Milí přátelé, - 16.1.2014

16.01.2014 22:34

 

Milí přátelé,

dnes zcela mimořádně rozesílám další duchovní sdělení. Nicméně významné období kolem 21.1. se blíží a právě k tomu, k obsahu této duchovně-energetické události, byl zaměřen námět poselství Áriů přijímaného tento týden. Abyste tedy mohli jejich sdělení zapracovat do svých duchovních příprav zasílám několik těchto poselství a také i jedno poselství, které není až tak běžné, jak svým obsahem tak i jazykem, poselství keltského druida o jehož zveřejnění požádala keltská bohyně Brighid.


Věřím, že tato poselství přivítáte

Příjemný, klidný pátek a pohodový víkend

Láďa

 

 

Jak naplňovat nové vize pro současnou dobu
Áriové – 14.1.2014

 

Je důležité si uvědomit, co chci ve svém životě změnit. Např. hojnost. Hojnost vesmíru se skládá z více aspektů /tvořivost, zdraví, radost, peníze, práce, lehkost bytí ad./. Všechny tyto části by bez láskyplné energie nemohly být naplněny a realizovány. V současném životě máme ještě mnoho schémat, přesvědčení, závislostí, rodinných a rodových přesvědčení, které mají ještě mnoho úhlů pohledu. Vše do sebe zapadá jako mandala. Vytvoříme si tedy současnou mandalu naší hojnosti se všemi těmito aspekty schémat..

 

A systematicky zdrojovou energií transformujeme všechny neláskyplné energie až do prvotních příčin. Čistíme napřed 1.úroveň – 1.čakru až do 7. To je 7 základních energií v těchto 7 úrovních. Pak čistíme 7 nadstavbových, od 8. do 12. čakry. Tam pak vkládáme již novou vizi, jak má naše hojnost vypadat a vytvoříme tím novou mandalu naší hojnosti. Tuto mandalu přijmeme do srdce a necháme v srdci působit, pak přijmeme otisk této mandaly a ukotvíme jej v našem srdci pomocí zdrojové energie. Teď je dobré si udělat transformaci prvních 7 čaker v hojnosti, lásce, tvořivosti, víry v sebe, moudrosti ad.  Dalších 5 je lepší dělat po 21.1., až přijmeme novou transformační energii 5.dimenze, která přichází na Zem. Takto postupně si vytváříme nový systém pro své vize.

 

Áriové a bytosti Duté Země

 

Vize v jiné dimenzi, než 3., je realita. Vize, myšlenka ve vyšších dimenzích se stává realitou. Jak k realizaci můžete přistoupit ve vaší realitě? Hlavou vám prochází denně nespočet myšlenek, ale ty nemají charakter vize. Vize je totiž vyšší mentální útvar, který je svébytný a jako svébytný si žádá naplnění. Jak tedy svou vizi naplnit? Ale nejprve si řekněme, jak svou vizi zformulovat. Vize by měla vycházet z potřeby srdce, vnitřní touhy a přesvědčení. Svou vizi formulujeme již jako uskutečněnou. Nemělo by se v ní vyskytovat slovo chci, přeji si, tvořím. Formulujeme již naplněnou realitu. Máme-li tedy správně zformulovanou vizi, vložíme ji do svého srdce a necháme svému srdci /potažmo duši/, aby se vyjádřilo.  Věřte svému cítění. Pokud vaše srdce je k této vizi chladné či vlažné, znovu se nad svou vizí zamyslete a správně ji vyjádřete. Až tedy vaše srdce vizi přijme, vložte ji buď ve slovní formě či v podobě symbolu do 12. čakry. Nechte univerzálním světlem roztočit. Tímto způsobem pokračujte čakrami až do 0.čakryPak vyslovte prohlášení: Toto je realita mého bytí. A tím se realizuje vaše nová vize. .

 

Áriové a bytosti Duté Země

 

Váš záměr spočívá ve víře. Vaše víra vám může otevřít brány zázraků a nebo nevíra zavře vše nové. Chcete důkazy víry, ty jsou však jen slepé ukazatele - pravou víru ve vás neprobudí.

 

Jak ji tedy v sobě najít?

Věříte, že jste lidé? Věříte, že vidíte Slunce, Zemi? Jste o tom úplně přesvědčeni, není pochyb. Stejnou energii tedy usaďte v plánu, který máte před sebou - skálopevnou samozřejmost. Víře se musíte naučit stejně jako jste se naučili pracovat s kyvadlem. Víte, že pochyby vše rozmělňují, víra naopak otevírá brány novým možnostem.

Reálně tedy to znamená  - usadit se nejdříve ve své víře, rozšířit v sobě energii bez pochyb. Třeba toho, co vidíte před sebou, máte jistotu, že to vidíte. Tuto energii pak usaďte do svého plánu.

 

DŮLEŽITÉ je všechny plány - vize nejdříve sladit s plánem své duše a když pocítíte disharmonii, hledejte a tvořte svou vizi dále. Poté usaďte energii jistoty do svého plánu. Se slovy "Staniž se" jej přesunete do přítomnosti a prožívejte, jako by už byl reálný.

Poté se spojte zpátky s žitou realitou, kde ještě to nové není, uchovejte však v sobě myšlenku, jako by se to už dělo.

 

V této fázi je důležitá opět víra - v univerzum a bytosti, které vám pomáhají, víra ve vedení duše.  O víc se nestarejte, nehledejte rozumové cesty ega, protože ty vše jen blokují. Odevzdejte se proudu kosmické energie.  Lucka

 

Áriové a bytosti Duté Země

 

Už dokážete rozlišovat touhu Ega a touhu srdce. Touha srdce je obrovská síla, která vás vede, směruje, dává radost i víru. Je to energie, kterou vám doporučujeme plně procítit a uvědomit si její potenciál. Budete také vnímat její čistotu a záměr, který je v souladu s vaším posláním a naplněním. A tehdy, když si uvědomíte, po čem ve svém srdci toužíte, můžete vytvářet své vize. Je to už záměr vyjádřený v určité formě, dostává už reálné rozměry. Ale pro naplnění v životě je třeba, abyste svou vizi naplnili vděčností a radostí. Pokud si sednete a zklidníte se v srdci, můžete si svou vizi představit např. jako obláček, který z vašeho srdce formou spirály stoupá vzhůru a vytváří panoramatický obraz vize, vnímejte tuto energii a pak můžete svou zdrojovou energií tuto vizi realizuji a naplňuji TEĎ.

Chceme se ale ještě vrátit k blokům, které všichni vůči vytváření a naplňování svých vizí máte. Jsou především ve 2. a 3. čakře, v oblasti vaší tvořivosti a síly, ale také v oblasti 1. čakry, kdy jste své vize v minulosti omezovali s ohledem na potřeby své rodiny, rodu, národa apod. Po uvolnění této sítě bloků se vaše energie k naplňování vizi plně otevře a propojí s energií ostatních čaker. 

Áriové a bytosti Duté Země

 

 

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky přijaly Míňa N., Eva P., Lucka N., Karin L., (www.transformace.info). Tuto verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

 

 

 

POSELSTVÍ OD KELTSKÉHO DRUIDA NA ZVLÁDNUTÍ EMOCÍ VE VZTAZÍCH ZVEŘEJNĚNO NA ŽÁDOST BRIGHID

Poselství přijala Lucie Nepasická, v Praze, 14.1. 2014

 

 

Šestero kroků učiniti musíš, sedmé pak vzkříšení tvé.

 

Krok první samotou pekla zove se

Zde všechny smutky osamělosti své přiveď a v jeden celistvý pocit propoj.  Tím pak propadni se do nicoty.

 

Krok druhý

Sedmkráte okolo své touhy obkruž, bys ji lépe poznal/a/ - plamenem modrým poté ji spal - navždy. Strach ze ztráty, který pocítíš, nechť je tvým průvodcem - podruhé do nicoty propadni se.

 

Třetíkráte

Ohněm jasným touhu, která se pod první skrývá, spal. Nikterak nedbej zlosti své a spal ji též – navždy!

 

Počtvrté

Strach svůj o sebe sama v letu zachyť a přitáhni k sobě. Strach mocným je vládcem, proto se pod ním pokoř a nechej se obsáhnouti. Poté mečem jej přetni vedví, až v prach se rozpadne. Hvězdné své bytí pak uzříš a to do srdce svého pojmi - tos ty!

 

Popáté

Odpusť nepříteli svému největšímu, na důkaz přátelství místo své mu uvolni a na něj jej dosaď.  Skloň se před jeho moudrostí, neb on tvým pravým učitelem. Za vše mu poděkuj a odejdi. Uvidíš-li křídla orla zlatého, zvítězil/a/s nad svým chtíčem a láska může vstoupit do bran srdce tvého.

 

Pošesté

Nechej jít bytost milovanou a žal srdce přemož, neb ten ti hruď rozdírá. Když žal svůj do země zasadíš a láskou soucitnou zaliješ, vyroste růže věčná - vítězství tvé.

 

 

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky přijala Lucka N., (www.transformace.info). Tuto verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

 

Poznámka:
Kdo je Brighid - Brighid je dcerou Dagdy, jednoho z nejuniversálnějších božstev pohanského keltského světa. Je známa jako bohyně léčitelů, básníků, kovářů, zrodu a inspirace, je bohyní ohně a domácího krbu, a patronkou válečnictví (Briga). Její bojovníci se nazývali Brigandi. Jméno Brighid znamená "velebená, vznešená", a vyskytuje se ve variantách Brigantia, Brid, Bride, Briginda, Brigdu a Brigit. Říká se o ní, že se naklání nad každou kolébkou. Dodnes dochované zvyklosti týkající se Brighid se dodržují mnohem živěji, než je tomu u všech ostatních keltských božstev dohromady. (zdroj: 

Kontakt