Milí přátelé, - 10.3.2014

11.03.2014 19:35

Milí přátelé,

A než se vrhnu na plejádu informací pro tento týden, tak s lehkým jednodenním skluzem, si dovolím popřát všem ženám k jejich mezinárodnímu svátku, MDŽ, vše nejlepší - hodně Světla i lásky do životů, A jistě i zdraví apod., a všeho toho, čeho jsme si sami sobě Tvůrci.

Dnes zahájím informací k proběhlému semináři DŠ Harmonie před asi 3 týdny (13.-16.2.), což je právě ta doba, kdy říkala Eva, abychom po ní přistoupili k opětovnému ukotvení, stabilizaci ukotvení, svých vytvořených osobních mandal do našich čaker a jemnohmotných těl. Pavel Mázl mi to připomenul, takže já mohu vás... A k semináři ještě informace zcela dole.

Obvyklé poselství Mistra Hilariona pro tento nový, začínající týden, přináší další nové pohledy na to, co se na planetě nyní děje a to ať již v lidské společnosti, či v přírodních procesech. Je patrné další probouzení a uvědomování lidí a lidé jsou vystavováni zkouškám, zátěži rozhodnutí o kvalitě a cílech toho, co vnímají kolem sebe. Lidé jsou děním i energetickým působením proudů energií z Vesmíru vedeni, aby se chovali v souladu s nejvyšší integritou, v níž je třeba zůstávat a posílat světlo i lásku ostatním, bez snahy je ovlivňovat.


K tématu MDŽ dobře přichází dopis, sdělení od Innelie Benz s názvem "O útisku ženské polarity … a jak ji osvobodit", který jsem "náhodou" minulý týden zapomněl zařadit, nicméně, vše je propojené, vše je v kvantovém, multidimenzionálním stavu a když se tomu otevřeme, tak se nic neztratí. A tudíž, se stalo, že jedna dušička mi napsala a upozornila na tento text. Díky moc. Takže dnes nezapomínám a zařazuji. O čem to je, to už tak nějak plyne z názvu. A také, kde se to jak vzalo, jak to působí, co to způsobuje, jak s tím "zatočit", co je třeba si uvědomit, neboli jak z toho kruhu ven.

V nedávné minulé době byly zveřejněny překlady dvou významných channelingů Kryona. První byl "Záhadná Innate - vrozená moudrost těla" nebo ZDE a ten druhý, vlastně minulý týden, "Devět aspektů lidské bytosti" nebo ZDE. Dnes dochází, ke zveřejnění třetího channelingu na dané téma energií tvořících lidskou bytost, channelingu s názvem "Otevírání dveří". A vzniká tak jakoby skupina tří  channelingů, které spolu úzce souvisí a které ve svém důsledku připraveného člověka posouvají výrazně dál na pomyslném žebříčku poznání, uvědomění a tedy i vibrací. A opět zde máme, numerologicky, téma trojky, jak nám to Kryon často připomíná. Trojka jako katalyzátor. Skutečnost umožňující změnu. Změnu v životě člověka. Změnu v kvalitách života vč. jeho délky.

Je začátek měsíce a tudíž je opět nové poselství AA Michaela od Ronny Hermann, tentokrát již na březen, které nese název "Oslavování duchovního spojení". V jeho první části AA Michael připomíná vše to, čím jsme prošli, připomíná to, čím jsme a zvl. nás zve k pohlédnutí dovnitř sebe, abychom to sami mohli vidět. K tomu také říká jak nás vidí oni, duchovní bytosti vyšších říší Vědomí. Hovoří o nutnosti zbořit hranice oddělenosti a vnímat Jednotu, vnímat v každém jeho andělskou, božskou podstatu, abychom také mohli zažít to uvědomění sebe jakožto Boří Přítomnosti a vnímat, že tak Bůh/Stvořitel skrze nás zažívá sebe. V neposlední řadě také, obdobně jako Kryon v poselství "Devět aspektů lidské bytosti", připomíná velký význam kytovců - velryb a delfínů. A dále se zabývá otázkou duchovnosti. Co je a co není duchovnost.

Jistě si připomenete, že jsme na našem webu www.transformace.info v loňském roce uveřejnili výzvu ke třem významným celoplanetárním meditacím. Bylo to jednak v srpnu 2013 "Aktivace portálu míru", pak Aktivace portálu AION v listopadu a nakonec, zatím, Aktivace Portálu Návratu do nevinnosti v prosinci.

Všechny tyto meditace byly iniciovány jistým "Cobrou", jak si říká. Kdo je Cobra je zatím (aspoň pro mne) "záhadou". Ale, z kvality energií oněch meditací a z energií dalších aktivit prezentovaných na jeho webu, lze poznat, že jde o člověka Světla. Což jsem si potvrdil i nedávno, když jsem našel překlad rozhovoru, který s ním vedla jistá Akexandra Meadors v srpnu 2013. Obsah rozhovoru i energie v něm jsou čisté, nezkreslené nenápadně vloženým neláskyplným záměrem. Což se  stává, jelikož "protistrana" nebojuje za udržení svého panství jen světskými prostředky. A těch příkladů by mohlo být dost. Tím se dnes zabývat nebudu. Dnes vám přináším onen zmiňovaný rozhovor s Cobrou. Byl to rozhlasový rozhovor, který byl přepsán do textu a přeložen. V rozhovoru se probírá mnoho, mnoho témat, redaktorka chrlí otázky, jak ji momentálně napadlo, takže to může někdy působit neurovnaně, nicméně to není na překážku. A také, překlad je někde, místy, trochu kostrbatý, ale srozumitelný. To, že nemá překlad profi úroveň v tomto případě nesnižuje srozumitelnost a přínosnost informací.
 
Dozvíte se zajímavé informace o aktuálním stavu pročištěnosti energetický polí kolem planety,
O situaci, která z toho vyplývá a možnostech Archonů, neboli vládců (jde jen o pojem převzatý z řečtiny - žádná "nová entita"..)
O dění v Sýrii, jaký má význam, snaze vyvolat tam válku,
O energiích Bohyně
O situaci na středovýchodě a snahách kabalistů tam,
O opatřeních kabalistů chemickou cestou zabránit probuzení,
O tom jak se snaží různými cestami vytvářet v lidech strach,
O Edwardu Snowdenovi, krátce, a o špehování a kontrole mailů, hovorů apod, i o špehovací státní agentuře NSA,
O postavení Ruska a V. Putina ve světě a v realitě Světla a Temnoty,
O penězích - tato část k bankovním produktům, účtům apod. se více méně týká jen USA,
O elektrárně Fukušima,
O UFO v různých částech světa,
O energetických přílivech a působeních Slunce, přepólování Slunce,
O příčinách Cobrova vystupování v procesu osvobození planety od temnoty

V některých pasážích se dočtete, že se hovoří o "Události". Co se tím myslí se můžete dočíst v další příloze s příznačným názvem  "Událost". V podstatě ale jde o jistou formulaci předpokládaných a očekávaných změn a opatření na planetě v souvislosti se vzestupem, transformací Vědomí Lidstva a přechodu k svobodnému, mírovému životu, bez otrokářského systému "Vládců".

Nádherné poselství přijala Natalie Glasson od Ducha Vody. Týká se jednak velké události na Zemi, která se chystá, důležitý posun božské mřížky a našeho bytí. A dále také, připomíná úlohu vody na planetě vč. toho, že voda je ve velkém množství obsažená v našich fyzických tělech. A tudíž, jakmile voda na planetě přijme vyšší vibrace, dojde také transformačním a očistným procesům našich těl. Je nanejvýš žádoucí vodu chovat v úctě a ve stavu požehnání. Bude to mít významný vliv na kvalitu i charakter procesů vzestupu Matky Země i Lidstva.

A pak také jeden článek z občasné rubriky "Z našeho i cizího dvorku", nicméně, lehce v kontextu toho, co sledujeme, studujeme, prociťujeme v našich duchovních textech a poselstvích.  Vidíme, že život na planetě se bouří, že se téměř všude něco děje, mnoho lidí vychází na ulice a demonstruje, padají vlády. Prakticky všude na planetě se najde něco takového. Jak je to možné?
Ale uvědomme si např., co říká Kryon.... "přešli jste přes most, překročili jste horizont událostí, podařilo se vám to. Vykročili jste k tomu, co jednou nazvete Zlatý věk. Ale od teď, dál, to nebude lehké. Vy zavádíte na planetě Novou energii, poté, co jste se probudili z tisíciletého vězení mysli. A vašim vládcům se to nelíbí. Není to v jejich zájmu, aby tento vývoj pokračoval. Oni také vědí, že jste toho dosáhli, ale vy, Lidstvo, to zatím nevíte a tak oni toho nadále budou využívat, aby vás zmátli a udrželi vás ve svém područí, v otroctví, jako dosud, ve strachu. A Kryon říká....Milovaní, stará energie neumírá lehce. Stará energie, když umírá, tak zuří a kope". A to je to, co kolem sebe na planetě vidíme. Jde o střet energií.

Žijeme ve velké době, jsme u toho, když se láme doba. Jsme ti, kdo přinášejí na planetu mír. Jen je třeba to správně pochopit a nenechat se manipulovat, abychom pak posléze nezjistili, že svým postojem a svou energií stojíme na straně bývalých vládců, našich otrokářů.  ONI totiž nadále drží ve svých rukou výkonnou moc, jsou majiteli většiny světového bohatství, jsou vlastníky všech mediálních prostředků - tisku, rozhlasu, TV, mnohá internetová média, vlastní farmaceutický i energetický průmysl a vlastní také armády a policejní orgány (složené z nás). Ovlivňují vše.
Bude velmi důležitých probíhajících 18 let, počítáno od r. 2012 (Viz např. 2 články k tomu v minulém mailu nebo celou řadu Kryonových poselství). V té době máme šanci náš "boj" resp. vývoj ke Světlu na planetě završit definitivním způsobem. Ale je třeba vytrvat, udržovat se ve svém středu, v Srdcích, vyzařovat Světlo, vyzařovat Lásku. Nepodléhat manipulacím zaměřeným na emocionální reakce, strachu...apod. A věřit, trvale věřit v rozšiřování Světla a vítězství Světla.

Vládci se snažili rozpoutat válku v Sýrii a příp. konflikt pak zvětšit v globálnější. Nepodařilo se. Světlo má již takovou sílu, že se jim to nepodařilo a nikdy již také nepodaří. Sýrie je sice dost poničená, ale válka jako taková, se vstupem zahraničních vojsk, tedy rozuměj, vojsk některých západních států či vůbec vojsk NATO, jako tomu bylo v Libyi, to se nepodařilo. A tudíž se o Sýrii již prakticky nemluví, nepíše. Ale je jasné, že temná strana čeká dál na svou příležitost a bude chtít svůj cíl dosáhnout, např. i jinak. Je třeba být nadále a vždy v současné době obezřetný. A stále, beze strachu, vyzařovat Světlo.

To, co je nyní aktuálním, je "boj za demokracii a lidská práva" na Ukrajině. Opět se děje to, že mainstreamová média předkládají jeden jediný výklad toho, co se děje. Chrlí různé dramatické zprávy a na podkladě silně emocionálních informací předkládají jedinou verzi příčin. Zamlčují se fakta, jiná se podávají překroucená nebo i lživá. Předkládá se jediný výklad toho, kdo je kdo, kdo je ten dobrý, komu jde o ukrajinský lid a kdo je ten "imperiální" dobyvatel a ničemník světa, demokracie a lidských práv. Jak je to možné? - viz o dva odstavce výše.
A ti, co stále věří, že v TV nebo v hlavním tisku tzn. z tzv. mainstreamu se dozví pravdu na to příslušně reagují. A staví se na tu stranu, kde je chtějí mít "vládci planety". Ač se to tam děje mnohonásobně opakovaným, "nacvičeným" scénářem, jako dříve předtím jinde, třeba i v té zmíněné Libyi, nebo i Sýrii, abychom nechodili moc do minulosti pro příklady.

Jenže jak si ověřit pravdu o Ukrajině? Většina lidí nejsou vystudování politologové, historici apod. Kde zjistit pravdu? Dalo by se říci také, jen srdcem. Srdce poví vše. Jenže řada lidí považuje své zmanipulované emoce za cítění, vnímání srdcem. Mysl lidí a emoce jsou ideologicky předpojaté, jsou vývojem, historickými "zkušenostmi", působením masmédií zmanipulované. Mysl je také naučená jednat pod vlivem strachů a také, podléhat emocím. Neboli pohybovat se v kolečku vlivového působení "Vládců". Není lehké ty filtry odstavit. Jsou hluboko zakořeněné.

V poslední době byl uveřejněn, svou první částí, jeden nepříliš dlouhý, dá se říci i stručný, článek, který se na věc dívá dost objektivně, přináší fakta, srovnání. Nestraní nikomu, ale předkládá údaje. A na tom podkladě rozklíčovává kdo je kdo (z globálního pohledu, ne z národního, ukrajinského, což se pak ale dá snadno dovodit). Bez předsudků. Na faktech. Autorem článku s názvem "Rusko jako zlaté vejce" je známý astrolog a psychoterapeut Antonín Baudyš.

A pokud chceme opravdu pomoci míru, harmonii, přátelství mezi lidmi na planetě, pak se nespojujme s nikým, kdo si naši pozornost vynucuje skrze halasně a skrze emoce. Nemusíme přece v tomto smyslu reagovat vůbec!! Stačí, když zůstaneme ve svém středu a do dané skutečnosti vyšleme soucit (tj. lásku), i světlo a také, posílejme  obecně, jak jsem psal  v jednom z předchozích mailů, celé planetě i lidstvu světlo a lásku svých božích srdcí a zůstávejme v klidné víře, že světlo na planetě roste a ujímá se své vůdčí role. A vše, co se děje nakonec skončí vítězstvím světla. Nemusíme přijímat žádná ideologická rozhodnutí, když máme problém si ověřit, kdo je kdo.

A jak jsem slíbil v úvodu, ještě informace k proběhlému semináři DŠ Harmonie. Pavel již zpracoval kvalitní audio záznam ze semináře, kdo jste na semináři nebyl a máte zájem o záznam, napište a pošlu Vám odkazy. Je jich více a bylo by to zde již nepřehledné.

Přeji všem krásný "předjarní" týden (a malá poznámka - v neděli 16.3. v 18:09 je měsíc v úplňku)
Láďa

A pokud někdo v minulém týdnu mail nedostal, napište, pošlu. Vždy, když mail do, řekněme, středy ráno nepřijde, napište.

 

 

 

Mistr Hilarion

Poselství pro týden 9.3. 2013 - 16.3. 2014                 

Milovaní,
na povrchu planety se odehrává mnoho změn. Počasí vytváří anomálie v oblastech, které se  obvykle mohly spolehnout na stabilní projevy počasí. Vodní zdroje planety jsou čištěny a obnovovány snahou mnoha lidí na celé planetě, kteří pracují společně,  aby vodě dodali energii a pomohli vodním elementálům. V mnoha oblastech je sucho  a ti, kdo tam žijí, mají starosti. Jiné oblasti světa jsou zaplavovány mimořádnými dešti, které  vytvářejí povodně. Zvířata na celém světe jsou zmatena a dezorientována a mnohé druhy si nachází jiné oblasti k žití, protože instinktivně cítí energetické vlny pulzující napříč krajinou.

Lidé na celém světě jsou nabíjeni dávkami energie a světla, které vstupují do jejich individuálních polí a zapříčiňují změny v jejich lidských operačních systémech. Vědomí lidstva je posouváno na vyšší úroveň, jak jsou denně do atmosféry uvolňovány nové informace. Každý  den přináší  nová odhalení, které světovou populaci  přivádějí do zmatku a ohromení. Když se lidé snaží strávit tu neutuchající záplavu odhalených informací, jejich energetická pole prochází obdobími zahlcení a je mimořádně nutné, aby odpočívali a relaxovali. Mnozí pociťují potřebu zjednodušit svoji denní rutinu,  aby se mohli přizpůsobit zvyšování frekvencí a pociťují během dne  malátnost.  

Lidé na celém světe čelí mnoha výzvám  a jejich víra v lidstvo a ve své schopnosti je zkoušena na maximum. Energie probuzení přinášejí s sebou větší uvědomování si, že je od nich  požadováno víc než s jenom slepá víra v to, že ti, na které se spolehli, budou dohlížet na fungování světových systémů a že splní jejich očekávání. Lidé na celém světě přebírají zodpovědnost za události odehrávající se v jejich části světa a požadují změny v oblastech, kde je to potřeba, a trvají na tom, aby jimi vybraní zástupci nesli zodpovědnost. Ti, kdo zneužili svoji moc, jsou odstraňováni z funkcí a mnohé řídící systémy jsou měněny tak, aby přinášely víc čestnosti a spravedlnosti pro všechny.

Každý člověk je vyzýván,  aby se choval v souladu se svoji nejvyšší integritou, aby konal co je správné a pro nejvyšší dobro všech.  Aby si vzpomněl na vnitřní bohyni,  která žije v našich srdcích a věřil tomu přes všechny vnější vlivy,  které se různým způsobem pokouší ovlivnit naše vědomí. Konec konců, každý skutek, každá volba a každé rozhodnutí  jsou činěny mezi člověkem a Stvořitelem s tím nejlepším úmyslem. Když člověk činí to, co považuje za správné,  udržuje ho to v propojení s duchovním směrováním a v souladu s Božským plánem, bez ohledu na to, jaký bude výsledek. Aby člověk dělal to, co považuje za správné,  je  vším, co po něm můžeme chtít. 

Zůstaňte pevní ve svoji pravdě a integritě a posílejte lásku a odpuštění druhým,  aniž byste  je chtěli ovlivnit či změnit – tak se všichni dostanete na cestu  usmíření a postoupíte vpřed. Je důležité pamatovat na lásku, protože to je  vodítko pro všechny situace, které prověřují našeho Ducha, smysl pro čest, spravedlnost a  odhodlání. Věřte, že vaše propojení s vyššími aspekty vaší bytosti bude mít navrch jak v dobrých časech, tak i v těch náročných

Do příštího týdne…

Já JSEM Hilarion

©2013 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Strážce Symfonií Milosti
www.therainbowscribe.com

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky, do češtiny přeložila Mirka K. (www.transformace.info). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

 

 

 

INELIA BENZ -
o útisku ženské polarity … a jak ji osvobodit


Pátrali jste někdy, co se skrývá za útiskem naší ženské polarity?

Je snadné uvíznout v kruhu oběť/agresor, když přemýšlíme o útlaku ženského pólu reality. A nemyslím tím jenom útlak našich vlastních osobních ženských rysů, ať jsme muž nebo žena, ale fyzický a často brutální útlak žen a mužů se silnou ženskou stránkou po celém světě. Je snadné podlehnout zuřivosti, hněvu, frustraci, strachu a beznaději, když otevřeme oči a podíváme se, co se děje kolem nás. Jak říkáme našim chlapcům, aby „byli muži“, neplakali, neběhali, nesmáli se, nehráli si „jako holka“. Jak programujeme naše děvčata, aby byla pasivní, bezmocná, submisivní, krásná, a soutěžila o pozornost mužů (která byla až donedávna – a v mnoha zemích stále je – podmínkou fyzického přežití jich samých i jejich dětí).

Útlak žen nenastal náhodou ani soubojem o „přežití silnějšího“. Je to program, který do nás všech a na nás všechny byl krutě vložen před tisíci lety. A tento program nyní končí. Pokud znáte moji práci, víte, že vám řeknu: „Jste věčné božské bytosti, mocné nad všechny představy, Stvořitelé této reality. Vězte, že je to pravda. V tuto chvíli jsou mnozí z nás na mostě od reality, kde byl útlak žen nezbytný k udržení fungování paradigmatu duality světla/temnoty, k realitě, kde toto staré paradigma už neexistuje. Vše, co potřebujeme udělat, je uvědomit si různé klíčové aspekty, „kotvy“, které drží staré paradigma při životě, a rozhodnout se je rozpustit.

 

Tím, že si uvědomíme, kde máme tyto kotvy v našich vlastních energetických polích, v našich vlastních myslích, v našich vlastních tělech a systémech víry, se stáváme průkopníky vytyčujícími cestu pro kolektivní rozpuštění jednoho z nejzákeřnějších a nejvíce zotročujících programů známých lidstvu. Můžeme si uvědomit tyto programy (které jsou obvykle spojené s našimi představami o mužích nebo ženách a zvláště o určitém daném pohlaví), když cítíme, myslíme nebo vnímáme emoci, myšlenku nebo pocit, který „není dovolen“. Něco, co automaticky potlačujeme. Něco, o čem jsme byli učeni, že je to zlé, špatné, nemravné, zakázané. Něco, co bylo ve stejnou chvíli vloženo do našich těl a spojeno s energií vystavení, podoby nebo účelu. To nám brání ve vyjádření naší plné síly, protože se bojíme, že tato konkrétní věc se vynoří ve chvíli, kdy budeme silní, a nepůjde zastavit.

 

Ale co je podstatné je skutečnost, že lidé jsou jedni z mála zvířat na planetě, která nereagují pouze podle programů. Jsme jedni z mála druhů, kteří mohou chtít, myslet, cítit, toužit. Můžeme být programování k reakci na vnější podnět, ale MŮŽEME SI VYBRAT a udělat místo naprogramované reakce něco jiného. A když si dovolíme cítit, myslet, vnímat, toužit nebo se bát, ať je to cokoli, ale nereagujeme na to a místo toho tuto energii uvnitř nás jednoduše POZORUJEME, program se ROZPUSTÍ.

 

Zvu vás ke sledování sebe sama v zrcadle. Představte si, věřte tomu a poznávejte to, že jste opačného pohlaví než je vaše současné fyzické tělo, nejméně deset minut každý den po celý týden. Také vás zvu ke zkoumání někoho, kdo je vám blízko, ať už je to partner, kolega, příbuzný nebo přítel, a nejméně deset minut VĚZTE, že jsou opačného pohlaví než je jejich současné tělo. Můžete začít tato cvičení dodržovat nejprve několik sekund a postupně se propracujte až k deseti minutám.

 

Jiným cvičením je přečíst si následující větu a sledovat svoji reakci: „Inelia Benz je silná, velmi vlivná a nebojácná žena.“ Co cítíte? Co si pomyslíte? Jak to vnímáte? Zvláště u těchto kombinací slov: „silná žena“, „velmi vlivná žena“, „nebojácná žena“. A nyní si přečtěte jinou větu a sledujte, zda je ve vašich reakcích nějaký rozdíl: „Dalajláma je silný, velmi vlivný a nebojácný muž.“ Cítíte nějaký rozdíl? Zvláště u kombinací slov „silný muž“, „velmi vlivný muž“, „nebojácný muž“. Zajímavé, ne? Když budete dělat tato cvičení, sledujte a zkoumejte své reakce, ať už emoční, mentální, fyzické, energetické, či reakce ega. Můžete se psát deník….a žasněte.

 

TEPRVE AŽ SE VYMANÍME ZE SVÝCH PROGRAMŮ, můžeme začít konat na společenské úrovni. Výsledkem útisku naší ženské strany není jen podřízenost žen.

 

 Je to také z velké části důvod, proč většina lidských bytostí, muži i ženy, přijímá válku, týrá zvířata a necítí empatii k živým bytostem a k planetě jako celku

 

Když jedna probuzená bytost – VY – rozpustí své programy útisku, vytváří energetickou mapu, rezonanci, která začne aktivovat ženskou stránku stovek dalších lidí. A když jsme aktivní na společenské úrovni a podílíme se na nové definici chování vůči ženám, zvířatům a dalším týraným bytostem, děláme to z pozice NEBOJÁCNOSTI A PLNÉ INTEGRITY, KTERÁ JE NEPORAZITELNÁ. Už nejsme jejich „zachránci“, nepřidáváme se k jejich šikaně tím, že je považujeme za oběti. Doslova zastavíme, co se děje, protože to nepatří do námi zvolené reality.

 

Jak to uděláme? To je na nás! Můžeme se sdružovat a organizovat s druhými, používat sociální i osobní nástroje, které máme k dispozici. Ale NEJPRVE musíme osvobodit sebe sama, svá vlastní těla, energetická pole, mysli a emoční těla od těchto zotročujících programů. Pojďme v následujících měsících zkoumat naše sobecké programy přežití a troufněme si aktivně zlomit tento článek v řetězu otroctví. Vyveďme naši ženskou stránku ven z její klece! Co říkáte? Jste ve hře?

 

 

Originál: https://ascension101.com/cs/home/free-articles/87-february-2014/393-have-you-wondered-what-is-behind-the-oppression-of-our-femenine-side.html

 

Zdroj:www.oheladom.cz


 

 

Otevření dveří
Tento channeling byl přijat živě Lee Carrollem v Bostonu v Massachusetts
1. září 2013

Poznámka překladatelky: Otevření dveří je Kryonova často používaná metafora. Jedná se o „dveře“, které oddělují naše vědomé pozemské já od našeho Vyššího Já, od dění „za závojem“, od Boha. Kryon nás často vyzýval, ať na tyto dveře zatlačíme. (Ježíš říkával: „Klepejte a bude vám otevřeno.“). Nyní dozrál čas (i my), aby nám Kryon o tomto konceptu pověděl víc. V tomto channelingu se dozvíte, jakým způsobem se můžete s tím vším spojit…

Zdravím vás, moji drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Můj partner opět ustupuje stranou. Tak to cítí. Je na to zvyklý. Ale není zvyklý na to, co se chystám udělat dál. Nemá totiž rád, když ho používám jako příklad. Budeme hovořit o schopnosti lidské bytosti hovořit k sobě způsobem, který není lineární, a proto chci, abyste vyčistili svou mysl. Když začínáme tento konkrétní channeling, v tuto chvíli, se na vás dívám a to je něco, co jsem nečekal. (Dlouhá pauza.)

Byla doba, kdy jsem si nemyslel, že by se toto mohlo stát. Zní to legračně, pokud to říká někdo z druhé strany závoje, že? Všechny ty životy, které jste prožili – všechno, čím jste prošli – všechno, čím jste trpěli… a teprve teď, v tomto životě, se to začalo obracet. Myslím, že už jsme to řekli dříve – to bylo překvapení. Překvapení, že se vědomí lidstva mohlo tak rychle změnit, že se to stalo během precese rovnodennosti, během 18 let. To jsme nečekali.

Chceme vám říct ještě něco, než vám dáme další informace. Je to pro vás tak nové, že přizpůsobení se nové energii je pro vás hodně těžké. Jak to víme? Nemůžete přejít ze staré energie na novou bez přechodného stádia. Nemůžete jen zmáčknout přepínač a říct: „Teď je to OK.“ Musí dojít k přizpůsobení všech vašich částí. A stará duše to cítí jako první. Dnes večer tedy budeme hovořit k těm, kteří mohou slyšet můj hlas. Je to o tajemství, o záhadě, jak otevřít dveře. Dveře, které vás tak pevně oddělují – tělesné já od innate (vrozené inteligence těla). Nyní zpomal, můj partnere (Kryon hovoří k Leeovi).

Drazí, předali jsme vám informace o devíti energiích lidské bytosti. Tři z nich jsou v jedné skupině, tři jsou v další a další tři ve třetí skupině. Všude samé trojky. Existuje lidská skupina, skupina duše a podpůrná skupina. Dnes večer chceme hovořit o lidské skupině - o třech energiích – lidském vědomí, tzv. Vyšším Já a o něčem velmi mysteriózním, čemu říkáme innate. Včera večer jsme vám zcela odhalili, co to je innate. (Channeling s názvem Záhadná innate – pozn. př.) Předali jsme vám informace, které přesáhly cokoli předtím. Dokonce jsme vám řekli, že innate je „druhý mozek“. První mozek je ten, který používáte ve 3D a ten zahrnuje synapse, paměť, logiku a je pevně spojený s přežitím. Innate je jiný mozek, není logický – je koncepční. Není lineární – je dynamicky kvantový. Vždy se mění, vždy pracuje způsobem, na který nejste zvyklí. A vy stojíte ve svém třídimenzionálním fyzickém těle a kladete otázky: „Drahý Kryone, jak se dostanu ke svým buňkám? Jak k nim můžu hovořit? Mluvil jsi o všech těch věcech – o dolování Akáši, o mostu k innate, o chytrém těle vs. logickém těle, o všech těch věcech… a já stojím u dveří, kterými nedokážu projít.“ A máte pravdu. Máte pravdu… Teď je ale čas těmi dveřmi projít, takže začneme rozpravu o tom, jaké to je a co je potřeba. Použiji svého partnera jako příklad. A jemu se to nebude líbit. Povím vám ale, co se mu stalo a co prožíval, protože i on musel projít těmi dveřmi…

Vy si hned představujete dveře, které nelze otevřít. Kdybyste je dokázali otevřít, byli byste v kontaktu se svým buněčným já – s innate, se kterou komunikujete pomocí testování svalů (kineziologie)… s innate, která ví, na co jste alergičtí… s innate, která ví, co byste měli nebo neměli jíst… s innate, která ví o všem, co se děje ve vašem těle, dokonce i když vy to nevíte. Včera večer jsme říkali, že ve vašem těle může zuřit nemoc, ale váš mozek vám to neřekne! Prostě si jen tak plujete jako by se nic nedělo a váš mozek reaguje pouze na bolest. Innate, vaše inteligentní tělo, váš druhý mozek, váš koncepční mozek – okamžitě pozná, když se nemoc objeví. Není to divné, že musíte provádět testování svalů, abyste se těla zeptali, na co jste alergičtí? A váš mozek to neví. Ve vašem těle je sdílená inteligence, ale ve 3D používáte pouze 3D analytickou část – intelekt, který počítá, vidí a má paměť – to je mozek přežití. A byl dostatečně dobrý – až doteď. O tom chceme hovořit.

Co byste měli dělat? Jaký je mezi nimi rozdíl? Podívejme se nejprve na to. Cílem je otevřít dveře – to víte. Není to snadné, když to není součástí vaší krabice přežití a všeho, co jste kdy znali. Ani jste o tom nevěděli. Je to záhada – jak to uděláte?

Prozkoumejme rozdíl mezi tím, čemu říkáme „dva mozky“. Ten, na který jste zvyklí – říkejme mu intelektuální mozek – vás dostane tam, kde jste, umožní vám přemýšlet o čemkoli, je vědecký, zkoumá vesmír pomocí vaší představivosti… všechny tyto věci, ale je něco, co nedokáže – nedokáže se dostat do koncepční multidimenzionální části vaší DNA. Neexistuje žádné spojení mezi lidským synaptickým 3D mozkem a innate. Prostě neexistuje. Proto pochybujete o věcech, které vám říkám, ale vy víte, že existuje chytré tělo – můžete to tedy prověřit pomocí testování svalů, pokud o tom pochybujete. Jak je tedy propojíte? Odpověď zní – nepropojíte. Berte na vědomí, že jsou dva, berte na vědomí, že jsou vzájemně velmi odlišné. Intelektuální mozek nebude schopen se tímto „promyslet“, protože neexistuje žádné spojení. Ještě neexistuje most mezi těmito dvěma mozky. Takže někteří opustí tuto místnost a budou se snažit poskládat tuto skládanku pomocí myšlení, ale nebude to fungovat. Takže si pojďme povědět o tom druhém mozku…

Tento váš druhý mozek, zastoupený převážně vaší innate a Vyšším Já společně, je zcela a naprosto koncepční. Nejsou to žádné lineárně se pohybující části (Kryon se směje). Jak k němu můžete hovořit? Jak s ním můžete spolupracovat? A tak vám dám pár konceptů. Řeknu vám, jak to udělal můj partner, a co zjistil. Musel udělat pár věcí, aby se dostal tam, kde je teď.

Je zajímavé, že vidíte dveře, které nedokážete otevřít, drazí. Je to vážně zajímavé. Nejprve chci, abyste odstranili dveře. Nejsou tam. Ne, doopravdy. Zdá se, jako by tam byly, protože váš lineární mozek o tom nedokáže přemýšlet, takže je to bariéra. Neví, co má dělat. Je to bariéra. A proto se z toho staly dveře. Ty ale neexistují! A tak je prvním krokem odstranění konceptu dveří. Veškerá komunikace, po které toužíte… koncepty Vyššího Já a Boží lásky… všechny věci, kterých se chcete dotknout, cítit je a mít – dovolte, aby se to vše ukázalo tak, jako by žádné dveře nebyly. To je první krok.

Innate a Vyšší Já používají nástroj ve vašem těle, který je kvantový a který je nejméně chápán - intuici. Žádáme vás, abyste tento „sval“ začali procvičovat a používat. Někteří z vás už vědí, jak ji používat okrajovým způsobem, jenže je těžko polapitelná a tak jak rychle přichází i odchází. A proto vám říkáme, abyste důvěřovali první intuitivní myšlence. Ctěte, že první intuitivní myšlenka je často nejvyšší komunikace, kterou pro vás innate má. První intuitivní myšlenka.

Chci, abyste začali rozumět konceptu, který se vám chystám předložit. Vaše Vyšší Já je propojené s celkem – s celým lidstvem, se všemi dušemi na planetě. Existuje zde spojení. Spojení s Vyšším Já na druhé straně závoje - prostřednictvím epifýzy. Je součástí celku (Vyšší Já). Proto vidí mnohem více než byste mohli vy. Lineárním způsobem je vysoko nad vámi. Vidí věci kolem vás. Věci, které vy nevidíte. Je zodpovědné za to, že vám pomáhá se synchronicitou. Zamyslete se na chvíli. Někteří z vás se teprve na poslední chvíli intuitivně rozhodli sem přijít. Víte, o čem mluvím, že? A teď tu sedíte na židli a už víte proč. Potřebovali jste tu být. Potřebovali jste slyšet věci, které zde prezentujeme tímto způsobem. To je intuice ve své nejlepší podobě a vy si toho vážíte. Někteří z vás neplánovali přijít na toto setkání, a přesto přišli, protože někdo jiný uposlechl intuici a pozval je. To je stejné. To je spolupráce Ducha a člověka v nejlepší podobě – koncepčním způsobem. Žádný hlas z nebes, žádné psaní na zeď. Přichází to do vašeho mozku jako koncepční myšlenka, která se nikdy nezlinearizuje. Nikdy. Přichází rychle jako blesk a hned je pryč.

Druhý krok: naučte se rozpoznávat intuitivní myšlenky. Naučte se, jak je podržet déle, pokud můžete. Zastavte je a zanalyzujte, o co jde, pokud můžete. Musíte vzít koncepční intuitivní část svého těla, což je mozek innate, a pracovat s ní prostřednictvím intelektuálního mozku. A abyste to mohli udělat, musíte ji poznat, musíte vidět, o co jde, a pochopit to. Není to snadné. (Povzdech.) Není to snadné.

Někteří jste to už udělali a tak to znáte – mluvili jsme o tom včera večer. Zjistili jste, že to umíte použít – v podobě „parkovacího anděla“. Upřímně – jen mezi námi – jste v tom dobří. Vážně jste. Žijete v oblasti, kde to potřebujete. A jste v tom dobří! Zapojili jste tento zdánlivě vnější zdroj, aby vám našel parkovací místo, protože nevidíte celé parkoviště. Důvěřujete mu. Zatočíte vlevo, zatočíte vpravo a najdete místo. Cítíte, že jste využili energii, která vás přesahuje, a proto jste ji nazvali „parkovací anděl“. Zároveň ale na intuitivní úrovni chápete, že jste právě použili svou intuici. Připisujete to andělovi, abyste se cítili líp – a víte, že je to trefné. O tomhle mluvíme. Takže už intuici používáte na úrovni, která je zábavná, ale vyžaduje, abyste naslouchali. Děláte to v reálném čase. Nikdo vám nedává instrukce předem. Nikdo vám neříká, kde bude místo. Provádíte to „v přímém přenosu“. Jste v tom tak dobří, že to opakujete stále znovu a znovu, a díky tomu se ještě zlepšujete. To je první intuitivní myšlenka.

Dokážete to udělat stejně s vaší buněčnou strukturou? Dokážete s ní mluvit způsobem, jakým s ní musel hovořit můj partner? Musel ve svém životě udělat mnoho věcí, které vyžadovaly, aby se naučil používat intuitivní myšlenky a linearizovat tyto věci ve svém životě. Tentokrát vám ukážu pouze jednu nebo dvě z nich a také to, jak mu to bylo prezentováno, a co s tím udělal.

Když Kryon do jeho života přišel poprvé, nelíbilo se mu to. Nelíbilo se mu to, protože jsme použili innate, abychom s ním hovořili. A byl jen jediný způsob, jak upoutat jeho pozornost – skrze emoce, protože neexistuje způsob, jak intelektualizovat lásku Boha. A když seděl na židli poprvé (při channelingu – pozn. př.), plakal a nevěděl proč. Cítil tento prožitek v celém těle a nevěděl proč. Jeho intelekt se rozhněval. Ten hněv pramenil z toho, že nebyl připravený na emoce, když k nim nedal svolení. Jeho intelekt reagoval takto, protože emoce byly něco, co v tu chvíli nečekal, nedovolil ani nechtěl. Prostě k němu přišly. Skrze jeho emoční já jsme získali jeho pozornost. To je innate! Takže rovnou vidíte i mechanismus toho, jak to funguje. Ne prostřednictvím myšlenek, ale prostřednictvím konceptů, emocí, intuice.

Jak můžete hovořit ke svým buňkám? Co byste jim řekli, kdybyste mohli? Pojďme ještě mluvit o mém partnerovi. Dám vám dva příklady. Hned ze začátku jsem svému partnerovi řekl: „Jestli chceš, nemusíš stárnout tak rychle. A chci, abys to učil.“ A tak tu sedíme a učíme to. A on se tehdy zeptal: „Jak?“ A já mu řekl: „Musíš hovořit ke svým buňkám.“ On se zeptal: „Jak?“ Na to se ptáte i vy. Právě teď. Jak otevřít ty dveře? Nejsou žádné dveře! Takže co dál? A já mu tehdy řekl: „Pokud se začneš ptát, Duch ti dá odpovědi prostřednictvím intuitivních myšlenek a ty si budeš muset hledat koncepty.“ A tak mu začaly přicházet intuitivní záblesky. Nevěděl, co s tím dělat. To je poprvé, co vyprávíme tento příběh. Jemu to není příjemné, nemá rád toto vyprávění historek, protože je to příliš zjednodušené a ukazuje to jeho slabost…

Předali jsme mu obrázek telefonu. Ukazovali jsme mu ho stále dokola. Pořád dokola. Obrázek telefonu. Nevěděl, co s tím. Víte, co dělal? Pokaždé zvedl telefonní sluchátko a poslouchal… (Kryon se směje.) Jak lineární! A pak si uvědomil, že je to „vnitřní telefon“. Když chci hovořit ke svým buňkám, musím se naučit, jak zvednout sluchátko vnitřního telefonu.“ A tak si začal vizualizovat představu, jak bere telefon a poslouchá. A byl v tom vážně dobrý. Jenže kdykoli zvedl telefon, na druhé straně nikdo nebyl! (Kryon je pobavený.) A on by poslouchal a poslouchal. Tak mi v meditaci řekl: „Zkusil jsem všechno. Teď už chápu, že je to koncepční telefon, takže poslouchám, ale na druhé straně nikdo není.“ Nemohli jsme mu dát žádnou odpověď. Musel to pro sebe udělat sám. Musel na to přijít sám. Opět jsme mu ukázali obrázek telefonu. A tehdy to pochopil. „Nemůžu se svými buňkami hovořit tak, že budu poslouchat.“ Příště zvedl sluchátko interního telefonu, vizualizoval si to, a začal do telefonu MLUVIT. Řekl: Drahá buněčná strukturo, slyšíš?“ A okamžitou odpovědí bylo mrazení a emoce. Kéž bych vám jen mohl vypovědět, co se opravdu stalo. Jeho buňky jásaly: „To je dost, že se šéf ozval!“

Teprve tehdy jsem mu mohl říct víc: „Poslouchej, tvoje buněčná struktura stárne automaticky podle rytmu, který byl dokonce popsán i biology. Má to co do činění s měsícem a jeho postavením. A i kdybys byl v kómatu, bude prostě dělat to, co dělá – automaticky prostřednictvím autopilota. Autopilota můžeš kdykoli vyřadit tím, že zvedneš telefon a řekneš svým buňkám, co chceš, aby udělaly.“ On pochopil koncept. Začal hovořit do telefonu. To, co řekl buněčné struktuře, bylo koncepční, ne lineární. Přišel na to, že následování měsíčního cyklu, stárnutí a reprodukce buněk je lineární proces. Tak řekl svým buňkám, aby začaly počítat každý druhý den. To je koncept. Zpomalil stárnutí na polovinu oproti tomu, jak bylo původně vytvořeno. Začal to dělat před pěti lety. Nyní před vámi sedí a zestárl pouze o dva roky. Má víc energie než kdy ve svém životě měl, protože používá „telefon“.

Zdá se vám to příliš jednoduché? Žádné lineární instrukce. Neexistují žádné dveře. Pochopte to! Komunikace probíhá prostřednictvím intuitivních myšlenek a záblesků, prostřednictvím vyobrazení. Jakmile toto vyobrazení uvidíte, musíte přijít na to, jak u vás bude tato komunikace fungovat. Ne každý uvidí telefon. Někteří máte v Akáše možnost hovořit se svou buněčnou strukturou napřímo, staré duše, protože jste šamani. Dělali jste to léta, jen jste to zapomněli. Někteří z vás to mohou udělat prostřednictvím zvuků a barev. Někteří už to děláte. Někteří používáte energii, abyste hovořili se svým tělem skrze procesy, které jste se naučili a které se můj partner nikdy neučil. Nemá o nich tušení. On potřeboval telefon. Je to inženýr.

Povím vám druhý příklad. Je stejně bizarní. Drazí, jaká dieta (strava) vás učiní osvícenými? (Kryon se směje.) No, bylo o tom napsáno mnoho knih. Všechny prohlašují totéž. Když se budete stravovat takto, budete osvícení. Jiné říkají: „Vaše tělo nikdy nemělo jíst toto, měli byste jíst toto a to vás očistí natolik, že vás Duch bude ctít jinak než dřív, když jste to dělali špatně.“ Je o tom mnoho příběhů a mnoho knih. Dal jsem vám k tomu informace. Je to v poslední knize, kterou můj partner nazval Kniha Dvanáct – 12 vrstev DNA. Je to tam. Povím vám to znovu. Mému partnerovi jsem to řekl před dvěma lety! Řekl jsem mu: „Když budeš používat ten telefon, když budeš svým buňkám říkat, abys nestárl tak rychle, neuspěješ, pokud budeš vážit tolik jako teď. Musíš zhubnout.“ Ani to se mu nelíbilo. Zeptal se: „Chceš tím říct, že musím zhubnout, abych si zachoval mladost?“ „Ano.“ Nemůžeš říkat svému tělu, aby dělalo něco a pak dělat pravý opak. Musíš zhubnout. „Kolik?“ Nebylo žádné číslo, protože to je lineární! Akorát.“ Neměl žádný koncept. Ptal se tedy: „Jak?“ Řekl jsem: „Innate ti to poví.“ Vidíte, já nemám žádné odpovědi ohledně jeho těla. Ty má jeho tělo. Všimli jste si toho? Řekl jsem vám, staré duše, že ve vaší Akáše jsou stovky životů a v mnoha z nich jste měli to pravé zdraví. Jedli jste to správné jídlo pro vás a to je to, co potřebujete jíst dnes. A pro mnohé z vás to znamená nejíst jako Američan. Máte jíst tak, jako jste jedli v minulosti, aby to zlepšilo váš růst. To chtějí vaše buňky.

Můj partner zjistil, co to pro něj znamená. Dali jsme mu opět obrázek. I toto vám říkáme poprvé a jemu se to zase nelíbí. Na tom obrázku bylo menu (jídelní lístek). (Kryon se směje.) Menu jako mají v restauraci. To jsme mu ukazovali stále dokola. Takže on ve svých představách stále dokola otevíral menu. Koneckonců, co uděláte, když vám někdo dá menu? Otevřete ho. Samozřejmě se mu to nedařilo – vždyť to byla jen jeho představa, jeho intuice. Jak můžete otevřít intuitivní představu jídelního lístku? Nemůžete. Takže co to mělo znamenat? Nevěděl. Neměl tušení. Tak o tom začal přemýšlet. A pak na to přišel. Říkal jsem vám, že innate s vámi může hovořit velmi zajímavými způsoby – můžete provádět testování svalů (kineziologii), můžete cítit potvrzující mrazení, můžete používat svou schopnost rozlišení tak jako teď - cítíte, že je to pravda. Cítíte mrazení – vaše innate poskakuje nahoru a dolů a říká: „Poslouchej! Poslouchej! Poslouchej!“ A vy cítíte mrazení ve svém těle. TO je innate, která dělá svou práci pro vás.

On to pochopil. Příště, když vešel do restaurace, otevřel jídelní lístek, prstem si ukazoval a sledoval, kdy ucítí mrazení. (Kryon se směje.) Nikomu neřekl, že to dělá. A mrazení se objevilo. Dokonce se mu ani nelíbil ten výběr, ale mrazení cítil. TAK MOC si přál, aby cítil mrazení u koblih, velké porce brambor a chleba! Místo toho dostal polévku a salát. (Smích.) A tak si to objednal. Ne moc velké porce. A to je ono. Takhle se to děje. Znovu to říkám, drazí, tohle CHCE vaše buněčná struktura. Takto to dává najevo. Nemusíte ji k ničemu nutit. Chce to! Můj partner začal jíst jídla, u kterých cítil potvrzující mrazení. Stále dokola. A dělá to tak dodnes. Tak se časem stalo, že nejenže jeho váha klesla – o 26 liber (cca 12 kg – pozn. př.), ale navíc pak zjistil, že už nepotřebuje toto mrazení. Věděl, co jíst, protože to jeho tělo vyžadovalo a nechtělo koblihy, nechtělo brambory a nechtělo chleba. A tak je dodnes odsouvá stranou. Ne proto, že by byl „hodný hoch“, ale protože zná svou dietu (stravu, která mu vyhovuje), protože jeho buněčná struktura dala jasně najevo, co nechce. A to je příslib. Mohlo by to snad být lepší? Jste svou buněčnou strukturou přeškolováni, abyste jedli způsobem, který si vaše Akáša pamatuje jako nejlepší pro vaše dokonalé zdraví.

Pak se mě zeptal: Můžeš mi říct, Kryone, co mi to má innate dala, že to funguje tak dobře? Kde jsem byl? A tak jsem mu řekl: „Úplně na začátku. Byl jsi běžcem v Lemurii. Neměli jste tehdy moc masa. Jen trochu. Měli jste mnoho vegetace a úžasné polévky. Jíš jako Lemuřan. A znovu si to užíváš.“ A on se usmál, protože věděl, že mám pravdu.

Fungovalo to! Koncepty. Intuice. Nikdy to nemůžete intelektualizovat. Nikdy. Dveře, které bývaly v jeho životě, se začaly rozpadat. Musí pracovat i na dalších konceptech. A budou přicházet pomalu, budou to hádanky, ale toto je odpověď, drahé lidské bytosti: používejte druhý mozek. Posaďte se v meditaci a získejte návod, jak nahlas hovořit se svou buněčnou strukturou. Ona vás uslyší vašima ušima. Uslyší vás skrze vibrace vašeho záměru. Vraťte se k intuici prostřednictvím lidského vědomí, lásky a soucitu. Mějte se rádi a vaše buněčná struktura bude spolupracovat víc než kdykoli předtím. To je nový způsob bytí člověkem – začne hovořit k vašim částem, o kterých jste si ani nemysleli, že je máte. Změní vás a nemoci, které mohou být nyní ve vašem těle, od vás utečou pryč, protože nejsou na programu Boží lásky. Problémy, které máte, nemůžou přežít v novém typu lidského těla. Váš faktor moudrosti vzroste. Vědomí, které máte, začne vidět Zemi jinak. Všechny tyto věci souvisí s odstraněním dveří. Stanete se tím, kým jste sem přišli být.

Na tyto věci není příliš brzy. Jsou těžké. Nejsou lineární. Nejsou takové, jaké jste čekali. A vy všichni, coby staré duše, to můžete dokázat. Každý z vás. Záleží jen na tom, jak moc to chcete. Někteří z vás se rozhodnou, že to v tomto životě nechtějí. V příštím životě to bude snadnější. Děti, některé z nich se rodí právě teď, se toho účastní. Ony to vědí. Slyší to. Ony jsou koncepční. Nechávají své intuitivní myšlenky, aby je prováděly životem. Mnohé dospělé to konsternuje, protože dospělí chtějí, aby děti byly lineární. (Kryon se směje.) Chtějí, aby dělaly to, co dělali oni, aby šly tam, kam mají, ale děti to nedělají.

Právě teď jsou na Blízkém východě děti, které odmítají být standardními Izraelci, standardními Íránci či standardními Palestinci. Místo toho si zvolily nový životní styl. Rozhodly se být Novými Lidmi, kteří odmítají válku, nenávist a hysterii, která pro Novou Zemi nemá význam. Nebudou mít žádnou válku. O to jde. A vy to uvidíte. Možná dokonce i v tomto životě.

Vidíte, proč jsem vzrušen těmito věcmi? Dostali jsme se dost daleko, je čas odejít. Vyzývám vás, abyste se chopili těchto věcí a začali s nimi pracovat. Není pro to žádná struktura. Jaký máte pocit z instrukcí bez struktury? (Kryon se směje.) Dovolte, aby instrukce byly něčím, co intuitivně tušíte. Bude to dokonalé… pro vás. Dokonalé pro vás, staré duše.

A tak to je.


KRYON

Poznámka ke kopírování:

Zdroj originálu: https://www.kryon.com/ - MP3 – Opening the Door 36 minut

 

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Marie Kuchařová. (www.posvatnesrdce.cz a www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

 

 

 

 

OSLAVOVÁNÍ DUCHOVNÍHO SJEDNOCENÍ“

Prostřednictvím Ronny Herman, březen 2014

 

Milovaní mistři, spojme se dohromady během těchto svatých časů, když sdílíme své naděje, sny a to, čeho bychom v budoucnosti rádi dosáhli. Ano, děláme si také velké naděje a máme vize toho, jaké zázraky uskutečníte a jaké budou uskutečněny pro vás, hvězdná semínka na planetě Zemi.

 

Zavřete na okamžik oči a hluboce dýchejte, usaďte své vědomí do centra Svatého Srdce. Nyní si představte, pokud chcete, že v tomto bezčasovém okamžiku se všichni scházíme, abychom se potěšili, připamatovali si a znovu ustanovili náš vzájemný Andělský vztah. Hleďte uvnitř svého oka mysli, a prociťte pocity poznání toho, co dobře znáte, prýštící zevnitř Svatého Srdce, tak jak se vaše rozsáhlá duchovní rodina, minulá, současná i budoucí, blíží, aby vás pozdravila. Dívejte se, jak se zářící části, tváře, našeho Boha Otce/Matky a všechny zářící, vyzařující Bytosti z celého tohoto Pod-vesmíru, až k nejmenším elementálním Bytostem, ukazují v nádherné záři, jak ve vlnách přicházejí, aby mohli kráčet mezi vámi. Nejsou žádná omezení, nikdo není vyloučen, neboť v tomto velkém scházení se ve vyšších dimenzích je místo pro všechny – každá duše, která se na Zemi v současné době inkarnovala, je zde ve formě svého éterického těla, stejně jako všechny drahocenné Bytosti z celé sluneční soustavy a galaxie. Vidíte, že to je vzpomínka na velké sjednocení z doby, kdy jste se všichni sešli na oslavě, než jste začali své mnohé dlouhé pobyty ve fyzickém světě na planetě Zemi.

 

Milovaní, pochybovali jste, jestli jste vítáni a jestli patříte k tomuto setkání. Vidíme vás všechny ve vaší nádherné záři – váš jedinečný vzorec aurických barev září, abychom ho všichni viděli a sladké tóny vaší zvláštní vibrační harmonie – vaše osobní Píseň Duše – se připojují k andělské hudbě sfér, mísí se a noří se do Jednoty. Přirozeně se přesouváte k těm, kteří září stejnými barvami a zní stejnou harmonií – těm, jejichž andělské tóny se perfektně mísí s vašimi, neboť to jsou vaši nejdražší a nejbližší průvodci duše, od nichž jste byli tak dávno odděleni. Nechte svou mysl chvilku putovat: jaké nové vhledy vám přicházejí na mysl, jaká moudrá slova se vynořují, co si pamatujete z toho, co je pro vás velmi důležité? Svolte k možnosti toho, aby vaše vědomí vstoupilo tak daleko, až budete mít přístup k novým informacím, pokročilým myšlenkovým vzorcům, tvořivým nápadům a moudrosti, které byly ukryty v balíčcích světla ve vaší Svaté Mysli a čekali na to, až budou během těchto důležitých a jedinečných časů zažehnuty.

 

Jak se mísíte a splýváte  dohromady, vnořujete se do další a další skupiny, získáte výhodu jejich zkušeností a zvláštních vhledů, stejně tak vy nabídnete svou vlastní moudrost jim. Pohleďte na sebe, jak sedíte mezi milovanými mistry, kteří jsou vašemu srdci nejdražší, jak vás s láskou a soucitem obklopují a zaplavují vaše aurické pole svou září. Každý z nich na oplátku nabízí své zvláštní znaky: pravdu, víru a ochranu; jasné vnímání a osvícení; vděčnost a zdrženlivost, shovívavost; jasnost a pokoru; soustředění a věnování se něčemu; mír a klid; a přeměnu a pročištění, pokud budeme jmenovat alespoň některé. To je několik ze znaků a kvalit sedmi Paprsků naší Sluneční soustavy, o kterých jsme tak často hovořili. Které z těchto znaků vám chybí? Co je vaší „slabostí na Duchu?“

 

Znovu se obraťte dovnitř a proveďte inventuru svých silných a slabých stránek – žádné souzení, drahá srdce – jen pozorujte. Nabízíme vám obrovskou příležitost vstoupit do Andělského Proudu Božího Světla, do Zdroje, ze kterého plynou všechna požehnání. Vezměte si všechno, co se do vás v tuto dobu vejde, všechno, co můžete obsáhnout; avšak, žádáme vás, abyste to, co si vezmete používali k tomu, abyste pomohli ostatním se probudit a znovu požadovat to, co je jejich rodným právem.

 

Naším největším přáním je, aby se všichni na Zemi probudili a vzpomněli si na to Andělské, co každá Duše nese uvnitř sebe. Je nanejvýš důležité, abyste odstranili bloky, hranice a omezení, které vás od sebe navzájem oddělují. Představujeme si vás každého a všechny, jak léčíte své tělo, mysl a duši a vracíte se do svatosti a harmonie ducha. Vidíme vaši Zemi, jak se vrací do své ryzí krásy, znovu čistá jiskřivá voda, čerstvý, čistý vzduch, úrodná země. Budeme dodávat odvahu a pomáhat každému a komukoli, kdo bude ochoten chovat a starat se o království zvířat a rostlin, jak jistě pamatujete, bylo vám dáno hospodaření s těmito velkými dary Stvoření. Nabízíme vám vedení, směr a pomoc pokaždé, když se přesunete na vyšší úroveň vědomí a vykročíte do neznáma. Dáváme vám útěchu a pečujeme o vás, když uvolňujete mnoho věcí ve svém životě, které jsou vám drahé. Pomáháme vám ve vašem úsilí překonat své vady, nedostatky a nerovnováhy, jak nejvíce to Svatý Vesmírný Zákon povoluje. Nevidíme vaše nedokonalosti, milovaní, jen vaše vyzařování a jeho sílu, intenzitu.

 

Sledujeme, jak nesměle a pak taky občas odvážně a směle dosahujete vnitřně i zevně vyšších frekvencí dimenzí; jak rychle nahlédnete a cítíte, někdy i jen na okamžik divukrásnou radost Jednoty. Vy z vás, kteří jste někdy zažili tento zázrak, vy víte, že nikdy nebudete stejní – vždycky se budete snažit vrátit se do tohoto stavu blaženosti. Jste tlačeni až k hranici toho, co je pro vás fyzicky snesitelné, vaší fyzické výdrže, jak uvolňujete zakódování staré energie, které nejsou pro vaše nejvyšší dobro; jak vědomým či nevědomým souhlasem urychlujete proces přeměny, mutace. Necháváte za sebou svou živočišnou intuitivní povahu; zjemňujete a uvolňujete své lidské negativní impulzy, závislosti a omezení, tak jak začleňujete všechny znaky svého Bytí do zcela vědomého mistra Sebe fyzické roviny. Ještě jednou, stáváte se Duchovní Bytostí Světla v oděvu lidského masa.

 

Než jste před mnoha eony let začali své velké dobrodružství, nechali jste větší část svého Světelného oděvu v úschově své Přítomnosti JÁ JSEM, právě tak jak jste nám dovolili vytáhnout z vaší paměti většinu vaší pravé identity. Souhlasili jste, že si do každé z inkarnací vezmete jen část svých talentů a moudrosti, a uložili jste zbytek do jádra srdce svého Boha Sebe. Po mnoho eónů let jste se dychtivě a radostně podíleli jako spolutvůrce na velkém dramatu, které se odehrávalo na planetě Zemi, když jste experimentovali a zažívali celou bohatou různorodost, kterou vám hmotný svět mohl nabídnout. Ale jak Země a lidstvo klesli do hustších frekvenčních vzorců Světla a stínu nižší čtvrté a třetí dimenze, vaše životy začaly být tak bolestivé a stresující, že jste se posunuli k odmítnutí, strachu, zlobě a pocitu oddělení, a tam jste zůstali po mnoho tisíc let. Ale tento čas je teď u konce, tak jak odpadávají okovy a pouta strachu a omezení, a každý z vás jde odvážně mlhou iluze do zářícího Světla pravdy a vědomí Sebe. Staňte se pozorovatelem z vyššího úhlu pohledu a pozorujte, jak se vaše staré vzpomínky přeměňují na světlo, milovaní, s tím jak léčíme a znovu spřádáme minulost.

 

Nezáleží na vzhledu nebo okolnostech, zda nejnižší nebo nejvyšší; každý z vás je krásná, jedinečná Jiskra Boha, požehnané Stvoření. Vy jste odražený Paprsek Světla vyslaný od jednoho z velkých Paprsků vyjádření, které září z Boží mysli, aby náš Bůh Otec/Matka zažíval a vyjádřil více své nikdy neutuchající jedinečnosti. To je kouzlo a zázrak vašeho dlouhého pozemského pobytu – Nejvyšší Stvořitel vyjadřující a zažívající skrze vás, požehnanou Jiskru SEBE. Nyní si vzpomínáte?

 

Všechny znaky Stvoření na vaší Zemi se probouzejí, Království minerálů a zvířat, stejně jako Království Dév a Elementálů, a oni znovu zaujímají své pravé role ochránců a opatrovníků Království Přírody. Velryby a delfíni*, kteří udržují záznamy historie planety Země a jsou vesmírnými komunikátory mezi Zemí a touto galaxií, si přejí znovu založit svůj vztah s lidstvem. Zapomněli jste; nicméně oni ne. Ochotně a s láskou sloužili po věky lidstvu, a byli jen zabíjeni a mrzačeni. Prosím, pomozte zastavit toto opovržení, milovaní. Delfíni a velryby souzní s elementem vody, a proto si jsou velmi vědomi vašich emocionálních frekvenčních vzorců. Trpěli po věky s vámi. Mnoho požehnaných duší smísilo své energie s těmito nádhernými Bytostmi, a snaží se, abyste si byli vědomi toho, jak drahocenné a důležité v celkovém schématu evoluce jsou.

 

Zaznělo volání pro ty z vás, kteří si pamatujete; pro ty, kteří jste tu byli na začátku, abyste se sjednotili ve hmotě, abyste se probudili ke své velkoleposti a dědictví, a znovu se spojili s bratry a sestrami, velrybami a delfíny. Existuje spojení ve vyšších říších, ale právě tak důležitá jsou mnohá velká spojení odehrávající se na vaší planetě. Jste spojováni s mnoha drahými členy vaší rodiny duše, s některými z vašich intimních druhů duše a se skupinami, se kterými jste putovali od počátku času, a se kterými jste zažili mnoho divů. Vězte, že tato sjednocení jsou dary, které jste si zasloužili, příležitost ke sdílení, podpoře a zažití harmonie a krásy společníků duše, kteří s vámi souzní, jsou s vámi kompatibilní.

 

Mohli byste se od tohoto dne snažit ve svém každodenním životě vnímat úplněji naši přítomnost? Pokud ano a pokud nám dáte svolení, můžeme převzít aktivnější roli a pomáhat vám v časech nejistoty, smutku a stresu. Jak usilujete o harmonii, můžeme k vám promítat více láskyplné energie a umístit kolem vás ochranný nárazník. Mohli byste se na okamžik zastavit, než budete hubovat na sebe nebo na někoho jiného, a pomyslet si: „Jak by filtr milující energie změnil tuto situaci? Co je na této události dobré a jak můžu uskutečnit nejlepší výsledek?“ Darujte dar lásky a soucitu, milovaní – ne více materiálních darů. Udělejte z vděčnosti a poděkování nedílnou součást svých každodenních myšlenkových zvyků. Hledejte Jiskru Ducha v očích těch, které potkáte a potvrďte tuto Jiskru úsměvem nebo laskavým slovem. Vyjděte z oddělenosti a separatizmu do vnímání sjednocení a Jednoty s ostatními, které se neustále rozvíjí. Nebudete tak rychle soudit a kritizovat, když zjistíte, že přicházejí ze stejného Zdroje – oni jsou jinou tváří Andělského.

 

Nyní se pojďme podívat na téma filozofií New Age v porovnání s náboženskými filozofiemi, abyste mohli lépe porozumět, co je duchovnost a co ne. V řadách těch, kdo následují některé oficiální náboženské filozofie a těch, kteří vyznávají koncepty tzv. New Age, je mnoho strachu, odmítání a kritiky. Naneštěstí, náboženská víra vede do oddělenosti a separatismu místo ke sjednocení, a celé věky jsou zde konflikty a války ve jménu Boha nebo určitého náboženství. Stvořitel nezahrnuje, nepodporuje ani neodsuzuje žádné náboženství. V očích našeho Boha Otce/Matky jsou všechny Bytosti svaté a požehnané, a existuje mnoho cest, které vedou zpátky do Jednoty.

 

Osoba naladěná na své Vyšší Já ví, že krása a pravda jsou v každém náboženství, ale také si je vědoma toho, že duchovnost není o dogmatu, etických kodexech nebo o určité zkostnatělé morálce. Duchovnost přeměňuje všechna náboženství na něco vyššího a spojuje každou duši s její vlastní Andělskou pravdou. Duchovnost miluje a objímá život a nikoho neodsuzuje ani neodhání. Duch funguje v rámci svatých Vesmírných Zákonů a ty jsou neměnné. A jádrem je zákon láskylásky k Sobě a lásky ke všem Božím Stvořením. Duchovnost není o tom, aby člověk byl duševní, psychický, měl psychické schopnosti, jako je vnitřní vidění, jasnozřivost, a vnitřní slyšení (jasnoslyšení) nebo telepatické schopnosti. Tyto schopnosti jsou vaším rodným právem, jen jste je zapomněli a tyto schopnosti atrofovaly, odumíraly, protože nebyly používány. Vaše mimosmyslové vnímání se přirozeně vrátí, když vyčistíte své aurické pole od statických a negativních energetických vzorců a znovu se spojíte se svým Duchovním Já. Můžete být věřící lidská bytost, patřit k nějakému náboženství, a nemusíte být duchovní, ale nemůžete být opravdu duchovní, pokud nejste ochotni obejmout dobro v každém náboženství a každou uctívající osobu a dovolit každému, aby vyjádřil duchovnost svým vlastním jedinečným způsobem. Uvidíte Jiskru Božství v každém a ve všem, a začleníte do sebe a zhmotníte v sobě všechny divukrásné znaky Stvořitele, tak jak se stáváte pro ostatní živoucím příkladem k následování.

 

Tak jak se postupně nalaďujete na svou Přítomnost JÁ JSEM, prostřednictvím každé další úrovně NadDuše Já (Sebe), začleníte do sebe více Esence našeho Boha Otce/Matky. Pak vaše pravdivé Božské Já začne vyzařovat celou svou slávu. To se děje právě teď, milovaní. Vidíte to a vnímáte to v sobě a v mnoha těch okolo vás, neboť vaše počty rostou mílovými skoky. Po Zemi kráčí Duch, milovaní, a to jste VY.

 

Vězte, že jste nadmíru milovaní,

 

JÁ JSEM ARCHANDĚL MICHAEL. 

 

* zde připomínáme poselství Kryona - „Devět aspektů lidské bytosti“, kde o kytovcích a jejich významu při vzniku života a pro existenci života lidské bytosti Kryon hovoří. 

 

 

 

Rozhovor s Cobrou – 27.8.2013
 
Alexandra: Dobrý den všem. Tady je Alexandra Meadors z www.galacticconnection.com. Dnes je 27. srpna 2013. Mám zde svého pravidelného hosta na konci měsíce: Cobru, aby posoudil aktuální dění a také jakékoliv dotazy posluchačů. Chtěla bych, aby každý trpělivě vyčkal. Můj bože. Je toho tolik k přezkoumání a děje se tolik vzrušujících věcí. Těším se na tento rozhovor, zejména na zjištění Cobrova pohledu na věc. Takže ahoj Cobro, děkuji ti, že jsi se mnou vyšel na scénu.
COBRA: Ahoj všichni. Děkuji vám za pozornost.
Alexandra: Máme toho dneska spousty k probrání. Já ani nevím, kde začít. Chtěla jsem nejdříve vynést kontroverzní článek o spirituální hierarchii, založené na falešném světle. Jsi s tímto článkem obeznámen?
COBRA: Ano, jsem.
Alexandra: Mnoho lidí k němu psalo a komentovalo jej v mé e-mailové schránce. Chtěla bych slyšet, co můžete říci k tomu, že mnozí z těchto Vzestoupených Mistrů, že mnozí z nich neměli lidskou inkarnaci. Jsou součástí zkažené demiurgie a také jsou do tohohle zapleteni archandělé a pozitivní ET.
COBRA: Především ze všeho nesouhlasím s tímto článkem, ani s ničím, co je v tomto článku napsáno. Za prvé, Nanebevzatí Mistři nejsou součástí zkorumpované hierarchie. Nanebevzatí Mistři jsou Bytosti. Každý měl inkarnaci na této planetě a byl veden svým vlastním rozlišováním překonat všechny matice a osvobodit se; a nyní nám pomáhají na druhé straně závoje. Reptiliáni začali masivní kampaň. Začali v roce 1996. Oni (Mistři) nejsou součástí falešného světla. Vzestoupení Mistři jsou součástí skutečného světla. Každá osoba, která měla osobní zážitek s Nanebevzatým Mistrem dosvědčí, že tomu tak je.
Alexandra: Souhlasím, na 100% souhlasím. Otázka je: Nemůže existovat výtvor ve sféře té které osoby, nebo jeho poli či co to máte. Ne klonování samo o sobě. Nemohli jsme vidět, jak kradou původní Nanebevzaté Mistry? Je to možné?
COBRA: Kdo?
Alexandra: Prostě kdokoliv. Pokud někdo volá na St. Germaina. Mohl by mít někoho, kdo není skutečná záležitost?
COBRA: Můžete zavolat na St. Germaina a dostanete odpověď od St. Germaina. Odpověď se k vám nemusí dostat. Archoni (z řečtiny – vládci) mohou ještě stále vytvořit éterický filtr a vytvořit falešný St. Germainův hologram.
Alexandra: To je to, co se snažím říct. Díky.
COBRA: Tohle se ještě děje. Mate to mnoho lidí. Mnoho z těch kanálů channeluje tyto hologramy.
Alexandra: O.K. To je to, na co ten článek zřejmě taky odkazuje.
COBRA: Ano, pravděpodobně, ale není to jasně napsáno a lidé jsou zmatení.
Alexandra: Mluvil jsi o tom, že negativní energie a Archoni byli odstraněni z Astrálního pole. Správně? (Ano) Kde jsme v této chvíli? Co zbývá vyčistit ohledně Archonských energií?
COBRA: Budu velmi jasný. Astrální pláň kolem Země byla vyčištěna. Jediná věc, která zbývá, je éterická část Archonské sítě a jenom část implantátů v hemisféře některých lidí. Implantáty v hemisférách většiny lidí se již rozpadly. Ti, kteří zbývají, jsou klíčovými lidmi na povrchu planety. Archoni nyní soustředí svou pozornost na klíčové lidi a snaží se ovlivnit jejich svobodnou vůli a rozhodnutí. (Zajímavé) Mluvím o klíčových lidech na pozitivní i negativní straně. Snaží se potlačit světlo a rozšířit tmu. Toto je jejich poslední koncentrovaná snaha v tomto směru.
Alexandra: To je dobrá poznámka. Dokonce i ti ze tmy, kteří vcházejí do rozšířeného světelného vědomí, jsou potlačováni.
COBRA: Ano.
Alexandra: Ano, dává to smysl. To mě přivádí k neuvěřitelné sérií tří audio nahrávek, ano channelingům, které jsem poslouchala. Těžce na mě udeřily. Pár lidí skutečně vidělo eskortování milionů přisluhovačů reptiliánů z tohoto světa. Můžeš to nějak okomentovat?
COBRA: Ano, tohle se děje denně. Je to něco, co se skutečně děje každý den. Nebudu komentovat ta čísla. Denně jsou eskortovány masy pryč z ovlivněných hemisfér na určitá místa a dostávají pokyny a přechází do světla, a ti kteří neuposlechnou míří do centrálního slunce.
Alexandra: Super. To jsou skvělé noviny. (Ano, děje se to každý den) Zrychlilo se to v srpnu? Měli jsme Davidovu Merkabu, Modrý měsíc, Lví bránu a hodně CME. Posílilo to ten přesun?
COBRA: Ano. Proces vyčišťování se v srpnu výrazně zrychlil a bude i nadále v září.
Alexandra: Daleko. Pocítil jsi aktivaci mírového portálu, kterou jsme dělali v neděli, jako úspěšnou?
COBRA: Ano, obrovský úspěch. Podařilo se nám dosáhnout kritického množství. Zrovna jsem o tom vložil zprávu na svůj blog. Archoni měli předtím mnoho negativních vortexů, zahrnující velikou oblast. Poslední dva vortexy, které byly vyčištěny, byly: Egyptský vortex, který byl vyčištěn minulý týden, a pak tuto uplynulou neděli byl vyčištěn Syrský vortex, jako výsledek této meditace. Nyní už Archoni nemohou ovlivňovat národní záležitosti, nikdy více. Byl to ohromný úspěch.
Alexandra: Opravdu skvělé. Cítím to také. Zrovna jsem se vrátila z jedné ze svých misí. Udělali jsme spousty vortexové práce v Arkansasu. Cítila jsem v té oblasti obrovskou úlevu pro tuto zemi.
COBRA: Tohle se zrovna teď děje všude na planetě.
Alexandra: To opravdu ráda slyším. Pojďme na témata současných událostí. Strach z nukleární zbraně v Sýrii. Děje se tam tolik věcí. Rusko přichází nestydatě vyhrožovat Spojeným Státům, že pokud pošlou jakékoliv pokročilé rakety do Sýrie, je jasné varování, že zaútočí. Jaký je na to tvůj pohled?
COBRA: Jednalo se o útok pod falešnou vlajkou. Tahle záležitost chemických zbraní. Kabala je docela zoufalá. Plánují vyvolat v Sýrii válku, ale to nebude umožněno. Za prvé, negativní éterická podpora byla vymazána, takže to není možné. Za druhé, Pozitivní armáda se vyjádřila, že pokud se Kabala pokusí rozpoutat válku, budou odstraněni. (Fantastické!) Kabala se bude snažit zatlačit věci na hranici, ale tu hranici nepřekročí. Nepodaří se jim vkročit do opravdové válečné invaze. Je zde možnost, že to vyvolá událost a jejich odstranění z povrchu planety. Je zde několik členů pozitivní armády, kteří jsou v tomhle okamžiku dost naštvaní, ale drží se zpátky. Nebudou se však moct držet zpátky déle, pokud tohle bude pokračovat.
Alexandra: To by mohlo vybouchnout jako plechovka s červi.
COBRA: Tohle je situace právě teď a je docela napjatá. Světlo udělalo veliký pokrok v posledních několika dnech. Možná jste si všimli, že většina titulků o Sýrii vyšla 25. srpna.
Alexandra: Ano, všimla jsem si. Před dvěma dny jsem zaznamenala "bam bam bam" a všechno to bylo o Sýrii, každé zemi a jakou roli by to mohlo hrát. Irák řekl ne, nedovolím, aby byl využit jakýkoliv vzdušný prostor. 
COBRA: Je to proto, že Kabala chtěla zastavit mírový proces. Chtěli potlačit energii. Neuspěli.
Alexandra: To je dobrá zpráva!
COBRA: To je důvod, proč je tam v posledních dnech tolik médií.
Alexandra: Byla jsem opravdu dychtivá s tebou o tomhle mluvit. Lidé na planetě jsou nervózní. Jedna z věcí, ve které jsem myslela, že jsi velmi dobrý ve svazování věcí dohromady, galaktickou historii, Biblické záležitosti. Jaký je význam Sýrie? Biblické proroctví říká, že skončí jako zlé haldy v závěrečném čase. Tohle je poslední finále, kdy země ukazují s kým jdou ruku v ruce. Jak to zapadá? Proroctví starých dob, nejsou těmi dneška. Správně?
COBRA: Ano.
Alexandra: Proč je pro ně Sýrie tak důležitým místem, aby útočili?
COBRA: Je vortexem velice prastaré bohyně a Archoni ho chtěli potlačit. Tento vortex byl vytvořen po pádu Atlantidy. Udržoval energii bohyně na planetě po velmi dlouhou dobu. Kabala ji chtěla potlačit. Teď, když odsud byli éteričtí Archoni odstraněni, začne vortex znovu šířit světlo. Dalším aspektem je, že má Sýrie strategickou polohu mezi blízkou východní Evropou, a také zde jsou docela velké zásoby zemního plynu, které zde byly objeveny. Mohou udržovat bilanci ropy, starého energetického paradigmatu. Děje se zde velmi mnoho věcí najednou. Byla to pro Kabalu poslední možnost něco vyvolat, ale teď je to pro ně konec.
Alexandra: Fenomenální. Myslím, že je opravdu zajímavé, že Damašek je domovem tolika předních teroristů. Zajímalo by mě to, ze světelného pohledu není překvapením, že by to byl ústřední bod k odstranění. Je to do toho nějak provázané - vyčistit Zemi?
COBRA: Damašek je jako Řím. Je to velmi důležité město. Přitahuje spousty světla a spousty temnoty zároveň.
Alexandra: Hmmm. To dává smysl. Vyšlo zajímavé video od jednoho čtyř-hvězdičkového generála. Citoval: Byla válka a Spojené Státy uzavřely dohodu a šly po těchto státech: Irák, Sýrie, Libanon, Libye, Somálsko, Súdán a Írán. Co si o tom myslíš? Co cítíš, že je důsledkem v pozadí skutečnosti, že si vybrali těchto sedm zemí na zaměření války proti teroru?
COBRA: V podstatě agendou (záměrem) bylo vytvořit centrální Rothschildovu banku. Většina těchto zemí nemá Rothschildovu banku (tj. centrální banka není pod vlivem Rotschildů). Můžete vidět změny v Libyi a dalších zemích, které byly napadeny. Centrální banka je zde v provozu. Rothschild nařídil frakci Rockefeller, aby tlačil negativní armádu k vedení těchto válek.
Alexandra: Zajímavé. Írán je jednou z posledních zbývajících zemí, která nebyla podmaněna centrálním bankovním systémem. Je to pravda? (Do jisté míry ano) a také ne. Korea?
COBRA: Ano, ne. Korea je velmi zajímavou zemí. Je to velmi izolovaná země. I přestože není přímo kontrolována Rothschildem, je kontrolována jinou frakcí Kabaly a není v dobré situaci. (Stále ne) Existují tam řeči o pokroku a také záměry pokroku, nicméně dosud žádný průlom.
Alexandra: O.K. Hodlám se tě zeptat na tohle: řekli mi o tom moji přátelé, kteří komunikují s federací na pravidelné bázi. Jeden z komentářů, které měli... ahh ha moment. Světlo doufalo, že bude vytvořena koalice mezi středovýchodními zeměmi. Až dosud západ šel po vzoru "rozděl a panuj". Četla jsem dnes, že jeden ze článků byl o koalici mezi Íránem, Irákem, Libanonem a Sýrií, která by v případě nutnosti odpověděla na jakékoliv útoky, které by vyvedla Izrael. Chtěla bych vědět, zda na to můžeš něco říct.
COBRA: Ano. Nemohu komentovat všechno. Právě teď se formují koalice. Jedna z věcí, které se musejí odehrát, je odstranění Kabaly z určitých zemí jako jsou Katar a Saúdská Arábie. Kabala má zde v Kataru a Saúdské Arábii mnoho vlivu. Je-li tohle výsledek, bude na středním východě mír.
Alexandra: Budu teď přeskakovat. Zpět k této zemi. Byla zde hlášení a dost videí i fotek, zachycující velké množství armády do míst jako je New Orleans. Co si o tom myslíš? A) Je to pod falešnou vlajkou B) chtějí nás vyděsit k smrti C) Připravují se na něco, před čím musí být v obraně?
COBRA: Uvnitř Pentagonu probíhá tichá válka mezi negativními a pozitivními frakcemi. Ti dobří i ti špatní očekávají změnu velmi brzy a připravují se na ni. 
Alexandra: O.K. Jsou si evidentně vědomi Události (ano) a jsou si vědomi toho, co to znamená.
COBRA: To záleží na tom, jak vysoká je jejich bezpečnostní prověrka. Mají potřebu vědět, že vědí.
Alexandra: To je pravda. Tady je další velká věc. NASA prý vypustila dvě rakety, které chrlí spoustu lithia podél východního pobřeží naší země od Mainu k Jižní Carolině. Lithium je omamný stabilizátor nálady. Je vysoce toxický pro tělo. Způsobuje nevolnost a zvracení, zmatení a letargii. Je to jeden z důvodů, proč někteří z nás pociťujeme takový druh symptomů?
COBRA: Nejsou to jenom rakety, Kabala zachází do extrémů v otravování vzduchu, vody i jídla, protože chtějí potlačit probuzení populace. Jdou kvůli tomu tak daleko, že to ovlivňuje zdravotní problémy.
Alexandra: Jaké je tvé doporučení? Psala jsem o tom na svém blogu. My jsme mocní. Co bys doporučil lidem v tomhle ohledu? k ochraně před touto vzdušnou bio válkou.
COBRA: Za prvé se spojte se svou duší, protože vaše duše může dělat cokoliv. Za druhé, buďte vědomí a obezřetní ohledně své vody a jídla a udělejte vše, co je nezbytné, je-li to nezbytné, přestěhujte se.
Alexandra: A co tohle: údajně byl vystřelen laser přímo do našeho centrálního slunce - 8. srpna. Jasné jako den, vizuálně v tomto videu. Ukazuje, že okamžitě nastalo přímé CME a směřovalo k Zemi. Používá teď Kabala slunce jako zbraň? (Ne). Byla to vyšší bytost světla, která se snaží posílit vědomí na planetě?
COBRA: Pošli mi link a podívám se na to. Kabala nemá žádný vliv na galaktický proces. Nula. (Tedy žádná možnost) Jsou si vědomi konce cyklu. Nemají žádný způsob, jak jej zastavit.
Alexandra: O.K. Teď něco, o čem jsme dlouho nemluvili. Adenský záliv. Byla zde nějaká aktivita v této oblasti. Je to důležitá Hvězdná brána - velice důležitá hvězdná brána. Proč? Nějaká další činnost?
COBRA: Je to hvězdná brána, která má mnoho publicity, protože internetem kolovaly nějaké uniklé informace. Je zde ale mnohem více hvězdných bran, které byly aktivovány. Už jsem některé dnes jmenoval, a bude jich více. Adenská hvězdná brána není v tomto okamžiku prioritou.
Alexandra: O.K. Skočíme zpět k biblické perspektivě. Diskutovalo se tam o Armagedonu jako finální bitvě. Zároveň je tam ale i bitva mezi Gogem a Magogem. 1) Jsou odlišní 2) Jakou si myslíš, že to hraje roli v současných událostech?
COBRA: Tyto vize jsou projekcemi v čase. Jsou okolo 2000 let staré a byly projekcemi možné časové linie. Věci se nedějí po písmenku. Všeobecná představa těchto vizí byla o konečném očištění, finální bitvě mezi světlem a tmou. Konečné vítězství světla. Obecný námět je to, co se děje, ale ona vize je 2000 let starou představou toho, co se má dít. Lidé, kteří se snaží tato proroctví do značné míry analyzovat a projektovat je na budoucí časové linie, ztrácejí svůj čas. Máme svobodnou vůli. Mnoho věcí se stalo jednoduššími. Lidstvu bylo uděleno velké množství milosti. Mohlo to být mnohem horší. Mnoha věcem se předešlo. Mnoho věcí bylo zlepšeno. Věci byly zkráceny. Věci mohly být o mnoho horší. Mnoha věcem se předešlo. Negativní časové linie byly vymazány. Jsme v jiné pozici než před 2000 lety.
Alexandra: Výborně, to ráda slyším. Je Libye stále v zadní kapse EU. (Jakžtakž) Je loutkou Evropy, nespolupracující s partnerskými zeměmi na středním východě.
COBRA: Libye byla rozložena a společnost byla rozložena před 2 lety. V současné době to není stabilní země. Spousty dobrých věcí bylo zničeno.
Alexandra: Tak smutné. Co si myslíš - slyšel jsi o Orbánovi? Premiér Maďarska. Mezinárodnímu měnovému fondu řekl, že nadále nepotřebují jejich pomoc. (Ano, slyšel jsem o tom) Jak to ovlivní ostatní státy? Budou ostatní země následovat? Nastaví to prezidenty ostatních zemí, aby udělali totéž?
COBRA: Není to jen o něm, ale i o jistých klíčových jedincích v Maďarsku, kteří měli dostatek kuráže a duševního spojení, aby řekli MMF ne. Většina politiků ve většině zemí jsou podplaceni Kabalou, Fed Reserve, MMF a dalšími finančními institucemi. Protože je většina politiků zakoupených (Kabalou), rozhodli se pro ano. Pokud země dosáhne kritického množství v myšlení, jako třeba Island i Maďarsko může se to stát. Není to jen o premiérovi. Není to jen o pozitivním politikovi, ale kritickém množství vědomí v zemi.
Alexandra: Ta největší část. To není nic, o co by se někdo od 1930 pokoušel. Myslela jsem, že to byl opravdu velký posun. Dokonce i v politickém vědomí. (Ano, to je pravda)
Více k místním poznámkám. Co můžeme uchopit jako pozitivní událost na těch děsivých požárech v Yosemite? Proč ta lokace. Je to tak obrovské.
COBRA: Většina z těchto požárů v USA není přirozená - jsou výtvorem Kabaly. (Tak smutné). Je důkaz a bude zveřejněn, pokud ne před Událostí, tak po ní.
Alexandra: Proč ta oblast?
COBRA: No, spouštějí určité oblasti s cílem dosažení určitých výsledků. Je to přírodní park s poměrně choulostivým přírodním ekosystémem. Je to energetická záležitost.
Alexandra: Viděl jsi taky, že ministerstvo zahraničí USA vydalo upozornění pro lidi, aby necestovali? Uzavřeli 21 ambasád na středním východě a v Africe. Jaká je skutečná realita za tím? Je tu tolik různých příběhů.
COBRA: Je to jednoduše rozptýlení. Kabala chce v lidech vytvořit více strachu. A více hluku vyvolá více strachu.
Alexandra: Když se na to podíváme ze strany Kabaly, tak jen rozptýlení by nebylo strategické.
COBRA: Rozptýlení ano, a když se lidé bojí, protože nemohou cestovat, jsou snadněji kontrolovatelní.
Alexandra: Vytváření strachové pornografie.
Přeskočme k Edwardu Snowdenovi. Roční dočasný azyl v Rusku. To je obrovské rozvětvení. Můžeš nám dát nějakou odezvu?
COBRA: Pan Putin je spojen nejen s Východní Aliancí, ale i s několika pozitivními silami. Rusko v téhle chvíli ochraňuje svůj nejcennější majetek.
Alexandra: Odpusť jestli se pletu, ale to je poprvé, co tě slyším se naplno vyjádřit, že je Putin spojen s pozitivními silami. Pravda?
COBRA: Ano, je. Byly zde některé síly Kabaly, které se jej snažily uplatit. Je to malý diktátor se spoustou vzdoru. Je velice proti Kabale a starému finančnímu systému.
Alexandra: Opravdu jsem pozorovala alianci zemí v BRICS (= Brazílie, Rusko, Indie, Čína, Jižní Afrika). Zdá se, že mají nějaký vliv a jsou mnohem založené více humanisticky. Razí cestu kupředu? Je tam skutečně nějaké vytyčení linie? Tyto země se představily se svou agendou a snaží se přesvědčit druhé, aby se přidali k jejich pohledu/agendě.
COBRA: Aliance BRICS je vnější projev dlouhodobé snahy přeměnit finanční systém. Je to nezbytný krok předtím, než bude moci nastat re-set. Tato aliance se stává silnější a silnější, takže stále více lidí si může být vědomo stávajícího finančního systému. Mnohé země a vlivné subjekty jsou sjednocení s Východní Aliancí a BRICS. Je to nezbytný krok předtím, než bude moci nastat re-set. Nový finanční systém je založen na přínosu. Netýká se to jen US dolarů. Bude to celý Košík měn. Nejsilnější měny světa nevyjímaje.
Alexandra: Myslela jsem, že jsem na blog dala článek, ve kterém bylo spousty indikací, že nový finanční systém se dostává do provozu. Jedna z největších bank šla ke dnu – Deutsche Bank. Byl za tím pozitivní odpor?
COBRA: Ne, Deutsche Bank nešla ke dnu. Jsou tam nějaká narušení obchodu, mnoho narušení v bance. A je mnoho dezinformací na internetu. Dinarianský Guru říká, že reset se děje dnes, RV (revaluace) se děje dnes/zítra. Takhle se to nestane.
Alexandra: Stane se to po události.
COBRA: Stane se to po události. Nestane se to tak, jak očekávají, že se to stane. Není to o Iraq Dinar nebo Viet Nam Dong. Celý finanční systém bude resetován. A znovu načten. Nový finanční systém vejde do provozu. Naskočí on-line v jediném okamžiku. Banky se na čas uzavřou, aby tuto věc vyřešily.
Alexandra: Je to tak velká věc, protože je to globální. Jak bys vysvětlil, že NASDAQ (=burzovní obchodovaný index) padá každé tři hodiny? "Kvůli technickým problémům." Z čehož každý vyvozuje, že jde o manipulaci. Bylo to zmanipulováno?
COBRA: Bylo to zmanipulováno. Pokud kabalské společnosti ztratí svou hodnotu, vypnou akciové trhy nebo vytvoří technickou závadu. 
Alexandra: Ahhh. To je ukázka jejich zoufalství.
COBRA: Ano. Zacházejí dál a dál, stále zoufalejší opatření, která dosud nepoužili, metody metody, které před pár měsíci nepoužívali.
Alexandra: Lidé to prostě udělali. Byli překvapení, že to trvalo tři hodiny.
COBRA: Ano, můžete očekávat, že věci jako tohle se budou dít častěji a častěji.
Alexandra: Co bezpečnost našich kreditních kart, našich osobních účtů?
COBRA: Vezměte své peníze z účtů, jak nejdříve je to možné. Po události budete kompenzováni. Před událostí však mohou být vaše účty zablokované, zabavené. Řeknu to znovu, dostaňte své peníze z bank.
Alexandra: Byl v této otázce velmi pevný.
COBRA: Pokud máte peníze, investujte se do drahých kovů, půdy, něčeho hmatatelného. 
Alexandra: A co Bitcoin?
COBRA: Je to velmi dobrý nápad. Je to alternativa k současné měně. Alternativní měnou také zůstane. Uvidíme, co se stane.
Alexandra: Je to dobré pro soukromí.
COBRA: Je to mnohem lepší, než stávající finanční systém. V současné době není na planetě 100% bezpečné místo. Neexistuje.
Alexandra: Každá korepondence, e-maily, telefonáty, každý dokument je sledován. Pro případ, že by dokumenty NSA unikly.
COBRA: Nemáme žádné digitální soukromí. Nikdy jsme ho neměli.
Alexandra: Nikdy jsme ho neměli. Byla to iluze. Hlasovalo se odnětí prostředků špionům NSA. Bylo poměrné množství lidí v Bílém Domě, kteří hlasovali pro. Bylo to úspěšné. Ukázalo mi to, že je v domě republiky změna.
COBRA: Dobré zprávy, ale uvidíme, jak se dostane do praxe.
Alexandra: Je zde něco ohledně Nikaragui a Hondurasu, čeho bychom si měli být vědomi? Novinové titulky píšou o záhadné přepravě tun kokainu do této oblasti. Co mi to ukazuje je, že Kabala zoufale lačná po hotovosti.
COBRA: Přesně to se děje.
Alexandra: O.K. Co si myslíš o vojenských transportech letadel na Kypru a v Anglii?
COBRA: Kabala se snaží dostat válku do Sýrie. Kypr je blízko. Na 200 mil můžete střílet rakety snadno.
Alexandra: Ale samozřejmě - zdá se, že je zázrak, že nejsme uprostřed plně propuknuté III. světové války.
COBRA: Světelné síly by tohle nedovolily. Kabale nebude umožněno přiblížit se k III. světové válce. Těsně předtím, než by se to stalo, by se vypařili.
Alexandra: Co můžeme dělat, světelná komunita, abychom podpořili pozitivní světelný odpor? Nasazujou svoje zadky za nás všechny.
COBRA: Je mnoho věcí. 1) Týdenní meditace za osvobození každou neděli. 2) Vytvořte podpůrné skupiny Události. Tisíce jich je potřeba po celé planetě, aby se stabilizoval proces v momentě Události. Tyto skupiny budou velkými informačními centry. Tato místa budou při události opravdu zapotřebí. Lidé budou soustředění. Chtěl bych vyzvat všechny, aby zformovali takové skupiny v jejich okolí. Na mém blogu a prepareforchange.net jsou nějaké instrukce. Blížíme se.
Alexandra: Ano, jak vzrušující. Cobro, a co Čína - v poslední době byli skutečně agresivní, když dávali najevo, že nepodporují dolar jako rezervní měnu. Chtějí jej ve svém obchodě obejít a aliance BRICS zvažuje totéž. Co to naznačuje?
COBRA: Je to velmi dobré. Starý finanční systém je založený na dolaru jakožto rezervě pro planetu. Pokud se změní tohle, změní se celá pravidla. To je to, co se děje. Musí se to stát, předtím než bude moci nastat re-set.
Alexandra: Chtěla bych se tě zeptat na něco málo o NSA. Jeden titulek za druhým. Vidíte jen, jak to pokračuje. Budeme i nadále pokračovat a budou vystaveny Tajné dokumenty? Jak dlouho to bude ještě pokračovat?
COBRA: Existují vrstvy informací, které jsou uvolňovány, a zase vrstvy. Svrchní vrstvy se potýkají se záměnou informací. Hlubší vrstvy nebyly dosud vystaveny. Vláda USA a ET. Podzemní základny, například. Informace o tom, co se děje s Mashita Gold. Věci tohoto druhu. NSA má dokumenty a ty dosud nebyly zveřejněny. Snowden k nim neměl přístup.
Alexandra: Zajímavé. Velmi vzrušující doba, kdy jsme naživu. Chtěla jsem přečíst tohle. Je to tak monumentální: Dr. Coburn a senátor Paul vytvořili právní opatření na obnovu ústavních předpisů moci Kongresu. 
31. července 2013
Dnes, senátor Spojených Států Tom Coburn, M.D. (R-OK) a Rand Paul (R-KY) představili Vyčíslené pravomoci zákona 2013. Tento zákon dává členům Kongresu procedurální nástroje, nezbytné pro zastavení protiústavní legislativy. Dr. Coburn a senátor Paul představili návrh zákona spolu s 34 spolupředkladateli. Co si o tom myslíš?
COBRA: Je to jedna z mnoha politických a právních snah o obnovení republiky. Bude jich mnohem víc a mnohem víc jich je připravováno v pozadí.
Alexandra: To je něco. Důsledky jsou obrovské. Co se děje v Egyptě? Šlo to tam opravdu dobře. 16 nebo 24 milionů zapojených lidí. Víš, že byli zapojeni do protestů?
COBRA: Dokonce ještě víc závisí na této fázi či okamžiku. Dosáhli jsme v Egyptě velikého Vítězství. Většina Muslimského Bratrstva (členů Kabaly) byla zatčena. Jdou na novou úroveň stability. Začnou řádný demokratický proces. Tohle je začátek konečné svobody pro egyptský lid. A nejen pro lid egyptský, ale totéž nastane po celém světě.
Alexandra: Fantastické. To je opravdu velká věc. Je to něco jako Mekka, vzhledem k tomu, co se teď děje.
COBRA: Egypt byl první, co se pozitivní armády týče. Ne vše šlo hladce, ale bylo to velmi úspěšné. Pro nás je to připomínka, že co se týče Události, ne vše může jít hladce. Možná se zde vyskytnou lidé, kteří budou vytvářet násilí. Je dobré být připravený a vytvořit tolik řešení události, kolik je možné.
Alexandra: Správně - to je tvůj cíl. Spousty lidí se mě ptalo, jaký je stav jaderné elektrárny ve Fukashimě? Vypadá to dost děsivě. Došlo tam znovu k nějakému zásahu? Nenechali to tam na pokoji. Je vypouštěno 300 tun vody. Upgradovali to tam na úroveň 3. Jaké je tvoje pozadí?
COBRA: Úroveň 3 není úroveň 7. Ano, vodu vypouští. Ne způsobem, který prezentují média. Média šíří strach a dezinformace. Síly světla pomáhají v této situaci. Není to tak vážné, jak média říkají. Bude to vyřešeno a napraveno po Události.
Alexandra: Minulý měsíc jsme spolu mluvili ve vší stručnosti o strašném množství jevištních výkonů Kabaly, s cílem zasadit do USA co nejvíc strachu. Ale - děje se zde mnoho akcí s tanky, nákupy munice, jídla pro vojáky, přeprava zahraničních jednotek, se musejí naučit anglicky, civilní cvičení. Měli by se lidé bát?
COBRA: Ne, ne. Okolo pohybu armády je silná dezinformační kampaň. Určité části CIA chtějí z armády vyprodukovat co nejvíce strachu, než se to stane.
Alexandra: Cítíš, že USA mění svůj názor ohledně zasahování do Syrského konfliktu? (Jak?) Dnes ráno jsem četla, že Obama se musí držet zpátky, přehodnotit a více číst, než se do toho vrhne, i navzdory tomu, že je na něj vyvíjen tlak, aby tak učinil. USA táhne zpět a neprochází válečnou kampaní.
COBRA: Jak jsem řekl, Archonský vortex kolem Sýrie byl odstraněn v neděli (23.8.). Kabala obdržela nějaká varování, že pokud zajdou příliš daleko, bude následovat akce.
Alexandra: Vím, že se ti líbí a zdá se, že souzníš s informacemi Benjamina Fulforda. Byl na nějaké dovolené, či co. Obdržel naléhavý telefonát a musel být sledován. Uskutečnily se zásadní změny v globálním systému.
COBRA: Nová Fulfordova zpráva. Mluví v ní o vyjednáváních, která se mají začít uskutečňovat. Byla vyjednávání, která probíhala v posledních 2 týdnech. Nemůžu teď zacházet do takových detailů. Jsou zde určití členové Kabaly, kteří uvažují a jednají o kapitulaci v době konání Události.
Alexandra: To je to, o čem mluvím. Jenom jsem to nějak převrátila. Společnost bílého draka jim říká, že pokud chcete být vlastníkem dluhopisů ve výši trilionů dolarů, proč si nesednout a nepodívat se, jaké by mohlo být řešení vítěz/vítěz pro celou planetu.
COBRA: Co říká Fulford je plán události. Federální rezervy (=FED, centrální banka USA) zbankrotují, budou-li muset proplatit své dluhy. To napomůže ve vyvolání finančního resetu. Tahle akce vyvolá reset.
Alexandra: Nejsme tam už teď? Na zasedání projednávají dluhy zrovna teď.
COBRA: Kvůli akci, která má být spuštěna. Bude-li tato akce vyvolána, budete tu mít Událost. (wow) Je trochu předčasné to komentovat. Slýchám zvěsti, že existují plány na tuto akci. (To je něco) Je to velmi zajímavá zpráva, podívejte se na ni.
Alexandra: Ano, podívejte se na ni. Říká, že žaloba Neala Keenana byla součástí tohoto procesu.
COBRA: Ano, je součástí procesu.
Alexandra: Wow - úplně mě vzrušuje to, co jsi zrovna řekl. Mají teď organizace v těchto zemích smysl? Existuje jasná struktura v zemích, které jsou na palubě, které jsou připraveny vymýtit chudobu a ukončit destrukci životního prostředí?
COBRA: Je zde dohoda o určitých věcech. A neshody v jiných věcech. Proto to trvá tak dlouho. Světelné síly se rozhodly, že jakmile nastane čas pro Událost, nebudou čekat na nikoho a na nic. Lidé budou muset čelit změnám, které nastanou. Všechny vlády a vládní úředníci budou muset čelit skutečnostem a uzavírat dohody, tak nebo tak.
Alexandra: Takže proto stále říkáš "musíme to udělat teď".
COBRA: Ano, proto podávám instrukce k urychlení procesu na prepareforchange.com, svolávám lidi, aby spolu vytvářeli skupiny. Nezbývá už příliš času. Neříkám, že to tu bude tento týden nebo příští. Čas utíká rychle. Když založíte skupinu a začnete se shromažďovat, velice brzy uvidíte změny se dít.
Alexandra: Cobro, tohle je nejvíce vzrušující rozhovor, jaký jsem s tebou kdy měla. Je cítit, že je to mnohem blíž.
COBRA: Nyní v srpnu se to opravdu přibližuje. V září očekávám nějaké změny. Uvidíme, že se dočkáme nějakých akcí. Velmi určitých, velmi konkrétních akcí - existují určité plány vyvolat věci dokonce příští pondělí.
Alexandra: Fantastické. Budou se týkat finanční oblasti?
COBRA: Všech oblastí - jsou to jen plány. Plány začnou vyvolávat věci, počínaje příštím pondělím.
Alexandra: Celá ta věc v neděli - eskortování reptiliánů, Archonů, přisluhovačů pryč ze světa. To je dosud jeden z největších úspěchů, co říkáš?
COBRA: Měli jsme více než obrovský počet. 1/4 milionu shlédnutí videa. Měli jsme obrovský počet meditujících. Vytvořilo to kritické množství.
Alexandra: Pravda. Něco jako přeřazení rychlosti. Jaký je tvůj názor ohledně toho, že v asijských zemích jako je Indie nebo Pákistán, není takový výskyt UFO? Proč se ukazují pouze v typických státech jako Anglie nebo Německo?
COBRA: Tak tohle není pravda. Ne, Indie je velice aktivní, zejména na severu v horách - mnoho Plejádských základen. Když budeš číst indické noviny, ty o tom píšou, ale západní média USA o tom v nic nehlásí. Další vrstva cenzury.
Alexandra: To je zajímavé, protože tohle přišlo od pána v Indii. Nevidí UFO, ani kruhy v obilí.
COBRA: Já naopak z Indie dostávám spousty hlášení. Před roky jsem tu oblast navštívil. Jsou tam Plejádské základny a UFO zde je vídáno.
Alexandra: O.K. Další otázka, kterou měl - cítíš nějaké energetické emise (CME), způsobující únavu a jak dlouho to bude pokračovat?
COBRA: Slunce bude aktivní - velmi brzy projde převrácením magnetických pólů - do pár měsíců (konec prosince 2013-pozn. LM). (To je pravda). Lidé zažijí spoustu sluneční aktivity a jako výsledek i Centrálního slunce.
Alexandra: Na to jsem se tě zapomněla zeptat. Co můžeme očekávat - jak budeme magnetickým přepólováním ovlivněni?
COBRA: Bude to velice silná energetická událost. Pravděpodobně budete schopni cítit energie. Může to vyprodukovat CMA - silné výbuchy radiace vně zemské atmosféry, může to narušit některá elektronická zařízení na povrchu. Neočekávám ale v téhle chvíli nic dramatického.
Alexandra: Také se zeptám: závisí stav následující inkarnace na minulé karmě nebo Archonském vlivu?
COBRA: Celý reinkarnační či recyklační proces na této planetě bude přerušen.
Alexandra: To jsem si také myslela. Jaký je Cobrův zdroj inspirace za celou nesobeckou prací, kterou dělá?
COBRA: Cobrův zdroj inspirace je touha po osvobození této planety. Vychází z mých vlastních zkušeností napadení Kabalou. Nemohu to tolerovat. Udělali obrovskou chybu tím, že na mě zaútočili. Nemohu to tolerovat. Tahle planeta potřebuje změnu. Jakmile přijme člověk toto rozhodnutí na 100%, změní se to. To je síla svobodné vůle. Všichni tuto sílu máme.
Alexandra: Kdy jsi vstoupil do svého bojovnictví - nevytváření boje?
COBRA: Je k tomu mnoho vrstev. Každý jedinec může dělat věci, ať je jeho talent jakýkoliv. Použijte svou mysl a kreativitu, sílu vůle. Ať je váš talent jakýkoliv, použijte ho, abyste osvobodili planetu.
Alexandra: Tohle byl nejsuprovější článek vůbec - mezinárodní tým astronomů zpozoroval čtyři exploze nad rovinou galaxie Mléčná dráha. Tyto výbuchy vydávaly za milisekundu více energie, než naše slunce za 3000 let. Když to později zkoumali, zjistili, že byly z jiné galaxie a ne z naší. Máš nějaký komentář?
COBRA: Události jako tato se v našem vesmíru dějí neustále. Jsou obří síly a obří energetické výbuchy. Vyjádření dynamického vesmíru. Lidé si budou více vědomi, co se děje, až budeme osvobození a součástí galaktické společnosti.
Alexandra: Planeta je bytost, podívejte na hvězdnou soustavu. Všechno má vědomí. Vyšší vědomí se snaží pomoci nám z toho ven (Ano, ano) Stále mám mnoho otázek, ale dostáváme se ke konci hodiny. - Cobra a já se budeme opravdu snažit, abychom to dotáhli do konce v následujících pár týdnech. Posílejte své dotazy do dvou týdnů. Chceš ještě něco víc říct k hnutí www.prepareforchange.net?
COBRA: Stránka je překládána do mnoha různých jazyků. Velice brzy pokryjeme většinu populace. Všechny bych rád požádal, abyste se aktivně zapojili do podpory této snahy, zejména informováním a vytvářením událostí po celé planetě.
Alexandra: Souhlasím. Léčitelská síť je vedlejší součást www.prepareforchange.net. Podpořte nás, prosím. Čekali jsme jen, než se stránka ustálí. Byl to obrovský závazek. Zejména s různými jazyky a komunikací. Cobro, chci ti poděkovat za tvou práci.
COBRA: Já chci poděkovat každému, kdo pracuje nespočetné hodiny ve svém volném čase a dobrovolníkům, kteří vše umožňují.
Alexandra: Ano, až budete v těchto následujících měsících přispívat svým časem a energií světlu, pamatujte pro koho to děláte. Máme tendenci uvíznout v čase. - Chci všem poděkovat za vaši podporu. Navštivte prosím mé stránky: www.galacticconnection.com. Pokud jste ochotni, podívejte se záložku darů. Vše je svobodná služba, ale já i Cobra potřebujeme podporu.
COBRA: Každý potřebuje podporu a my všichni se můžeme podpořit navzájem.
Alexandra: Milujeme vás. Děkujeme za pozornost. Přejeme vám vše nejlepší. Nemůžeme se dočkat, až uslyšíme, co nám bude mít Cobra co říct za pár týdnů odteď. Děkuji Cobro za tvůj čas.
COBRA: Děkuji za pozornost.
 
Zdroj: https://soundofheart.org/galacticfreepress/content/cobra-transcript-...
 
 
 
 

Událost

Podle: Rob Potter - Vedoucí PFC Leadership Group
Editoval Dr. Ilya Perlingieri (životopis)

Pozadí UDÁLOSTI nebo Historie UDÁLOSTI

Země a její obyvatelé jsou v jakémsi vězení a v planetární karanténě od dob Atlantidy. V té době byla planeta tajně napadena, když nepřátelská síla zmanipulovala planetu a vtáhla ji do pokročilých forem boje, které planetu téměř zničily. Světelné síly se v zájmu  záchrany  planety z boje stáhly, aby se tato nestala jen dalším pásem asteroidů. Slíbily, že se vrátí, aby  dosáhly vítězství a osvobodily národy Země od nepřátelské síly.

Zní to jako fantazie, ale není. Nechceme zacházet do velkých detailů na toto téma, ale faktem zůstává, že  my pozemšťané  nejsme sami, nikdy jsme nebyli sami, a nikdy sami nebudeme.  Tento vesmír překypuje inteligentním, vnímajícím životem. Navíc, naše planeta odnepaměti zažívala a stále zažívá interakce s mimozemskými rasami. Toto musíme pochopit, abychom  opravdu porozuměli tomu, co se teď na naší planetě děje.

Aniž bychom se pouštěli do metafyzických informací, které nejsou pro Událost důležité, musíme si uvědomit, že život je posvátný a krásný dar, který musí být ctěn. Bohužel, některé bytosti nebyly schopny toto manifestovat a jsou příčinou většiny všeobecné disharmonie, strachu, obav a destrukce v našem světě.

Světové společnosti a politické a finanční struktury, které byly zkorumpovány silami chamtivosti, touhou po moci, nepřátelským záměrem, a zlovolnou manipulací, jsou řízené velmi sofistikovanými bytostmi, knížectvími a mocnostmi. Obecně lze říct, že svět tyto síly nezná a nevidí. Jsou technologicky tak dalece pokročilé a tak dobře skryté, že je pro průměrného člověka nemožné  rozpoznat a pochopit, jaká je skutečná situace. Byli jsme snadno manipulováni, a charakter podlých plánů v sobě obsahuje genocidu a zničení života v našem světě. Představte si např. někoho, kdo má magisterský titul v oboru dětské psychologie jak  manipuluje s nevinným čtyřletým dítětem, a budete mít nějakou představu o vychytralé povaze těchto sobeckých bytostí.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tyto zavrženíhodné  bytosti prosazovaly svou vůli proti samotné struktuře světla a života po dostatečně dlouhou dobu. Samo  Centrum Stvoření  rozhodlo, že musí být odstraněny z vlivných pozic, aby byly léčeny a aby pochopily nesmírné   následky svého jednání, aby utrpení života v našem světě skončilo.

Stejně jako my máme zločince, kteří na Zemi provádějí nepřátelská přepadení ve válkách o území, totéž se stalo na planetární úrovni v průběhu celé historie naší galaxie. Naše planeta byla před mnoha tisíci lety přepadena. Výsledkem byly pokračující genetické manipulace, implantace technologií a ovládání mysli prostřednictvím velmi sofistikované technologie, kterých jsme si nebyli vědomi.

Byli jsme kontrolováni a manipulováni tím, co někteří nazývají “Temnou stranou”. Většina lidí odsunula tyto pokročilé manipulace, které jsou příčinou mýtů a mnoha z těch spletitějších  příběhů,  do říše fantazie. Existují různé úrovně této nepřátelské síly, ale na Zemi bychom  jejich zástupce mohli nazývat Kabalou.

Vždy jsme byli zodpovědní za své činy, ale vliv který narušil naše vědomí, byl impozantním tahem nepřítele.  Ve skutečnosti tento negativní mentální virus ovládá většinu  světa. Nyní jsme na rozcestí a tato tyranie a pokus o zotročení naší planety musí skončit.

 

 
 

 

Pro zjednodušení nebudeme Kabalu nazývat mimozemšťany nebo lidmi, jsou to prostě sobečtí zločinci, kteří se dopouštějí zločinů proti lidskosti. Tyto stránky (web) poskytují mnoho  odkazů na další zdroje, kde jsou uvedeny dostatečné důkazy pro tato obvinění z genocidy, genetické manipulace, vraždy, krádeže, vydírání, zrady, ovládáni  mysli, genetického pozměňování, otravování vody, vzduchu, potravin,  abychom jmenovali alespoň některé. Seznam je příliš dlouhý a příliš depresivní, než abychom se ním zde zabývali podrobně, ale máme odkazy.

Může to být pro mnohé šok, ale existují  příslušníci světových  vojenských a zpravodajských agentur, které  jsou zapojeny do interakcí  s mimozemskými rasami více než 60 let. Tyto kontakty s mimozemšťany nejsou omezeny na vládní agentury, ve skutečnosti byli také fyzicky kontaktováni  inteligentní lidé s  „otevřenou  myslí“  ze světových vědeckých technologických  pracovišť,  s nimiž bylo  komunikováno.  Mnohé tyto interakce byly velmi příznivé,  pozitivní a dokonce ve své povaze i vysoce duchovní.

Existuje mnoho členů běžného civilního obyvatelstva a společnosti, kteří také měli  informační výměnu s našimi bratry a sestrami z vesmírné rodiny v různém rozsahu. Bohužel, ne všechny kontakty byly pozitivní povahy, a to vedlo k velkému zmatku.

 

 
 

 

K dispozici jsou pokročilé technologie, které mohou účinným způsobem ovlivnit a kontrolovat lidské emoce a smysly. Ty byly a jsou používány proti průměrnému nevědomému člověku v jeho neprospěch. My, pozemšťané, jak to teď vypadá, nejsme na naší současné úrovni vývoje schopni překonat tyto technologie, a proto nám pomáhají pozitivně smýšlející  síly, které se mohou v mžiku vypořádat s těmito pokročilými technologiemi a zneutralizovat je.

My z webu „Připravte se na změnu“,  máme  velkou víru v to, že to, co je známé jako Vznětový průlom, nastane v ne příliš vzdálené budoucnosti, avšak trpělivost je klíčem k tomu, abychom zůstali  vyrovnáni  když se budeme připravovat na to,  abychom posloužili  naším bližním, kteří většinou nebudou mít potuchy, co se děje.

Tato všeobecná apatie a ospalost, malátnost, které jsou v lidské populaci pevně zakotveny, jsou nyní rozptylovány probuzenými a uvědomělými jedinci, kteří vstupují do své pravdy a vyhlašují svou podporu silám světla. To je cílem této webové stránky, probudit lidi do nezvratitelných změn, aby je to nezastihlo v nevědomosti.. Čím více lidí ví, co se chystá a aktivně, klidným způsobem podporují Událost, tím lépe na tom planeta bude. Čím hladší bude přechod, tím rychleji se můžeme podílet na větších odhaleních.

Neudělejte žádnou chybu v tom,  kde stojíte, my už déle  nemůžeme sloužit nevědomosti,  pověrám  a strachu. Tady je celá pravda a  ona nás osvobozuje, ale musíme ji uchopit. Událost je spravedlivá a bude probíhat podle plánu. Buďte, prosím, připraveni a přemýšlejte  o informacích o které jsme se zde s vámi podělili .

CO JE UDÁLOST?

Událost bude momentem velké změny pro planetu, který bude na fyzické i nefyzické úrovni průlomu.

Na nefyzické úrovni:

Dojde k velké vlně Božské energie a světla,  přicházejících  z galaktického centrálního slunce (který se v jazyce Plejáďanů nazývá Alohae) směrem k povrchu planety. Bude to Blesk nebo zvláštní druh světla ze Slunce, které pronikne  Zemí a lidstvem. Uklidní   lidstvo světlem láskyplné energie. Je to nádherná energie, kterou nikdo předtím na Zemi neviděl ani necítil. Každý na Zemi bude cítit a vědět, že se něco stalo. Bude  to překvapení, když se to stane, i pro nás. Ještě se to nikdy nestalo.

Do zemské atmosféry se přesunou neviditelné mateřské lodě, aby zvýšily vibrace  zemské atmosféry a aby pomohly obyvatelstvu  přizpůsobit jejich pole vědomí, když bude jednou a provždy  zbořen matrix elektronického oplocení. Po nějakou dobu se neodhalí, ani to sami veřejně neoznámí,  i když bude zvýšený počet  fyzického pozorování, aby připravili svět na svoji přítomnost.

 

 

Na fyzické rovině:

·         re-set  finančních systémů / celého systému centrálního bankovnictví

·         za nějaký čas po samotné Události budou zveřejněny – uvolněny tajné dokumenty a události, včetně informací o mimozemšťanech. Bude odhaleno  mnoho světových záhad (kdo zabil Kennedyho / obchod CIA s drogami /pravda o silách za všemi  světovými válkami  / pokračující  agendy vylidňování / HAARP / očkování / tajný vesmírný program / kontrola mysli / finanční zločiny a mnoho  mnoho dalších věcí)

·         začátek nového spravedlivého finančního systému s fondy prosperity a nakonec budou na celém světě vznikat spolky na  léčení planety.

·         nová vláda / politický systém, vzdělávací systém, systém zdravotní péče, lekce historie, atd.. atd.. Probouzení lidstva pomalu a postupně,  aby si uvědomilo existenci pozitivních mimozemských ras a naše galaktické  spojení.

·         zavedení nových moderních technologií.

·          techniky pro duchovní růst budou sdíleny, jakmile se dozvíme kdo jsme a odkud pocházíme.  Rozpoznáme náš jedinečný smysl života a naše životní  cesta se nám  individuálně ukáže.

·         ze starých depozitářů budou vyzvednuty artefakty, které odhalí pravdu o interakci člověka s mimozemšťany v naší nedávné historii. Budeme chápat naše kosmické dědictví. Na starověkých místech budou odkryty kosmické lodě z naší minulosti, a budeme mít fyzický důkaz o starých technologiích.

·         bude uvolněna celá řada moderních léčebných technologií,  které byly potlačeny, aby byla Kabala bohatá  a vy abyste trpěli.  Nakonec se radikálně změní současný zdravotní systém s ohledem na pokročilejší formy léčby.

·         zařízení na volnou energii budou k dispozici pro váš domov a auto a bude to konec fosilních paliv a jiných toxických technologií.

·         nakonec veřejné procesy odhalí, co se dělo, aby byla zajištěna masová léčebná katarze a konečně odpuštění

·         zločinci budou zoufale potřebovat  léčení a poradenství pro jejich pokřivenou mysl  •

Mějte na paměti, že údaje, které jsou zde uvedeny, s největší pravděpodobností nebudou přesným popisem všeho, co se může přihodit. V tomto procesu hraje ústřední roli lidská svobodná vůle. Uskutečnění  plánů je proměnnou, která se může každou hodinu změnit, v závislosti na tom, jaký pokrok během události dosáhneme.

Nyní je čas pro každého na této planetě, aby pochopil, že tyto změny které přijdou v budoucnosti,  NEJSOU v rukou šílených lidí.

 

 

 

 

Současné světové politické vedení s největší pravděpodobností v této době neví nic o zamýšlených změnách. Po Události bude velmi málo hlavních politických světových zločinců a hráčů ve vlivných pozicích. Takže si musíme uvědomit, že skutečné změny přijdou od angažovaných občanů, jako jsme my, kteří se zavázali,  že budou hledat  řešení. Poté, co budou nalezeny odpovědi na problémy světa, musíme pokračovat akcemi, aby se manifestovaly změny v Nové společnosti. 

Musíme podpořit a posílit tyto mírové záměry tak pevně a s takovou důvěrou,  jak je to jen možné. Buďte si jisti, že lidé jsou ve všeobecnosti mírumilovní a mají dobré úmysly.  Mějte na paměti, že důvody UDÁLOSTI nebudou známy 90% lidí na světě. Ani nebudou mít tušení, co se děje  a  proč. Časem jim televize odhalí pravdu, protože síly světla budou ovládat satelity a komunikační systémy.

Po Události

Co bude dál, je na lidstvu jako celku. To, jak rychle a jak dobře lidstvo přijme odhalení na světové scéně, rozhodne o další fázi růstu naší planety. Doufáme, že naše skupina bude hrát roli ve vzdělávání  obyvatelstva a v prevenci před reakcemi založenými  na strachu a před nepřátelskými akcemi, a že vzdělávání bude zajištěno členy jednotlivých komunit!

Vítězství Světla. Rob Potter

 

 

 Posvátný posun Matky Země
Od Ducha Vody
přijala Natalie Galsson - 26-02-14

Krásné bytosti současné Země, tolik posunů v této době probíhá, že není možné se o všechny s vámi podělit, tak abyste si jich ve své realitě všimli. V tuto chvíli se na Zemi připravuje jeden důležitý posun, který se týká božské mřížky a původního plánu Země a vašeho vlastního bytí.

Tak, jak se Období Lásky na Zemi stává skutečností a láska je skutečně přítomna ve všem a v každém na Zemi, tak Země je na cestě obrovským posunem k probuzení. Díky mnoha světelným bytostem se začal rozvíjet energetický vzorec a plán Země tak, aby došlo k posunutí současného vědomí a způsob jak se planeta Země projevuje. Vzorce a plán Země se nalaďují na lásku. Mnoho starých energetických vzorců, bolestí a problémů, které tu vznikly, budou uzdraveny tak, aby vznikly a projevily se vzorce lásky na Matce Zemi. Ty budou pomalu naladěny tak, aby byly podobny vaším vlastním vzorcům a plánům vašeho bytí. Všechno a každý bude zharmonizován láskou, za účelem tvoření a prožívání více lásky.

Až Matka Země a většina lidstva dovolí, aby velké množství jejich energií byly plně naladěny na lásku, pak Země a lidstvo bude povzneseno do nových frekvencí lásky. Díky přítomnosti ohromného množství lásky v každém a v okolí každého, mnoho lidí může prožívat tento velký přerod jako vzestup a dosáhnout osvícení. Zvláště ti, kteří si vybrali podpořit posun lidstva, stejně tak jako sebe. Toto vzrůstání lásky tu hlavně bude pro ty, kteří stále ještě nevěří, že nastala Éra Lásky a že je možno vyzařovat a prožívat Lásku – prožívat hluboké probuzení a realizovat lásku. Bude to obrovský posun, který umožní tuto Éru Lásky prožívat pravdivě s úžasnou intensitou. Někteří  lidé pojmenovali tento posun, návrat Krista, což je správné, ale je nutné vědět, že láska vás dovede do větší hloubky lásky, kde láska vyzařuje milující vědomí ke všemu. Tak, jak více a více lidí bude přijímat sílu a přítomnost lásky na Zemi a v každé bytosti, tak dojde v božském načasování k  posunu, který se stane skutečností.

Všechno na planetě, včetně vás se překódovává a harmonizuje láskou, abyste tvoření nové reality, které se ve vás rodí, mohli prožívat všichni. Je důležité si pamatovat, že vy jste vašimi myšlenkami a vaše představivost tvoří vaši realitu. Stejně tak novou realitu, která se rodí z lásky a bude nejdříve prožívána a vyzařována skrze vaše myšlenky a pak se objeví ve vašem okolí a prožitcích.

Tento posun a přeměny zemské mřížky tvořivosti a plánů Matky Země, byly tvořeny světelnými bytostmi božského vesmíru, což projevuje a podporuje krásu Země a je přímo napojen na božský proud Stvořitele. Zemský vzorec byl zdokonalen tak, aby Země a lidstvo bylo schopno přijmout silnější a rychlejší frekvence božského proudu Stvořitele. Znamená to, že mnoho zákazů a omezení které na Zemi a ve vás byly, jsou uvolněny, vymazány a odstraněny (například ochrana, která měla zajistit, že nevznikne chaos z nedorozumění vaší vnitřní síly). Popravdě, jste bytosti, kterým byla dána zodpovědnost za své vlastní tvoření, stejně tak jako váš smysl a služba na Zemi.

V době, kdy nové vibrace svobody byly ukotvovány do Zemské mřížky, Zemi bylo umožněno přijmout obrovské množství Zdrojové energie. Nejen vůle, kterou Země bude vyzařovat, může mnohé inspirovat, ale stejně tak i může dojít ke zneužití a nepochopení zvlášť, pokud si nejste plně vědomi, že tvoříte. Máte velkou svobodu a sílu tvořit a mohlo by se stát, že vytvoříte to, co si nepřejete prožívat. To, o co se s vámi nyní dělím je, že pokud spočíváte ve starých energetických zvycích, které nevznikly z lásky, mají nyní příležitost, aby se projevily. Je ale mnohem více důležité soustředit se každou svou buňkou vašeho bytí, na to, co se udržuje a existuje v lásce v každé buňce vašeho bytí. To je vaší posláním na Zemi v této nové epoše.

Tak jak se mění a zvyšují vibrace božského proudu v mřížce a v původním plánu Matky Země, tak to  silně ovlivňuje vodu, která se vyskytuje na Matce Zemi. Vývoj Božského proudu Stvořitele a původního plánu Matky Země se projeví v urychleném hlubokém procesu očišťování, kdekoliv bude přítomna voda. Voda na planetě Zemi je silným zdrojem energie pro zemské vibrace a tvoření. Někdo může v zemské vodě objevit moudrost Matky Země a Stvořitele. Voda je “příbuzná” duchovní knihovně a Zdroji osvícení. Pokud božský proud Stvořitele pronikne do zemské vody, vibrace vody budou přizpůsobeny a božský Stvořitel bude ve vodě přítomen. Během ukotvování hlubšího prostoru Lásky bude struktura vody pozměněna tak, aby udržela rychlé vibrace naladěné Stvořitelem a bude mít za úkol fungovat jako zesilovač vibrací Stvořitele. Tak jak se voda posune do vyšších vibrací a pročistí se, bude jakoby zrcadlem Stvořitele a umožní tak vidět, pochopit, rozeznat, poznat a přiblížit se Stvořiteli na hlubší úrovni, kde roste síla lásky na Zemi. Pročišťování vody bude symbolizovat pročistění všeho. Božský záměr a proud Zdroje se vloží do vody a tím se stane více přítomným.

Božský proud je posvátné pokračování a nekonečnost Zdroje. Božské vedení a aktivní přítomnost Stvořitele tvoří dokonalost na Zemi. Je to mocný proces zemské mřížky, původního plánu a schopnosti přijímat božský proud Stvořitele, kdy tyto vysoké vibrace vejdou do vody na planetě.

Vaše fyzické tělo je naplněno vodou, znamená to, že jak se přeměňuje zemská mřížka a voda nese božský proud, tak to stejné se děje ve vás a vodě vašeho těla. Díky přítomnosti vody ve vašem těle budete schopni přijmout, zpracovat a vyzařovat velké množství Božského proudu. Tím, že voda je prostředkem Zdroje, projdete i vy velkým pročištěním vody ve vašem těle a celého vašeho bytí.

V této době transformace je důležité podporovat vodu na Zemi a sami sebe - představami, cítěním, uvědomováním a žádáním o Božský proud a vibrace světla, která jsou vhodná pro tuto dobu vzestupu. Představte si  jak vesmírné světlo proniká do veškeré vody na Zemi a pomáhá přestavět zemskou mřížku a přerod původního pra-plánu Země a pročišťuje a očišťuje energie vody tak, aby byla naladěna ve stejné energii se Stvořitelem. Představte si velké množství zdrojového světla a Matky Země, jak se vlévá do vašeho bytí a proniká do vody ve vašem těle a do vody kolem vás. Vše se proměňuje v jednotu Lásky a prochází do větší hloubky přítomnosti Stvořitele. Dovolte, aby došlo k silnému očištění. Je to mocný proces, který umožňuje všemu, co existuje, prožít přítomnost lásky ve větší rozsahu.

 V meditacích věnujte čas vizualizaci božského proudu a přítomnosti Stvořitele ve vodě, dovolte si procítit, vnímat a poznat jak krásné a významné to je pro lidstvo na Planetě. Pokud jste v přítomnosti vody, projdete kolem ni nebo ji budete dokonce pít, požehnejte ji tím, že si představíte přítomnost Stvořitele ve vodě. Pro podporu toho procesu, můžete vodě poslat božský zvuk, tón, slova, hudbu, obrazy, představy nebo cokoliv, co vás bude inspirovat. Čím víc lidskosti zvedne vibrace vody na Zemi, tím lehčí bude proces posunu Matky Země a tím víc božské energie, přímo ze Zdroje, bude přítomno a schopno proniknout do vody.

Voda, která byla požehnána nebo která je považována za posvátnou, přinese zpět přítomnost božské pravdy. Představte si, že by všechna voda na planetě i ve vás, byla požehnána a zároveň byla posvátná. Voda by byla poctěna, že má možnost projevit Stvořitele. V této jednoduché realizaci a pohledu se větší božská pravda bude schopna rozvinout.

S láskou a požehnáním

Duch Vody

Zdroj: https://www.omna.org/Home.html

 

Poznámka ke kopírování:

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Renata H.. pro www.transformace.info. Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

 

 

Rusko jako zlaté vejce

Antonín Baudyš

 

 

Přemýšleli jste někdy, odkud se berou všechny věci? Všechny věci v obchodech? Odkud teče všechna ta nafta? Odkud se bere všechen ten zemní plyn? Ano, z nitra Matky Země. By měla znít první správná odpověď. Anebo z Číny. Může znít druhá, skoro správná odpověď. Ale odkud berou všechen ten výrobní materiál Číňané? Odevšad. Z celé planety. Z Evropy však zrovna ne. A ze Spojených států a Kanady také zrovna ne. Odněkud jej ale brát musí. Když Evropané vybombardovali Libyi, mj. i proto že jí dlužili příliš moc peněz za neproplacenou naftu, zjistili, že čtvrtinu nerostných nalezišť v Libyi si už koupila Čína. To byl trochu problém. Říkal mi český vojenský přidělenec v nejmenované severoafrické zemi. A pro změnu český velvyslanec v Austrálii zase na místě shledal, že většinu tamních nerostných nalezišť - a patří k těm největším na světě - mají koupeno opět Číňané. Na 50 let dopředu.

 

Jeden zdroj rezerv & jeden výrobce

Jinými slovy, máme na planetě relativní materiálovou nouzi. Máme jednoho globálního výrobce, který skoupil většinu hmotných zdrojů. Poradce prezidentů Cartera a Obamy, Zbygniew Brzezinski, napsal už v roce 1997 ve své pravdomluvné knize Velká šachovnice - aneb náčrt světové diktatury (celý text knihy ZDE), že Spojené státy pro udržení své pozice globálního lídra, potřebují splnit jednu podmínku: ovládnout Eurasii. Eurasie je totiž klíčovým kontinentem planety, držícím 60% globálních nerostných surovin a 75% obyvatelstva. Brzezinski říká dosti srozumitelně na straně 30: "Pro Ameriku je hlavní geopolitickou kořistí Eurasie … nyní má hlavní slovo v Eurasii neeurasijská mocnost - ale americký globální primát přímo závisí na tom, jak dlouho a jak efektivně si převahu na eurasijském kontinentě udrží."

 

 

 

Hlad po Rusku

Rusko bylo cílem expanzivních snah posledních dvě stě let v kuse. Napoleonovo velikášství si na Rusku vylámalo zuby. První světová válka vznikla na objednávku bank a exportu, aby otevřela trh čtyř monarchií: Německa, Rakouska-Uherska, Turecka a ... Ruska. O tom, jakým způsobem byli Lenin a Trockij financováni a podporování zejména Rockefellerem a jeho koncernem US Steel, už se lze dočíst. Pokud čtete a trochu hledáte. Stanfordský historik ekonomie, Antony C. Sutton toto ukázal přesvědčivým způsobem, ve své knize Wall Street And The Bolshevik Revolution. A je to vysvětlení, které dává smysl. Na rozdíl od vysvětlení jiných. Historie se opakovala s Adolfem Hitlerem. Pro nacisty bylo obsazení ukrajinského, ruského a kavkazského prostoru úkolem, který si mohli ušetřit, ale investovali do něj naopak největší část svého vojenského potenciálu. A ne jinak je Rusko finálním cílem tzv. čtvrté říše, představované globálním kapitálem a jeho prozatímním centrem, ležícím ve Spojených státech.

Rozpad koloniálního systému

Nejdůležitější událostí dvacátého století byl rozpad koloniálního systému. Není to samozřejmé všem, protože média nám soustavně nabízejí optiku, ve které nejdůležitější událostí byla druhá světová válka, respektive holocaust. Byla to nejvýznamnější válka, největší tragédie, ale nikoliv nejvýznamnější událost. Západní svět parazitoval na třetím světě od dob Kryštofa Kolumba až po vzepření se Mahatmy Gandhiho. A nejdůležitějším mužem 20. století byl právě Gandhi. Jak bývá cudně neříkáno. Jednotlivec zboural vládu Velké Británie, tehdejšího planetárního hegemona a nastartoval dominový efekt, který se dosud nezastavil. Podporován universem. Universum totiž miluje spravedlnost. A vývoj.

Rusko jako hlavní zásobárna

Stačí letmý vhled do wikipedie, abyste zjistili, že Rusko je největším výrobcem nafty a držitelem největších zásob zemního plynu na planetě. Třetí největší zásobárnou uhlí, třetím největším producentem energie, 4. největším producentem jaderné energie. Čtvrtým největším zemědělstvím. Největším producentem ovsa, žita, ječmene a slunečnicových semen. Největším producentem azbestu, diamantů, niklu a paladia. Osmou největší ekonomikou světa, a zemí s nejvyšším procentem vysokoškolského vzdělání z celého eurasijského prostoru. Země je na tom prachbídně s kvalitou života, s korupcí a se svobodou slova. Nechali byste si však takové zlaté vejce nechat utéct před očima? Když je kapitalismus se svojí nekontrolovanou výrobou a neomezenou produkcí právě na nerostných surovinách absolutně závislý? Když už máte největší armádu na světě, vojáky rozmístěné v osmdesáti zemích světa a skrytě kontrolujete většinu vlád? Když otevřeně kontrolujete veškerý elektronický a informační pohyb na planetě? Když už jste prostřednictvím Světové banky a Mezinárodního měnového fondu úspěšně zplundrovali a vykradli tolik ekonomik světa? Když si můžete zaplatit převrat v kterékoliv zemi světa, protože jej platíte nekrytou měnou?

Překážka jménem Putin

Jediný důvod, proč síly korporátního fašismu zatím ještě Rusko neovládly, ekonomicky ani vojensky, se jmenuje Vladimir Putin. Do jeho nástupu šlo všechno jako po drátkách. A dodnes nikdo nenapsal, že Putin je nejschopnějším vládcem, jakého Rusko mělo od Petra Velikého. Nejsem jeho vyznavačem ani obdivovatelem. Ale elementární intelekt by měl stačit komukoliv k tomu, aby tento prostý fakt rozpoznal. A pak tu je ještě největší největší arzenál jaderných hlavic, pět tisíc aktivních, z celkových osmi tisíc. Jaderné zbraně chrání Rusko před agresí. A právě radar, který měl stát v Brdech, byl schopen neutralizovat ruské jaderné rakety, které by Rusko odpálilo v případě svého napadení. Radar však zatím nestojí, útok se konat nemůže. Vázne i spuštění války proti Iránu, třetího největšího vývozce nafty a druhého největšího zemního plynu. Vázne totiž zničení íránského partnera, Sýrie. Která by v případě napadení Iránu smazala Izrael z mapy. Tak to je. Pokrytecké řeči o demokracii a lidských právech se však budou omílat ještě dlouho a pod povrchem se bude nadále odehrávat tento evidentní boj o suroviny.


Rusko a peníze


Jisté je však jedno. Do Ruska bude proudit stále více peněz. Už nyní je Rusko třetím největším držitelem devizových rezerv na planetě. Po Japonsku a Číně. Tak jako enormně zbohatla a podražila Austrálie, v důsledku masivní těžby, tak je v podstatě jisté, že se Rusko časem nejbohatší zemí na planetě. Předpověděl to v českém prostředí už Miroslav Dolejší, ve své slavné Zprávě o 17. listopadu, napsané v roce 1990. V té zprávě se mimochodem zmínil už tehdy, že dojde k rozpadu Československé federace, protože Rusko vznese nárok na Slovensko. A že dříve nebo podějí se Libye a Syrie stanou obětí vojenské agrese. Klobouk dolů před jeho jasnozřivostí. 

- pokračování příště -

https://baudysjr.blog.respekt.ihned.cz/c1-61797770-rusko-jako-zlate-vejce

 

 

Kontakt