, jakou otázku pokládáte.

Na váš dotaz, zda existuje ve světě láska,  se nedočkáte odpovědi v podobě lásky, protože svět hledá dar lásky, jenž mu vy přinášíte. Když hledáte radost, býváte často zklamáni, neboť radost čeká, až ji stvoříte. Radost nelze nalézt jako odpověď na otázku, je odpovědí, kterou vytváříte, jestliže dovolíte, aby radost byla energií ve vašem nitru, a šíříte tuto energii na Zemi. Stezka hledajícího končí, jakmile si tento hledající uvědomí jednu důležitou pravdu, že ten, kdo otázky pokládá, je také tím, kdo na ně zná odpovědi.

Otázky, na něž se ptáte, jsou často pokládány z pozice obav, že žádný Zdroj neexistuje, že neexistuje žádné vedení, jež by vás podpořilo na vaší cestě. Vy nechcete odpovědi, vy si přejete obnovit spojení, božskou milost, poznání a pravdu  skrytou za vašimi pochybnostmi. Takové otázky odrážejí vaši bezmoc, váš nedostatek důvěry a chybějící víru, že to vy jste odpovědí na všechny vaše dotazy. Jako jiskra božského světla nemůžete být v pozici, kdy byste ,,nevěděli”, neboť vždy víte, a přesto hledáte ujištění, protože vidíte svět v nepořádku a přejete si vědět, že někdo odpovědi zná. Můžete vnést do chaosu božský řád, jestliže víte, že ten, kdo si tento chaos uvědomuje, je sám odpovědí a zná řešení.

Proč žádáte Vesmír o odpovědi, jste-li sami odpovědí, kterou hledáte? To, co si přejete od každé zkušenosti, lekce, jež se musíte naučit, léčení, které vám je k dispozici, a klid a pochopení, které hledá vaše duše, jsou již  v každé zkušenosti zahrnuty. Můžete přecházet od jedné lekce k druhé, hledat odpovědi, avšak každá lekce již odpověď pro vás obsahuje, a vy potřebujete jen jednu odpověď. Každá lekce je úplnou zkušeností, pokud se zastavíte na dost dlouhou chvíli, abyste si umožnili zaslechnout odpověď dříve, než se zeptáte. A tato odpověď je ve vás vždycky.

Stezka hledajícího je stezkou, kterou si volíte na základě přesvědčení, že nejste hodni zakoušet lidství prostřednictvím úplnosti svého spojení ke Zdroji. Ego zná život  v postavení hledajícího a není schopno si představit život, kde jsou všechny otázky zodpovězeny a již neexistují žádné, které by bylo možno položit.

Avšak toto je vaše cesta vzestupu a ve vyšších frekvencích neexistují žádné otázky, protože život se stává stezkou  odvíjejícího se tvoření, kdy již nejste hledajícím a postupujete od jednoho bodu tvoření k dalšímu, protože se díky svému obnovenému spojení  stáváte  odpovědí na všechny otázky. Jako spolutvůrci tvořící po boku Vesmíru vytváříte odpovědi na každou z otázek, tudíž se již nemusíte ptát a můžete jednoduše přijímat z pozice svého inspirovaného záměru, kdy se neptáte z místa nenaplněné potřeby, nýbrž z dalšího bodu ,,zásluh”.

Copyright ©2014 Jennifer Hoffman. Všechna práva vyhrazena. Můžete citovat, kopírovat, překládat či odkazovat na tento článek v jeho plném a nezměněném znění, avšak jen na bezplatných a bezpříspěvkových webech, pokud uvedete jméno autora a aktivní odkaz na původní web https://enlighteninglife.com.  Jiné použití přísně zakázáno.

(Reprodukce tohoto českého překladu povolena s připojením poznámky: pro www.reiki-centrumpraha.cz přeložila Lucka K.) 3. 3. 14

 

 

 

Cobra a interview s Alexandrou  Meadors

 

Alexandra: Dobré odpoledne všem. Dnes je 7. ledna  2014.  Jmenuji se Alexandra Meadors z  www.galacticconnection.com a mám zde pravidelného hosta  Cobru, abychom vstoupili do Nového roku  2014 s nějakou opravdu dobrou informací. Máme dnes toho hodně k probrání. Nejdříve bych chtěla zrekapitulovat rok 2013. Byl to úžasný rok. Říká se mu Rok hada, kdy se opravdu zbavujeme staré kůže. Začali jsme vojenskou intervencí v Mali, s meteorem který v únoru vybuchl v Rusku. V březnu zemřel  Hugo Chavez. Všichni víme o tom, že Snowden v červnu zveřejnil tuny tajných materiálů. V červenci došlo k převratu v Egyptě, který byl dle Cobry velmi úspěšný. Napětí v Gibraltaru v srpnu. A jde to dál a dál. Teroristický útok v nákupním středisku v Nairobi v září,  v říjnu byla pozastavena činnost  vlády USA,  v listopadu katastrofa s tajfunem na Filipínách,   současně  dohoda  s Iránem o nukleárních tématech, což bylo úžasné a potom zřejmě falešný pohřeb Mandely v prosinci.  S ohledem na to co zde bylo řečeno, bych  chtěla od Tebe, Cobro, vědět, jak vnímáš rozdíl  mezi rokem 2013 a tím,  co myslíš že přijde v r. 2014,  tento rok nazývají Rokem Zeleného Koně.

 

Cobra : Vlastně ti,  kdo jsou citliví na vnímání energií již mohou cítit změnu,  která se udála přesně 1. ledna. Chtěl bych říct,  že tento rok  bude znám tím,  že v něm bude méně vlivu Archonů a je to doba možného průlomu,  na který čekáme.

Alexandra: Dobře, to je dobrý způsob jak ho nastartovat.  Chtěla jsem se vrátit k velmi zajímavému interview s Alfredem. Udělal jsi pár komentářů, na které jsem se Tě chtěla zeptat.  V jednom z nich  jsi mluvil o tom, že většina následků invaze do Konga byla odstraněna. Můžeš vysvětlit pozemské posádce, jak to je.  Jak můžeme vidět dopady toho.

Cobra:  Vlastně, bez invaze do Konga by byla tato planeta osvobozena již dávno. Důvodem invaze do Konga bylo co nejvíce oddálit osvobození. Většina těchto následků již teď byla odstraněna. Některé tyto kritické prvky stále představují nebezpečí a když toto bude vyřešeno, uděláme velký krok vpřed k Události.

Alexandra: Ano, a to jsem se tě chtěla zeptat – jsou nějaké nové zprávy o okupaci v Kongu? Je něco co nám můžeš říct, co není tak tajné?

Cobra :  Zatím ne. Nyní ne. Jsou  zde jisté citlivé aspekty a až to bude bezpečné, řeknu to, ale ne dříve. 

Alexandra:  O.K.  Také jsi zmiňoval, že Rotschildové  se spojili s jezuity,  aby se infiltrovali do nového finančního systém a přivlastnili si ho. Můžeš nám říct nějaké příklady,  co dělá druhá strana aby zmařila tyto aktivity? Na to mne lidé ptají a píšou – co nám můžeš říct, kdy se to odhalí na vědomé 3D úrovni? 

Cobra: Víš, problém je, že většina těch aktivit se odehrává v zákulisí. V hlavních médiích o tom není ani zmínka a téměř nic o tom není ani v alternativních médiích. (OK) Někdy o některých těchto událostech píše Fulford,  ale on je jediný.  

Alexandra: OK. Řekl jsi, že katolická církev byla založena v r. 325 Konstantinem Velkým,  který byl hlavním Archonem.   Myslela jsem si, že oni (Archoni) byli vlastně nehmotnými bytostmi  a ne fyzickými.  Není to tak?

Cobra: Jsou fyzickými i nehmotnými bytostmi. Většina z nich musela opustit fyzickou rovinu v polovině 19. století. Došlo k velké operaci světelných sil,  která se navenek projevila jako Březnová revoluce v Evropě. Bylo to koncentrováno Evropě. V té době Archoni v Evropě byli.  V důsledku toho musela většina Archonů opustit fyzickou úroveň. Těch pár kteří zůstali,  jsou dobře  ukryti a nejsou to veřejné osoby.

Alexandra: Děkuji za toto vysvětlení. Vždy jsem v tom tápala.  Řekl jsi, že v současné době  se do plánů sil světla infiltrují jezuité, jak si přesně řekl. To se v rámci hnutí odporu často stává. V jaké chvíli se tato infiltrace stane minulosti? Bude zastavena, když dojde k Události? Aby se to znovu nestalo.

Cobra:  Abych to vyjasnil, agenti jezuitů se nemohou do hnutí odporu infiltrovat přímo, ale mohou se infiltrovat mezi síly světla na povrchu, protože ty nejsou vždy vědomé. Teď to zrovna  vrcholí. Také je hodně jezuitských agenti v CIA, která je zapojena do dezinformačních kampaní na alternativních blozích a webových stránkách. Když nastane Událost, všichni tito agenti budou  odstraněni z mocenských pozic. Nebudou mít již na nic vliv.

Alexandra:  OK.  Dobře. Také jsi řekl,  že když banky po ukončení Události znovu otevřou, že „ty banky které  přežijí, přijmou nový finanční systém.“ Ptám se  na ty „banky které přežijí“.  Co ovlivní to, že přežijí?

Cobra: Banky se silným napojením na FED zkrachují, protože FED a rodiny které za ním jsou a jezuité, kteří jsou za těmi rodinami, a za FEDem, budou odstraněni z mocenských pozic. FED je  zodpovědný - FED vlastně  zapříčinil v posledních 100 letech na planetě mnoho bídy. Budou to muset nějak vyrovnat. V tomto procesu většina těchto bank s propojením na FED bude muset zkrachovat.

Alexandra:  Výborně.  Dobře. Také jsi zmínil první oficiální kontakt – budou spatřeny první bytosti  a budou kontakty zejména mezi Plejáďany a těmi, kdo jsou tomu otevřeni, poté tito půjdou do masmédií a řeknou své příběhy. Moje otázka zní: dovědí se o osobním kontaktu předtím, než k němu dojde, anebo to bude náhlé? Jak se dovědí,  že došlo ke kontaktu? Bude to vědomé, podvědomé, telepatické nebo jak?

Cobra: Bude to postupný proces. Ti lidé, kdo se dobrovolně přihlásí k prvnímu kontaktu, budou pro něj vybráni ještě předtím než k němu dojde. Hovořím o zážitcích jednotlivců.  Tito jednotlivci zažijí  opravdové fyzické přistání těchto lodí a fyzickou interakci s těmi bytostmi. Pozdrav a výměny milující energie. V první fázi to je vše.  Někteří z těch jednotlivců dostanou od Plejáďanů  dárek- což bude fyzický důkaz jejich existence a jejich pokročilých technologií. Ti lidé, kteří budou zkontaktováni,  půjdou do masmédií a sdělí svoje zážitky a předloží důkazy.

Alexandra:  To bude velmi vzrušující, Cobro. To mne překvapilo. OSN byla projektem sil světla, ale zmocnila se jí  Kabala. Když bude Kabala odstraněna,  OSN bude restrukturována tak, že jí to umožní být opravdovým reprezentantem lidstva. Můj dotaz zní: dostalo se teď světlo do OSN a pokud ne,  proč OSN nezruší?  

Cobra:  V OSN jsou někteří zástupci světelných sil a nějaký čas tam byli a vědomě pracovali v zájmu prvního kontaktu. Je to kontinuální proces, trvající teď již několik desetiletí.

Alexandra:  OK. Vlastně by to dalo mnohem více práce, pokud by měli být  zrušeni. 

Cobra:  Není třeba rušit OSN, je pouze třeba ji rekonstruovat. Odstranit Kabalu.  Nepotřebujeme vše zničit, pouze to potřebujeme změnit tak,  aby to vyhovovalo lidstvu a nesloužilo Kabale. To je hlavní co musíme udělat.

Alexandra:  To je dobré. Není nutné abychom dočista očistili ten pojem  a začali úplně od začátku.

Cobra : Ne, to není nutné. Většina resetu bude spirituální povahy a bude se odehrávat v dlouhodobé perspektivě. Fyzická infrastruktura bude měněna postupně, protože lidé potřebují čas, aby se přizpůsobili změnám.

Alexandra:   OK. OK. Zmínil jsi, že síly světla přebírají postupně vliv na masmédia - to je velmi důležitá součást,  jak pomoci planetě přejít přes Událost a také jak velmi účinně utvářet lidské vědomí. Bylo zveřejněno interview s Danem Ratherem, nevím přesně kdy, ale bylo to velmi dobře načasované. To mne úplně omráčilo, protože to uhodilo,  takříkajíc,  hřebík na hlavičku, když mluvil o obavách a strachu reportérů a o tom, jak jdou proti korporaci. To naznačuje,  že se již světlo infiltrovalo do masmédií (ano, ano). Super.  To je dobré. To jsou věci,  které pozemská posádka ráda slyší. Aby viděla nějaké aktuální důkazy. Také jsi mluvil o Hvězdném bratrství. Mohl by jsi říct více, proč si je tolik vážíš. Hovořil jsi o nich velmi uctivě jako o velmi pozitivní části sil světla.   

Cobra: Je to jednoduše proto, že dosáhli velmi vysoký stupeň duchovního vývoje. Do značné míry překonali dualitu vědomí. Jsou neúplatní.

Alexandra:   Ach, to je úžasné. Kde jsou? Nemusíš mi to přesně říct.  Jsou v nějaké určité části světa? Anebo tvoří síť? 

Cobra:  Ne –  na mnoha místech planety.

Alexandra:  OK, to jsem si myslela. Také jsi zmiňoval, že síly světla neprovádějí invazi, ony potřebují pozvání. Oni byli pozváni. Spousta pozemské posádky se diví: Proč nám nebyl zpřístupněn vědomý kontakt, když bylo pozvání učiněno? Je to proto, že bychom byli v nebezpečí? Proč? 

Cobra:  OK.  Bylo by to pro některé lidi nebezpečné. Kabala má stále dost síly, aby vážně škodila. Je třeba tuto její moc více zmenšit,  aby to nebylo pro lidstvo tak nebezpečné.

Alexandra:  OK. Takže,  kontakt je, v principu,  dalším potenciálním prvkem ohrožení?

Cobra: Řekl bych, že v současnosti jakýkoliv dokonalý důkaz, jakýkoliv dokonalý kontakt by pro kontaktovanou osobu a její blízké představoval nebezpečí.  To je dnes hlavním důvodem.  Jsou i jiné důvody, ale toto je hlavní.

Alexandra: To mnoha lidem  věci vyjasnilo. Zmínil jsi karanténu a  jak to vypadalo před 25 000 lety.  Je zde nejasnost. Není mi jasné, co se dělo před více než 400 000 lety.  Myslela jsem,  že jsme byli tehdy v určité karanténě.  V tom čase  jsme nebyli pod kontrolou Drakoniánů anebo Orionského impéria.  

Cobra:  Totální kontrola začala před 25 000 lety, neboli  před jedním kosmickým cyklem. Mezi silami světla a tmy existuje dynamická rovnováha. Na povrchu planety byly přítomné obě síly. Když jsi si vybrala světlo, nechtěla jsi mít nic společného s temnými silami. Nebyla to karanténa. Nyní je. 

Alexandra: Co bys řekl těm,  kdo říkají, že mají pocit jakoby to již několikrát dělali (buď konkrétnější). Říkají,  že si pamatují, že již předtím vystoupili a snažili se osvobodit  lidstvo.  

Cobra : Ano, byly pokusy již dříve, naposledy před 2000 lety, a tyto pokusy ztroskotaly.  

Alexandra:  OK.  Kolik  jich selhalo v posledních  25000 letech?

Cobra :  Bylo jich jen několik a žádný nebyl úspěšný. Nyní jsme v bodě,  kdy jsme na to připraveni.

Alexandra:  OK.  To dává víc smyslu. Existuje vůbec něco,  co by to nyní mohlo zastavit?

Cobra :  Ne,  Ne.  Samozřejmě, může dojít k prodlevám, jak jste to již zažili. Bylo to plánováno na rok 2000, pak to bylo plánováno na rok 2012. Nyní máme 2014. Prodlevy jsou možné. Nic to nemůže zastavit. Žádná síla ve vesmíru to nemůže zastavit.  

Alexandra: Také jsi mluvil o Hvězdné bráně, časovém okně,  které se otevřelo na období let 1975 – 2025. Řekl jsi: transformace musí být dokonalá. Můžeš objasnit, co znamená „transformace“?

Cobra: Celá transformace, očištění a vyléčení lidstva se musí odehrát do konce roku 2025.

Alexandra:   Wow, takže máme 11 let.  Uf.  OK.  Také jsi zmínil, že když bude dosaženo kritického počtu  v masových meditacích, nakonec docílíme toho, že k Události dojde. Máš pocit,  že nyní jsme v meditacích úspěšní, co do dosažení kritického počtu?

Cobra: Pokaždé když dosáhneme kritický počet v aktivaci, uděláme kvantový skok a uděláme velký krok vpřed (úžasné). I když nedosáhneme kritického počtu, bude to trvat trochu déle. Můžeme zkrátit čas tím, že se zúčastníme portálů a aktivací. A zejména by bylo úžasné, kdyby dělalo týdenní osvobozovací meditace více lidí.  Nedělá to tolik lidí.  Nejsme vůbec u kritického množství.  

Alexandra:  Slyšeli jste to, lidičky. Meditace jsou pravidelné a jsou na Cobrových stránkách. .  OK, poslouchám.(ano, nejpravděpodobněji budete kontaktováni). Dobře. Mluvil jsi o záblesku energie, která 25. května  1975 zahájila očistný proces. Způsobila, že jsme si my, na povrchu, začali uvědomovat existenci Kabaly. Že ano? (ano) Co si myslíš, co jsme si my na povrchu začali uvědomovat v roce 2013? Co je to nejvýznamnější,  pokud jde o zvýšení vědomí na planetě?

Cobra:  První jsou Snowdenova odhalení, která způsobila, že si masy lidstva začaly více uvědomovat, že něco, kromě finančního systému, není v pořádku. Začínají si více uvědomovat, že je masy pozorují. To je velmi dobrá věc. (výborná) Druhá věc která se stala, je odstranění Muslimského bratrstva z Egypta.

Alexandra:  To bylo ohromné, to bylo výborné.  Cítíš to všechno, co se děje v Sýrii a v Iránu? Tolik změn na Blízkém východě. Bylo to již tolikrát nastartováno,  a také světelné frakce  již mnohokrát zasahovaly. Je to pravda, že když kluci a holky na bitevním poli střílejí, někdy jim nefungují pušky. Když se vrátí na základnu, opět fungují.  Když vyjdou na bitevní pole, přestanou fungovat. Je to tak?

Cobra:  Jsou některé náznaky, že se to děje.

Alexandra:  Není to vše naplno, ale děje se to v „kapsách“. Má to  přinést mezi vojáky uvědomění?

Cobra: Má to přinést uvědomění a zastavit šílené zabíjení, jak to jen nejvíc jde.

Alexandra:  Ano, tak to je. Také jsi mi říkal o nukleárních výbuších a jak to světelné síly  zneutralizovaly.  Dostala jsem otázky od lidí, kteří se ptají „ proč tyto atomové bomby vybuchují na východním pobřeží USA?“ Můžeš to vysvětlit?

Cobra:  Nemluvil jsem o nukleárních testech anebo o odkloněných atomových výbuších. Mluvil jsem, že nebudou žádné lidské oběti  atomových výbuchů. Stále se na planetě odehrávají vojenské testy nukleárních zařízení. Není jich mnoho, ale stále se dějí. 

Alexandra:    OK, je to opravdu jasné. Lidé říkají „mysleli jsme, že to bylo ukončeno, že je to uzavřené“. Zřejmě něco  přišlo z Ruska – něco,  co se znovu týká japonské nukleární katastrofy.

Cobra:  Jsou to plané výhrůžky a tyto věci se nestanou. 

Alexandra:  Lidé říkají, že některé věci o kterých mluvíš jsou v přímém rozporu s některými věcmi co říká Ben Fulford – zejména o Vatikánu. On říká:“oni tam opravdu úplně mění věci“. Že se stávají více uvědomělými ohledně lidí, atd. a ty říkáš, že je to jezuitská taktika,  že se chtějí dělat hezkými a všechny ošálit,  aby mohli realizovat nějakou záležitost s falešnými mimozemšťany. Co se nyní opravdu děje s Vatikánem a novým papežem?

Cobra:  Již jsem ti řekl, že on je jezuitským papežem, prosazujícím jezuitskou politiku. Neříkám, že ve Vatikánu nejsou dobří lidé. Co se momentálně děje je, že se jezuité pokoušejí ovládnout finanční systém a protlačit svoji agendu a přežít událost.  Jsou mistry v manipulaci. Zřejmě jim Fulford do jisté míry věří. On má velmi dobré zpravodajské zdroje, ale není schopen říct, které jsou dobré a které ne.  

Alexandra:  A to je dneska klíčové, že -   umět rozlišovat.

Cobra: Ano. Má některé velmi dobré zdroje. 

Alexandra:  To má. Prosím vysvětli mi – to mi jen tak napadlo. V Arkansasu je město zvané BB a úředníci pověřeni ochranou přírody říkají, že o půlnoci přesně na Silvestra, když přecházel do Nového roku,  více než 18 milionů mrtvých kosů spadlo na oblast o rozloze jedné míle. Očividně se to stalo již 4 roky po sobě,  na tom samém místě - půlnoc před Novým rokem. Jaké máš podezření? O čem to je?

Cobra: Musel bych si to celé prověřit než ti odpovím (ok) Pošli mi důvěryhodný link k této události.   

Alexandra:  To udělám. Jen aby všichni věděli – lidé se ptají: pošleš Cobrovi  tyto otázky v předstihu? V žádném případě. Cobra je stejně zodpoví. Nikdy nic nedávám Cobrovi předem.  Objevila se zajímavá informace. Jeden chlápek se začal dívat na údaje o čase na Zemi. Říká, že všechny planetární orbitální údaje jsou posunuty o  13,5 dne. Prokazuje to vědecky,  prostřednictvím softwaru který dává dohromady. Převzal údaje z NASA a všiml si, že to nehraje – nefungovalo to jak si myslel, že bude.  Začalo to ukazovat, že rozdíl je jenom 5 dnů. Za období 6 měsíců se to pohnulo z 5,5 dne na 13,5 dne odchylky.  Vycházelo mu, že globální vědomí a planetární frekvence se zrychlují a že vibrace se zrychlují. Co si myslíš?

Cobra:  Je to jenom spekulace. Kdyby se to opravdu dělo, všimli bychom si toho. Je jednoduché jak si to všimnout- stejně jako fáze měsíce. Pokud by byl takový rozdíl v čase, lidé by si toho všimli. 

Alexandra:   Ano,  OK. Ve Fulfordově materiálu je pár drobností,  které si potřebuji prověřit, stejně jako jiné. Zmínil odpuštění dluhů,  které je pro státy zásadní,  aby mohlo začít  období rekonstrukce. On řekl, že Kabala souhlasila. Souhlasíš?

Cobra: Proběhla nějaká jednání a jisté sekce Kabaly teoreticky souhlasily s odpuštěním dluhů. Byla to vyjednávací taktika a jak vidíte, odpuštění dluhů se zatím nekoná.

Alexandra:  OK.  Nevěříš tomu. 

Cobra: Ne, je to jednací taktika. Nevěřil bych tomu, dokud neuvidím že se to děje. Z informací které mám vyplývá, že odpuštění dluhů se stane jako součást finančního resetování, vyvolána a vnucena silami světla na povrchu planety (lidstvo).

Alexandra:   OK.  Wow.  Něco opravdu Kabalou otřáslo. On také zmínil cosi o intergalaktickém obchodu který bude následovat.

Cobra:  Nejdříve se tato planeta musí stát právoplatným členem Galaktické konfederace. Všude v galaxii bude docházet ke kulturní výměně a výměně hodnot. Bude to přirozený proces.

Alexandra:   OK.  Ty jsi pravděpodobně také četl tu část o Nové Republice, pokud si vzpomínáš na poslední článek který zveřejnil (Fulford).  Byly podepsány dohody o jejím vzniku a opravdovosti, když velcí kluci dostanou na kolena (irácký) dinár.  Museli podepsat příkaz k mlčení a přísahat oddanost nové Republice Spojených států.  Většinou se jprý ednalo o lidi, neopěvované hrdiny  z US ozbrojených sil a agentur. Souhlasíš s tím?

Cobra:  Nesouhlasil bych beze zbytku. Jsou jisté zdroje,  které vypouštějí o celém procesu dezinformace.

Alexandra:  OK.  On zmínil, že nová měna bude opřena o kovy. Je to to samé, jako že se vrátí zlato.

Cobra: Nejenom zlato, ale drahé kovy, včetně ostatních jako stříbro, platina, palladium, spolu se zlatem.

Alexandra:  OK.  Úžasné.  Děkuji ti. Také konstatuje, že Kabala dospěla k dohodě – která umožní aby nastala R.V. (revaluace), celosvětový reset a všechny změny, včetně balíčků prosperity. Ano, přicházejí s tím a je umožněno,  aby se  po dobu 2 měsíců  všechno hnulo kupředu. Co si myslíš o tomto konstatování.
 

Cobra:  Způsob, jak je celá myšlenka prezentována, se nezakládá na realitě. Revaluace není klíčová, reset ano. (to dává smysl). Způsob, jak jsou věci prezentovány, nevychází z reality. 

Alexandra: Příliš jsou tam zdůrazňovány  R.V. a dinár (irácký – pozn. překl.). Opravdu se jedná o akci CIA? 

Cobra Ano.

Alexandra: Dokonce i teď?  (ano )  wow,  to je hodně zlé.  

Cobra : Je to taktika  odvádění pozornosti – lidé do toho vkládají hodně energie.

Alexandra:  Ano, to je pravda. Také jsem v tom byla. Opravdu vám to zpomalí život. Čekáte až vám přijde balíček. Čekáte, že vám přijdou peníze.

Cobra: Řeknu to takhle: žádné balíčky nepřijdou. To není moudrý nápad.  Nespoléhejte se na to.

Alexandra:  To mohu potvrdit. Během devadesátých let, kdy běžely programy prosperity s Kadovskym a Vlysem, jsme viděli bezpočet lidí,  kteří  ztratili domov, zdraví, auta a zaměstnání, protože tím  byli úplně posedlí a čekali, že jim přijdou ty balíčky.

Cobra:  Ano, jsem si toho vědom.  Všechny programy „prosperity“, které jsou spojeny s Kabalou, stále běží. Budou to dělat až do poslední chvíle, aby si udrželi kontrolu nad finančním systémem až do resetování  počítačového programu řídícího finanční systém.  Pokud se nestane něco nečekaného, což je možné, ale nepravděpodobné. Nespoléhal bych na to. 

AlexandraV tomto jsi konzistentní. Výborně. Zmínil jsi několik různých čínských královských rodin,  které jsou do toho zapojeny. Některé jsou světlé a jiné ne až tak světlé. Fulford řekl, že od Američanů nakupují dináry jakožto součást  R.V.,  což je způsob,  jak oživit naši ekonomiku. Souhlasíš s tím?

Cobra:  Spíše bych řekl, že Číňané nakupují tolik zlata, kolik lze, protože vědí, co přichází.

Alexandra: A to je všechno, není v tom nic jiného?

Cobra:  Myslím ,že je to všechno. To stačí.

Alexandra: Spousta lidí hovoří o Spojených státech v roce 1871, a o zákonu,  kdy se Spojené státy staly korporací. Mnoho lidí se stále odvolává na to, že se  musíme vrátit k ústavě. Hovořili jsme o  příchodu nového politického systému, který je „pro lidi, od lidí a  spolu s lidmi“. Ať souhlasíš anebo ne, nepotřebujeme se v zásadě spíše vrátit k prohlášení nezávislosti typu republiky než k ústavě?

Cobra: Jsou propojeny. Jde o postupný proces. Lidé potřebují projít všemi fázemi.

Alexandra:  Hmmmm.  V zásadě byla ale ústava omezena, protože mohou mít plenární schůzi, kde to mohou přehlasovat a pak se to neuskuteční. Teď´je velký humbuk kolem FEDu, který má údajně vypršenou zakládací listinu.  O vánoční pauze byl schválen zákon o FEDu. Je pravda, že 23. prosince 2013 byl FED zrušen?

CobraPrakticky ne. I když platnost zakládací listiny vypršela, lze ji lehce obnovit a přesně to se  stalo. 

Alexandra:  Chci, aby si byli toho lidé vědomi. Spadá to pod ústavní legislativu. Je to tak? (ano) . Je to korporátní dohoda. Není to pro naše dobro, ani v nejlepším zájmu lidí. Také zmínil, že lidé rezignují na své funkce v úřadech a nepochybně budou stíháni, kvůli machinacím  a manipulacím při získávání dinárů v poměru 32 : k USD. Údajně dochází k  zatýkání a probíhá  kvůli tomu trestní stíhání. Je to pravda?   

Cobra: Ano, je to pravda.  

Alexandra:  Ano, ach, dobře. Je to něco, co bude zveřejněno ve zprávách?

Cobra:  Bylo to ve zprávách - v alternativních médiích.  

Alexandra:  Spíše hovořím o lidech, kteří jsou stíháni a kteří rezignují na své pozice.  Bude to pro nás zřetelné ? 

Cobra:  Dochází k některým zatčením na úrovni středního managementu. Zatím to nejsou velké ryby. 

Alexandra:   OK  On  (Ben Fulford) také řekl, že se jednalo o velkou přepadovou  akci. Také s tím souhlasíš? (Na co se odvolává?)   Odvolává se na to, že byli v zásadě znepokojeni.  Mnozí držitelé křesel v Kongresu a velká zvířata dovolili IQD holdingům výhodně a tajně vydělávat – za předpokladu různé výše očekávané výměny  -  která byla výrazně nižší než sazba, o které se šeptalo a která byla 32 - těm samým lidem bylo umožněno vyměnit si švédské koruny na kurzovní doklady zajištěných fondů. Současně jim byla povolena  10% GFR sazba. Povolili jim to obratem za slib, že tato hotovost nebude použita na obstarání  dalších  iráckých dinárů. Máme aktuální informace, že to porušili.  Říká se, že tisíce jich to porušilo. Na toto je dostali,  aby rezignovali a budou stíháni.

 

Cobra: Řeknu to takhle. Když vyjde najevo celá pravda o iráckém dináru - celá historie, která je obrovská, bude to pro mnoho lidí šok.  (Uf) Řekl bych že se je třeba od toho držet stranou.  Takhle se věci nedělají.

Alexandra:   OK. Souhlasíš s tím, že naši mimozemští bratři a sestry odklonili mnoho příchozích asteroidů a komet, aby zabránili škodám na Zemi?

Cobra: Ano, souhlasím.

Alexandra:   Dobře. OK. Můžeš potvrdit, že vedení FEDu již má nedostatek  finančních prostředků a od 28. prosince  nemůže vyplácet důchody bývalým  americkým vojákům.

Cobra  Peníze byly odkloněny pro Kabalu – aby přežili a udrželi matrix v chodu, potřebují víc peněz.  

Alexandra:  OK.  Je to opravdu tak, anebo dostanou penzi dodatečně anebo je to propaganda, aby se lidé báli a panikařili.

Cobra:  Je možné, že se situace dostane zpět do normálu. Na celý finanční sektor je vyvíjen zvýšený tlak a roste v něm  napětí. Toto je postranní efekt tohoto tlaku.

Alexandra: Doufám, že to pro veterány dobře dopadne. Papež František přišel s tím,  že se dohodli, že začnou do kardinálských, biskupských a kněžských funkcí jmenovat ženy.   A)  myslíš že je to pravda  B )  je to další taktika jak si zajistit příznivou reakci  veřejnosti vůči Vatikánu?

Cobra: Vatikán o této možnosti uvažoval již dlouho. Uvidíme co se stane. To ale nemění jejich základní strategii. Strategii jezuitů, kterou jsem již mnohokrát vysvětloval.

Alexandra:  Jsi obeznámen s případem Jamala - al Jamala?   Palestinského ministra zahraničí? (ani ne). Zkoušel doma otevřít trezor - stalo se to  minulý měsíc a vyletěl do vzduchu i  s trezorem. Vzhledem k tomu, že byl velvyslancem -  když si o něm neslyšel tak asi nevíš, co to mělo znamenat.  Jen jsem byla zvědavá jestli jsi něco nezaslechl.

Toto je zajímavé - koluje informace, že byla do vesmíru vyslána  raketa s plutoniem,  která směrovala k Saturnu. Souhlasíš s tím?

Cobra:  Šlo o součást tajného vesmírného programu. Byly provedeny nějaké pokusy. A také byla poslána raketa k Jupiteru. Tyto věci již nejsou povoleny.

Alexandra:  Dobře. Proč k Saturnu.  Je to proto, že je to planeta zodpovědnosti a úkolů a lekcí a že nás na emoční úrovni ovlivňuje? Proč by to Kabala dělala?

Cobra:  Jednu dobu ten experiment provedli se všemi hlavními planetami solárního systému, nejenom se Saturnem.

Alexandra:  Takže jsme byli jenom pokusní králíci, aby se vidělo jak na to budeme reagovat?

Cobra: Lidstvo to nebude tolerovat. Chtěli lépe porozumět tomu, jak se za určitých okolností chová hmota.  

Alexandra:  Zajímavé.  Říká se, že mnoho cizích ras,  které byly podřízeny Reptiliánům,  jenom hrají své hry - že chtějí získat informace a pracovat se světelnými frakcemi proto, aby se zbavili Reptiliánů  a oni sami mohli postoupit na vyšší příčku hierarchie.

Cobra: Ne – to není záležitost hierarchie. Jedná se o vědomou vesmírnou spolupráci. Poté, co Zeta Reticuli prošli emocionální léčbou, začali aktivně spolupracovat a začali konfederaci pomáhat.

Alexandra:  To je dobrá zpráva. Mnohokrát jsi říkal, že nedovolí, aby byli unášeni lidé. Je to tak správně?

Cobra: Již se to neděje.

Alexandra:  Proč to lidé stále cítí  a prožívají únosy ?

Cobra:  Po únoru loňského roku se jedná o pár ojedinělých případů. Určitým způsobem se jednalo o zbytky té technologie. Od února loňského roku jsem neslyšel o žádných případech.

Alexandra:  OK.  Od února 2013.

Cobra:   Února 2013.  (ano)

Alexandra:   Něco ti přečtu: “ …ohledně vyšší bytosti, zapojené do hmotných záležitostí, jako je například pád z vyššího stupně vývoje - v tomto smyslu je Darwinova teorie vývoje člověka, vývoje z opic,  v protikladu s novou myšlenkou,  že ve skutečnosti lidstvo pozvedlo opici na vyšší bytost, že evoluce přišla seshora, když do hmoty vstoupily vyšší síly, hrály si s hmotou a jejich zásluhou se hmota stala součástí  utváření vyšších bytostí.“  Není to tak, že tvořením ve hmotě se vyvíjelo vyšší vědomí, anebo jinak řečeno, že vědomí vstoupilo do energie hmoty a dalo této formě život? Co myslíš? 

Cobra:  S většinou řečeného souhlasím.  

Alexandra: Myslím, že to bylo velmi hluboké a  zajímavé. Také se říká, že bylo zveřejněno  jenom 1% Snowdenovych matriálů. Proč?

Cobra: Z mnoha důvodů. Jeden z důvodů je obrovské množství údajů. Množství údajů, které musí být zpracovány ručně. Většina údajů není zajímavá. Druhá část je citlivá a ještě nebyla zveřejněna. Nebojte se, přijdou ještě další. Bez obav.

Alexandra:  OK. Jenom se mi líbí co jsi řekl. Z Ruska přišlo varování – varují své rodiny v USA, že do Atlantiku se zřítí velký asteroid s ničivými následky.  Můžeš o tom  hovořit? Je to pravda?

Cobra:  Ne. Došlo ke zřícení asteroidu do oceánu, do Atlantiku. Byl to malý objekt. Nebylo to nebezpečné.

Alexandra:  Máme určité obavy z dopadu ISONu.

Cobra:  To vůbec nic není. Tato kometa se úplně a dočista rozpadla v nicotu. Již neexistuje. Vůbec.

Alexandra:  Žádné zřícení. (ne).  Co si myslíš o tom quan-o-rito viru – údajně byl ukraden z národních laboratoří v Galvestonu. Teď se šíří fámy  o lidech, kteří záhadně onemocněli a zemřeli. Jsem zvědavá co si o tom myslíš.

Cobra:  To se děje v posledních desetiletích pořád. Viry jsou kradeny. S viry se hodně experimentuje. Vytvářejí se nemoci. Stále a stále to pokračuje. Nevzejde z toho ale nic opravdu nebezpečného. Bude tomu zabráněno. 

Alexandra: Také jsem chtěla hovořit o chemtrailsech,  že je jich překvapivě méně než v minulosti. Měli jsme i 4-5 dnů bez chemtrailsů. To mi minule napadlo a chtěla jsem vědět, co si myslíš. V jižní Kalifornii je část, údolí, které je neuvěřitelně zamořeno smogem.  Hory tam tvoří podkovu - smog stoupá od oceánu a je v nich zachycen.  To se děje po většinu roku. Musela jsem tam odcestovat a  poprvé   jsem viděla,  že to bylo odváto pryč. Uvědomila jsem si, že nejenom, že byly vyčištěny chemtrailsy, ale i celé nebe - od smogu, nežádoucích kovů, atd., které jsou běžně v ovzduší. Je to tak?

Cobra: Ano, přesně to se děje.

Alexandra:  Úplně jsem zalapala po dechu když jsem to viděla. Nejenom že nás zbavují  chemtrailsů, ale i čistí vzduch. Jen jsem chtěla, aby lidé jinak přemýšleli o chemtrailsech.

Alexandra:  OK. Také se říká, že na Blízkém východě nefungují atomové zbraně. Vůbec nefungují. Souhlasíš?

Cobra:  Nefungují za určitých okolností. Existuje způsob, jak mohou světelné síly zablokovat nukleární zbraně, aby nemohly lidem škodit.

Alexandra: Také jsi, Cobro, hovořil a schůzce bývalých a současných afrických prezidentů- je to zajímavé, když si spočítáme, jaké sumy byly investovány v Africe v průběhu roku 2013. Je to ještě  více horká půda než Blízký východ.  Děje se tam toho více než na Blízkém východě? 

Cobra: Ne, to bych neřekl. Je to jenom jedno ze strategicky důležitých míst pro světelné síly a pro Kabalu.

Alexandra:  Také se říká, že od půlnoci se stanou všechny  americké dolary neplatné. Říkají  abychom nepanikařili atd. atd. Všude se o tom mluví. Jak to cítíš? Bylo tam dost, no,  ne přímo paniky, ale když lidé slyšeli že Čína vykupuje všechno zlato a že již nepoužívá dolar pro žádný typ obchodu … Jak si momentálně s našimi dolary stojíme? Snad zase jenom vytiskli  nové stodolarovky. 

Cobra: Není v zájmu světelných sil devalvovat dolar. Existuje iluminátský plán devalvovat dolar, ale v tom nebudou  úspěšní.

Alexandra:  Protože vesmír je založen na zvuku a my nejsme zralí pro  ty zbraně které máme, tj. nukleární apod.  a to že jsme ve druhé světové válce shodili bombu, která negativně  ovlivnila tolik civilizací a ras. Je pro ně tak důležité pomáhat nám v tomto procesu nakolik je pro nás důležité přežití?

Cobra: Chtějí pomáhat lidstvu  protože lidstvo milují. Chtějí, aby byli lidé jako jedna velká šťastná rodina. Oni toho stavu dosáhli a chtějí to sdílet i s námi ostatními. To je celé.

Alexandra:  Nemá to nic společného s jejich přežitím.

Cobra :  Ne, mají všechno. Nic od nás nepotřebují. 

Alexandra:  V několika článcích jsem se dočetla, že je to proto, že základním prvkem vesmíru je zvuk a ten, který vydáváme my,  negativně vplývá na jiné solární systémy a galaxie. Je to tak?

Cobra: To není možné. Kolem Země je taková tachyonová membrána,  která nedovolí, aby se za tuto bariéru dostala jakákoliv škodlivá energie včetně zvuku. Takže lidstvo ani Kabala nemohou za touto bariérou nic ovlivnit. 

Alexandra:  Wow . To je pro mne moc důležité. Cobro, to je fantastické. Jako vždy, děkuji ti za všechny informace. Vždy lidem říkám - že důvodem proč do toho vkládám tolik práce - věřte mi,  zabere to spoustu času shromáždit pro Cobru všechny dotazy.  Jak vidíte, Cobra je seriozní chlapík,  rád se dá do práce. Že, Cobro?

Cobra: Ano – chci, aby tato planeta byla co nejdříve osvobozena. To je momentálně pro mě nejdůležitější. 

Alexandra: Určitě. Děkuji ti a přeji všem šťastný Nový rok. Pamatujte, že na nás záleží, jak vidíme a vnímáme naši realitu. Udržujte pozitivní myšlení a záměry s vědomím, že tvoříme nádherný svět. Pokud máte dotazy k odstraňování implantátů, přejděte, prosím, na začátek mého každodenního blogu. To je vše. Díky že jste poslouchali www.galacticconnection.com. Přeji všem krásný zbytek týdne. Díky, Cobro.

Cobra : Díky všem že poslouchali a  - světlo zvítězí!

Alexandra:  Ano, světlo zvítězí. Jo. Ahoj  

https://galacticconnection.com/all-interview-transcripts/cobra-alexandra-meadors-transcription-january-7-2014/

Poznámka ke kopírování:

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Mirka K. pro www.transformace.info. Korekturu textu provedl Láďa M. Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

 

 

Detoxikačné kúry proti parazitom v tele

 

PARAZITY A ZDROJE NÁKAZY

Parazit, alebo inak cudzopasník, je organizmus, ktorý odoberá živiny (organické a anorganické látky) pre svoju existenciu tzv. „hostiteľovi“, prípadne v ňom žije. Do tela hostiteľa často vylučuje jedovaté látky (toxíny), čim celkovo oslabuje jeho imunitu. Môže napádať rôzne orgány a roznášať po tele vírusy a baktérie. Parazity prispievajú k mnohým chorobám a niekedy sú aj ich príčinou. Takmer každý z nás má vo svojom tele parazity, ale nie každému spôsobujú zdravotné problémy. Človek môže byť hostiteľom viac ako 100 rôznych druhov parazitov, od mikroskopických vírusov, baktérií, červov, kvasiniek či pliesní, až po pásomnicu, ktorá môže narásť viac ako jeden meter. Parazity nie sú iba v hrubom čreve, ako sa väčšina ľudí domnieva, môžu sa nachádzať aj v iných častiach tela, napríklad v pľúcach, pečeni, slezine, žalúdku, svaloch, nosohltane, mozgu, srdci, krvi, koži, urogenitálnom systéme, očiach a pod.

Väčšina infekcií, ktoré sú spôsobené parazitmi, sa vyskytuje v rozvojových krajinách, ale nie sú zriedkavé ani vo vyspelých krajinách, pretože dostať sa do styku s parazitmi je veľmi jednoduché. Najčastejšími zdrojmi infekcie sú: kontaminovaná voda, surové alebo nedostatočne tepelne upravené mäso (aj ryby), nedôsledne umyté ovocie a zelenina, kontakt s domácimi zvieratami a ich výkalmi, zlá hygiena a pod.

Pred rokom 1930 bolo bežné, že ľudia brali ricínový olej alebo bylinky, aby si z tela vyčistili parazity. Každé etnikum malo v tejto praxi nejakú tradíciu. Robilo sa to každých 6 mesiacov alebo raz ročne. Časom sa od toho upustilo. Dnes sa v Európe pravidelne odčervujú hlavne domáci miláčikovia a antiparazitné kúry sú súčasťou detoxikačnej alebo ľudovej medicíny. Nie je to prekvapivý vývoj, pretože keď je človek zdravý, jeho telo je schopné sa vyrovnávať s toxínmi, ktoré parazity produkujú a nespôsobujú mu žiadne zdravotné problémyProblémy nastanú, až keď sa telo z nejakej príčiny oslabí.

 

PRÍZNAKY PREMNOŽENIA PARAZITOV

Typickými príznakmi, že sa v tele udomácnili červy, sú: vetry, pocit nadúvania, kŕče v bruchu, svrbenie okolo konečníka (hlavne v noci), častá hnačka alebo zápcha, zapáchajúca stolica, horkosť v ústach, zrýchlený tep, bolesť v okolí pupku, zahmlievanie pred očami, svrbenie nosa alebo ucha, slinenie počas spánku, strata váhy alebo nenásytná chuť do jedla, uhry, vyrážky, vriedky, hrubá koža, pehy, rôzne škvrny na koži, príliš skoré vrásky na tvári, skorá plešatosť, praskliny na pätách, štiepivosť alebo lámavosť nechtov a pod.  Parazity môžu byť aj príčinou anémiealergie na rôzne typy jedla, bolesti kĺbov a svalov, porúch spánku, chronickej únavy, porúch imunitného systému, príznakov podobných chrípke, chronických zápalov mandlí a vedľajšich nosných dutín, polypov, nočného pomočovania, chrápania či škrípania zubami. U žien môžu parazity prejsť aj do pošvy, čoho následkom sú výtoky, zápaly a menštruačné problémy. U detí je bežným parazitom v čreve hlísta (mrľa detská), ktorá im spôsobuje silné svrbenie okolia konečníka hlavne v noci. Všetky tieto príznaky však môžu mať aj inú príčinu, preto je niekedy ťažké odhaliť, či sú za nimi práve parazity.

 

PARAZITOLÓGIA A MEDIKAMENTÓZNA ANTIPARAZITICKÁ LIEČBA

Vedná disciplína, ktorá sa zaoberá parazitickými organizmami živočíšneho pôvodu cudzopasiacimi na tele alebo v tele človeka, sa nazýva parazitológia. Cudzopasníci žijúci vnútri ľudského organizmu sa nazývajú endoparazity (pozri popis endoparazitov na stranke mladyvedec.sk).  Ľudské črevné parazity sa nazývajú helminty. Na jednom ľudskom organizme môže cudzopasiť naraz až šesť druhov helmintov. Medzi najčastejšie črevné parazity u ľudí patria mrle, škrkavky (hlísty), motolice a pod. Pri podozrení na parazit je vhodné absolvovať parazitologické vyšetrenie, kde sa odoberie a vyšetrí vzorka stolice, krvi, moču atď. V stolici sa dokazuje prítomnosť črevných parazitov, vajíčok, cýst, lariev alebo dospelých červov aj priamymi vyšetrovacími metódami. Makroskopicky vie lekár zo stolice často zistiť prítomnosť tiel niektorých helmintov alebo ich častí, napr. články pásomnice. Na črevné parazity existujú špeciálne lieky – antihelmintiká. Liečba parazitov je možná pomocou antiparazitík, antihelmintík, antibiotík, antimalarík,… napr.: entizol, vermox (účinná látka mebendazol), …

 

ALTERNATÍVNE SPÔSOBY LIEČBY

Medikamentóznu liečbu je možné kombinovať s rôznymi prírodnými prostriedkami, čím sa mnohonásobne zvyšuje jej účinnosť. Existuje niekoľko protiparazitných kúr, ktoré sa musia robiť na prázdny žalúdok a až dve hodiny po užití liečebnej dávky sa môže začať jesť. Mali by trvať minimálne jeden týždeň.

Najsilnejšia bylinná trojkombinácia proti parazitom (hlavne črevným)

1) šupky vlašských orechov

Tinktúru zo šupiek vlašských orechov pripravíte tak, že rozdrobíte 15 šupiek, zalejete ich pol litrom liehu, necháte na svetle 30 dní luhovať a potom prenesiete na temné miesto. Orechy sú najlepšie také, ktoré práve dozreli a ešte visia na strome, alebo práve odpadli. Ich zelená šupka sa hodí k príprave tinktúry najviac, pretože obsahuje veľa jódu. Ak nezoženiete tieto šupky, použite Lugolov roztok, čo je jód s jodidom draselným. Užíva sa 5 – 10 kvapiek na 50 až 100 ml vody.

2) palina (zabíja dospelé jedince) – (česky pelyněk)

Palina čistí ľudské telo od mikroorganizmov až po veľké hlísty. Užíva sa vždy len zrelá. Zbierajú sa listy a plody, najlepšie ak sú v tvare guľôčky a potom sa sušia a drvia. Užívajú sa v suchom stave ako prášok a zapíjajú sa vodou. Dávka na jedno užitie je 200 – 300 miligramov (1/2 čajovej lyžičky).

3) klinček (zabíja vajíčka parazitov)

Semená klinčeka, ktoré sa používajú pre kulinárske účely, je potrebné pred použitím rozdrviť. Na jednu dávku stačí 500 miligramov, čo zodpovedá veľkosti hrášku. Dávky sa zvyšujú postupne: prvý deň jedna dávka, druhý deň dve a od tretieho dňa po desiaty deň sa užíva jedna dávka trikrát denne. Prášok z klinčeka sa užíva pred jedlom. Ďalej sa preventívne počas celého roka užívajú tri menšie dávky raz za týždeň.

Táto bylinná trojkombinácia účinkuje vtedy, ak sa použijú všetky tri komponenty, aby se zabili všetky štádiá vývoja parazitov. Mala by sa preventívne opakovať dvakrát do roka. Neodporúča sa tehotným ženám. Táto protiparazitná liečba sa často označuje aj ako protiparazitálny program Dr. Clarkovej, pretože je urobený podľa receptúry svetovo uznávanej Dr. Clarkovej. Túto bylinnú trojkombináciu je možné zakúpiť aj vo forme hotových tinktúr s presným návodom na použitie (napríklad na stránkach alternativnamedicina.eu alebo jukl.sk). Dr.Clarková používala pri liečení biorezonančnú (frekvenčnú) terapiu, ktorú kombinovala s bylinnou detoxikáciou a prísnou liečebnou životosprávou. V súčasnosti sa stále viac pri protiparazitárnej liečbe využívabiorezonančná (frekvenčná) terapia, ktorá pomocou počítačových prístrojov, tzv. plazmových generátorov, likviduje všetky choroboplodné mikroorganizmy. Je založená na predpoklade, že všetky substancie majú určité elektromagnetické vlnenie, ktoré je možné nielen merať, ale aj ovplyvňovať.

 

 

 

 

Protiparazitný čaj pre deti aj dospelých

Potrebujeme: v rovnakom pomere vňať paliny pravej, sladké drievko, zemežlč, saturejku, žihľavu, vratiča obyčajného a tekvicové jadrá.
Ako na to: asi 15 rozdrvených tekvicových semien vhodíme do hrnčeka s vodou, necháme zovrieť a pridáme polievkovú lyžicu ostatnej zmesi. Necháme chvíľu povariť, odstavíme a necháme ešte 5 minút lúhovať a potom precedíme.
Polovicu nesladeného čaju vypijeme večer pred spaním a polovicu ráno na prázdny žalúdok. Raňajkujeme pol hodiny po užití čaju. Pre dospelých je dvojnásobná dávka na pol litra.

 

Palinový čaj na vypudenie červov z čriev

Potrebujeme: čerstvé listy paliny obyčajnej.

Ako na to: listy paliny ponoríme na niekoľko minút do vriacej vody a až potom ich sušíme. Na prípravu čaju varíme listy v 5-násobnom množstve vody asi 10 minút na miernom ohni. Na začiatku varu pridáme do vody štipku morskej soli. Pijeme denne ráno nalačno až do úpravy stavu. Nepoužívame dlhodobo. Šťava čistí organizmus od prvokov a ďalších mikroorganizmov, jednobunkových bičíkovcov, hemolytického stafylokoka, lamblií, bičíkovcov a pod. Všetky tieto parazity narušujú látkovú výmenu, spôsobujú zápal tenkého čreva, rôzne pečeňové choroby, upchávajú žlčovody, provokujú kožné ochorenia (alergiaekzémpsoriáza atď.) a v neposlednom rade vedú taktiež k chorobám z nachladnutia s hojným vylučovaním hlienov. Proti hlístam zaberajú klystíry z výťažku paliny a povarený cesnak, ktoré sa zavádzajú do tela po vypudení stolice. V lekárskej praxi sa využívajú kvety z paliny, ktoré sú silno protihlístové. Kvety rastliny sa usušia, roztlčú v mažiari a užívajú sa v zmesi s cukrom, zaváraninou, medom a sirupom. Dávkovanie pre dospelých: počas dvoch dní sa užíva päť gramov paliny trikrát denne, hodinu a pol pred jedlom. Po užití poslednej dávky sa pacientovi na noc dáva preháňadlo.

Kontraindikácie: palina je v zásade jedovatá rastlina a je zakázané ju užívať v tehotenstve a pri žalúdočných vredoch. S palinou sa to nesmie preháňať, obzvlášť opatrné by mali byť chudokrvné osoby. Nadmerné užívanie paliny dokonca i v malých dávkach môže spôsobiť kŕče, kŕčovité záchvaty, halucinácie alebo psychické ťažkosti.

Pohánkové guličky

Je vhodné ich užívať popri pití palinového čaju.

Potrebujeme: pohánku, ešte lepšie pohánkovú múku či lamanku.

Ako na to: ak nezoženieme múku, tak pohánku pomelieme najemno a zmiešame s vodou na tvrdšie cesto. Potom z cesta tvarujeme guľky. Konzumujeme ich surové.

Tekvicové semená

Proti črevným parazitom, najmä pásomnici, sa už za čias Hippokrata osvedčili tekvicové jadierka.

Ako na to: vynecháme raňajky a na obed si dáme 500g olúpaných a rozdrvených jadierok namočených v mlieku, rozdelených do troch dávok po troch hodinách. Kúra sa končí užitím preháňadla. Opakujeme každý deň až do vylúčenia červov.

Strúhaná karotka

Táto kúra je vhodná najmä pre malé deti. Môžeme ju skombinovať aj s protiparazitným čajom.
Ako na to: 1-2 dni podávame iba čerstvo nastrúhanú karotku a tiež čerstvú karotkovú šťavu. Ak to dieťa znesie, do karotky vytlačíme pár strúčikov cesnaku, zvýšime tým protiparazitný účinok.

Cesnak proti škrkavkám

Na škrkavky účinkuje najmä cesnak v surovom stave. Očistu môžeme podporiť výluhom zo zemežlče.
Ako na to: ráno necháme niekoľko vylisovaných strúčikov cesnaku vylúhovať v hrnčeku teplého mlieka (nesmie byť horúce, aby sa nestratili účinky censaku). Pijeme na prázdny žalúdok. Kúru opakujeme niekoľko dní až do vymiznutia škrkaviek. Výluh zo zemežlče pijeme nalačno ráno a večer.

Cibuľovo-cesnakový klystír (na hlísty a škrkavky)

Tri cesnakové strúčiky a rovnaké množstvo cibule rozrežte, zalejte teplou prevarenou vodou, nechajte 3-4 minúty pôsobiť, sceďte a pretlačte cez kúsok gázy. Zbytkový výťažok premiešajte do 1,5 až 2 litrov vody (36-39 stupňov Celzia). Zaveďte roztok do konečníka (po toalete). Niekoľko takýchto procedúr stačí.

Vínny extrakt na hlísty

Potrebujeme: 10g sušenej vňate pamajoránu obyčajného, 5g ruty voňavej, 1 l bieleho vína a 2 figy.
Ako na to: byliny a nadrobno pokrájané figy dáme do hrnca, zalejeme vínom a necháme zovrieť na miernom ohni. Potom ešte 5 minút prikryté lúhujeme, precedíme a osladíme 3 lyžicami medu. Pijeme po šálkach ráno na prázdny žalúdok a večer pred spaním.

Odčervenie koňakom a ricínovým olejom

Odčervenie koňakom a ricínovým olejom je zamerané na očistu tráviaceho ústrojenstva od parazitov (hlíst a škrkaviek). Na prázdny žalúdok pijeme zmes 50 ml vysoko kvalitného koňaku, ktorý má 3-4 hviezdičky, a rovnaké množstvo ricínového oleja. Mechanizmus pôsobenia procedúry je nasledovný: koňak paralyzuje hlísty (doslova sa ním opijú), takže sa nemôžu pevne prisať k črevným stenám a ani sa schovať do nejakého zákutia v tele. Ricínový olej vás preženie a vylúči ich z tela von. Rovnakú procedúru opakujte aj na ďalší deň. Niekedy sa stane, že na prvýkrát metóda nepomôže a hlísty nevylezú. Pokiaľ vychádzajú na prvý ani na druhýkrát, tak je nutné proces zopakovať aj po tretíkrát. O tom, že sú všetky hlísty z tela vylúčené, sa presvedčíte tak, že v stolici žiadne nebudú.

U detí prebieha očista trocha inak. Zobuďte dieťa okolo 1 – 2 hodiny v noci a dajte mu vypiť nejaký veľmi sladký nápoj, napr. čaj, šťavu z kompótu alebo sirup. Po 30 minútach na to mu dajte dávku ricínového oleja (15 – 30 g podľa veku). Hlavné je, aby dieťa prehnalo. Nasledujúci deň procedúru zopakujte a robte ju, až pokiaľ hlísty nie sú prítomné v stolici.

Medzi ostané prírodné prostriedky patria:

·          výťažok z grapefruitových semien

·          kurkuma

·          granátové jablko (ideálne proti hlístam, červom a pásomniciam)

·          červená paprika (na spaľovanie toxínov v hrubom čreve a vylúčenie parazitov)

·          cibuľa

·          chren

·          horec

·          zázvor

·          ionty striebra a medi (zabíjajú mikróby a ďalšie patogénne organizmy)

·          urinoterapia

·          dubová kôra (2 polievkové lyžice dubovej kôry zalejte 2 dcl vriacej vody, nechajte 4 – 6 hodín luhovať v termoske, sceďte a pite na prázdny žalúdok)

·          mäta prieporná

·          materina dúška

·          anýzový výťažok (negatívne pôsobí na hlísty a vypudzuje ich von z organizmu)

·          rakytník rešetliakový

·          harmanček

·          šťavelové listy

·          „dračia krv“ (prírodný prostriedok z čistého latexu amazonskej popínavej rastliny Croton lechleri, ktorý veľmi rýchlo účinkuje pri hnačkách spôsobených parazitmi. Ideálny prostriedok do lekárničky na dovolenku.)

·          ParaProteX (prírodný doplnok stravy proti parazitom od firmy CaliVita)

 

Úprava stravovacích pravidiel pri antiparazitnej liečbe:

Parazitom najviac vyhovuje výdatná, nadmerná a nepravidelná strava obsahujúca veľa sladkostí a živočíšnych bielkovín. Zmenou stravovacích návykov sa dá parazitov zbavíť ľahšie. Počas antiparazitnej liečby sa odporúča:

1) doplniť kremík: veľa je ho v celozrnných potravinách, ovocí, zelenine, prasličke roľnej, čerstvej uhorkovej alebo paprikovej šťave atď. Tieto šťavy obsahujú vysoko kvalitný a ľahko vstrebateľný kremík. Obe šťavy  sa dajú kombinovať s mrkvovou šťavou.

2) odstrániť zo stravy živočíšne bielkoviny, kvasnice a sladkosti. Parazity je potrebné odstrihnúť od výživy a potom sa prestanú rozmnožovať. Po dobu liečby sa preto odporúča vyradiť živočíšnu bielkovinovú stravu: mäso, vajcia, ryby ani mlieko. Vylúčiť by sa malo aj všetko priemyselne vyrábané pečivo, produkty obsahujúce kvasnice, kávu, bujóny, krupicu. Odporúča sa obmedziť spotrebu soli.

3) užívať prebiotiká a probiotiká (prípadne synbiotiká)

4) užívať zelené potraviny. Parazity nemajú rady potraviny zelenej a červenej farby. Obzvlášť im nesedí chlorofyl. Neznášajú pálivé a horké potraviny.Doplňte jedálniček o sušené morské riasy či sladkovodné riasy – napr. spirulina.

5) jesť červené lesné plody. Väčšina lesných plodov červenej farby sú silnými antiparazitikami, napríklad brusnice a obzvlášť brusnicová šťava.Podobné vlastnosti ako brusnice má aj moruša, figy, maliny, citróny, čučoriedky a granátové jablká.

6) zvýšiť podiel surovej zeleniny - vyháňa hlísty. Kyslá zelenina (hlavne kyslá kapusta) ničí všetky druhy parazitov v organizme.

7) užívať oleje z tekvicových, dyňových alebo horčičných semienok. Obsahujú fytocidy, ktoré majú antiparazitné vlastnosti. Užívať sa má trikrát denne 1 čajová lyžička pred jedlom alebo počas jedla.

8) dodržiavať pitný režim.

Prírodné prostriedky na odstránenie choroboplodných baktérií, plesní, kvasiniek, črevných parazitov a ich vajíčok z hrubého čreva a z ostatných častí organizmu sa v ľudovom liečiteľstve úspešne používajú už tisícročia.Antiparazitnej liečbe sa venuje aj tradičná čínska medicína alebo detoxikačná medicína MUDr. JonášaParazitom sa nedá úplne vyhnúť, sú súčasťou prírody takisto ako človek. Najlepšou obranou je udržiavať si silný imunitný systém a čisté tráviace ústrojenstvo.

Další  zdroje: 
[1] magazinluna.sk
[2] detoxikace-vyziva.cz
[3] eiaktivity.sk
[4] vysetrenie.zoznam.sk
[5] komhelp.meu.zoznam.sk
[6] zapper.cz/cs/protiparazitarni-protokol

 

Zdroj článku:

https://www.2012rok.sk/wp/strava-a-ocista/21677-detoxikacne-kury-proti-parazitom-tele

 

Kontakt