Milí přátelé, - 26.12.2014

26.12.2014 00:42

 

Milí přátelé,

znáte to, jak se říká, dobré dílo se podařilo a já vám dnes mohu poslat hned 3 velmi zajímavé a také důležité zprávy. A všechny v podobě záznamu živých akcí.

1)    Tím prvním záznamem je záznam z pondělní úplňkové meditace. Ponechávám tento obecně zažitý název, byť jak víme, pár hodin před meditací proběhl již Nov.  Meditace byla na téma Slunovratu, silných energií vytvářejících nové příležitosti, nové posuny vědomí. V jejím průběhu se spojíte s duchovní bytostí zimního Slunovratu a můžete se jí zeptat na co se zaměřit, co může být vaší příležitostí, nebo kam napřít úsilí k výraznějšímu očištění svého Bytí - kde jsou nějaké osobní slabiny či slabosti apod.

Jednotlivé části meditace naleznete na těchto odkazech v datové úložně. Omluvte slabší úroveň zvuku. Bude potřeba hlasitost zvýšit prakticky na maximum.

1) Povídání před meditací, asi 25minut
2) Meditace s duchovní bytostí Slunovratu, asi 65 minut
3) Povídání po meditaci, asi 5 minut

 
2)    Druhým záznamem je video. Video-záznam z vystoupení Evy Puklové na předvánoční "Gošárně", neboli setkání společnosti Igora Chauna - Goscha. Jistě si vzpomenete, že jsem vám posílal informaci o tom, že se toto vystoupení připravuje. Někteří z nás se celého tohoto setkání, celého programu, zúčastnili a můžete je na záznamu vidět. Je hezké, že tam byli a svou přítomností Evu jistě povzbuzovali a mezi ostatní přítomné vyzařovali své očištěné Světlo, své vibrace.
Celá přednáška je velice zajímavá, inspirující, byť všichni ti z nás, kteří absolvovali aspoň seminář Cesta Lásky I, prezentované věci, skutečnosti, znají.  Přeji příjemný, inspirovaný, zážitek.

ENERGII ZDROJE MÁME KAŽDÝ V SOBĚ - Eva Puklová, asi 95 minut


3)     Jak víte, dnes se konala tradiční vánoční procházka, setkání na energeticky významném pražském místě s Evou Puklovou. Letos to bylo na Vyšehradě. Krátce poté, co jsme se sešli, Eva přijala zajímavé poselství duchovní bytosti Vyšehradu. Bytost Vyšehradu pak zodpověděla asi 4 dotazy "z pléna".  Vše si můžete poslechnout ze záznamu, který je níže. Jen omluvte občasně sníženou kvalitu záznamu. Ten byl pořizován v otevřeném terénu, za větrného počasí a občas, někdy se stane, občas, že vítr byl silnější než hlas Evy. Ale není to tak, že by to výrazně snížilo předávané informace.

Ve druhé části jsme se shromáždili kolem vyšehradského menhiru a Eva tam předala poselství bytosti 22. dimenze, která se v naší fyzické realitě projevuje i skrze tento menhir.

Určitě si obě poselství poslechněte.

1) Poselství duchovní bytosti Vyšehradu, asi 14 minut
    otázky:   1) Co je pro nás to nejdůležitější v tomto období?
                  2) Je pohyb potřebný?
                  3) Stačí jen se "pohybovat" mentálně?
                  4) Otázka ohledně světelného chrámu Saint Germaina nad Prahou

2) Poselství duchovní bytosti vyšehradského menhiru, asi 11 minut

Přeji všem příjemné a užitečné prožití a procítění všech těchto zaslaných poselství vč. přednášky Evy. Myslím že všechny tyto informace jsou předzvěstí radostného života v příštím roce. Máme se nač těšit.


Láďa

 
 

 

—————

Zpět