Milí přátelé, -23.9.2014

23.09.2014 23:26

Milí přátelé,

v prvé řadě vás zdravím poprvé v novém ročním období poté, kdy dnes, 23.9. v 04:29 hod SELČ nastala podzimní rovnodennost. A přidávám informaci, že na webu, v kalendáři akcí a seminářů, byla doplněna místa konání až do konce roku a také informace, kdo zajišťuje, který seminář či školu. Plánujete-li účast na některém ze seminářů, nahlédněte ZDE

Poselství Mistra Hilariona je opět "burcující". Mírněji řečeno, vyzývající k aktivitě. K aktivitě ve světle. Zdůrazňuje, že čím více lidí se spojí k vyjádření myšlenek míru, lásky apod, neboli k vyzařování energií Světla a Lásky, tím větší silou mohou na Zemi vznikat hmotné odrazy a také, tyto energie jsou pak posilovány Bytostmi vyšších světů a mají pak výrazně větší sílu  A pochopitelně nejde jen o to, se takto vyjadřovat v meditacích, ale v průběhu dne se pevně držet ve svém středu, v lásce, s vizí míru.
Je to již zřejmá synchronicita, která se na Zemi projevuje. Jistě již mnohem více pak chápeme tu synchronní souvislost s tím vším, když si uvědomíme, že právě v tomto období, kdy Bytosti postupně za námi přicházejí a k tomuto vyzývají, jsme již před několika týdny vyzvali ke společnému  dennímu meditování ve 21:00 hod. a pak také v neděli v 17:00 hod., kdy se můžeme připojit ke globální, světové skupině meditujících. Rád bych ještě připomenul:
Pokud všichni meditujeme ve stejný okamžik, vytváří se velmi silné soudržné rezonanční pole, které může opravdu začít přeměnu naší kolektivní reality. Vědecké studie potvrdily pozitivní vliv hromadných meditací na lidskou společnost, takže každý z vás, kteří se budete podílet na této meditaci, můžete skutečně pomoci transformaci lidských životů po celém světě. Více pak k tomu na webu ZDE.  A také ZDE 

Ani tento týden nechybí další jedno poselství stále více oblíbeného Kryona, které přijal Lee Carroll. V minulém týdnu nás seznámil s fyzikou a vynálezy, které lidstvo čekají v dalších až 500 letech a  vyložil mnohé aktuální souvislosti. Dnes máme k dispozici poselství přijaté začátkem února letošního roku a které nabízí informace umožňující pochopit aktuálně se odehrávající procesy a děje na planetě. A také i pochopit, že mnohé z toho co se děje, jsou ve skutečnosti způsoby, jimiž se lidstvu napomáhá k urychlení vývoje duchovního probuzení, probuzení se do své tvořivé síly a tím nastolování podmínek míru na planetě. I proto dnešní poselství má název "Urychlení".  V tomto pselství Kryon nejdříve hovoří k problematice fenoménu "channelingu", neboli přijímání zpráv vnitřní cestou od duchovních bytostí vč. sebe sama tedy myšleno je vlastní Duše a Vyšší Já. Uvádí kdy je přijímaná zpráva čistá, kdy je poznamenaná lidskými filtry a jak poznáme tu či onu úroveň, kvalitu.  A pak již volně přechází k uvedení 5ti bodů, skutečností, které jsou vlastně jakýmisi faktory urychlení vývoje na planetě. Neopomene však se dotknout i, což je velmi důležité tzv. 36tiletého časového okna, kdy jsme nyní v jeho druhé polovině, obrazně tedy jsme v 18tiletém okně příležitostí, kdy máme šanci a přímo nutnost leccos změnit.

Jako první urychlovač uvádí zápas v politice a na veřejné scéně, což jsou hybatelé, kteří vytvářeným tlakem na vědomí lidí a probíhajících událostí,  nutí lidi si uvědomovat kdo je kdo, co vlastně chtějí, jak to chtějí a kdo je schopen to realizovat. Druhý urychlovač je změna ve fungování akášické paměti. Toto bude více pozitivní než dosud. Třetí urychlovač má co dělat s Gaiou, její schopností se samostatně očišťovat (a dozvíte se jednu opravdu zajímavou informaci), vztahem k životnímu prostředí, oceánům a vzduchu, a také s počasím. Čtvrtý urychlovač je pro naše vědomí v podstatě novou záležitostí, byť je to logické. Jen jsme si to nijak neuvědomovali, zvl. ne souvislosti, nazval bych to: "nové energie". Jde o to, že se s celou Sluneční soustavou ocitáme v prostorech Vesmíru, kde jsme ještě nikdy nebyli a jsme tak vystavení zcela novému typu kosmické radiace. A poslední, pátý urychlovač se týká času a v té souvislosti chápání a vnímání kvantové energie, jakož i možnosti práce s ní.  To vše přivede fyziku do nové perspektivy a umožní i např. hlubokou proměnu medicíny na nové léčebné paradigma.

Jestliže nepatříte k pravidelným čtenářům Kryona, nebo jej teprve začínáte číst a studovat, a nevíte oč se jedná, pokud jde o ta časová okna, přidávám stručný materiál, kde si o časovém okně můžete krátce přečíst a dle vlastního rozhodnutí pak i např. celá poselství, která se k tomu vztahují. V tomto případě jde o krátké úryvky z poselství, kde o časovém okně Kryon předává třeba jen zmínku, jinde pak je téma rozvedenější a je dostatečně vysvětleno.

Máme za sebou půlku září a tudíž Solara uveřejnila fragment, krátký úryvek, fragment ze svého zářijového Surfreportu. Dala mu název "Pravé místo, pozice a Pravý domov".  Popisuje jak v září dál surfujeme krajinou vědomí k novým obzorům, čeho jsme již dosáhli a co nás čeká. A září je měsícem skutečně významným i pozitivním, když se nám, tedy mnohým, podaří - podařilo dosáhnout dokončení věcí, na kterých jsme pracovali a dokonce i hovoří o možné sklizni. A také, jelikož v minulých obdobích jsme byli protaženi něčím, co můžeme nazvat černou dírou, která z nás odřela ty hrubé negativní a nízkovibrační nánosy minulosti A mnozí se tak blíží k jakési Centrální černé díře, kde odloží i ty nejjemnější částečky neautentičnosti a budou mít možnost vstoupit  více do prostoru nové reality, do prostoru Pravého Sebe sama, do prostoru vyšších aspektů svého Já.

Dále pak nabízím 2 články od Innelie Benz. první má název "Na svoji obranu". Je to jednak o tom jak se bránit v různých situacích napadení či "ohrožení" a jaké to má souvislosti, podstatu. Dále pak popisuje odkud to vlastně vychází, kde to má původ. A přichází pak k tomu, co bych vyjádřil stručně již známou myšlenkou: vyhýbejte se mainstremu, hlavnímu mediálnímu proudu, nesledujte TV, filmy, seriály, počítačové hry. Touto cestou jsme programováni k agresivitě, nesnášenlivosti, přijetí války jako prostředku k řešení situací atd. apod.

Ten druhý článek má název "O fyzické akci" a popisuje proces od prvotních pocitů tvořivého záměru, přes jeho definování až po samotnou fyzickou akci. Popisuje různá úskalí, která se mohou v průběhu procesu od záměru k akci projevit a jak je řešit. Myslím, že si každý může z článku vzít nějaké své uvědomění.

Zajímavé myšlenky, užitečné obecně, pro každého, přijala 20.9. Lucka N. od své Duše a také AA Jophiela  poskytla nám je. Můžete se s nimi také seznámit.
 
O astrologických souvislostech tohoto týdne, jeho energiích, z pohledu planetárních energetických vazeb si můžete přečíst v článku od astroložky Petry Nel.

A jelikož zítra, 24.9., nastává v 08:14 hod.ve znamení Vah Novoluní, přidávám jeho význam
Novoluní ve znamení Vah naznačuje změnu, která musí již přijít. Je to období, kdybychom měli být pružnější a odolnější. Abychom byli úspěšní, musíme být v tomto období velice aktivní a hlavně komunikativní., neměli bychom jednat agresivně a snažit se být autoritou. Pokud máte před sebou důležité pracovní jednání nebo třeba soud od Novoluní po Úplněk si každý večer zapalujte šedou svíčku.

Další článek, který se týká energetiky, je opravdu dobrou zprávou. Takovou, až bych řekl, přímo jakoby od Kryona. Všichni, resp. všichni ti, kteří čtete Kryonovy poselství a zprávy, víte, že má velice vyhraněný postoj jak k našim elektrárnám, které spalují fosilní paliva, tak ale také  a to zvláště, vůči těm jaderným. Těm říká "drahé a nebezpečné tepelné elektrárny". A vyzývá k využívání jiných zdrojů, které již nyní jsou dostupné. A to geotermální energie a pak také energie přílivů a odlivů. A právě tohoto, této skutečnosti, se týká další článek s názvem "Obří vodní elektrárna, která vyrobí energii až pro 175 tisíc domovů". Ta totiž bude plně, 100% provozována na principu využití energie přílivu a odlivu a bude, již brzy, stát ve Skotsku.

Našel jsem velice zajímavé video - záznam z vystoupení Jany Štrausové na Gošárně Igora Chauna, kde hovořila na téma indigových dětí. Jana Štrausová pracuje 17 let jako učitelka v mateřské škole, přičemž sama jedno takové dítě doma má. Musím říct, že to je opravdu silné a poutavé povídání.

Důkazy a fakta o INDIGOVÝCH DĚTECH - Jana Štrausová na SG11, 7. 6. 2014 .asi 1:41 hod.

Dále uváděné krátké video je opravdu velmi úžasný příběh, dá se to tak i říct. Je to záznam (skrytý) zcela reálné, zinscenované situace, kdy v Praze žebrají a jsou snímáni skrytou kamerou, dva lidé: redaktor, převlečený za běžného žebráka a žebrající běžným způsobem, a pak "luxusní" žebrák", cosi zcela nezvyklého. A smyslem akce bylo ověřit zda peníze přitahují peníze. Doporučuji se podívat. Kdo ještě nepochopil, tak uvidí "hmotný" důkaz učení o tom jak se stejné energie přitahují. A v daných souvislostech řečeno - máte-li v hlavě a prostě "uvnitř" sebe nastaveno, že nemáte, že jste chudí, že si to či ono nemůžete dovolit atd. pak se vám přesně to děje a bude dále dít. Jinak řečeno, uvidíte důkaz, že to, co si o sobě myslíte, se vám zhmotňuje. Já bych řekl, že tohle byl od redaktorů výborný počin!!

Test národa - Luxusní žebrák, asi 5 minut, před zahájením asi 15s reklama.

V rámci rubriky "Akce našich přátel" Vás rád seznámím s připravovaným seminářem na téma  Cesta duchovní transformace: Vítězství nad chaosem o němž mne informovala organizátorka Markéta Fukalová.. Seminář, který se  bude konat v galerii Cesty ke Světlu v Praze, ve dnech 25.10. - 28.10. 2014,  povede Anne Ward zasvěcená facilitátorka Květu života dle Drunvalo Melchizedeka.
Cílem tohoto setkání je mimo jiné seznámit účastníky se zrychleným způsobem vytváření Merkaby, jako ochranného štítu, který nám pomáhá překonávat problémy tohoto světa s duchovní lehkostí. Doba ve které žijeme, vyžaduje duchovní transformaci každého z nás tak, abychom se dokázali propojit nesobeckou láskou a otevřeli se energii vyvěrající ze Země a Vesmíru.

Anne pracuje s energií spirituálního šamanismu, jehož základ tvoří tři druhy energie: energie Země (matka) a energie Vesmíru (otec). Spojení těchto dvou protikladů se sjednocuje ve Velkém duchu, tedy v lásce, kde se oba výše zmíněné protiklady sjednocují. Seminář vede k harmonizaci všech těl člověka jak těla fyzického a duševního tak duchovního.
Počet míst na semináři je omezen a cena byla stanovena na 3,5 tis. Kč. Napište, prosím, na adresu marketa.fukova@seznam.cz  zda se chcete semináře zúčastnit.

A jelikož včera byla úplňková meditace, tak vám samozřejmě posílám odkaz ke stažení záznamu. Najdete jednak povídání před meditací a pak vlastní meditaci, která byla na téma našeho spojení s duší.

Povídání před meditací - 14 minut
Meditace - (vč. pak i povídání po meditaci), 65minut (asi 52+13)

Přeji radostnou harmonii

Láďa


 

Mistr Hilarion

Poselství pro týden 22.9. 2014 – 28.9. 2014

Milovaní,

ti, kteří jsou schopni se dostat za běžné rozptýlení, se spojují a soustřeďují na mírový svět. Ve vyšších dimenzích se tato energie zvyšuje a násobí, takže, jak jsme uvedli již dříve, když se sejdou dva nebo více lidí, je tam také vědomí Kristovo. Síly světla a lásky se s potěšením připojí k těm, kteří se po celém světě soustředí na to, aby přinesli nejvyšší možný výsledek pro Zemi a celé lidstvo. V důsledku úsilí těchto sil světla se ve světě děje mnoho pozitivních a laskavých změn. Ti, kdo reagovali na výzvu, provádějí tuto posvátnou a zbožnou práci s láskou a úctou. Osvícené duše po celém světě se obracejí dovnitř sebe, aby vyslovili k Stvořiteli Všeho Co Je z hloubi svých srdcí přání, ve víře a v hlubokém pochopení, že každý z nich je božskou jiskrou božské manifestace na Zemi.

Pak se otočí, aby rozjímali nad krásou světa, který je kolem nich a oslavovali zázraky přírody, neuvěřitelný východ a západ slunce, myriády malých stvoření které je obklopují. Každé je jedinečné a neuvěřitelné ve svém jedinečném detailu. Nasávají barvy květin a pozorují, jak každá tyčinka jakoby ze sebe vyzařovala světlo. Propojují se se stromy a poslouchají jejich nadčasové zprávy o bratrství, hojnosti a podpoře. Začínají si uvědomovat, že jejich planeta překypuje životem,   že vše je spojeno se Vším Co Je  a že oni jsou také toho nedílnou součástí. Cítí, že každý moment, který tráví rozjímáním a obdivováním zázraků světa ve kterém žijí, je  podporou a vyjádřením  vděčnosti za hojnost, která byla stvořena k jejich potěše. Uvědomují si,  že takto vesmír odpovídá, když jim přináší více toho, co naplňuje jejich srdce radostí.

Mír na světě je vytvářen jedním vědomím, a když toto vědomí v každé osobě chápe, že vyjádření pocty všemu, co je v jejich životě dobré, i když se to tak druhým nemusí jevit, udržuje proud vděčnosti, dobra a pozitivní energie, což představuje konstantní hlavní sílu, fungující v jejich životech. Dveře k vyššímu vědomí, k vzestupu, spočívají v trvalém a neutuchajícím pociťování jemných stavů radosti, blaženosti a vděčnosti. Prožívání a prociťování těchto stavů  spojuje lidi s vyššími říšemi vnímání, a jakmile si tyto vyšší reality uvnitř sebe uvědomí, na návrat ke starým způsobům nelze ani pomyslet.

Úkolem tedy je, snažit se o dosažení těchto stavů bytí a cítění. Učit se rozpoznávat staré myšlenky, které se vynořují zdánlivě odnikud, pozorovat  se, a pozvedat tyto myšlenky, a vidět, že se jedná o starou energii, kterou již v životě nepotřebujeme a propustit ji, aniž bychom tuto energii připoutali k něčemu v našem současném životě. Rychle nahradit tuto starou myšlenku  nějakou novou a posilňující. Když se toto praktikuje, stává se stále  jednodušším, zůstávat v jemném stavu radosti a nadšení, které automaticky vytváří pocity vděčnostiČím víc lidí začne ztělesňovat tento stav bytí , tím víc budou svět a lidé kolem nich odpovídat pozitivní energií. Když začne každý člověk ctít své sestry a bratry tak, jak si ctí sebe, přirozeným a vděčným následkem bude  mír. 

Jsou to ti, jejichž srdce jsou tváří v tvář největším výzvám klidná, kdo vytváří lepší svět pro sebe a pro druhé. Jsou to ti, kteří chápou, že když propustí  roztrpčení, vztek a potřebu mstít se, podporují  a pozvedávají každého a všechno  v celé  oblasti svého vlivu.  Stačí vám  podívat se na dějiny vašeho světa, abyste rozpoznali tato úžasná zářící světla, ty lidi, kteří stojí ve svém světle, ve své trvalé víře  a oddanosti, kteří udržují božské plány míru, odpuštění a jednoty s obrovskou odvahou a  odhodláním v tváři nebezpečí a chápejte, že vy k nim můžete také patřit. Stůjte silně a pevně v jednotě s božským a vše bude dobré. .

 

Do příštího týdne …
Já JSEM Hilarion 

 

©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Strážce Symfonií Milosti
 www.therainbowscribe.com

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Mirka K. pro www.transformace.info.  Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem za předpokladu, že nic nebude vynecháno nebo změněno a budou uvedena všechna práva a odkazy na webové stránky včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy. Děkujeme za zařazení této poznámky.

 

 

Urychlení

 

Tento živý channeling byl předán ve Vancouveru, v Kanadě 8. února 2014

 

 

Buďte pozdraveni drazí! Já jsem Kryon z magnetické služby.

Můj partner ustupuje stranou. Musí. Šišinka mozková se otevírá určitým způsobem a lidské bytosti si potřebují zvyknout na to, že odkládají své filtry stranou. Jsou to filtry lidství. Pokud jsou na místě a lidská bytost neustoupí plně stranou, zpráva přichází skrze její filtry a její vědomí.

Takto rozeznáte, zda je channeling čistý nebo ne. Pokud se zdá, že je lidská bytost spojená s portálem a zachovává si způsoby vyjadřování a svůj projev, víte, čemu nasloucháte. Je to částečný channeling. Někdy je to prostě způsob, kterým lidská bytost potřebuje přijímat zprávy, aby to pro ni bylo pohodlné. Ale nejčistší jsou channelingy, kde žádné filtry nejsou.

Je to obtížné a vyžaduje to cvik. Někdy lidská bytost vstupuje dovnitř a ven v průběhu channelingu! Filtry tam jsou a pak jsou zase odloženy. To je člověk, který se v průběhu channelingu učí. Dáváme vám tyto informace, protože se vztahují k vašemu každodennímu životu. Když jste v situaci, kdy procvičujete intuitivní stránku, odložte své filtry stranou. Filtry vám říkají, co chce od vás slyšet váš mozek, v protikladu k tomu, co přichází šišinkou mozkovou – což je čistá intuitivní myšlenka. Tato praxe se vyplatí. Čistá intuitivní komunikace vám přinese jasnější spojení s tím, co bychom nazvali energií života, a umožní vám být v pravý čas na pravém místě.

Oslavuji tento čas s vámi, drazí. Někteří z vás toto poslouchají ze záznamu, jiní jsou zde v místnosti. A opět vám říkám, že hovořím k vám všem ve stejný čas, protože vás vidím, jak posloucháte, drazí. Není to záhada vidět, kdo si může přát slyšet toto poselství.

Jste v nové energii a tuto skutečnost jsme již mnohokrát probírali. Řekli jsme některé úžasné věci, které potvrdí pouze čas. A to je v pořádku, protože stejně jsme začínali před 23 lety, když můj partner poprvé otevřel ústa nebo to zaznamenal na papíře, a předal informace těm, kteří chtěli slyšet, co Kryon říká. Zprávy, které jsme předali tehdy a které předáváme teď, se začínají kompletovat a potvrzovat.

Řekli jsme, že nebude žádný Armageddon, a žádný nebyl. Zkoumali jsme potenciál Třetí světové války a řekli jsme, že žádná nebude. Dávali jsme vám zprávy, které nebyly předpovídáním budoucnosti, ale byly založeny na tom, co pradávné národy na planetě, spjaté s přirozenými cykly, věděly (míněn přechod roku 2012 – pozn. překl.). Jejich proroctví se stávají skutečností.

A tak zde nyní sedíme v nové energii a dáváme vám stejný druh poselství – založeného na potenciálu, který vidíme, že se uskutečňuje, nikoli, že by se mohl uskutečnit. Řekli jsme vám, že začínáte rekalibrovat samotnou lidskou přirozenost. Pokud jste součástí ezoterické víry, metafyziky nebo směru nazývaného „New Age“, informovali jsme vás, co se mění, a vyzvali jsme vás k opuštění všech starých praktik, které planetě nepomůžou. Některá sdělení bylo pro vás obtížné přijmout, pro nás obtížné sdělit. Šlo o to začít přepisovat realitu, kterou jste si mysleli, že máte.

Zde je dnešní poselství o láskyplné oslavě a pomoci. Chci vám opět předat informace, z nichž část je kontroverzní. Neříkali bychom tato slova, pokud by za nimi nebyla pravda a čistota záměru. Budeme hovořit o „urychlení“. To samo o sobě JE obtížným tématem. Abyste ho správně pochopili, potřebovali byste vědět mnohem více o pomoci, která obklopuje lidstvo.

Pokud nyní nasloucháte poprvé, přišli jste o značný rozsah informací, které poskytují pozadí a jasnost následujícímu sdělení. Rád bych vás proto pozval k poslechnutí nebo přečtení některých předešlých sdělení ze začátku tohoto roku.

Jako lidstvo i jednotlivci se přesouváte k energii, která vás podporuje. Přesouváte se z energie, která vás nikdy nepodporovala. Je to opravdu přesun ze tmy do světla, a tato metafora je přiléhavá. Toto vždy bylo proroctví, které pradávné národy znaly. Všechna očekávání byla soustředěna kolem průchodu Země precesí rovnodennosti - a pokud aplikujete matematiku a astronomii, uvidíte, že je zde 18leté okno od současnosti do konce precese, které je zásadní. Osmnáct let. Toto je druhý rok z těchto osmnácti. Je to rok strukturytím myslíme, že je to rok, kdy sázíte semena. Je to rok ujasňování si, co je třeba dělat. Je to rok soutoku porozumění, což znamená, že si můžete začít spojovat jednotlivé body.

Řekneme vám o věcech, které vám mají pomoci. Zároveň vás tím upozorňujeme na to, abyste se těchto věcí nebáli. Urychlení – to nastává, když vám ti, kteří jsou kolem vás, podávají plášť laskavosti pro vaše dobro.

Předávali jsme vám opakovaně popisy mřížek planety a toho, že tyto systémy jsou plně součástí laskavé pomoci. Můj partner vám předal popis devíti atributů lidské bytosti a vysvětlil, že všechny tyto struktury jsou součástí laskavé fyziky. (Základní Kryonova myšlenka, že fyzikální zákony jsou kvantově tvořeny s laskavostí – jsou zde účelně pro maximalizaci prospěchu lidských bytostí. Nejsme hříčkou náhodných sil přírody, ale hýčkáni procesy, které mají nejlépe, jak je možné podporovat lidské bytosti a jejich vývoj – pozn. překl.). Je zde záměrná pomoc. Dokonce i chemie vašich těl se nyní postupně ladí tak, aby léčila sama sebe lépe než kdykoli v historii.

Tři lidé zde v obecenstvu toto potřebují slyšet, aby věděli, že jsou v pořádku a nepotřebují se bát. Dokonce i vaše buněčná struktura začíná odpovídat na novou energii. Stále používáme slovo laskavost – je to nejlepší slovo, jaké máme, abychom popsali všechny systémy, které vědí, kdo jste, které jsou vaším přítelem a proti všem očekáváním spolupracují s vámi. Není to běžný systém, na který se občas spolehnete a dostanete něco dobrého. Není to systém, který je proti vám a proti kterému musíte bojovat. Je to systém, který zná vaše jméno. Poprvé v lidské historii vás vidí pohybovat se směrem k cíli, který nakonec sjednotí lidstvo.

To byla Kryonova zpráva po 23 let. Tato zpráva byla až dosud zakódovaná, protože jste museli překročit mezník. To je realita, že? Mohli jsme mluvit o budoucnosti, mohli jsme vám říkat, kam jdete. Mohli jsme vám říkat, že nebude žádná „závěrečná bitva“. Ale bylo zde hodně strachu díky proroctvím z minulosti, která říkala, že právě to nastane. Bylo zde mnoho dezinformací o tom, co se odehraje roku 2012, přinášených obchodníky s rokem 2012. Museli jste tím projít. Žádná slova od Kryona by nikdy nepronikla ten strach lépe, než odbíjení hodin a uvědomění toho, že se nic takového nestalo.

Tady sedíte, v nové energii. Díváte se na vaši sluneční soustavu a vnímáte věci, které mohou být zdrojem strachu, nebo pro vás děsivé. Chci vám říci, že tyto projevy jsou součástí urychlení. Pojďme začít, abyste si mohli začít spojovat věci, které mohou vypadat jako špatné zprávy, ale nejsou.

Duch ví, jak lidstvo potřebuje pracovat samo se sebou. Duch chápe, že lidstvo potřebuje řešit hádanky. Události se jeví jako negativní, stará energie. Ale děje se to, že díky řešení problémů, čistíte energii. Některé záležitosti jsou obtížné. Předáme vám pět atributů urychlování na planetě. Budou stručné.

Číslo jedna: zápas v politice a na veřejné scéně. Jak může politický zápas souviset s urychlováním benevolentní energie? Zde vás požádám, abyste pro tuto chvíli opustili lineární způsob uvažování o tom, jak věci fungují. Právě nyní probíhají války. Všechny mají něco společného, a všechny se liší od toho, jak probíhaly dříve.

Právě probíhají války, lidé jsou zabíjeni a my je vítáme na naší straně závoje. Můžeme vám říci o hororu, který se děje v určitých zemích. Ale není to země proti zemi, drazí, všimli jste si? Žádná z těchto válek není taková, vidíte to? Namísto toho jsou to konflikty uvnitř zemí. Občané státu vzájemně bojují mezi sebou, zápasí o to, co chtějí od svých vlád, a jaké se jejich země stanou.

Děje se to na místech, kde byste to nikdy nečekali, že? Nečekali byste, že vybuchnou, když mají vládu s takovou silou, která brání jejich lidu ve vzpouře. Bouří se dokonce i ti, kteří se zdají být „prozápadní“ a laskaví. Děje se to stále více a vidíte ty, od kterých byste nečekali, že se budou bouřit. Co se děje? Je to vůbec poprvé, kdy vidíte mnoho zemí a jejich obyvatele, jak se rozhodli, že chtějí něco lepšího. 

Podstatou není náprava korupce, nejedná se o to, zda bude nějaký hrabivý politik sesazen a nahrazen jiným. O tom to není. Cílem je zlepšení každodenního života občanů. Řekli jsme vám o Středním Východě, kde se také „vaří“ určité věci, a mohou vás překvapit, až nastanou. Vše se týká běžných jedinců, kteří začínají vidět, že by mohli mít lepší zemi a lepší vládu. To zahrnuje dobré věci pro ně samotné, nemocnice a školy, šanci posunout se vpřed tam, kam nyní nemohou. Věci, které chtějí všichni lidé.

Takže politický zápas je urychlovač. Mohli bychom říci, že tlačí obal energie a způsobuje, že se věci dějí, namísto toho, aby zůstávaly na místě, byly statické a beze změny čekaly na další generaci nebo dvě, až se těchto věcí chopí a něco změní.

Někteří možná vezmou tuto informaci a řeknou: „Aha, Kryon říká, že je dobré, když lidé budou zabíjeni.“ To jsem ale neřekl. Říkám, že jsou nám známy lidské podmínky. Víme, jak řešíte své a „urychlení“ je pro vás, abyste se konečně probudili. Někteří občané si uvědomují, že to nefunguje. A někdy se to děje mírovou cestou, a někdy ne. To je číslo jedna – urychlení skrze politický zápas.

Číslo dvě je něco, o čem jsme dosud nehovořili. Má to co dělat se změnou, rekalibrací akášické paměti. Nehovořili jsme o tom, protože dosud nebyl správný čas o tom hovořit. Můj partner napsal knihu o rekalibraci, a jak hovořím, v duchu nyní lamentuje, že jsem se o tom nezmínil dříve, aby to mohlo být v té knize. Nebyl na to vhodný čas.

Je to rekalibrace toho, jak bude vaše akášická paměť fungovat v budoucnosti. Podívejme se, jak fungovala dosud. Akášický záznam – někteří to budete chtít nazvat energií minulých životů – vám přinášel především věci k řešení. Přinášel energie z vašich minulých životů, vzpomínky na věci, které byly dramatické. Těžká úmrtí, utopení, bitvy, smrt vašich dětí. Nesli jste je do tohoto života a obávali jste se. To ovlivňuje, co děláte. Proto jdete za „čtenářem“ minulých životů, jehož práce je vyléčit tyto věci ve vašem životě. Pomáhá vám je vidět a zbavit se strachu.

Bylo to něco, čemu jste se museli čelit, abyste to mohli uvolnit pryč ze svého bytí. Bylo to zahlcujícím způsobem o věcech staré energie, kterými jste se museli propracovat. Zeptejte se regresního terapeuta, co nejčastěji dělá. Odpoví vám, že se pokouší řešit problémy v energiích minulých životů, které vytvářejí strach v životě současném.

Chystám se vám říct, drahé lidské bytosti, staré duše, že toto vše se bude měnit. Řekli jsme vám, že krystalická mřížka se rekalibruje a začíná si pamatovat odlišně. Stejné to je s vaší Akášou. Akáša vám bude přinášet některé z nejlepších zkušeností, jaké jste kdy měli! (Kryonův úsměv, pokračuje dojatě). Pomůže vám redefinovat lásku! Pomůže vám pochopit, kdo jste. Ano, drazí, řekne vám, že jste Lemuřané! A to jste! Vaše duše není dost stará? Kdo vám to řekl? To je zpochybňování vaší sebehodnoty, vaší velkoleposti. Jste velmi staré duše. Neseděli byste v této místnosti, kdybyste nebyli. Nepotkáte mladé duše, jak sedí na těchto typech shromáždění. Protože by nerozuměly naprosto ničemu, co je zde řečeno.

Vaše Akáša se přelaďuje tak, aby vám předávala vzpomínky, které vám pomohou přesunout se do laskavé energie s použitím věcí a nástrojů, které potřebujete, ne překážky, přes které se potřebujete dostat. Co vy na to? Někteří z vás začnou mít sny, staré duše, a začnete vidět Mistry. Budete levitovat. (Smích.) Budete zažívat barvy ve svých snech a budete vědět, co znamenají. Probudíte se, a budete se usmívat, protože se budete cítit dobře.

Nahradí to opak, který tolik z vás zažívalo, staré duše. Vím, kdo tu je. Uvědomujete si hrůzy, kterými jste prošli? Víte, co zneklidňuje vaši Akášu, co vám dává nedostatek sebeúcty? Chci, abyste začali chápat, že se to začíná přesouvat pozitivním směrem. Nemusíte se znovu narodit do nového života, aby se to objevilo. Překročili jste mezník a zasluhujete si to teď! To je číslo dva. Způsob, jakým vám Akáša doručuje vzpomínky, se přesune do pozitivního. Nebude vám dávat problémy, bude vám dávat řešení, návrhy, a možná i vynálezy! Tolik k druhému bodu.

O čísle tři je obtížné hovořit, protože se tolik bojíte. Gaia sama se rekalibruje k laskavosti a nenechá vás, abyste věci pokazili. Z vašeho pohledu jsou tyto informace kontroverzní. Máte velký strach z věcí, které se nedávno staly a mohou se opět stát v budoucnosti. Environmentalisté se budou u tohoto poselství kroutit

Řekli jsme vám dříve, abyste přestali znečišťovat oceány. Řekli jsme vám, abyste skončili se znečišťováním vzduchu. Ale takovouto zprávu Kryon nepotřebuje dávat. Je to samo o sobě evidentní. A lidstvo to začíná vidět. To není Kryonovo téma. Kryonovo téma je toto: chci, abyste pochopili, že samotné oceány vaší planety jsou neskonale odolnější a pružnější, než jste si kdy vůbec uměli představit. Už dříve vám to bylo ukázáno, ale vy se stále bojíte.

Co se stane, když se nukleární zařízení roztaví a vylije se do oceánu? Na prvním místě je to zpráva pro vás – pochopili jste ji? Nukleární energie není vaše nejbezpečnější volba! (Uchechtnutí.) To je ta zpráva. Je to velmi jasná zpráva. A když si myslíte, že je to bezpečná volba, říkáme vám stále znovu, že to je ten nejnákladnější parní stroj, který lidstvo zná. Taková jsou jaderná zařízení. Můžete získat energii mnoha jinými způsoby – geotermální je jeden z nich. Máte neomezené teplo pod svými chodidly. Stačí najít způsob, jak se dostat dostatečně hluboko. A vy to dokážete.

Takové je poselství. Zatím v průběhu procesu znečišťujete oceány radioaktivitou. Je zde mnoho strachu. Co byste měli dělat? Měli byste jíst ryby? Bude radioaktivní voda cirkulovat oceány, je bezpečné koupat se ve vodě?… Něco vám řeknu, drazí. Oceán je mnohonásobně odolnější, než jste si kdy mysleli. Vraťte se kousek zpět a zamyslete se. V raném období vývoje a testování vašich jaderných zbraní se lidstvo rozhodlo, že nechá explodovat vodíkovou bombu, která byla velmi objemná, v oceánu. (Smích.) Pamatujete se? Jsou z toho fotky. Radiace, která byla tenkrát vržena do oceánu, byla mnohem masivnější ve srovnání s tím, co se nyní stalo v Japonsku.

Nyní se ptám – plavete v tom oceánu? Jíte ryby? Co se to tedy stalo, CO SE STALO? Dám vám nápovědu - Gaia je mnohem odolnější, než myslíte. Existují způsoby neutralizování a přeměny, o kterých nemáte ani potuchy, a už se to jednou stalo. Cožpak to nevidíte? Nebo si neuvědomujete, že se můžete přestat bát? Buďte obezřetní, sledujte, co se děje a zůstaňte stranou od oblastí, které jsou vzhledem k měření nejzasaženější, ale pochopte, že oceán si s tím poradí.

Zmíním další skutečnost k zamyšlení, protože jsem tu již dlouhou dobu (Kryon se směje). Byla doba, dříve než jste přišli na planetu, kdy oceány byly neustále znečišťovány ropou. Hádejte, odkud pocházela. Z ropných polí pod hladinou oceánů, která se protrhla a vylila neuvěřitelná množství ropy - přirozeným způsobem, ze dna oceánů. Mimochodem, s podobným problémem nyní zápasíte. Zkuste to domyslet… Skvrny, skvrny, skvrny a zase skvrny… tehdy nebyly žádné tankery vylévající ropu. Kde jsou následky těchto znečištění? Zruinovaly životní prostředí? A odpověď je „ne“. Co se s nimi stalo? Je tu systém, a vždy byl, kdy oceán nečistoty vezme, a postará se o ně způsoby, které neznáte. Zvažte to a pospojujte si jednotlivé body. Nejste první, kdo vylévá ropu do oceánů. Je to běžný přírodní jev. Zeptejte se geologů, co je tam dole. Zeptejte se jich, zda jsou tam ložiska bublající nahoru právě teď. A ony jsou. Je to přírodní děj, oceán o něm ví, rozpoznává ho a postará se o něj.

Víte, co se děje s počasím? Upozorňovali jsme vás na to naposledy. Přichází mini doba ledová. Říkali jsme vám, že není potřeba se toho bát. Prostě je třeba pochopit, že bude chladněji. Je to součást hojivého procesu. Oceány mění teplotu, ochlazují se. Je to součást životního cyklu, který se potřebuje obnovit. A je to také součást procesu čištění

Předal jsem vám informaci, že to může vědcům trvat generaci, než si toho všimnou, uznají to a řeknou: „Hele, ono se ochlazuje!“ A až to udělají, vzpomeňte si na den, kdy jste to slyšeli ode mne. Planeta to urychluje – pomocí čištění sebe sama. Mezitím (se smíchem) neznečišťujte oceán, neznečišťujte vzduch. Místo toho pochopte, že Gaia má vědomí, které je přátelské lidstvu, vidí, co se děje, a řeší problémy s vámi. Je to jasné? To byl třetí bod. Zbývají dva.

Rád bych vám řekl o něčem, co se děje ve vaší galaxii, a je to strašidelné.

(Číslo čtyři) Váš sluneční systém se pohybuje okolo centra galaxie se stejnou rychlostí, jako všechny ostatní hvězdy. Nazvali jsme to „revy “ – oběhy (revolutions – /revs/ – pozn. překl.) okolo středu. Jeden oběh trvá miliony let. Takže lidstvo za celou svou historii ještě nevidělo ani jednu otočku. Pohybujete se neustále do nových oblastí vesmíru, obíháte kolem středu své galaxie.

Pokud jste si mysleli, že solární systém je statický a zůstává ve stejném prostoru, neodpovídá to realitě. Sluneční systém vždy rotuje. Oblast, do které se chystá přesunout, se liší od oblasti, ve které dosud byl, je to dle plánu a právě včas. Pohybujete se do jiného druhu záření. Toto vyzařování ovlivní vaše slunce, vaši umělci to začínají vnímat, meteorologové o tom podávají zprávy, je to součást změny v počasí, sluneční cyklus bude jiný, množství slunečních skvrn bude odlišné, protože radiaci, do které se jako sluneční systém pohybujete, jste nikdy předtím nezažili. Ne v lidské podobě… A tak se bojíte. Díváte se a někteří říkají: „To je konec!“ Jiní varují: „Bude to nebezpečné!“ Já vám řeknu následující: Toto záření vplyne rovnou do magnetické mřížky vaší planety, změní vaši DNA a vy budete mít dalších deset procent (smích) efektivity, v pravý čas, podle plánu. To je laskavá fyzika, která ví, co děláte a čím procházíte!

Všímáte si toho? Čeho se ostatní bojí, je ve skutečnosti evolucí vašeho vědomí. Pokud jste se nevyladili přečtením předcházejících poselství, nebudete možná rozumět ničemu z toho, co jsem řekl. Ale jedná se o laskavý systém. Tato radiace změní věci. Uskuteční se to přirozeně a vy zdokonalíte funkčnost DNA vašeho těla. Je to systém, který ví, že přicházíte. To je číslo čtyři.

Pátým a posledním jsme se již zabývali. Napřed řeknu, co je evidentní – náš čas není váš čas. Vidíme tyto věci přicházet. Ale až se tak stane, možná řeknete, že to trvalo déle, než jste mysleli. „Déle“ je slovo, které není v rozsahu našeho chápání. Prostě víme, že to přichází. „Načasování“, jak byste to nazvali, není něco, čeho bychom si byli vědomi. Známe vaše chápání času. Vidíme vaši netrpělivost, protože se věci nedějí dle třídimenzionálního harmonogramu. Jaký je v tom však rozdíl? Přijde to, až to přijde. Budete tady. Někteří možná nebudou stejného věku a stejného pohlaví, ale budete tu (smích v obecenstvu). Jaký je v tom rozdíl? Uvidíte to a to, co mám na mysli, jsou vynálezy.

Jak se planeta přesouvá do toho, co jsme nazvali „urychlením“, vynálezy přesáhnou hranice toho, co jste považovali za vyspělou technologii. Technologie, kterou obdržíte, bude za hranicemi 3D technologie - bude to kvantová technologie. Začne to pozvolna. Stejně jako tolik vynálezů, které posunuly vaši technologii v minulosti, budou mít i tyto zbrzděný počáteční vývoj, s bleskovým závěrečným urychlením. Jedna věc vede k druhé, ukazuje něco nového.

Řeknu to ještě jinak: Planety, které se přesouvají do statusu „vzestupu“ prostě musí mít možnost chápat kvantovou energii. Počátek porozumění kvantové energii je schopnost vidět ji a měřit ji. I když ji neumíte vyrobit, měnit nebo s ní pracovat, musíte být schopni ji alespoň trochu vidět. Umíte si představit malíře, který chce namalovat překrásné plátno, má před sebou všechny potřebné barvy, ale je slepý? A to je přesně ten bod, ve kterém se nyní nacházíte.

Všechny barvy jsou vám k dispozici, vždy byly. Když uvidíte kvantovou energii přítomnou v jakékoli formě, porozumíte tomu, jak ji vidět v lepší formě. Když ji dokážete vidět v lepší formě, uvidíte vzory v ní obsažené. Pak budete mít miliony otázek, které se nedají zodpovědět. Ale zahájí to pokrok ve vynálezech, když jednu věc po druhé začnete rozumět tomu, co vidíte, a co jste nikdy předtím neviděli. Barvy budou nádhernéto je metafora.

Je to urychlovač, protože tento proces začne vyvolávat otázky, o kterých jste jako lidská rasa dosud neuvažovali. Dovedete si to představit? V momentě, kdy pomyslíte na problém, okamžitě uvidíte řešení. Fyziku to přivede do zcela nové perspektivy a uvidíte chybějící zákony. Když budete chtít, budete schopni manipulovat s věcmi, jichž se nyní cítíte být obětí. To jsou dary vzestupující planety postupující vpřed. A tím skončíme.

Drahé lidské bytosti, stále máte svobodnou volbu. Můžete to změnit, můžete se obrátit zpět, můžete se tím přestat zabývat. Přišel jsem před 23 lety. A co jsem tehdy viděl – bez hodin! – jste byli vy, jak tu dnes sedíte (Kryonův úsměv). Jinými slovy – to, co vidím za 20 let, je podobné. Jsou zde potenciály, které nemůžete vidět. Právě se začínají na této planetě rozvíjet.

Připravte se na medicínu, která se už navždy změní. Připravte se na eliminování jednoho druhu léčení a otevření prostoru pro jiný. Připravte se na inteligentní, kvantové léčení, které se objeví. Nemám nástroj, jak vám popsat tento léčebný – nikoli, není to proces, partnere (Kryon oslovuje Leeho), nepoužívej toto slovo! Léčebné paradigma, které zatím nedokážete vidět, nedokážete si ho představit, ale které je výsledkem spojení vás a vrozené inteligence vašeho těla (innate – pozn. překl.), se schopností vtisknout si představu a vyléčit se za použití svých vlastních dat ve své DNA. To je vše, co zatím mohu říci (smích).

Umíte si představit, jak popíšete internet společnosti, která ještě nepoužívá elektřinu? Ze stejného důvodu je tak obtížné předat vám nyní, co všechno tam je. Stále máte svobodnou volbu, jako vždy. Ale potenciály se již rozvíjejí – k benevolenci a k řešení. A k míru. Až si země konečně uvědomí, co chtějí, a budou mít lídry, kteří se budou řídit tím, co národy kolektivně chtějí, nebude žádná potřeba znovu se bouřit.

Proto nyní existuje v tolika oblastech tolik čištění a otřesů. Je to urychlení. Pomáhá vám dostat se na další stupeň rychleji než byste se tam dostali sami, protože jste obklopeni pomocí. Země samotná, osobnost známá jako Gaia nebo Matka příroda, se právě teď usmívá, dívá se na vás a říká: „Zasloužíte si to.“  A tady jsme. Všechny věci, které jsem dnes řekl  - jsou pravdivé.

Tímto to uzavřeme. Je to skutečné? (Kryonův tichý smích.) Dotkla se vás zpráva? Cítili jste, co dalšího se děje v místnosti? Naslouchali jste slovům, nebo tu byla další energie, která kroužila místností, která vás třeba držela za ruku, objala vás, pokud jste to dovolili, a říkala: „Poslouchej, poslouchej, poslouchej, stará duše. Čas, o který jsi žádala, je tady. Tak toho využij. Nespokoj se pouze s tím tady sedět. Nenech se tím pouze bavit. Buď součástí toho všeho.“  

Jsem Kryon, milovník lidstva. Z dobrého důvodu. (Zasmání na závěr.)

 

A tak to je.

 

KRYON

 

Zdroj: MP3 nahrávka (37 minut) - www.kryon.com – "Fast-tracking"

 

Poznámka ke kopírování:

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Pavel Z.. pro www.transformace.info a pro www.kryon.webnode.cz.  Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy. Originální MP3 nahrávka je také volně k dispozici, ale není určena k veřejné produkci (rádiové vysílání apod.).

 

 

 

Kryon o časovém oknu 36 let

Citace z poselství

Poselství Kryona přijal Lee Carroll

 

 

 

Plánované Lidstvo, Wilmington, 24.7. 2011

 

Laskavý Duch je toho součástí – součástí vyvíjející se Země. Změny počasí, které vidíte, jsou součástí život obnovujícího cyklu. Mimochodem - nastávajícího o něco dříve - pro dobro populace této planety. To, co mnozí nazývají obdobím zkázy a temnoty je ve skutečnosti omlazením a rekalibrací života na Zemi. Z jediného důvodu – k Vašemu nasycení. Z lásky. Abyste byli součástí postupu (posunu) Země, pro který nyní zaséváte semínka. Přijdou další generace. Máte dalších 18 let k setí semínek. A máte jich ještě mnohem víc na to, aby mohla vyrůst. Vy jste „seči semen“ - nositelé zápalek – ti, kterým na tom záleží dost na to, aby seděli na svých místech po celý den a ptali se: „Co potřebuji vědět, drahý Duchu? Co to je?“ Někteří z vás intuitivně přijdou a odejdou odsud jiní než přišli. A další budou sít semena, která jsou spirituální, do vás, aby vyrostla. A ona možná nevzejdou. A možná ano – zítra. To je svobodná volba. Nemůžete nevědět nic z toho, co jste dnes slyšeli. Ve vašem mozku není žádné tlačítko „vymazat“. To je setí semen. A pokud si zvolíte, že je použijete, můžete začít - teď. Pokud se rozhodnete počkat než tomu uvěříte, máte požehnání, nikdo vás nesoudí. Je to vaše svobodná volba. Je to součást skládanky. My vás vždy vidíme stejně – jako části NÁS.

 

 

Proces,  Laguna Hills, 4.12.  2011

A nyní skládáte puzzle a pohybujete se přechodem, o kterém jsme slíbili, že přijde - a tady je. A nyní jen pomyslete: Až se dostanete do druhé části roku 2012, budete mít před sebou ještě dalších 18 let, kdy se budete stále nacházet v energii galaktického uspořádání. Je to okno v délce 36 let a vy se nenacházíte ani v jeho polovině [mluvíme-li o precesi rovnodenností].

A pro Ducha to znamená toto: V tomto okně uspořádání je vytvořena energie, která je naprosto zvláštní a znovu se neobjeví po dobu 26.000 let. Máte ještě dalších 18 let na to, abyste změnili tuto planetu v této zvláštní energii zhmotnění. Abyste zasadili semínka. Již to děláte. Již k tomu dochází. Pro konec oněch 18 let vám poskytnu proroctví: počátek skutečného míru na zemi na Blízkém východě.

Uvidíte řešení záhad, které jste nikdy předtím neviděli. Během této doby budou lídry mladí lidé, kteří jsou nyní v teenagerském věku. Budou na cestě vzhůru. Budou přemýšlet o koncepcích, o nichž byste vy ve starší energii přemýšlet nemohli. Budou řešit záhady, o nichž jste prohlásili, že jsou neřešitelné. Bude existovat technologie, jež pomůže planetě způsoby, o kterých se vám ani nesnilo. To je proroctví na 18 let, o nichž mám povědomí, že přicházejí, a vidím, jaké jsou největší možnosti planety v této době – a to díky tomu, že se staré duše probudily a udělaly svou práci. Jak se vám to líbí?

Běžně kladené otázky, Monterey, 26.2. 2012

Myslíte si, že se to stane snadno a že k tomu dojde přes noc? Tohle je první rok (2012) a vy jste dostali dalších 18 let, abyste zasévali semena a další dvě generace, které budou sledovat, jak to funguje. Takovým způsobem funguje lidské vědomí. Je pomalé, ale vy jste netrpěliví. Proto taky v současnosti existuje tolik neštěstí. Je to stará energie netrpělivosti, nedorozumění, chtění okamžitého potěšení a dupání nohama, když si myslíte, že by vám měl Bůh pomoci. Když se tak nestane způsobem, jakým si myslíte, že by to měl udělat, říkáte, „vždyť jsem to věděl, že mi nepomůže.“

 

Časová kapsle Gaii, Salt Lake City, 9.2. 2013

V těchto časových kapslích, kterým říkáte Gaia, existuje sklad budoucích vědomostí a myšlenek, které tam před dávnými časy umístili ti, které jste nazvali Plejáďany, a tyto časové kapsle se otevřou s novými myšlenkami o jednotě a míru před tím, než se otevřou s vynálezy. Lidstvo se musí zjemnit, před tím než k vám vynálezy dorazí a v průběhu dalších 18 let uvidíte, co mám na mysli. Toto jsou časové kapsle pod vašima nohama v podobě uzlů Krystalické Mřížky, a jak dalece vám budou tyto věci odhaleny, bude záviset kompletně a naprosto na tom, co dál uděláte.

 

Překalibrování svobodné vůle, Dallas, 3.3. 2012

Je čas zase odejít, ale ne před tímto varováním. Zasévejte pěstitelé, máte 18 let, abyste vypěstovali tato nova semena. Budou růst rychleji, když to uděláte raději nyní než později. Vaší rolí v této hře je mít vyšší vědomí v těchto oblastech jak doma tak i v práci a ukázat lidem kolem vás, co víte díky vaší moudrosti. Ukažte jim lásku Boha ve svém životě tím, že se k nim budete chovat tak jako sami k sobě – buďte pomalí v hněvu a rychlí v odpouštění. Tvořte kolem sebe radost, bublinu míru kolem vás, která je tak žádoucí, že lidé budou chtít být s vámi. Neposuzujte.

 

Otázky a Odpovědi z Letní Světelné Konference, Grand Canyon, 06.06.2012

Co tím vlastně říkám? ČAS. „Značka“ bude umístěna, energie se vymění a potom se změní to, čemu říkáme „formule“ (vzorec, složení) pro to, co bude následovat. Dalších 18 let tohoto zarovnání budete zasévat semena jako je sejí farmáři ve správném ročním období. Do té doby než přijde čas, kterému říkáme: „Nechte je růst.“ To je to, co děláte. To je to, co děláte.

 

Most mečů, Toronto, 29. 9. 2012

Před vámi není žádná zkouška, protože jste jí už prošli. Na vaší časové ose je dalších takových 18 let (precese). Slunovrat na konci roku 2012 prostě jen označuje bod oslavy ve 3D času.  Tam oslavíte, že jste to dokázali. A postačí, když právě teď řeknu, že ti, kteří stvořili toto osvícené místo nazývané Zemí vědí, že jste to dokázali. Na nebi se už slaví, a přesto se na planetě dějí věci, o kterých jsme vám říkali, že se stanou, a jsou tací, kteří z toho mají obavy.

 

 

Písmeno K, Kundalini Tour, 17.10. 2012

Moudrost Krystalické mřížky, která byla zde umístěna před eony let, je umisťována na severu pomocí procesu, který vám musíme vysvětlit. Jedná se o vnitřní vysvětlení. Směrem ven uvidíte mnoho změn v lidech. Uvidíte začátek tolerance  a integrity - když věci nemají integritu,  nebudete se o ně zajímat. Dovedete si představit lidi s takovými vlastnostmi? Dovedete si představit, co to udělá s vaší politikou? (Kryon se směje). Tak Kryon žertuje.  Ale děje se to všude na světe, nejenom v politice v této zemi. Dovedete si představit soucitné akce nejenom u vlády, ale i u úřadů, korporací, a dokonce i u zdravotnického průmyslu? To by zásadně změnilo druh zboží, které by bylo v nabídce. Vidíte jak by se to všechno změnilo? Určitě. Již jste začali. Jsou již věci, které jste začali v průběhu posledních 18 let pomalu měnit.  Dějí se tak pomalu, že jste si jich ani nevšimli!

 

Čas říct sbohem, San Rafael, 8.12.2012

Posledních 18 let... Rok 1987 byl skutečně přípravou na Precesi Rovnodennosti. Toto je částečně revize a částečně náhled. Nejen na rok, ale na všechno. V roce 1987 nastala událost, které se říká Harmonická Konvergence. Tento rok připravil „scénu“ pro osvícení planety. Osvícení energie, která je kvantová a pravdou o tom, kdo jste. Symbolem Harmonické Konvergence je 11:11. (První ukotvování brány 11:11 bylo oslavou této události, Kryon to vysvětluje v sérii Otázek a odpovědí, které brzy zveřejníme – pozn.př.) A to bylo před tím, co nazýváme 36leté Okno Precese Rovnodennosti, které způsobuje to, co je známo jako Vyrovnání.

 

Toto Vyrovnání je koncem Dlouhého Počtu Mayského kalendáře. A to je astronomie. Astronomové a Prastaří věděli, že to je výsledkem rotace Země (kroužení  – pozn. př.), které způsobilo fakt, že nebe bylo vždy trochu jiné - každičkou noc. A dokonce i Prastaří byli schopni pomocí matematiky spočítat, že Vyrovnání trvá 26.000 let. A toto Vyrovnání začíná a končí stejným atributem. Když se podíváte na střed Galaxie a Slunce je s ním v perfektní linii, to je počáteční i konečný bod rotace. Je známý jako Precese Rovnodennosti. Pokud jako astronom budete chtít vědět, kde začíná a končí posledních 36 let, pak vězte, že při pohledu ze Země na nebe odpovídají Velké Temné Trhlině (Dark Rift;  vysvětlení zde) v Mléčné Dráze. Průchod touto trhlinou trvá 36 let. Před 18 lety to začalo a nyní jste dosáhli této části – středu. Slunovrat je dnem, kdy to oslavíte. A pak zbývá dalších 18 let než se přesunete mimo tento pruh na nebi…

 

A toto 36leté okno je významné. Mayové to viděli. A všechno, co jste se naučili o Mayském kalendáři, to zdaleka nevystihuje. Viděli těchto 36 let. A je to tak hluboké (silné), že mnozí to viděli a říkali, že to je konec času! Ale není. Proč by to říkali? Proč by se to objevilo v tak esoterickém kalendáři, který vytvořili a který ukazuje dokonce i cykly vlivu na fraktálním čas? Ale vypadá to jako konec. Proč to vypadá tak pustě pro ty, kteří se na něj dívají ve 3D? A odpověď je, že když půjdete a umístíte na zeď nový kalendář 2013, uvidíte ho ve 3D, ale kdybyste mohli vidět barvy kolem něj, pak byste viděli, že je to ZAČÁTEK ČASU.

 

2013 - A CO TEĎ?, Phoenix, 6.1. 2013

Kryonovo načasování

Pro ty, kterým to ještě nedošlo, tak můj příchod v roce 1989 byl předzvěstí potenciálů, které jsme viděli, že mohou nastat právě dnes. Kdybyste nebyli změnili vědomí planety, nevyznačili své území Harmonickou Konvergencí v roce 1987, dneska bych tady se svým partnerem nekomunikoval. Jeho život by byl jiný, protože bych se mu nikdy nepředstavil tak, jak jsem to udělal. Hned na začátku jsem mu sdělil, že jestliže nepřijme plášť, který jsem mu nabídl, budou jiní, kteří jej přijmou. Jde o to, že jste stvořili energii, která mi umožnila vstoupit a začít vyučovat lidství skrze Lidské Bytí.

Tím, že jsem zde přišel, jsem nic nestvořil, moji drazí. Vy jste těmi, kdo se rozhodli uvařit toto jídlo. Já jsem prostě jen jednou z jeho ingrediencí. Chci, abyste se obrazně řečeno rozhlédli kolem sebe na to, co jste dokázali a čím jste prošli. Probojovali jste se skrze jedny z nejstarších energií, jaké kdy na planetě existovaly. Třímali jste světlo a vrhali jste je proti temnotě, která neměla žádnou integritu, proti soudům a dramatům a dělali jste to, mimochodem, celých 18 let.

Někteří z vás, říkají: „Já to dělám mnohem déle, Kryone!“ Může být, ale těch posledních 18 let byly ty, které byly předpovězeny jako součást Galaktického Vyrovnání. Toto vyrovnání je více než nějaké seřazení na obloze, moji drazí. Když se vaše Slunce dostane do jedné přímky se Zemí a galaktickým centrem, jste svědky stvoření. Toto vyrovnání je určitým ukazatelem, který je energetický, nejen něco, co astronomové znají jako precese bodů rovnodennosti, nebo toho, co vám Mayové říkali svými kalendáři, nebo to co vám dal výpočet fraktálního času. Jedná se o čas, se kterým pracuje Vesmír a co jste kolem toho udělali vy.

 

NÁSTROJE STARÉ DUŠE PRO ROK 2013, Boulder, 13.1. 2013

To, co potřebujeme, moji drazí, abyste udělali se svými nástroji, je pochopit, že vaše bytí zde jako stará duše je potravou a světlem pro sazenice, aby mohly růst. Nemůžete jen kontrolovat a říkat, Čekal jsem na to dost dlouho a nechci si procházet dalšími 18 lety.Představte si to takto, moji drazí: Máte teď kropicí konev na zalévání semen a přece před rokem 2012 zde nebyla žádná semena! Staré energie mizí a vy nejen, že teď máte semena, máte i kropicí konev! Tak každé ráno vstaňte a zalévejte, jen pěkně zalévejte.

Originály jednotlivých poselství: Lee Carroll, www.kryon.com
České překlady poselství Kryona: https://kryon.webnode.cz/ a https://www.transformace.info/

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky tyto úryvky z Kryonových poselství, která přijal Lee Carroll v letech 2011 – 2013 vybral  Láďa M. www.transformace.info. Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem za předpokladu, že nic nebude vynecháno nebo změněno a budou uvedena všechna práva a odkazy na webové stránky včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy. Děkujeme za zařazení této poznámky.

 

 

MALÝ FRAGMENT SOLAŘINA REPORTU NA ZÁŘÍ 2014

PRAVÉ MÍSTO, POZICE A PRAVÝ DOMOV

 

 

Září je mocný měsíc dokončení, ustálení, upevnění a sklizně. Stále letíme po naprosto zrychlené Rychlé Stopě ve stavu neustálé akce a potýkáme se s množstvím situací a detailů, které se stále mění. Neustále jsme vyzýváni, abychom souběžně zpracovávali úkoly na úrovních Mimo Mapu. Vlna je tak extrémně neklidná, že se učíme, že mezi jednotlivými vrcholy vln je tok, proud.

 

Po celé září jsme doslova tlačeni k tomu, abychom začali něco dělat pro to, abychom změnili naše životy, ať se nám to líbí nebo ne. Budeme vyhnáni ze svých zón pohodlí a hozeni na neznámé území. Mnohé prvky se buď přesunou blíž ke své Pravé Pozici nebo se na ni přímo dostanou.

 

Po několik minulých let to vypadalo, jako bychom procházeli Černou Dírou, ve které je z nás všechno, co už je prošlé, zastaralé, povrchní nebo nepravdivé silou seškrábnuto. Je to jako být zmítán uvnitř kamenného bubnu, ve kterém se otloukají všechny naše hrubé částečky, dokud se nevynoříme s obnovenou jasností účelu. Všechno, co stále spouští naši vnitřní spoušť nebo spouště, bylo spíš vodou na náš mlýn, která vyleštila náš kámen.

 

Mnozí z nás se nyní blíží k centrálnímu víru nebo Černé Díře. Vše co zbývá, je  svlékáno, autentičnost. Brzy budeme vyhozeni ven na druhou stranu do úplně nové reality. Tehdy se všechny nově nastavené vrstvy našich nových bytostí vrátí po spirále k nám. Nové způsoby bytí. Nové priority. Nový Pravý Účel, Důvod. Žití v našich Pravých Domovech na našem Pravém Místě, na Pravých Pozicích.

 

Každý má Pravé Místo. Někteří mají více než jedno Pravé Místo, a na každém z nich mají na práci důležité věci. V této době, když se svět duality všude kolem nás hroutí, je nejdůležitějším abychom se vyrovnali, sladili se svým Pravým Místem, jak rychle to jde. Není to jen místo, kde se cítíme pohodlně a bezpečně, naše Pravá Místa jsou tam, kde můžeme naplnit náš Pravý Účel.

 

Mnozí z nás po celý život touží vrátit se „Domů“. Neboť většinu našeho života jsme cítili, že Domov je někde jinde, možná v jiném světě. Ale nyní se všechno změnilo. Nejen že jsme v posledních mílích duality, ale zjišťujeme, že nemusíme opustit tuto planetu, abychom se dostali Domů, můžeme vytvořit svůj Pravý Domov zde na Zemi.

 

Naše Pravá Místa jsou místa, kde můžeme najít své Pravé Domovy. Naše Pravé Domovy se nenacházejí jinde než naše Pravé Místo. Ne každý potřebuje právě teď žít ve svém Pravém Domově, ale každý potřebuje být na Pravém Místě.

 

Náš Pravý Domov není jen pohodlné, dobře známé místo, kde žít, ale představuje úplně novou úroveň vědomí. Jsou to místa pravého bytí, kde můžeme plně žít naše Pravé Životy jako Praví Jedinci. Pravé Domovy se nacházejí v Nové Krajině a jsou místy ukotvení Nového Paradigmatu. Jsou to ostrovy Naprosto Větší, Úžasnější Reality umístěné do umírajícího světa duality jako zářící klenoty, které budou stabilizovat okamžitý převrat (výměnu) mezi systémy reality.

 

V září je také silný prvek dokončení, dokončení věcí, které pro nás byly opravdu výzvou a spotřebovávaly spoustu naší energie. To nás přivádí k nádherné sklizni našeho nahromaděného úsilí, když sklidíme to, co jsme tak poctivě v našich životech zasadili. Mnoho osobních a kolektivních úsilí v září nebo začátkem října kulminuje, jde o takové jako dokončení nejdůležitějších projektů, přesunutí se do našich Pravých Domovů nebo dělání hlavních vnitřních nebo vnějších rozhodnutí, abychom se vyrovnali, sladili se svým Pravým Místem.

 

Září je další měsíc, kdy se rychle a hluboce přesouváme do Nové Krajiny. Po celý měsíc se naše bytosti budou dál rozšiřovat, expandovat a prohlubovat a naše jasnost bude stále silnější. Dál budeme projevovat svou vnitřní Opravdovost do rozhodovacích vnějších Akci. Zesílí náš závazek dostat se na svá Pravá Místa a bude o mnoho jednodušší udržet jasný úhel pohledu (perspektivu) na to, co je reálné a pravé.

 

Jak stále více žijeme svou vnitřní Pravdivost a jasně ji vyjadřujeme v našich vnějších akcích, Nová Krajina začíná pronikat starou krajinou. To se děje pomalu, jemně a stále. Nová Krajina je stále viditelnější všude kolem nás. Nová energie přichází a jiskří naší starou krajinou. Všude jsou jiskry Nového a Pravého. Naše vnitřní a vnější prostředí se značně mění v každém směru.

 

Solara

www.nvisible.com

 

Toto je velmi malý fragment Solařina kompletního  Surf Reportu na září 2014. Celý Surf Report a týdenní Updaty jsou dostupné po zapsání v angličtině, němčině, portugalštině, ruštině a španělštině na INVISIBLE MERCADO.

 

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Markéta N. (www.transformace.info). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

 

 

 

NA SVOJI OBRANU
Inelia Benz

 

Jestliže je můj život v nebezpečí nebo někdo v mém okolí je ve fyzickém či psychickém nebezpečí od agresora, budu sebe nebo jeho bez váhání bránit .Ale co se týká obrany mé integrity, mého jména, práce, cti či čehokoliv jinéhojednoduše půjdu pryč, i když se mne útok dotkne. Někdy jsem zasažena a cítím emoci, např. emoci zrady někým, kdo předstíral přátelství, nebo někým, kdo pomlouvá za mými zády, aby byl druhými oblíben, a zároveň předstírá, že je můj přítel a podporovatel, nebo někým, kdo na mne zlomyslně zaútočí na internetu (často anonymně, samozřejmě), aby se cítil důležitý, získal pozornost…,nebo prostě proto, že ho moje síla a vliv ohrožují. Někdy mne to rozčílí. Ale místo abych na rozčílení reagovala, zpracuji zklamání a bolest, a pokračuji na své cestě.

Nicméně je to těžké. Když se střetneme s negativní energií ve formě urážek a útoků, často nás to něco stojí. Touto cenou je dopad, jaký to má na naše „malé já“ (small self). A já MÁM malé já. V mém životě není příliš vlivné, ale občas na mne působí. Nebylo tady vždy, ale v určitých obdobích lineárního času jsem si ho stvořila, abych rozuměla, čím ostatní lidé ve svých životech procházejí. Většina utrpení, stresu, bolesti, bojů a konfliktů, které zažíváme, je způsobena malým já v nás a/nebo v druhých lidech.

Podívejte se na konflikt, ve kterém se nacházíte právě teď. Odstupte a posuďte, zda má nějaký vliv na vaše fyzické přežití. Pokud ne, potom je tento konflikt o malém já. Některé kultury nás učí, že lidé by měli zabíjet, aby ochránili svoji hrdost a čest (nebo čest své rodiny). Nebo by měli být krutě potrestáni, pokud zneuctí sebe (či své rodiny). Ale co je čest a hrdost jiného než egoistická projekce důležitosti? Často používáme příběh všech fyzických, emocionálních a psychologických útoků, které jsme za svůj život utržili, jenom abychom ospravedlnili svoji vlastní brutalitu.

PODSTATA ÚTOKŮ:
Většina osobních, život neohrožujících útoků, má základní vzorce. Tři z těchto vzorců jsou:
1. Prosazujeme svoji pravdu tím, že ostatní označíme za ty, kdo pravdu nemají.
2. Potvrzujeme sami sebe tím, že neuznáme druhé.
3. Reagujeme na nevědomý (nebo vědomý) strach.

Moje zkušenost je, že v naší společnosti je nejčastější první vzorec. Navíc je podporován. Můžeme ho najít v politice a v diskusích všeho druhu, od vědy a náboženství až k společenským organizacím a think tankům po celém světě. Mnohokrát jsem dostala vzkazy a emaily vyžadující, abych „odpověděla“ na nějaký požadavek či tvrzení, že jsem… (doplň tvrzení, které odsuzuje moji pravdu), nebo abych bránila či potvrdila své názory. Už na tyto vzkazy neodpovídám, ale dříve jsem to dělala, protože jsem se podvolila vnějšímu tlaku. Dnes se snažím tomuto vnějšímu tlaku nepodléhat. Nedávno mi přítel řekl, že si všiml, že čím mocnější, důvěryhodnější a schopnější se stávám jako veřejně známá osoba, tím nenávistnější a zákeřnější útoky na mne jsou vedeny. Je to jednoduše výše zmíněná třetí podstata útoků. Lidé se bojí vlivných jedinců. Bojí se moci (a mají proč) a bojí se, že budou podvedeni.

Od té doby, co jsem přijala poslání stát se veřejně známou osobou a předávat lidem poselství jejich síly, každý měsíc vzrůstají také energetické útoky na mne (na mystické úrovni). S mystickými útoky se vyrovnáváme stejně jako s otevřenými, zjevnými útoky: zpracujeme dopad, který na nás mohou mít, a jdeme dál. Odplata, obrana nebo „dosažení spravedlnosti“ nemají význam: jenom by útok vyživovali a snižovali naši vibraci. Jestliže trávíme čas obranou, útokem na naše útočníky nebo úsilím o odplatu (pay-back, ve smyslu „vyrovnání“), jednoduše vyživujeme kruh agrese. Všechnu tuto energii mnohem lépe použijeme inspirací a posilováním druhých.

JAK POZOROVÁNÍ NAŠICH VZORCŮ OBRANY POSILUJE PLANETU?


Konflikt a válka na jakékoliv úrovni snižuje naše lidské kolektivní vibrace. Nezáleží na tom, zda křičíte na svého psa nebo střílíte na nepřítele. Energie konfliktu jde proti naší přirozenosti a děje se tak pouze kvůli silnému naprogramování. Když jsem se minulý týden zotavovala z dlouhých hodin strávených v letadle, dívala jsem se na televizi. Byla jsem šokována normalizací násilí a jeho brutalitou, jak je v televizních pořadech zobrazováno. Ve filmu o gangsterské rodině přesídlené do Francie v rámci programu ochrany svědků byli děti i dospělí brutálně biti hlavními hrdiny. Mělo to být „vtipné“: děti a dospělí, se kterými bylo tak brutálně zacházeno, řekli hrdinům něco špatně nebo jim provedli nějakou maličkost. V jiném pořadu, extrémně populárním televizním seriálu, byla úroveň násilí jednoduše neuvěřitelná. Bylo v něm znásilnění, sexuální zneužívání, brutální vraždy dětí, mužů a žen, a mimořádné psychologické zneužívání. A to vše bylo podáno jako „normální“ v nějaké fantasy době a místě. Pořady typu reality TV jsou populární, protože jsou v nich podněcovány konflikty. Je v nich ukazováno násilí mnoha podob, včetně fyzického boje. A s televizí to nekončí. Většina počítačových her je o zabíjení jiných lidí, bytostí či příšer.

Je ale důležité si uvědomit, že naše naprogramování být agresivní a jednat násilně nemůže uspět, pokud s tím my sami nesouhlasíme (dosl. „pokud se pod to nepodepíšeme“). Ve chvíli, kdy poznáme, že jde jednoduše o naprogramování – že je to skutečně pokus (patriarchální) kliky udržet lidský kolektiv v nízké vibraci a ve velice návykovém způsobu života – , potom můžeme jednoduše toto naprogramování zrušit. Jak ho zrušíme? Uděláme si seznam: sledujeme všechny oblasti, kde se cítíme špatně, kde se musíme bránit, kde útočíme na druhé. Sledujeme každou položku na našem seznamu, dokud nevidíme širší obraz, dokud jsme energeticky ovlivněni konfliktem nebo útokem, dokud chceme „s tím něco udělat“ a učinit spravedlnost.

Pamatujte si nicméně, že pokud jde o vaše nebo cizí fyzické či psychologické přežití a duševní pohodu, nejprve sebe (nebo druhého) z útoku dostaňte pryč, pokud je to možné. Pokud to není možné, braňte se, jednejte a ochraňujte. Proč? Protože přežití naší osobnosti je odlišné od přežití našeho malého já. Všimněte si, že agresivita a konflikt jsou velmi návykové. Jsou dramatické a my milujeme drama. Drama a konflikt neexistují vně našeho malého já. To je často důvodem, proč se svého malého já držíme tak silně. Naše realita, naše planeta a náš druh stále podporuje nízkou úroveň zkušeností jako je válka, konflikt, drama. To je skutečnost. Náš druh má nicméně sílu učinit volbu. Je to na nás, zda chceme pokračovat v těchto nízkovibračních hrách, nebo ne. To je důvod, proč jsme tak silně programováni skrze naše média, kulturu a náboženství: abychom pokračovali v těchto nízkých hrách. Jsme jim vystaveni a to na nás má stejný dopad, jako když když si někdo poprvé šňupne kokainu. Buď se staneme plně závislými, nebo to odmítneme přijímat, nebo se „zotavíme“ poté, co jsme krátkou či dlouhou dobu byli závislí. Můžeme pomoci svému druhu zbavit se závislosti tím, že ji budeme sledovat u sebe, a pomůžeme druhým, aby dělali totéž. Jednoduše to pozorovat bez jakéhokoliv záměru, rozšiřovat své vědomí o skutečnostech skrytých za touto závislostí v globálním měřítku.

Sdílejte tento článek s každým, o kom máte pocit, že by mu mohl pomoci a posílit ho. Rozešlete ho na svůj adresář, šiřte ho. Čím více z nás ho bude sdílet, tím bude břemeno lehčí a tím rychleji náš druh rozšíří své vědomí.

Inelia Benz.

Překlad: Terezie Dubinová, www.oheladom.cz

Originál článku: https://ascension101.com/cs/home/free-articles/94-june-2014/443-in-my-defence.html

 

 

O fyzické akci
Inelia Benz

 

Fyzická akce směřující k pevnému záměru nás rychle posune do jiné, více rezonující časové linie.

Pracujeme na sobě, nacházíme prostředky, které nás posilují, a posouváme naše uvědomění, protože chceme ZMĚNU. Chceme změnu našich osobních životů, našeho vnímání a životního stylu, a chceme vidět větší, globální změnu lidského druhu.


Aby k této změně mohlo dojít, můžeme pracovat na různých okolnostech:


1. Je tu původní záměr, co chceme, aby se stalo.
2. Dále je tu období, kdy zpracováváme své strachy, překážky víry a nedůvěru v možnost změny. To může zahrnovat i jakékoliv posuzování současné situace.
3. Poté uvolňujeme lpění na způsobech, kterými se dostáváme k žádoucímu výsledku, a uvolňujeme omezení tohoto výsledku (otevíráme se „tomuto nebo lepšímu“ typu energie).
4. Nyní zpracováváme „zábrany“, které se vynoří v reálném životě. Vypadá to, že není možné je překonat.
5. Učiníme rozhodnutí – „ano, má se to stát“. A co víc, nyní žijeme v energii „pochopení“ (Knowing).
6. Potom „cítíme“ novou realitu, jako by existovala již nyní. Cítíme ji fyzickými i emočním tělem jako „reálnou“. Nikoli jako něco, co chceme, co potřebujeme nebo čeho dosáhneme někdy v budoucnosti: cítíme ji jako skutečnou realitu, NYNÍ.
7. A konečně, konáme ve fyzickém světě.


Dejme si příklad takové zkušenosti z reálného života. Řekněme, že např. osoba jménem Sam chce získat novou práci, ale má velké finanční a emoční vazby se svojí současnou pracovní strukturou:


1. Sam si uvědomuje, že chce novou práci a chce se ve svém životě pohnout, nezávisle na svém současném pracovním místě. Toto je původní záměr: nová práce.


2. Bojí se, že ztratí dosavadní jistotu a nová práce nemusí vyjít. Také se bojí, zda vyjde finančně a dokáže podporovat sebe, své děti, a ještě platit manželovi výživné. V současné době je trh práce ve špatném stavu a Sam má pocit, že ve svém věku nikde nedostane novou pozici. Také se bojí ztráty přátelství, které má se spolupracovníky a poradci. Střídavě se každé dva týdny vzájemně hostí na zahradní party. Navíc se angažuje v jejich golfové soutěži. A práce není tak strašná…. Některé dny si ji vlastně i užívá.

Z čeho má Sam strach: ze ztráty bezpečí, příjmu, že je příliš stará pro trh práce, ze ztráty přátel a společenských aktivit. Posuzuje současnou práci jako „celkem dobrou“ – a tedy to možná není až tak dobrý nápad ji změnit. Sedne si a udělá si Cvičení na zpracování strachu, aby své strachy rozpustila https://ascension101.com/cs/fear-processing-excercise.html , a cvičení na odstranění vložené překážky (Firewall) https://ascension101.com/home/free-articles/34-november-2010/106-firewall-to-ascension-the-program-they-dont-want-you-to-find.html, aby zpracovala svá posuzování a energii skutečného činu. Nyní se rozhodne, že půjde vpřed a začne hledat možné pozice.


3. Sam silně cítí, že musí získat novou práci, kde může více využít své tvořivé umělecké schopnosti. Vzdálenost práce by měla být do 20 mil od domova a plat by měl být stanovenou částku ročně. I když má dobrou startovací pozici, ujistí se, že přidala ke svému „seznamu“ ještě lepší varianty. Zároveň ale uvolňuje lpění na místě práce.


4. Ve chvíli, kdy se dostane do bodu skutečného rozhodnutí pro novou práci, odejde její nadřízený do důchodu a jí je nabídnuto stát se vedoucí oddělení. Zvýší se počet jejích pracovních hodin a administrativních povinností. Dále zjistí, že se jí v domácnosti usadili mravenci, a tak je donucena vzít si větší půjčku, aby to dala do pořádku.

Po denní meditaci si v klidu prohlédne energie představované ve vnějším světě zmíněnými fyzickými zábranami. Jsou to způsoby, kterými její prostředí zrcadlí, že by právě teď neměla z práce odcházet? Nebo jsou to strachy či společenská přesvědčení, ke kterým se ještě vědomě nedostala? Nebo je to tlak Vyššího Já, aby právě teď radikálně změnila svůj život? Dochází k závěru, že je to směs strachu a tlaku jejího Vyššího Já, aby se právě teď ze stávající situace vymanila. Zpracuje své strachy a emoční reakce na nové pracovní zatížení a finanční břemeno.


5. Sam nyní VÍ, že je připravena na novou práci a že to bude naprosté zlepšení oproti tomu, jak je to v jejím životě nyní. Energie Vědění (Knowing, „poznání, pochopení“) je protikladná k energii chtění, přání či potřebě nové reality a je radikálně odlišná. Např. my VÍME, jakou barvu mají naše vlasy – my si PŘEJEME/CHCEME/POTŘEBUJEME jezdit na prázdniny častěji.


6. Když jde Sam nyní do práce, plně cítí svoji novou zkušenost. Uspokojení, užití své tvořivé a umělecké stránky, méně pracovních hodin, více peněz – už to není toužebné přání, ale realita. Sam se cítí bezpečně, oceněná, spokojená, šťastná, celistvá. Lidé jí nyní celý den oplácejí úsměv, cítí její sebevědomí …a ona se mnohem elegantněji obléká! Když se posuneme, děje se to v přítomnosti. Děje se to tam, kde jsme. Záhy poté nám naše prostředí začne zrcadlit naši novou „realitu“.


7. A v tuto chvíli si Sam sedne a ze srdce sepíše upřímné shrnutí („Resume“, Žádost o práci), které pravdivě odráží její osobnost a zájmy. To je FYZICKÁ AKCE. Zkontroluje si, zda s ní výsledek ladí, ujistí se, že neobsahuje energie strachu, potřeb či lpění, a rozešle ho do několika společností po celém světě. Poté dostane strach, že bude odmítnuta a její pravé Já bude ohroženo a zavrženo. Zpracuje tyto strachy a uvědomí si, že necítí vůbec žádné lpění na výsledcích ani na práci. Je šťastná, klidná, spokojená. VÍ, že její dokonalá práce existuje: je to jen otázka vibrační shody s její časovou linií.

Fyzická akce bez nánosu a zátěže programů je velmi důležitá. A když ji uděláme, často se vynoří strachy a pochybnosti. Tehdy zpracováváme tyto strachy opravdu vážně a svědomitě.

Tento příklad může být převeden na různé životní situace: stěhování, hledání partnera, rozcházení se s partnerem, změnu fyzického vzhledu, začátek nového hobby, dosažení osvícení… co vás napadne. Na toto téma budu mluvit a diskutovat na naší nové podporující platformě https://walkwithmenow.com/?tmpl=comingsoon MP3 v červenci 2014! Ale nemějte obavy, pokud se nestihnete připojit: MP3 bude uvolněno veřejnosti o týden později. Zůstaňte naladěni a čekejte na osobní pozvání připojit se k této platformě. Dostanete ho 26.července tohoto roku nebo po něm. Pokud jste si koupili kurs Ascension 101, získáte celý měsíc přístup zdarma, včetně materiálu (pokud se registrujete).

Original: https://ascension101.com/en/home/free-articles/95-july-2014/455-a-physical-action-toward-a-solid-intent-shifts-us-quickly-into-a-different-more-resonant-timeline.html

Přeložila: Terezie Dubinová pro www.oheladom.cz

 

 

Duše:

 

Dokud se nenaučíš létat, nemůžeš vidět vesmír.

Dokud se nenaučíš chodit, nemůžeš poznat zemi.

Dokud se nenaučíš smát, nemůžeš pochopit své srdce.

My všichni jsme byli zrozeni, abysme chodili, létali a smáli se. To, co nás neustále tíží, nejsou nové karmické vzory, ty se v roce 2012 uvolnily. To, co nás tíží, jsme my sami - naše lpění na minulosti a pevné vztahy k ní

 

AA Jophiel:

 

Rozplétejte trpělivě a s největší láskou k sobě samým toto zamotané pletivo tužeb, soudů a strachů, které jsou už zcela zbytečné.

Láska je všude kolem - vzduch je jí plný - stačí nabrat, už nejste sami. Myriády světelných bytostí jsou zde na zemi a vy se pomalu začínáte přibližovat, abyste je uzřeli.

Ano, vy sami. Nejsme to my, kdo kráčí z vesmíru do vesmíru (zde jsou myšleny energetické úrovně). Jste to vy - začali jste žít na Zemi v láskyplných, ale nízkých vibracích napojeni pupeční šňůrou k Matce Zemi. Postupně jste se odtrhávali do své vlastní samostatnosti a žití v egu, tato zkušenost byla nutná, ale jak říkám - byla. Vaše minulost v oddělenosti má paralelu zkušeností k oddělenosti od boha po rozpadu jednoty, nebo chcete-li velkého třesku.

Nyní se vracíte domů. A jak stoupáte do vysokých vibrací, zlepšuje se vaše schopnost nás vidět a vnímat.

Vítejte lidé, vítejte na planetě Zemi plné lásky.

I když to vašima pozemskýma očima teď tak nevypadá - proces přechodu k láskyplným energiím je v plném proudu. Vše negativní se musí projevit, aby vyplulo na povrch a mohlo se rozpustit, jako se rozpouští led na prudkém slunci. Vítejte lidé, vaší zbrojí uprostřed vřavy ať je trpělivost, láska a víra. Nejste tu sami.

 

Poselství přijala: Lucka N., www.transformace.info

 

 

Horoskop na období od 22. 9. – 28. 9. 2014
SVĚTLO A TMA

 

Slunce vstupuje 23. 9. do znamení Vah (04:29) a nastává podzimní rovnodennost. Den a noc jsou stejně dlouhé, světlo a tma, dobro a zlo je v rovnováze.

V době znamení Vah se do popředí dostává potřeba rovnováhy, nastolení míru a harmonických vztahů ve jménu oboustranného vítězství. Harmonizace. Ve skutečnosti se největší boj odehrává uvnitř nás.

Od 6. 7. 2014, kdy se objevil v horoskopu Boží prst, který symbolizoval proces obejmutí své niterné temnoty (obejmutí svého ďábla), se uvnitř nás spustil systém spojený s lidskou přirozeností. Doposud objevené světlo, probuzená božská přirozenost v nás, pochopení a uvědomění – to vše bylo překrýváno touto niternou temnotou, která pochází z mechanismu mysli. Temnota se pouští skrze strach. V této době vše graduje a tísnivá situace je velmi citelná. Každý člověk má v sobě nejcitlivější, nejbolestivější téma. Skrze toto individuální téma přichází strach – zatemnění světla v nitru. Temnota bojuje se světlem, aby neztratila svou moc, vliv, energii, a proto se spouštějí negativní programy, které si člověk myslel, že již má dávno za sebou, … aby bylo ukázáno, že se nic nezměnilo, že práce byla k ničemu, že je ta bolest stále tady. A čím více jste probuzení a popř. máte vliv na druhé v probouzení a udržování světla, o to silnější programy, temnota a strachy budou proti vám použity, aby vám bylo zamezeno v produkování světla jak v sobě tak v druhých. Čím světelnější, svobodné bytosti, o to většími zkouškami tmy tyto bytosti prochází.

Moji milí, není to o tom, začít se bát. Je dobré vědět, že procházíme vnitřním bojem, kdy temnota se snaží z posledních sil získat převahu. Zároveň je důležité si uvědomit, že záleží na každém z nás, jestli v jeho nitru vyhraje temnota nad světlem. Na každém záleží.

Bylo mi dovoleno vynést na světlo pojmenování boje, ne však proto, abychom se začali bát a tím temnotě podlehli, ale naopak. Když si uvědomujete, že kolektivně procházíme tímto procesem, přestanete mít pocit selhávání a pochybností o sobě. A dokážete i rozlišit určitou zákeřnost, se kterou to přichází. Je tady výzva, která přichází ke každému z nás: buď se začnu bát a tma mě dostane, a nebo se k ní postavím čelem, a o to více zaktivuji svoje světlo. Temnota je tady proto, aby mně motivovala zesílit své světlo, rozhodnout se pro světlo, Lásku. Ve skutečnosti Bytí žádná temnota neexistuje, ta pramení jen z polarity, z mysli, z hodnocení (dobro a zlo) a z emočních bloků. Proto když překročíte určitou formu sebepoznání, dostanete se za polaritu. Přesto se člověk dostává do neustálého zkoušení z bdělosti, síly světla a pevnosti.

Mooji – úžasné vysvětlení tohoto principu je na videu. „Když vydržíš, budeš volný….“, asi 12 minut

Pokud se ve vás objevují strachy, obavy a vynášejí se bolestivá místa, iluze, očekávání, pak se tedy radujte, děkujte, děkujte, děkujte. Už jen tím rozpustíte sílu, která s tím přichází, protože vděčnost je spojena se světlem.

Za co máte děkovat? Že vás to bolí? Že máte strach? Že jste v panice, a že je ohrožena vaše existence? Ne. Právě proto, že to bylo vyneseno na světlo, že to můžete vidět, že si to můžete uvědomovat: „Jééé tohle mám v sobě !? Teď vím, jakého mám protivníka proti sobě.“

Ať je vám v mysli přehráváno cokoliv, ať se vás to dotýká hmotně, fyzicky – Veřte! Veřte! Veřte ve svou sílu v sobě a v přemožení těchto her. Ona přijde pomoc zvenku, vždy se objeví a přijde i nám – již brzy.

Přesto je důležité vědět, že máš v sobě sílu Bytí, máš ji v sobě, máš v sobě sílu Bytí. Rozhodnutí stát se světlem, mé srdce patří světlu. Stačí říci nahlas a plnou vahou prožitku se rozpustí testování. Zároveň buď připraven, že přijde jiný testovací pocit a znova projdeš… Potřebuješ své světlo zažít, strávit, ukotvit a to lze jen přes testování v těžkostech, a pak si uvědomíš, jak silné je tvé světlo, Láska, Bytí, Jasnost.

Už tím, že toto čteš, je aktivována tvá síla čistého Bytí, ta síla sídlí v Tobě, v Tobě….

Jak dlouho budeme procházet tímto obdobím? Do prosince, kdy adventním časem začne sílit světlo. To neznamená, že až v této době může v Tobě vyhrát světlo. Může to být teď hned, v tomto okamžiku. To záleží na tobě! Je to v Tobě.

Nelze vám skrze slova popsat vše, co se děje, a jak a není to ani potřeba. Postačí vědět, že světlo je v Tobě a všichni Mistři – jak lidští, tak jemnohmotní – jsou s Tebou stále, v každém okamžiku, jen se k nim stačí obrátit. Živíš to, čemu dáváš pozornost.

Všechny strachy, představy, chtění a žádosti nechej projít kolem sebe – skrze sebe. Nechej je jen projít, jako chodce kolem tvého chrámu, nezastavuj se s nimi, nepoznávej je, neřeš je, jen jim poděkuj a požehnej. Oni nejsou ty, jsou to jen náštěvníci.

Novoluní ve Vahách nastává ráno 24. 9. na sabiánském symbolu :

,,Transmutace plodů minulých zkušeností v semena, která zachytí věčně tvořivého Ducha.“

 Proces niterného zrání, poznání, probuzení, vědomého Bytí, aby mohlo být semenem pro nový cyklus existence.

 

S láskou Petra Nel

https://www.astrologiepetranel.cz/category/horoskop/

 

 

 

 

 

Obří vodní elektrárna, která vyrobí energii až pro 175 tisíc domovů

 

Nedávno bylo zajištěno financování největší elektrárny, poháněné mořským proudem, které by stála na březích Skotska. Tato elektrárna by měla už v r. 2016 pokrýt až 175 tisíc domácností.

Prvotní fáze projektu bude obsahovat 61 vodních turbín, které budou zásobovat až 42.000 skotských rodin. V konečné fázi by však turbín mělo být až 269, a ty by byly schopny vyrobit až 389 megawattů elektřiny. Do začátku má projekt 83 milionů dolarů.

Skotsko by chtělo být do r. 2020 kompletně nezávislé na fosilním palivu a tento projekt ho posune k cíli.

Přílivová energie funguje na stejném principu jako ta větrná; ve skutečnosti i turbíny vypadají velmi podobně. Podle MayGen, výrobce elektrárny:

„Mořská voda je 832 krát hustší než vzduch, a tak má mořský proud daleko více kinetické energie než vítr vanoucí rychlostí 350 km/h. Mořský proud má větší energetickou hustotu a je zapotřebí menšího zařízení ke sběru této energie než u energie větrné.

Přílivová energie umožňuje kinetické energii v proudech přeměnit se v elektřinu. Oceány pokrývají 70% povrchu Země, což představuje obrovský zdroj energie.“

Díky pomalému pohybu lopatek ve vodní turbíně nebude ani ublíženo podmořskému ekosystému.

Projekt bude postaven v Pentland Firth ve Skotsku:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zde je grafický model hotového projektu:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A tady je ke zhlédnutí krátké video turbín:

 

Zdroj: https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/4828-uz-brzy-obri-vodni-elektrarna-ktera-vyrobi-energii-az-pro-175-tisic-domovu

—————

Zpět