Milí přátelé, - 23.07.2014

24.07.2014 10:19

 

Milí přátelé,

nový mailík posílám s mírným zpoždění až během středečního dne. Prostě souběh několika skutečností to trochu posunul. Další mail by měl být, když vše půjde normálně, asi v úterý odpoledne.  


Úvodním článkem, je jako obvykle, poselství Mistra Hilariona. A dnešní poselství je opět něčím nové. Mistr Hilarion se v něm zabývá energetickou situací na planetě, ale tentokrát hned bez obalu přechází do popisu jak se nové energie na planetě promítají do chování lidí, kteří stále ve větším počtu, jak se probouzejí, mají dost destrukční politiky a manipulačního jednání ze strany vůdců na planetě a sjednocují se k veřejným vystoupením. Lži se stávají více průhlednými  a stále více lidí je schopno je prohlédnout. Dále upozorňuje na výrazně větší sílu slunečních paprsků a potřebu se chránit a také věnovat větší pozornost svému dechu. Vyzývá nás, abychom zůstávali za všech okolností v klidu, stále si udržovali víru  a vyzařovali Světlo a Lásku.

A že opravdu se lidé takto začínají masově vyjadřovat, můžete vidět na fotografiích na následujícím odkaze, kde uvidíte fotky z masových demonstrací z několika míst světa za mír v Palestině.
https://revolution-news.com/global-protests-peace-palestine/

Před týdnem jsme měli možnost seznámit se s 1. částí poselství Kryona s názvem "14 otázek", které v r. 2002 přijal Lee Carroll.. Dnes tedy pokračujeme 2. částí, která obsahuje otázky 7 - 14.
Dozvíme se proč komunikovat se svým, tělem, se svými buňkami a o významu DNA, také se dozvíme o léčení u léčitelů,   o co jde a proč někdy "nefunguje", či zda léčit ty, kteří se sami nemohou rozhodnout, a z toho lze také odvodit tezi, názor k zasílání energií do nevyvážených oblastí. Dozvíme se také zda je vhodné a jak působit na druhé lidi, aby se probudili, také o tom, kolik kroků utváří vzestup. Další otázkou je vhodnost, oprávněnost posílání energie do temných oblastí, když to nikdo nežádal. A na závěr je otázka, která byla v té době aktuální, která probouzející se zajímala a to zda Kryon ke konci toho roku odejde - otázka vzniklá na podkladě informací obsažených v 1. Kryonově knize. Kryon toto téma vysvětlí jak to bylo míněno, jak víme neodešel, ale někdo však přece...

Jako vždy, i tentokrát ve druhé půli měsíce zveřejnila Solara svůj Fragment ze svého měsíčního Surfreportu. Má název "LEŤTE JAKO VÍTR" a pojednává  v něm o skutečnostech jak se během července mají a měli odvíjet. Poukazuje ne stále více otevírající se možnosti. Hovoří o tom, co jsme všichni, každý na své úrovni, během července zažívali a co mnoha z náš, spíše všem, vytvářelo i často náročné vnitřní stavy a situace - o utváření nových vysokovibračních vláken v našich Bytích, přijímání nových, vyšších kódů. odpojování se od duality, od starého matrixu atd. apod. A vyzývá k větší aktivitě žití pro dosažení našich cílů a využití možných urychlení.

Natalie Glasson přijala poselství od archandělů Rafaela a Metatrona k tématu "Zákony tvoření v této době". V něm tito dva archandělé nám děkují, že transformační proces je v plném proudu a v této době již není možné se vyhnout Světlu, je třeba se všemu postavit s jasnou myslí, láskou a vše nepotřebné "odkládat"  a také umožňovat léčení našich jemnohmotných těl i době spánku. A v tomto rozšiřujícím se věku lásky na planetě Zemi, který stále více nastupuje, přichází 5 nových zákonů tvoření.  A s nimi i souvisí otázky naší připravenosti a ochoty manifestovat, to o čem uvažujeme, že chceme manifestovat.

Na tato slova obou archandělů, si myslím, dobře navazuje článek, který nedávno uveřejnila Pleja a který má výstižný název "Starého světa buďte jen pozorovatelem". Na ani ne jedné stránce podává vysvětlení toho, c se děje a proč je tak důležité, jak říkáme, stát pevně ve svém středu, stát ve svém Světle a ve své síle.

V návaznosti na tyto dva materiály, jako ukázku čeho je temná strana schopná, a na co je třeba dávat pozor a nevěřit ničemu, co tzv. oficiální sféra předkládá, co se píše v hlavních médiích, ovládaných vládnoucími strukturami, tak jeden příklad z poslední doby. Jistě jste zaznamenali onu nedávnou leteckou tragedii nad Ukrajinou. Krátce po havárii letadla, Ukrajina zveřejnila záznam údajného odposlechu dvou separatistických velitelů z něhož vyplývalo, že se připravují na sestřelení letadla. Tento záznam, zpracovaný jako video, s dalšími informacemi, umístili na Youtube. Odtud lze jakékoliv video stáhnout a podívat se na jeho „technické zázemí“. To můžeme vidět na následujícím videu opatřeném kvalitními titulky, kde přední specialista na řeč a audiozáznamy ukazuje na spektrografické analýze, že jde o rozhovor složený ze 3 jiných, samostatných a že video bylo vyrobeno o den dříve před pádem letadla. Co nám to říká?

Záznam rozhovoru povstalců o malajském Boeningu je podvrh!!


Od astroložky Petry Nel je k dispozici nový horoskop resp. jeho celkem podrobný výklad. Toto období, do něhož vstupujeme je významné tím, že v něm jednak přešel Jupiter do znamení Lva, kde setrvá oněch tradičních asi 13 měsíců a bude Lvům (zvl. lvům) přinášet (dle aspektací s osobními horoskopy a současnou úrovní vědomí jednotlivců) i významné příležitosti, nápady, dobrý čas pro začátky. Souběžně také Slunce přechází do Lva, kde vytvoří spolu konjunkci - velmi příznivá situace, nicméně narušovaná kvadraturou Marse. Petra Nel k této i dalším energetickým situacím, daným postavením planet uvádí další potřebné informace.

A ke vstupu Jupitera do Lva a vůbec k energiím měsíce července tady dnes představím také výklad, který v podobě krátkého vystoupení zaznamenal na video a asi v polovině července zveřejnil na Youtube astrolog Antonín Baudyš.

Baudyho astro předpověď na červenec 2014,  doba: 10:01 min.
 
A možná vás bude zajímat, že rostliny také vnímají, myslí, cítí a také si pamatují. Pojednává o tom článek s názvem „Důkazy - rostliny mohou myslet, mluvit a číst vaše myšlenky“. Na rozdíl od vědců, kteří potřebují hmotné důkazy, změřitelné apod., aby mohli stanovit princip jak to či ono funguje, tedy nadále pátrají ve hmotě, jinak řečeno, v paradigmatu hmoty, tak pokud se přesuneme do paradigmatu energie, pak si můžeme připomenout ta Kryonova poselství, kde hovořil o různých částech a součástech lidské bytosti, kde také mluvil např. o tzv. „innate“ – vrozené moudrosti těla atd. a pak si můžeme přibližně uvědomit, že i rostliny jsou nějak takto vybaveny a tudíž, tímto svým bio-elektromagnetickým polem vnímají a vyhodnocují. A také tento článek říká jasně důkaz, těm kdo ho tam chtějí vidět, že jsme všichni a vše propojeni. Protože číst myšlenky, lze jen na podkladě propojení.

V minulém týdnu jsem poslal avízo, že se brzy uskuteční "letní bubnování 2014". Dnes opakovaně letáček posílám a dodávám, že akci připravili rukou společnou a nerozdílnou, Hanka Benešová a Bohdan Kubala.

O konstelacích na červenec a srpen Marcely Peškové si můžete přečíst v další příloze.

A připojuji také modlitbu za mír na planetě, která se zvolna začíná šířit po mailech.

Zcela mimořádně uvádím také jednu nabídku na spolujízdu na seminář "ENERGIE KRISTA V NÁS", který se koná od zítřka, 24.7. 2014. Honza Kolář jede z Klatov přes Plzeň, Prahu, Hradec Králové a 27.7. pojede opačně zpět.  Má ještě 2 místa volná.
Pokud chcete svézt, napište mu kolikol@centrum.cz, nebo zavolejte na tel. 608 982 695.
 

A taková menší nabídka na závěr. Dostal jsem nedávno mailem jednu prezentaci ve formátu .pps (Power Point) o Vyšehradu, s důrazem na vyšehradský hřbitov. Odesílatel píše: Vyšehrad je tak trochu zapomenuté místo. Ale ten hřbitov, to je něco jiného. Každý Čech by si tam měl zajít! Zní divně když řeknu, že procházka hřbitovem může být úžasným zážitkem, úžasný zážitek to ale je. Tam neleží celebrity, tam leží osobnosti!
A protože to má ale téměř 9MB, tak to samozřejmě neposílám, ale kdo má zájem, napište a pošlu Vám to buď jako prezentaci .pps nebo i ve formátu pdf, těm, kdo nemáte instalovaný Power Point od Microsoftu.

Vše krásné do dalších dnů
Láďa


 

—————

Zpět