představení divadelní hry "Víkend s Bohem"

19.05.2014 23:45


Krásný den Vám všem přátelé,

 

velmi ráda bych Vás touto cestou pozvala na představení divadelní hry "Víkend s Bohem", kterou jsem měla tu možnost vidět osobně při premiéře v lednu tohoto roku v Praze.

Mario Kubec se svými kolegy nám přináší úžasný příběh, který každého z nás vyladí smíchem na pozitivní vibrace a zároveň přináší i velké poselství a uvědomění, jaký život většina lidí žije.

S humorem, který celé představení provází, zahlédnete odpovědi na Vaše otázky a zároveň se nesmírně pobavíte.

Je to další možnost, jak sdělit široké veřejnosti, že naše životy jsou plné zkoušek a učení a že se na vše můžeme podívat dvojím pohledem. Buď se rozhodneme být celý život v odporu a pak se z kolotoče zkoušek nemůžeme vymanit a nebo uvidíme ve všem hluboký smysl a přijmeme život s pokorou, takový jaký je.

 

Jelikož se mi divadelní hra velmi líbila, rozhodla jsme se toto představení podpořit a přijala jsem pozvání být hostem při tomto setkání v Jičíně 30.8.2014 a v Otrokovicích 20.9.2014.

 

Setkání bude probíhat celé odpoledne a můžete se mne ptát na otázky, které Vás v tuto chvíli budou zajímat. Po besedě, kterou započneme toto odpoledne a která bude trvat cca 2,5 hodin, se můžete těšit na divadelní hru "Víkend s Bohem". Po skončení hry bude následovat beseda s Mariem a se mnou.

 

Ráda bych také upozornila, že představení divadelní hry jsou po celé ČR, kde máte možnost přijít do různých divadel na tuto báječnou hru. Přehled představení najdete ZDE.

S mojí maličkostí se potkáte pouze v Jičíně a Otrokovicích :-)

 

VIDEO POZVÁNKA od Maria Kubece je ke shlédnutí ZDE.

 

VSTUPENKY SI MŮŽETE OBJEDNAT ZDE.

 

Moc se na Vás těšíme a děkujeme, že přijdete mezi nás.

 

Mějte se božsky

Vaše Ivanka Adamcová

—————

Zpět