Stopy sibiřských říší bílé rasy

03.11.2014 23:50

Stopy sibiřských říší bílé rasy

Stopy sibiřských říší bílé rasy

1. Planina Putorana. Cesty vedoucí "odnikud nikam" ze severu na jih.

 

2. Nejstarší plemeno lajek na zemi. Na severu existovala od časů horního paleolitu. V epochu, kdy tam žili Oriané-arktové, předkové bílé rasy... V současnosti toto plemeno téměř vymřelo. Americký husky byl z tohoto starého plemene odvozen, ale je menší a méně vytrvalý.

 

3. Pyramida na platu Putorana.

 

4. Gigantická pyramida v Severním ledovém oceánu a rozvaliny na dně Barentsova moře. Pravděpodobně pozůstatky civilizace Orianů-Hyperborejců

 

5. Pyramidy v Sacharu

 

6. Pyramidy na Kolském poloostrově.

 

7. Kyklopské pyramida na Bajkalu.

 

8. Pyramida na Čukotce. Stojí ve vodě. Vzniká otázka - jak se tam ocitla? Odpověď: je artefaktem zaniklé severní pravlasti.

 

9. Obrovská pyramida ve Východní sibiři. Pokryta vrstvou zeminy, na které roste porost.

 

10. Kamčatka

 

11. Vrcholky podzemních pyramid u Sevastopolu.

 

12. nejpopulárnější pyramida v Číně - bílá pyramida

 

13. Snímky šelfu Severního ledového oceánu ze Sputniku. Je vidět, že hloubka je jen malá. Jdou dobře rozlišit domy a ulice dávného města. Nad ruinami nejsou oblaka, ale ledové pole. Před námi je zaniklé město severní pravlasti.

 

14. Kamenné písmo severu. každý kámen nese určitou informaci. V současnosti již téměř nejsou lidé, kteří umí kamenné zprávy předků číst.

 

15,16 Na těchto základech stála kdysi dnem vzhůru obrácená loď - improvizované obydlí před nepřízní počasí. Kdy to bylo? Je pravděpodobné, že v době přesídlení z Oriany-Hyperborey.

 

17. Emblém nalezený za polárním kruhem na sibiřském severu.

 

18. Starý totem ruského národa, okřídlený hyperborejský medvěd.

 

19. Sarmatské meče. Je zajímavé, že se velmi podobají japonským katanám.  Kdo u koho kopíroval? Sarmaté u Japonců nemohli, protože v 6-4. století př.n.l. ještě na japonských ostrovech Japonci nebyli.



Více zde: https://leva-net.webnode.cz/products/stopy-sibirskych-risi-bile-rasy/

—————

Zpět