POSELSTVÍ - 16.6.2015

16.06.2015 17:15

POSELSTVÍ

 

16.6.2015

Zdravím Vás moji drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Moji milovaní dnes k vám přicházím, předat poselství k datu17.6.2015. Toto datum je významné a hned dvakrát a to v tom opravdu nejdůležitějším smyslu slova. 16.6.2015 přesně o půlnoci se začne vaše planeta pozvedat jako jeden celek do páté dimenze. Ten druhý význam je o dočištění srdeční čakry. Vyplave na povrch spousta skrytých záležitostí. Například smutek, nenávist, hněv k druhým. Dokonce i k vám samým. Máte moji milovaní jedinečnou šanci, díky těmto silným vibracím si uvědomit jací opravdu jste.

Mnozí z vás budou těmito návaly emocí zaskočeni, ale ti, kteří pochopí, jací opravdu jste a jaké máte nánosy ve svých emocionálních tělech, máte vyhráno (Kryon se pousmívá :)) "Vyhráno". Tím je myšleno, že vše můžete zpracovat a jít správným směrem. Nic se neděje náhodou, jen si můžete zvolit svůj směr cesty. Každý směr je správný, protože i ten špatný vám do života přinese spoustu zkušeností, a proto se prosím neobviňu jte za to, co děláte. 

Ještě vám povím jak pracovat než půjdete dnes spát. Poproste bytosti všech vašich čaker a zvlášť srdeční (4.):

„Moje milované bytosti, moc vás prosím, otevřete své zlaté brány ve všech dvanácti úrovních a přijměte vysokovibrační energie, které k vám od dnešní (16.6.2015) půlnoci začínají proudit v intenzivní síle. Moc vám moje milované bytosti čaker děkuji.“

Tuto invokaci je třeba ukotvit až u samotného zemského krystalu a spouštět během dne aspoň třikrát. Každý dle své mentální síly. Moji drazí, nezoufejte vy, kteří tuto invokaci nestihnete vyslovit a procítit do půlnoci. Máte možnost do 21.6.2015 do 23:59 hod, než se vaše planeta pevně ukotví v páté dimenzi.

Moji milovaní, teď v tuto chvíli se vrátím k pozvednutí vaší planety do páté dimenze. Ti kteří o přesunu a pozvedání (vzestupování) víte, máte trochu výhodu. Ale jen v tom, když se vám ve vašem bytí budou dít změny, víte o co vlastně jde. Vibrační změny ve vašich tělech pocítí každý z vás individuálně. Každičký jedinec vysokovibrační energie střetává a cítí jiným způsobem. Jeden se bude motat, jeden bude m&ia cute;t migrény (bolesti hlavy), zvracení, atd. Síla vašeho přesunu je obrovská a posune vás všechny výše k energii lásky a lepšímu přijímání a srdeční otevřenosti. 

Tímto dnem k vám začne proudit silná vibrace lásky, ale jak jsem už řekl na začátku, nejdříve se musí vyplavit veškeré zbytky nánosů, které máte ve svém těle fyzickém i  vibračním skryty. Vše musí pryč, aby mohlo přijít a přicházet nové. Tím myslím i ti údajní pracovníci světla, kteří se jen za pomocníky světla vydávají. Všichni nepoctiví a skrytí „pomocníci“ tímto krásným datem a vysokovibrač ními energiemi končí! Samozřejmě to nebude ze dne na den, ale postupem času. Vaše planeta se začíná čistit od všech nánosů" humusu", kterou jste si zaneřádili jen vy sami. Zamyslete se sami nad sebou co činíte a jakým způsobem a dívejte se (začněte koukat) okem lásky a vědění. Zastavte se a dýchejte světlo a lásku kolem sebe, kterou máte všude kolem vás.

Miluji vás moji drazí váš Kryon

sdíleno z: https://www.prozreniandelu.cz/clanky/poselstvi-od-kryona.html

—————

Zpět