Nassim Haramein

26.05.2015 15:15

Opět Nassim Haramein

 

 
 
V tomto příspěvku bych vás chtěl seznámit s dalšími teoriemi mého velkého oblíbence Nassima Harameina, myslím, že k dnešní době se to velmi hodí. Je tam vyčerpávající pojednání o kruzích v obilí, fraktálním tvoření Univerza a o černých dírách, tedy základním systému tvoření a propojenosti se vším. Ke konci druhého videa máte i pochopení mechaniky vynulování třeba vašich prožitých problémů v časoprostoru, kde jste v tomto období zanechal svůj otist na rotační spirále reality. Zde rovněž poznáváte, jak věda pracuje, jen tak, aby to věda byla, začíná se nám prostě vzdalovat od reality poznávání a vymýšlí nové a nové ptákoviny a to jen proto, aby to zapadalo vše do staré fyziky a neohrozilo jejich postavení.
Bohužel, je to strojový překlad, ale s trochou pozornosti se to dá zvládnout. Po skončení prvního videa, vám naskočí druhá část přednášky. 
Mnohokrát jsem zde psal o Síle, která je základní hybnou silou Univerza, jež tvoří naši realitu, ovlivněná našimi myšlenkami. Nassim se o Síle zmiňuje rovněž a pro ty, aby to lépe pochopili jsem udělal zvukový výřez, naleznete jej zde:
https://uloz.to/xCfNtXP6/hassim-udalost-zmena-mp3
 
 
Vystavil 

 

—————

Zpět