Volná energie živě v akci! Bere to dech, protože se přepisuje věda

Dívat se na toto video byl docela zážitek.                                                         Bylo tomu nejspíš tak proto, že jsem tohle téma sledoval                                      už hodně let, a i uprostřed všech těch pochybností a negativity mainstreamové vědy, dávají zas a znova úžasní vědci dohromady zařízení, která ukazují, že našemu současnému chápání vědy a fyziky by se hodila jistá aktualizace. Pro začátek bych chtěl definovat, co myslím, když říkám ‚volná energie.‘ O té mluvím, jako o získání více energie, než jste dovnitř vložili, a které nevyžaduje vstupy a umožňuje trvalou produkci energie. Ještě bych zodpověděl otázku, ano, tohle zařízení bude v určitých okamžicích své pracovní životnosti potřebovat výměnu součástek, ložisek, řemenů atd. Jsou s tím ale spojeny minimální náklady.

Zapomeňte na chvilku na potlačování těchto technologií a jednoduše se soustřeďte na skutečnost, že tu jsou, fungují a nakonec prorazí i do mainstreamu, aby je lidé stavěli a nakupovali si je. Pokud jste ještě neslyšeli o QEG (Kvantový generátor energie), tak to pro vás bude pěkné překvapení. Tohle zařízení je založeno na Teslově práci, když stavěl rezonanční generátor, který potřebuje 1 kW příkonu, aby produkoval 10 kW výkonu.

Tohle zařízení funguje stejným způsobem a bylo postaveno poté, co byly jeho patenty zveřejněny ve veřejné doméně. Byly odpracovány roky testů a seřizování, aby se dosáhlo zařízení, u kterého je možné a dosažitelné, aby si ho postavili i ostatní. Tohle nové zařízení bude vyžadovat 1kW příkonu, aby se dosáhlo rezonance jádra, a poté produkuje 10 kW, lze jej odpojit a připojit ke zpětnému odběru, takže už žádný vnější příkon potřebovat nebude.

Ano, je to tak, jak se říká, po krátké chvíli dodávky příkonu, to už ŽÁDNÝ PŘÍKON nebude potřebovat, aby to dodávalo 10 kW výkonu. Jak konstatovala HopeGirl, která ty plány zveřejnila jako otevřený zdroj veřejnosti: „Teď QEG už patří lidstvu. Mnozí udělají další vylepšení a my budeme všichni dohromady spolu-vyvíjet praktická překlenutí této technologie.“ Krásná slova, jelikož tento svět není třeba budovat na penězích, hrabivosti, patentech, vlastnictví a moci. Tohle jsou archaické, egoistické koncepty, které můžeme i bez těžké dřiny evolučně překonat.

Podívejte se na natočené video níže, jak si tahle komunita Marokánců postavila funkční zařízení jen za 3 dny. Tohle video je o tom, jak si tohle zařízení poprvé spustili. A to vidíte jen začátek funkce tohoto zařízení, jelikož v nadcházejících dnech se bude muset provést ještě řada doladění, aby se výkon zvednul.

 

 

 

A poselství Světu:

„Když můžeme QEG postavit a spustit v Maroku, můžeme to udělat všude!“ – Tomas Qubeck – New Earth Heartbeat (Nový tlukot srdce Země)

Tohle zařízení bylo postaveno rovněž na Taiwanu a staví ho více týmů v jiných oblastech světa.

Joe Martino

Překlad: Miroslav Pavlíček

Zdroj: c-e.com

https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/4116-volna-energie-zive-v-akci-bere-to-dech-protoze-se-prepisuje-veda