Ze semináře Otevírání zámku srdce

24.04.2015 09:18

Ze semináře Otevírání zámku srdce

 

:o) S láskou přijal Honza Kolář :o)

 

 

Poselství 3. čakry k 2. zámku srdce:

 

„Moji milovaní, vaše srdce je to nejcennější, co zde v lidském těle máte. Je v něm ukryta síla zdroje, stvořitele, síla jejíž význam si pořád ještě neuvědomujete. Je to síla stvoření a zhmotnění, jež formuje všechny vaše myšlenky do hmoty tak, že je pak ve své realitě, ve svém životě potkáváte a zažíváte.                                                           Proto prosím otevíre jte svá srdce co nejčastěji a žádejte bratra Archanděla MICHAELA a Lorda MELCHIZEDEKA o otevření a zjemnění vaší srdeční čakry. Můžete požádat i jiné bytosti lásky a světla, přirozeně. Buďte sami sebou, buďte čistou láskou, sluncem,  světlem, radostí, čistotou i soucitem a svět okolo vás se rázem změní. Věřte tomu drazí, je to tak.

Vyzkoušejte to, prociťte to, pochopte to, žijte to…..pak přijde ten pravý ráj na zemi, na který se všichni tak těšíte a o němž si někteří myslí, že přijde až po smrti…. Nečekejte, žijte svůj ráj na zemi tady a teď.

S láskou vás objímám, 3. Čakra.“

 

 

Poselství 7. Čakry:

 

 

„Můj milý, děkuju ti, že mě denně roztáčíš a snažíš se aktivovat šišinku. Je to brána do vyšších dimenzí. Vše ale řídí duše, to už víš a největší síla je ve tvém srdci. Neboj se ho otevřít ještě víc, neb nemůže se ti už stát nic. Nic co bys nezvládl, touto očistou a otevřením zámků svého srdce, jako bys omládl. Všechny tvé buňky jásají nad tou proměnou a věří a ví, že veselé navždy zůstanou.             

Toť poselství mé, které s radostí ti sděluji a s láskou velkou pozdravuji všechny tam venku, loučím se jen na chvilenku.“

—————

Zpět