Milí přátelé, 2.6.2014

03.06.2014 11:37

Milí přátelé,

 


asi před týdnem (25.5.) jsem zaslal svůj osobní dopis, kde jsem popsal jak genezi těchto mých mailů, ale také genezi svou vlastní, v jejímž rámci jsem došel, dozrál do bodu, kde jsem si uvědomil věci mi nějakou dobu přáteli připomínané. To jen tolik krátká připomínka. Přišly mi odpovědi, kde se pisatelé k tomu vyjadřovali. Ve své většině mi vyjádřili pochopení a také často i blahopřání, že jsem k tomu konečně došel a někteří i uvedli i odkazy na svůj život a své obdobné uvědomění, dozrání. Nebyl nikdo, kdo by se vyjádřil ryze negativně, s odmítnutím mého postoje. Pochopitelně však několik dosavadních mých čtenářů rezignovalo na další odebírání.

Já chci dnes tímto všem, kdo mi napsali, poděkovat. Děkuji všem, kdo mi napsali slova poděkování a ocenění. Děkuji všem, kteří sice nenapsali, ale již se svým příspěvkem k pokračování přihlásili. Děkuji všem, kteří pochopili, že tento můj krok není o tom si pouze, z rozmaru, přilepšit, ale je o tom udělat takto krok k profesionalizaci a touto formou v dané oblasti vytvořit svůj zdroj příjmů k zajištění života. Omlouvám se pokud jsem ještě všem, kdo napsali neodpověděl. Určitě tak brzy učiním. V následujícím čase se tedy rozloučíme s těmi z nás, kteří se nepřihlásili a ani tak v blízké době neučiní. Potřebujete-li se na nějakou skutečnost zeptat, napište mi. Určitě odpovím.

Pro vyšší míru jistoty, že mail k Vám opravdu přijde, což se nyní nedalo 100% zaručit, pořídím v blízkém čase specifický SW, který umí rozesílat poštu každému zvlášť. Snad to pomůže. A pokud mail Vám nepřijde, tak pište.



Ke knize "Kryon - 12 vrstev DNA"

Již víc jak měsíc je v prodeji kniha "Kryon - 12 vrstev DNA", o jejíž vydání jsme se zasadili. Knihu jsem Vám zde v mailu přestavil, tak bych také rád, po té době, vás informoval jak se kniha "chytla" u lidí.  A musím říct, že máme velkou radost z toho, jak je kniha přijímána. 1. náklad byl již prakticky rozebrán a připravuje se v nejbližších dnech dotisk ve stejném  objemu.  Reakce lidí, čtenářů, kteří si knihu koupili jsou sice slovně různé, ale vyjádřením pocitů a názorů v drtivé většině obdobné, ne-li stejné. Prostě lidé jsou nadšení. Často se objevuje..."knihu jsem právě dočetl/a a začínám znovu. Je v ní tolik moudra a tolik zásadních informací, že nelze to vstřebat na poprvé". Jiní lidé v nadšení objednávají další výtisky pro své přátele, jiní své přátele informují. Tady drobná ukázka z mailů:

"....Moc mě potěšilo, že zcela zapadla do mého vidění světa a v některých případech jsem zažila ten úžasný pocit poznání „ aha, tak takhle to tedy je“
"...je to skvělé podané objasnění celistvosti a funkčnosti naší DNA. A nejen toho. Lee s Kryonem věci vysvětlují v kontextu lidského života a tak jsem při četbě narazila na několik odpovědí, mě jak šitých na míru, na mé problémy,"
"...kniha je úžasná a mohl jsem to popsat hned při objednávce! Věděl jsem, respektive cítil oč jde hned a proto si objednávám ještě jeden kus. Knihu jsem doporučil hned několika lidem u kterých jsem cítil, že je pro ně"
"...tak hlásím kniha dočtena a zážitek úžasný ....krásné a zároveň někdy těžké pro mé lineární myšlení ...určitě si ji přečtu vícekrát .... podvědomě je to vše jasné..."

Je pravda, že takto reaguje drtivá většina. Je pravda, z toho vyplývající, že je pár lidí, kteří reagují vlažně. Nevyjadřují až takové nadšení. Sice se vyjádří pozitivně, ale není v tom to "cosi", říkají...jo dobrý, ale nechytlo mě to až tak, že bych to četla v kuse, na jeden zátah apod. Což může být, proč ne, nejsme všichni stejní. A těší mě, že nepřišel jediný mail, který by knihu kritizoval, či by pisatel/ka psal/a, že lituje, že si ji koupil/a.  A pochopitelně, se množí dotazy, které se ptají, zda a kdy (když ano) se počítá s dalšími Kryonovými knihami. Mohu odpovědět, že ano, počítá se s další knihou a když to dobře půjde, tak ještě letos.

Další dotazy jsou k zájmu pořídit si samostatné obrázky těch jednotlivých vrstev. Doufám, že do týdne budu schopen na to více odpovědět.

Informace ke Kryonově knize najdete na našem webu ZDE, ZDE a ZDE.

Poselství a články

Poselství Mistra Hilariona, které přijala Marlene pro tento týden je opět lehce posunuté do vyšší úrovně. Pokud bychom se podívali na tato poselství např. rok zpět, byl by ten rozdíl velmi patrný. Mistr Hilarion zde upozorňuje, abych si byli stále více vědomi posunů, které nastaly a z toho vyplývající nárůst naší tvořivé síly a tudíž opravdu pozorně hlídali své myšlenky. Doba je také jíž více otevřená propojování lidí. A zdůrazňuje stabilitu a pevnost našeho zaměření pro kvalitní zvládnutí naší cesty sebeobjevování.

Po měsíci máme zde na konec měsíce opět Kryonovy "Marshmallow Messages“, drobné ukázky z Kryonových poselství a knih, jak je vybírá Lee Carroll a jeho tým.

Vzhledem k tomu, že jsme svým vývojem a hlavně původem spojeni s bytostmi z Plejád, je mezi námi dost těch, kteří přijímají od této galaktické civilizace zprávy vnitřní cestou - channelingem. Asi neznámější jsou zprávy od Barbary Marciniak či Barbary Hand Clow.
Ale také u nás se objevují sdělení, která lze považovat za čistá a inspirující. Jedno takové poselství od Plejáďanů přijala žena s přezdívkou Pleja Světlo Krystal začátkem května, ve kterém nám Plejáďané objasňují skutečnost aktuálního světového dění z pohledu působení energií různých kvalit a upozorňují na souvislosti a skutečnost, kterou si prvořadě máme uvědomit a také uskutečnit - my jsme ti nejsilnější.

Život má kvantový a multidimenzionální charakter, jak víme z channelingů Kryona, a nejen od Kryona, ale i z některých materiálů prezentovaných ze strany skupiny vědecké komunity s otevřenějším vědomím, která tímto směrem vyvíjí své vědecké bádání, Tzn., že se v něm odehrává mnoho rovin skutečnosti najednou a my přitom vidíme jen některé z nich, spíše jen jednu, na kterou se naše linearizovaná mysl zaměří, v jejichž vibračních úrovní se také pohybuje naše Vědomí. To pak umožňuje každému, kdo je vybaven touto znalostí, ovládat ty, kteří si to vůbec či nedostatečně uvědomují. A to např. tak, (stručně), že pod líbivými hesly podává výklad reality s cílem vyvolat v lidech přesný typ emocionálních reakcí. Vytváří tak emocionální energetické pole a na jeho podkladě pak se rozvine celý sled událostí, vč., např. i legalizace válečného tažení, nebo přijetí zákonů omezujících občanské svobody atd. které by jinak byly pro plánovače moci nemyslitelné. Je proto třeba za prvé o těchto manipulacích vědět, je třeba vědět, že uvažování plánovačů moci je zcela jiné než běžných lidí, a že tito lidé o psychice, uvažování, cítění tzv. širokých mas, vědí vše a vědí, na kterou strunu zabrnkat, aby vyvolali potřebné emoce, tedy nálady obyvatelstva, které pak spouští další etapy plánů.

Víme všichni dobře, že svět je stále ještě v područí jistých tak zvaných "temných struktur", z vyššího pohledu s přesahem na mimozemské entity, především těch, kterým tady na Zemi říkáme od doby Sumeru, Anunnaci. A tito mj, potřebují, abychom produkovali a žili v nízkých vibracích. Nemají zájem, tím méně ne ti, kteří je tady na Zemi v lidské společnosti zastupují na vývoji Vědomí člověka, protože nevědomost a nízké vibrace je to, co je  drží u moci. Základní jejich snahou je udržovat na planetě neznalost opravdových skutečností života a ostré antagonismy a jejich pomocí, když staví proti sobě různé skupiny lidstva, udržovat v lidech nenávist, oddělenost, předsudky atd. Pak se snadněji vyvolávají bouře, agrese, teroristické akce atd. a může se přicházet s nabídkami boje proti terorismu, za práva na demokracii tam či onde apod., přičemž oni sami, širokou, rozvětvenou sítí, různě provázaných organizací vznik různých proti sobě stojících skupin organizují a financují. že za vznikem organizace Al-Kajda stojí americká CIA dnes snad již nikdo nepochybuje.

Je tedy dobře jednak vědět pravdu o životě, o jeho skutečné podstatě, o jeho kvantovosti a multidimenzionálním charakteru a také se v těchto negativních praktikách umět orientovat, abychom se nestali jen naivní součástí výkonného stáda, které vytváří podmínky pro své další zotročování a zneužívání. A proto dnes přináším určitý souhrn několika menších materiálů, které k tomuto tématu mají co říct.

K tématu iluzí a prožívané reality přidávám krátký úryvek s názvem "Čas je podvod" z knihy "Thovt - Projekt lidstvo". Thovt, staroegyptský bůh moudrosti, zde objasňuje pravý význam času, říká zda čas existuje či nikoliv, a k čemu dochází, podléháme-li "davové" iluzi o čase a poukazuje na naši možnost z tohoto vězení iluze vystoupit, odejít a žít svobodu a tvořivost svých srdcí.

Myslím, že nebude na škodu si připomenout již starší, byť velice zajímavý film Esoterická agenda (2008) a to částí nazvanou "Iluze a realita". Je to část, kde se hovoří na téma jak vzniká realita, co je vlastně realita, jaký vliv má každý z nás, na její formování a zhmotňování, a to jak tu realitu individuální, tak i tu kolektivní, celoplanetární. Hovoří o vlivu emocí, hovoří se zde o DNA a její skutečné funkci a o tom, jak svými emocemi, pocity, myšlenkami ji ovlivňujeme, přímo na grafech je ukázán rozdílný vliv strachu a lásky, je ukázáno jak jsem součástí vibrujícího energetického pole a tak jsem propojeni nejen mezi sebou, ale i s celým Vesmírem a na podkladě změny svých vibrací, tedy emocí, pocitů, názorů, postojů, jsme schopni změnit vše kolem nás. Krátce je uvedená informace o harmonických frekvencích, což je na samostatnou kapitolu.

Esoterická agenda CZ titulky, Iluze a realita, 22 min.

A kdo by chtěl zhlédnout celý tento film, tak ten je s českými titulky níže:
Esoterická agenda, celý film, CZ titulky, asi 2:06 hod.

V rámci dnešního cyklu materiálů dnes představuji také 4. díl rozhovoru Tomáše Keltnera s redaktorem Vidlákem na téma "Sci-fi nebo realita?", z jejich seriálu hovorů na obecné téma "O konspiračních teoriích, fungování Systému a transformaci vědomí".
T. Keltner je člověk, který prošel dost zajímavým životem, kdy se dostal do kontaktu s lidmi a skutečnostmi, které "běžným smrtelníkům" nejsou dostupné. A pak, když se u něj Vědomí začalo probouzet si mnoho věci uvědomil a začal chápat, že vše je vlastně jinak než jak se to předkládá v médiích, filmech apod.  Tuto svou zkušenost předává dál.
Tento 4. rozhovor je na téma manipulací, ovládání a de facto vnucení určité představy o realitě masám lidí, dle vůle ovládajících. Je to zajímavé i někdy otřesné čtení, když je člověk konfrontován s pravdou v pozadí, která je bohužel velmi odlišná od toho, čím se lidem vymývají mozky, co se jim předhazuje před oči.

Předpokládám, že si vzpomenete na dva rozhovory s Cobrou, které jsem poslal 10. a 18.3., kde jsem Cobru jednak krátce stručně představil a kde on uváděl velmi zajímavé informace vč. informací k současnému geopolitickému dění, pochopitelně z duchovního úhlu pohledu tzn. z pohledu rozložení temných a světelných energií.
Dnes přináším další rozhovor s Cobrou. Je starší než ty dva předchozí, je "až" z 26.2. 2013, ale je zajímavý tím, že navíc v úvodu je řečená bližší informace k jeho osobě, než jaké jsme měli k dispozici do té doby a pak hovoří k celé řadě záležitostí, které je dobře znát, nebo si na nich aspoň ledacos uvědomit, zvl. tu proradnost, pokrytectví, ochotu věci, události, manipulovat, agresivitu až bezohlednou krutost atd. odcházejících energií, toho systému a jeho reprezentantů, nositelů energií temnoty. Dále uvádím stručný výčet témat, která byla probírána.

Jako např. byla záležitost masakru v Sandy Hook, kde systém ve svém zájmu dával do médií informace, které nebyly pravdivé, když manipulovali s uváděním identity obětí, i jejich počty apod. A právě tak to bylo o něco později u masakru v rámci Bostonského maratonu. Dělají to tak všude, pro podnícení emocí zveřejňují vylhané, vykonstruované zprávy, prezentují fotky obětí (tytéž, které předtím byly použity v jiných zemích, při jiných "akcích" apod.).
V hovoru se zastaví u velkého výskytu delfínů u pobřeží USA a pak se hovor stáří k problematice Vatikánu a církve, což je velmi zajímavé a hovoří se také o postavení jezuitů v rámci církve i Vatikánu. Velmi zajímavé. Hovoří se také o slunečních skvrnách, o tom jaké jsou, co mohou znamenat či co znamenají, dále pak se hovoří o zemích, vůči nimž USA projevují nejvíce "kritičnosti", což jsou ty země, jejichž centrální banky nejsou ovládány Rotschildy a tudíž je největší snaha tam organizovat převraty pod hlavičkou záchrany demokracie. lidských práv apod.  (Rusko, Čína, Sýrie, Irán, Kuba, Island Venezuela, Sev. Korea a Maďarsko. Ještě nedávno také Libye...). Výrazně Cobra uvádí, že Světelné síly nedovolí použití jaderných zbraní a při posuzování poměru množství Světla a Tmy na planetě uvádí, že by bylo potřeba mnohem více meditovat, zvětšovat podíl Světla a pak také lidí, kteří se zapojují, dále se pak hovoří o Africe, a pak o HAARPU - a dozvíte se, co tkví za současnými zprávami o tom, že zařízení HAARP je rozebíráno, program ukončen apod.

Jistě si snadno vzpomenete, 10.3. jsem zaslal článek z autorského pera A. Baudyše s názvem "Rusko jako zlaté vejce". Dnes posílám pokračování článku. Ten má název "Barevné revoluce" a myslím dobře vystihuje ono téma "iluze a realita". Poukazuje na uměle vyráběnou vnější podobu "revolucí" a různých převratů a pozadí. V článku je mnoho odkazů na články vztahujícími se k, v daném okamžiku a místě, popisované problematice.

K energiím týdne se vyjadřuje ve svém pravidelném článku astroložka Petra Nel.

Následující materiál je velmi zajímavá, krásná zpověď Mileny Sedláčkové (od níž občas posílám ony týdenní tarotové věštby) o tom jak prožívala 24.5. 2014 setkání v oboře Hvězda "K obrodě české matrice". Velmi povzbuzující.

Dále velice zajímavý materiál z hudební soutěže, který překrásně dokumentuje to, co nám různé duchovní bytosti i duchovní lektoři a psychoterapeuti říkají o strachu, který žijeme, jaké to je vězení, jak nás omezuje v radostech života a rozvinutí tvořivosti atd.

Uvádím dva hudební videoklipy. Oba představují jednoho a téhož zpěváka, jmenuje se Christopher Maloney. Na prvním videu jde o jeho vystoupení v hudební soutěži, kam ho přihlásila a přiměla vystoupit jeho babička. Mnozí jiní ho odrazovali (jak není dobré dát na dobré kamarády, kteří to s námi přece také dobře myslí....). Na videu uvidíte jeho šílený strach, jak se celý třásl, všimněte si rukou, prostě jak si nevěřil. Pak se překonal a zazpíval a...vše bylo jinak. Otevřela se brána do jiného života, k jiné osobnosti.

Christopher Maloney's audition - Bette Midler's The Rose - The X Factor UK, 2012

A teď se podívejte na video vzniklé v loňském roce, coby oficiální video skladby. Uvidíte fyzicky  stejného Christophera, ale jinou osobnost, někoho s jiným sebevědomím, které vyzařuje.

Chris Maloney - My Heart Belongs To You - Official Video

Takže, důležité je si dovolit, vědět, že strach je vězením. Věřit si.

A na závěr dvě myšlenky pro inspiraci.
Tvou první povinností je udělat šťastným sám sebe. Jsi-li šťasten, učiníš šťastnými i ostatní, neboť šťastný může kolem sebe vidět jen šťastné. Epikúros

Vnitřní mír začíná ve chvíli, kdy se rozhodnete, že neumožníte žádné osobě nebo události ovládat Vaše emoce - Autor neznámý.

Přeji všem pohodový start do nového týdne, jakož i příjemný příjezd do jeho závěru

Láďa

 

 

 

 

 

Mistr Hilarion

Poselství pro týden 1.6. 2014 - 8.6 2014

 

 

 

Milovaní,
v posledních měsících procházíte mnoha portály, a nyní nastává proces přizpůsobování se energiím a posun do nové perspektivy na vaší osobní i kolektivní cestě.  Mnozí z vás přicházejí a vnímají, i když zatím jen nejasně, vnitřní potenciál, který leží jako kouzelná  semínka v zahradě vašeho života.  Začínáte si uvědomovat, že jste to VY, kdo  rozhoduje o tom, kam bude směrovat váš život, což si vyžaduje stále zaměřování vaší pozornosti a vašich myšlenek. Je důležité pamatovat na to, že vaše myšlenky jsou teď mnohem mocnější a silnější než kdy předtím, protože energie, kterými jste prošli, odstranily mnoho překážek, které bránily vaší cestě vpřed. Pracovali jste na tom, abyste se přizpůsobili těmto novým energiím, a cesta vpřed se ukáže kouzelným a nádherným způsobem. To, co se dříve zdálo být těžké a nedosažitelné se teď bude manifestovat,  aniž byste se o museli příliš snažit.

S těmito možnostmi přichází varování, že musíte být velmi zodpovědní v každé myšlence, slovu i skutku, protože vaše tvořivá síla velmi vzrostla.  Použijte sebedisciplínu, a  každou chvíli věnujte neustálou pozornost svým myšlenkám. Když se vynoří, spolu s doprovodnými pocity, naučte se změnit všechny tyto myšlenky a pocity patřící do starého paradigmatu, který vás udržoval v malosti vnímání vašich vlastních schopností a toho, jak byste je mohli používat.   Uvědomte si, že již nejste v tom čase a prostoru a že teď můžete být vším, kým jste si přáli být a že můžete mít ve vašem životě všechno dobro, které jste si přáli a zasloužili. Práci jste udělali a nyní se připravujete na tvoření krásy vašeho nového života. Oslavujte každou chvilku tím, že se budete často odměňovat. Obklopte se krásou přírody tak často jak můžete, protože v tom leží moc regenerace a omlazení vašich lidských operačních systémů bezpečným a výrazným  způsobem.

Buďte k sobě laskaví v myšlenkách i pocitech, které v sobě máte a okamžitě změňte všechny myšlenky, které vás oslabují, na takové, které vás budou posilovat a pozvedat. Na začátku to může být namáhavé, protože stále kráčíte proti hlavnímu proudu starých a snižujících energií, ale neustálým opakováním a používáním této metody, získáte nesmírně velké sebevědomí a sebedůvěru. Představujte si sami sebe jako učitele, léčitele, mistry, jak pomáháte druhým naučit se rovnováze a jak dostat jejich vlastní energetický systém do vyváženosti. Vidíte se, jak povzbuzujete a pozvedáváte ty kolem vás a praktikujete občasné laskavosti, kdy nečekáte nic na oplátku, pouze radost a potěšení z toho, že druhým můžete dávat způsobem, který vás pozvedává.  Je to dobrá praxe a dobrý způsob jak posloužit druhým,  niž byste pociťovali potřebu uznání za vaši snahu.

Jak do atmosféry Země proudí Božská Ženská energie, budou se lidé cítit vzájemně více propojeni. A budou chtít víc podstoupit riziko, že otevřou svá srdce, když odloží krunýř  ochranných myšlenkových vzorců a způsobů chování, které již dále neslouží nádherné budoucnosti, ležící jim na dosah. Mnozí na Zemi teď prožívají velké utrpení sami se sebou, protože když se probudí, uvědomí si, že mohli udělat mnoho věcí jinak v situacích, které si vyžadovaly jejich pozornost. Je důležité, aby si uvědomili, že v čase těch událostí neměli tu samou perspektivu, jakou mají teď a aby si dovolili odpustit si ty nedostatky, které tehdy vnímali. To také naznačuje, že jste ušli velký kus cesty! Oslavte toto splnění úkolů a odměňte se způsobem, který je pro vás významný.

Život na této planetě je cestou objevování sebe sama a tak jako je nutné držet  kormidlo na lodi, aby bezpečně plula, člověk se musí naučit a přizpůsobit se  proudům, které víří kolem, jak se plaví na cestě životem. Všechen život je o jeho prožívání a tak člověk zraje a postupuje. V nebeských říších neexistuje posuzování, pouze učení se a růst  každého jedince. Každý z vás si zvolil cestu své duše, aby získal víc uvědomění a sílu božských vlastností své božské esence a vy přímo teď tuto cestu  zakoušíte. Jinými slovy, plně se podílíte na cestě životem, kterou jste si zvolili, včetně všech zdánlivých vrcholů i pádů.  Je to cesta, kterou jste si vy, jako duše, zvolili, abyste přivedli do svého pozemského života všechny lidi, situace a podmínky které před vámi v tomto okamžiku leží. Váš přístup  může z toho udělat příjemnou a posilující zkušenost, anebo takovou, kdy budete odolávat, což přinese s sebou odpovídající pocity, že nejste podporování vesmírem. Vaše schopnost vybrat si přístup vám může pomoci udělat velký skok kupředu k novému a šťastnějšímu způsobu života.  Když si někdo zvolí cestu  menšího odporu, život se začne odvíjet jako kaleidoskop obohacujících a láskyplných zkušeností. Je to vše na vás.


Do příštího týdne ...

Já JSEM Hilarion 

 

©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Strážce Symfonií Milosti 

www.therainbowscribe.com 

www.movingintoluminosity.com

 

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky, do češtiny přeložila Mirka K.. pro www.transformace.info.  Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem za předpokladu, že nic nebude vynecháno nebo změněno a budou uvedena všechna práva a odkazy na webové stránky včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy. Děkujeme za zařazení této poznámky.

 

 

 

Kryonovy „Marshmallow Messages“ – květen 2014

 

 

 

 

05.05.2014

VNITŘNÍ MISTROVSTVÍ

 

DNA je anténa těla naslouchající hlubokým myšlenkám vašich zjevení, průlomům v pevném předivu strachu a frustrace. Měří nejvyšší stupně vaší radosti a vrcholy vaší touhy. Vidí úsměv na vaší tváři, když konečně pochopíte, že cesta k Bohu pro vás byla vždy otevřená a dostupná. Odpovídá organizováním buněčné struktury, aby pozvedla to, kdo jste, a aby doplnila váš život na Zemi. Používá každou vrstvu v její velkoleposti a dokonalými způsoby, které vytvoří polévku léčení, souhru láskyplného tvoření a ocenění záměru lidské bytosti. Lidské bytosti konečně začínají chápat vnitřní mistrovství!

 

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Dvanáct (tato kniha je nyní i v češtině!) -

 

 

 

 

12.05.2014

 

PLÁŠŤ MISTRA

 

No, drahé lidské bytosti, možná je načase obléci si plášť mistra – mistra s vaším jménem, s vrstvami toho, kým jste. Pokud to uděláte, veškerá genetika vašeho těla bude tento plášť poslouchat. Když pak promluvíte k sobě a řeknete: „Je čas na změnu,“ uzavřete tím novou smlouvu. Změní se vaše buňky! Říkají: „Chceme se radovat a užít si lásku Ducha. Chceme změnit svou buněčnou strukturu, naše genetické uspořádání. Chceme svým záměrem ovlivnit vše, co máme, stejně jako to dělali mistři.“ Rozumíte tomu, co vám říkáme? Chápete, jak významné to je?

 

 

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- Z Kryonovy Knihy Deset -

 

 

 

 

19.05.2014

 

VYKRESLENÍ VNĚJŠÍCH LINIÍ

 

Už dříve jsme vám říkali, že čím výše vibrujete, tím více se rozšiřuje vaše energetické pole. Dokonce jsme vám říkali, že někteří z vás mohou zvětšit délku své Merkaby až na osm metrů (27 stop). Věděli jste to? Jak to souvisí s vykreslením vnějších linií? Drahé lidské bytosti, je na čase, abyste se viděli tímto způsobem – každý den. Svou energií jste mnohem větší, než si myslíte, že jste.

 

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonovy Knihy Osm -

 

 

 

 

26.05.2014

 

VZESTUP

 

Vzestup (někdy překládáno jako nanebevstoupení – pozn. př.) je dokončením studia dle plánu a se svolením – je to lidské oprávnění v nejvyšší formě. Je to svolení, které si ZASLOUŽIL každý, přesunout se do statusu, díky kterému ZŮSTANETE na planetě a budete žít velmi dlouhou dobu, zatímco se skutečně přesunete do další inkarnace, kterou jste pro sebe vytvořili – aniž byste museli projít smrtí. To je vzestup. Chápete to? Přesunete se do dalšího naplánovaného vyjádření, ponecháte si svou biologii a vibrujete na dostatečně vysoké úrovni, aby bylo možné něco takového provést bez smrti.

 

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonovy Knihy Šest -

 

 

 

 

Zdroj: e-mailové „Monday Marshmallow Messages“ od Kryonova týmu (www.kryon.com)

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Marie Kuchařová (www.posvatnesrdce.cz a www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

 

 

 

SDĚLENÍ Z PLEJÁD

přijala Pleja Světlo Krystal,  dne 7.5. 2014
.

 

Drazí přátelé,

Přicházíme k vám se sdělením o energiích...

To co v současnosti,některé z vás, tak moc vyzvedává ze židle, víc než kdy předtím, a vyvolává ve vás hněv, smutek, nejistotu, pochybnosti, beznaděj - ztrátu víry v krásnější a bezpečnější svět, není nic jiného než energie starého, nefunkčního světa, které pak vnímáte jako skutečnost..

Svět iluzí umí pěkně klamat lidskou mysl. Působí na ní tak, aby se ocitala v uzavřeném prostoru a nemohla svobodně utvářet svůj svět - nový, jednotný,v lásce a harmonii. Tyto energie svazují a omezují. Jenže skutečný není ten svět, který vám vaši mocnáři předkládají. V tom skutečném světě vaše mysl může svobodně tvořit, a již není omezována energiemi iluzí. A tak k veškerým tlakům z venčí, které zastrašují a vyvolávají chaos, neupínejte svou pozornost, neposilujte tyto energie. Vaše mocná elita vám zahraje jakékoliv divadlo, aby neztratila tak nad vámi moc. Vždy vytvoří problém, aby si poté mohli hrát na zachránce světa. Moc dobře vědí, že mnoho vás jejich hru už prokouklo a tak jejich tlaky jsou hodně silné. Jenže těmi silnějšími jste tady vy drazí, váš potenciál je neomezený. Využijte své jedinečné schopnosti,probuďte v sobě boží sílu, lásky a věčného Světla. Váš svět je – svoboda, kde můžete volně létat jako pták. Věříme,že to dokážete a osvobodíte se ze svazujících pout světa iluzí.

Bratři a sestry jsme stále s vámi,ale tu vnitřní svobodu si musíte vydobýt sami. Milujeme vás.
S láskyplnými pozdravy k vám Plejáďané = Hvězda Maia


Tento channeling je možné dál šířit pouze s celým textem a s odkazem na zdroj https://www.facebook.com/pleja.kristal

 

 

 

Čas je podvod. Naše tělo nemusí stárnout.
THOVT

 

Nyní se budeme věnovat faktoru čas – snad největšího nepřítele všech procesů vašeho života. V závislosti na okolnostech je vám pozitivně, nebo negativně „nakloněn“.

Pokud jej vnímáte v souvislosti s iluzí stárnutí a vnitřních hodin člověka, pak je spíše vaším nepřítelem. Životem procházíte většinou rychle – a příliš spěcháte. Roky plynou a vy jenom tiše přihlížíte, jak vám čas utíká.

 

Co se týče kvality vašeho života, propůjčili jste této uměle vytvořené iluzi obrovskou moc. Váš duch a vše kolem vás se řídí podle této iluze. Rádi byste v životě dosáhli toho nebo onoho, kdyby jste jen – což je vaše argumentace – měli trochu více času. Skláníte se před touto obrovskou lží. Ve skutečnosti však máte všechen čas světa na to, abyste svého ducha naplnili radostí z prožitků. Inkarnovali jste se na hmotnou úroveň bytí proto, abyste tento klam zrušili, rozpustili a určili času zcela nový význam.

 

Dosud jste si jej vykládali nesprávně a nechávali od něho utlačovat. Ženete se vlastním životem a neustále přitom máte pocit, že to nebo ono nestíháte, anebo že čas příliš rychle ubíhá. Podíváte-li se do zrcadla, tuto iluzi ještě posílíte, poněvadž se vám zdá, že příliš rychle stárnete – a tento váš dojem se zákonitě musí ve vašem životě také projevit.

 

Pravidelně své stárnutí vesele oslavujete a do každého nového „krátkého“ roku si jeden druhému přejete vše nejlepší.

 

Nevyhnutelným důsledkem je pak to, že rok od roku skutečně stárnete. A příčinou je právě vaše pokřivené a umělé pojetí faktoru čas(u). Ve skutečnosti je to iluze, jíž se nejste schopni vzdát. Význam, který jí připisujete, je pro vás příliš velký. Neustále počítáte minuty, hodiny, dny, týdny, měsíce či roky. A proč vlastně? Je to zcela nesmyslné. Kromě jiného to vašemu tělu poskytuje příčinu pro iluzi stárnutí. Vy však nemusíte stárnout!

 

Neustále potřebujete nějaký orientační bod, jinak se ztrácíte. Měli byste však své vnímání času, respektive pocit, jenž si s ním spojujete, přeformulovat; aby ho vaše vědomí nevnímalo jako stárnutí, ale pouze jako orientační bod, který vám umožní procítit proces naplňování vašich neustále se stupňujících vnitřních i vnějších poznatků. NIKDY byste při dosahování svých cílů neměli dopustit, aby na vás čas tlačil. Tento tlak je zhoubný, produkuje jenom negativní emoce a přináší stejné neblahé důsledky.

 

Čas v podobě, v jaké jej znáte, je iluze. Je to vaše míra, podle níž se orientujete na vaší úrovni bytí. Vnímáte jej pouze lineárně a rozlišujete mezi minulostí, přítomností a budoucností. Jestliže se vám jej však podaří „zakřivit“, všechny časy budou probíhat současně a paralelně vedle sebe. Ten, kdo ovládne čas, rozpozná smysl a účel této iluze, ba umí s časem pracovat, je skutečným mistrem času i prostoru. Čas se stejně jako všechno ve vesmíru pohybuje kruhovými pohyby a má konstantní rychlost. Je to neustálý a neměnný rytmus. Čas sice existuje, ale má zcela jiný charakter než ten, jaký mu připisujete vy.

 

Čas kdysi pradávno vytvořil Prvotní zdroj, aby bylo možné rozlišovat mezi jednotlivými úrovněmi poznání.

 

Bez času by nebylo možné rozpoznat růst ani zrání. Z toho důvodu vznikl čas v podobě myšlenky Prvotního zdroje. Ohraničuje jednotlivé zkušenosti a poskytuje jim časový rámec, okno, v nekonečném a neomezeném vesmíru. Zkušenost se tak může uložit – a teprve poté je růst viditelný.

 

Význam času však nemá nic společného s tím, jak jej vnímáte vy. Připisujete mu zcela jinou hodnotu, než jakou ve skutečnosti má. Omezujete tak svého ducha, ovlivňujete své stárnutí i jednotlivé etapy ve svém zdánlivě krátkém životě. Necháváte se časem tlačit a ovládat – a vůbec si přitom neuvědomujete, že jej můžete měnit podle svých představ. Pokud byste jej začali vnímat jinak, zjistili byste, že jej lze i natahovat. Čas je pouze pocit; ve skutečnosti totiž neexistuje. Je to pocitový stav vašeho bytí.

 

Duch dovede najednou fungovat ve více časových úrovních. Vedle sebe existuje současně více pravděpodobností; jsou to nerealizované možnosti duše, které však nemají hlubší význam z hlediska poznání určité bytosti. Tyto úrovně jsou ve skutečnosti iluzorní a nereálné. Nacházejí se v nich pouze všechny možnosti duše, pro něž se nerozhodla a neuskutečnila je. Když se v určité životní situaci a v určitém okamžiku pro něco rozhodnete, potom všechny ostatní roviny možností v daném okamžiku zaniknou a přestanou vedle vaší roviny bytí existovatDokud se však nerozhodnete, veškerá pomyslná časová okna možností zůstanou otevřená a vaše myšlenka se bude realizovat ve všech svých aspektech. Jakmile je zkušenost dokončena, předchozí možnosti se zruší a časová okna se uzavřou.

 

To je důvod, proč jsou věštci a vykladači karet schopni vidět vždy jen jednu eventuální možnost. Konečný výsledek je však závislý pouze na svobodném rozhodnutí duše. Výklad současnosti a budoucnosti se řídí na základě svobodné vůle bytosti. A tudíž je to jenom jedna možnost, jak by budoucnost vypadat mohla, přičemž to ale navíc závisí na pocitech, jež dotyčný v daném okamžiku prožívá. Nedovedete-li proto zachovat neutrální (vyrovnaný) vnitřní postoj, není radno chodit ke kartářce. To, co vám vyloží, bude vždy pouhým odrazem vašich obav a emocí v daném okamžiku. Zůstanete-li však neutrální, může věštec/věštkyně postihnout i skutečné možnosti, a na jejich základě sestavit i budoucí obraz. Jestliže se nedovedete od emocí odpoutat, bude předpověď ukazovat pohled jen na jednu možnost přítomnosti či budoucnosti. Bude to možnost, která bude odrazem, zrcadlením emoce, již pociťujete při výkladu karet. Poté, co se pro jednu z možností rozhodnete, brány ostatních se navždy a neodvolatelně uzavřou.

 

S každou novou myšlenkou se vytváří další a další časové okno spojené s celým spektrem možností, které jsou potenciálem pro formování možné budoucnosti. Jakmile je bytost prozkoumá a jednu z nich si zvolí, ostatní časová okna se opět uzavřou a možnosti v nich obsažené se smažou.

 

Tyto možnosti lze vyvolat jen do okamžiku, v němž se rozhodnete. Každé vaše rozhodnutí, které jste kdy učinili, je navždy uloženo v jádru květu života a v Prvotním zdroji – a vy je můžete kdykoliv vyvolat. K tomu je třeba, abyste se naučili „ohýbat“ čas a vědomě se pohybovat z jedné úrovně poznání do druhé. Zdánlivá minulost s možnou budoucností poté splynou v jedno.

 

Pro toho, kdo umí prolomit iluzorní hranice času, je snadné nahlédnout do minulosti i do budoucnosti. Jednoduše otevře jiné časové okno, které existuje současně vedle toho okamžitého a skrze něj prohlédne do paralelních světů. Nezobrazí se mu však žádné další možnosti, neboť to je zcela jiný proces. Časová okna jsou vaše uskutečněná rozhodnutí a jejich odraz v realitě.

 

Nicméně každé rozhodnutí, které bytost učiní, mění celkový obraz její budoucnosti. Proto je budoucnost neomezená a zdánlivě „nadčasová“. Čas totiž skutečně existuje pouze na to, aby bylo možné porovnávat stupně poznání a kvůli jejich kontrole v oblasti zdánlivě pevného světa. Je to pouze kontrola procesu uvědomování si a růstu duše.

 

Čas nikdy neměl být měřítkem stárnutí; tento význam jste mu připsali vy sami, je to pouze vaše iluze.

 

Připravili jste se tím o nesmrtelnost a neomezenost svého těla a ducha. Žijete v sebeklamu, jestliže si myslíte – nebo ještě hůř, když jste přesvědčeni o tom –, že musíte zestárnout a zemřít. Navíc umocňujete tuto víru svými obavami, že ve stáří nebudete dostatečně materiálně zaopatřeni. Tím propůjčujete času i stárnutí váhu, což váš život zbytečně zkracuje a především hodně znepříjemňuje. Dejte si říct – naletěli jste celým svým tělem a svou duší, a nyní je třeba, abyste se od této lži osvobodili!

 

Jste toho schopni; avšak vím, že není pro vás snadné zbavit se svých pevných přesvědčení, které každý den žijete. Ale vězte, že to, o čem vám tu vyprávím, je pravá podoba vaší skutečnosti.

 

Kdybyste tuto pravdu znovu dovedli přijmout, vaše epifýza a hypofýza by opět rozkvetly, rozvinuly svoji funkci – a váš duch by zazářil. Tyto překrásné květiny sídlící ve vašem mozku jste donutili k hlubokému spánku a přemluvili své tělo, aby potlačilo jejich funkci. Víte, že právě to je příčinou, proč umíráte?

 

Víte, že jste pouze svým přesvědčením, že musíte zestárnout a zemřít, přinutili své tělo k tomu, aby omezilo funkci těchto žláz? Kdyby hypofýza začala opět naplno fungovat, uvolnil by se hormon, a ten by proces umírání okamžitě zastavil. Ve stejném okamžiku byste přestali stárnout; protože i to je pouze iluze vašeho rozumu, nikoliv skutečná realita.

 

Proč jste času připsali takovou nesmyslnou důležitost? Tím jste uvedli do pohybu zbytečný proces stárnutí. Je to iluze a vy ji musíte prohlédnout, jinak se nevyvážete z pout této úrovně bytí. Vaše vědomí musí tuto skutečnost přijmout jako realitu a procítit ji. Nebude pro vás snadné zlomit tuto falešnou realitu smrti. V hmotném světě jste propojeni s davovým vědomím všech inkarnovaných bytostí, a tudíž bude k rozpuštění tohoto klamu potřeba velmi silného ducha.

 

Pochopili jste konečně, proč vaše duše tolik touží po věčnosti a proč máte neustále pocit, že rychle stárnete? Proč chcete být věčně mladí a proč z celého srdce toužíte po dlouhém životě?

 

Vaše duše se s vámi snaží komunikovat, ale vy si to vždy vyložíte špatně. Kráčíte přesně opačným směrem a ve snaze tento proces oddálit, vyhledáváte plastické chirurgy a žárlíte na mládí druhých.

 

Tato touha vaší duše je jejím opravdovým voláním o pomoc. Překonejte hranice času, uskutečněte vše, co vám říkám, a dosáhnete ztracené svobody. Potom budete moci o čase volně rozhodovat a ve svém těle setrváte tak dlouho, jak si to bude vyžadovat proces vašeho uvědomění a sbírání zkušeností.

 

Čas není mírou stárnutí, ale POMŮCKA pro vymezení a zachycení zakoušených úrovní poznání každé duše.

 

Vy jste připravili čas o jeho skutečný smysl, a proto jen vy sami se můžete z této lži také vymanit, uvědomíte-li si má slova a přijmete je za svá. Vraťte se ke svému pravému počátku a zbavte se pout, jež vás drží v zajetí jako otroky v této úrovni bytí.

 

Chápete, co vám tu říkám? Necítíte, jak se vaše srdce touží otevřít?

 

Naslouchejte tomu, co se vám pokouším vysvětlit, a nezavírejte svá srdce mávnutím rukou s tím, že to je jenom pohádka. Je to pravda – a já vás prosím, abyste ji pochopili!

 

Jste uvězněni ve velké lži a celá vaše společnost tuto realitu odráží. Necháváte se pojistit, abyste byli „na stáří“ materiálně zabezpečení, ale stejně se děsíte toho, co všechno se vám (ne)stane, až opravdu zestárnete. Tuto lež prožívá celá vaše společnost a vy se tímto klamem necháváte stále více spoutávat, aniž byste si připustili myšlenku, že existují i jiné možnosti.

 

Proč se zaplétáte do této mašinerie strachu a proč tak bezmyšlenkovitě přijímáte, že vaše tělo stárne a umírá? Dovolujete „mocným“, aby vás drželi v šachu, ba poslušně představujete svoji roli v jimi inscenované hře….

 

 

Úryvek z kapitoly THOVT a Projekt lidstvo

Zdroj: https://esterdavidova.com/

 

krátce o knize:

https://gnosis9.net/obchod/?1633,thovt-projekt-lidstvo

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

O konspiračních teoriích, fungování Systému a transformaci vědomí - díl IV.
 Sci-fi, nebo realita?
Tomáš Keltner v rozhovoru s Milanem Vidlákem

 

V dalším díle seriálu o konspiračních teoriích, fungování Systému a transformaci vědomí mluví tentokrát Tomáš Keltner o tom, jak souvisí válka s emocemi, o pravdě, kterou uchovávají tajné řády, a hrozbě, že se staneme bioroboty. (Foto: Bára Prášilová)

Tomáš Keltner pracoval v tajné službě, kde získal nejvyšší prověrku NBÚ a NATO, jako bodyguard českých ministrů a coby člen elitní jednotky SOG prošel zeměmi s válečnými konflikty.

Ve vyšších patrech systému si ale postupně uvědomil, že věci fungují jinak, než si myslel, demokracie a lidská práva jsou jen prázdnými pojmy, jež neodpovídají realitě, a vše je „připravený a naplánovaný“. Začal rovněž pracovat se svými emocemi a věnovat se práci s vědomím a jeho probouzením. Výsledkem byla kniha Transformace vědomí, jíž se bez reklamy prodalo na české poměry výjimečných 10 000 kusů, a následný druhý díl. Dnes přednáší a radí lidem, jak na to.

I proto jsme se rozhodli, že pro čtenáře AC24.cz (a posléze i časopis Vědomí) připravíme seriál, ve kterém využijeme jeho zkušeností. Zvolili jsme poměrně odvážný způsob – jít docela do hloubky a dotýkat se věcí, o kterých jste zatím pravděpodobně nikde neslyšeli v souvislostech, maximálně sem tam nějaký střípek. Uvědomujeme si, že ne každému se bude zamlouvat, co se dozví. Někdo možná bude kroutit hlavou, někdo se dokonce bude rozčilovat a nadávat, každý ať si ale zvolí sám, co do svého vědomí připustí, a na co je pro něj ještě příliš brzy. Podle našeho mínění nazrává doba, kdy je důležité porozumět věcem, o jejichž existenci možná tušíme, ale dlouho jsme je přehlíželi. Je načase to změnit.

 

Milan Vidlák: V minulém díle jsme zmiňovali, že emoce jsou nejúčinnějším způsobem, jak z nás odčerpat energii. Když jsem zvyklý chodit na fotbal, třeba na Slavii, která hraje fakt špatně, mám tam přestat chodit? Nebo jak to udělat správně, když mám rád fotbal?

Tomáš Keltner: Přerod ve vědomí není zdravý, když je skokový, když člověk změní všechny věci naráz. Rychlost je individuální a mělo by to mít nějaký kontinuální vývoj. Každý člověk sám sobě udává rychlost právě tím, že se o to sám zajímá. Ukazuje se a bude se ukazovat zejména v následujících letech a měsících stále víc prostřednictvím konfliktů, které existují, vznikají a budou vznikat, o čem celou dobu mluvímjak jsou emoce důležitá zbraň. Když se člověk dívá na zprávy o tom, co se děje třeba na Ukrajině, tak jsou vyvolávány emoce. Jedny emoce říkají, že zlý Putin se snaží urvat si kus státu pro sebe, a tak jdou lidi bojovat proti Putinovi. Druhá strana říká, zlá Ukrajina je plná fašistických, Západem financovaných bojovníků, tak bych se zase pod vlivem této emoce šel přidat k Putinovi a bojoval za něj. A přitom ani jedna možnost není správná. Bohužel to šílenství, které Spojené státy americké rozpoutávají v posledních letech, se dostalo až téměř k našim hranicím a obětí se stala i Ukrajina.

O co jde?

Domnívám se, že jde o zoufalé zmítání se v křečích umírající Ameriky a umírajících plánů na ovládnutí světa. Amerika dojíždí na své vlastní zbraně a na to, co sami rozpoutali – to znamená na degradaci lidí pomocí léků a potravin. Sama začíná být víc a víc degenerovaná, začíná mutovat. Jsem přesvědčený o tom, že střední vojenský management je tam naprosto odtržený od reality a obávám se, že ta americká demence proniká až do nejvyšších pater administrativy. Oni prostě špatně spravují a spravovali svoji zemi a dostali se na pokraj kolapsu.

S tím vším souvisí i manipulace s počasím, respektive pokusy. V Americe jako ve státě, který byl v jistém smyslu nástupcem nacistického Německa, neboť vojenské, intelektuální i vědecké elity přešly pod zpravodajským krytím do Spojených států amerických, dál pokračovala řada experimentů na lidech, s technikou či spolupráce s mimozemskou civilizací (takzvaná Operace Paperclip). Přirovnal bych to třeba k degeneraci šlechty, která se kvůli majetku a moci neustále „pářila“ mezi sebou. Vláda každého státu je obrazem lidu té země. A pokud Amerika ze svých lidí udělala jakési bioroboty, no tak se samozřejmě podobná frekvence vědomí dostává i do jejího managementu. A tak můžeme být svědky věcí, které bychom si před nějakým časem nedokázali ani představit. Naprosto evidentně se totiž pokouší o takový ten „finální krok“, rýpnutí do Ruska. Přece jí ale musí být jasné, že tento konflikt nemůže vyhrát. A myslím si, že je to jasné každému, kdo utrpěl alespoň trochu vzdělání a má nějaký přehled.

Opravdu? Mainstreamová média unisono píší o vyspělosti USA a tom, jak je Rusko zaostalé, neschopné a div ne před bankrotem…

To je samozřejmě naprostý nesmysl. Je to přesně naopak, protože to, co USA předvádějí po celém světě, je spíše znakem nízkého než vysokého stavu vědomí. A když si přečtu či poslechnu některé projevy Vladimira Putina – nevím, jestli je to jeho názor nebo kdo mu to píše –, tak už jen ten fakt, že se takové názory objeví na veřejnosti a je k nim připisována hlava státu, je pro mě znakem, že Rusko je na mnohem vyšší úrovni, alespoň co se týče managementu. Nejsem nějakým velkým příznivcem Ruska a Putina, ale pokud se pokusím dívat objektivně, tak v tomhle případě je černý Petr na straně Ameriky, která rozpoutává v Africe, Afghánistánu, Sýrii či na Ukrajině šílená zvěrstva, o kterých my nevíme ani z alternativních zdrojů, protože ty informace se z těch zemí prostě nedostávají. Každá válka je obrovské zlo a důkazem neschopnosti daných vůdců a jejich nízkého vědomí. Proti tomu není přípustná žádná diskuse. Nejsou menší války a lepší války, ta smrt a bolest je stejná a je obrovská. Pokud se uřezávají lidem hlavy, znásilňují se, polévají se benzinem a zapalují, je to prostě špatně.

ČT24 a mainstream nám neukazuje ani zlomky pravdy, a v tom vidím obrovské nebezpečí toho, že my si pořádně nemůžeme uvědomit, co se děje, a jsme vazalové médií. A právě emoce v tom hrají klíčovou roli. Pokud my nepoznáme emoce, nedokážeme je vnímat a odlišovat od pravdy, od prožitku, tak dříve nebo později se staneme součástí nějakého stáda. A je úplně jedno, jestli to bude stádo americké, nebo stádo ruské – někdo z těch, kteří ovládají, nás prostě použije. A to není svoboda.

Většinou to z médií vypadá, že se na sebe naštvou dlouholetí spoluobčané, sousedé a jednotlivé skupiny lidí a začnou mezi sebou válčit. Je taková varianta alespoň teoreticky možná?

Ne, takto se to opravdu neděje. Jsou potřeba peníze a jsou potřeba zbraně. Těch teorií, proč se to děje, je víc. Existují plány, jak se světem nakládat. Tajné řády uchovávají pravdivé informace, na rozdíl od náboženství. O pravdách, o kterých se neví. O tom by bylo možná zajímavé udělat samostatný díl, například ohledně zednářství. Ohledně toho, že jedna židovská sekta, která se jmenuje katolická církev, nám říká o Ježíšovi, ale ne o Jakubovi, o jeho dvojčeti. Proč, proboha? Proč tyhle informace mohou uchovávat tajné řády, proč nejsou nabídnuty všem lidem, aby se nad tím zamysleli? Proč je po staletí deformován obraz Ježíše, informace o něm, o jeho rodině, o jeho dětech, manželce Marii Magdaleně, ze které udělali kurvu, proč to všechno někdo tají a není to pro všechny?

Co současnost?

U rozpadu Jugoslávie a vzniku Kosova, 11. září, Iráku, Afghánistánu, Sýrie či Ukrajiny je to pro všechny, kteří mají oči otevřené, evidentní. Kromě toho byly na rok 2008 konstruovány plány na vstup do Íránu, bylo naprosto jasné, že se to stane, ale nakonec nestalo. Nešlo se tam. Já nevím proč, ale vnímám to jako posun k lepšímu v úrovni vědomí mnoha lidí, a znak, že se plány nedaří naplňovat tak snadno jako dříve. Tohle jsou informace, které musejí prosakovat ven. Podobně jako třeba informace o takzvané sametové revoluci v naší zemi. Daleko předtím už tady komunistická strana, respektive jedno reformní křídlo, které v ní bylo, mělo plán, jak celý ten stát reformovat. S odstupem času bych možná řekl, že podobně třeba jako v Číně, kde komunismus a kapitalismus fungují v jakési synergii. Něco podobného bylo u nás. Když se to dozvěděly mocenské skupiny, které stály za tehdejším disentem, za těmi lidmi, kteří brali drogy, holdovali nevázanému sexu a alkoholu…

Myslíte Václava Havla a spol.?

Myslím Havla a spol. Já jsem se setkal a pracoval jsem s lidmi ze Státní bezpečnosti, kteří se osobně podíleli na sledování této komunity. Tento utlačovaný disent měl pravidelný příjem v západoněmeckých markách, přísun alkoholu, drog atp. Zcela paradoxně v několika případech zachránili život zdrogovaným disidentům právě tito příslušníci, kteří je měli jen sledovat. Tyto informace pro mě tehdy byly naprosto otřesné.

Protože já jsem samozřejmě pod tlakem veřejnosti a médií žil v těch emocích, že jsme tady zvonili klíčema o svobodu. Ale ono to bylo jinak. Tady šlo o obrovský vnitřní boj mezi dvěma skupinami. Mezi reformním křídlem komunistické strany – a to podotýkám, že nejsem žádný komunista ani jejich přívrženec – a mezi tím, co bylo podporováno ze Západu. Převrat byl plánovaný tuším na květen roku 1990, ale to by byli jiní mocní, jiní lidé, a tak se Západ rozhodl to celé rozpoutat už 17. listopadu. To jsou věci, které se málo říkají, málo se o nich ví. Ví o tom celá řada lidí, málokdo o tom zatím chce asi mluvit. Ono dneska už je to svým způsobem jedno, ty informace mají jen jednu reálnou možnosta to poukázat právě na to, jak jsme snadno ovladatelní emocemi a lidmi, o kterých nám řeknou, že jsou naši vůdci. To je náš hrdina! My jsme pak díky emocím schopni uvěřit něčemu, co vůbec není pravda. Proto to říkám, aby si lidé uvědomili, že je to složitější a věci mohou být jinak.

Cesta ale nutně nevede skrze získání maximálního množství informací ze všech možných zdrojů, to by lidem z toho také mohla explodovat hlava a začnou se bát všeho a všech. Protože když se dostanou na server, který hromadí pravdivé informace, no tak mají pocit, že si čtou horor. Neboť jsou uměle udržovaní v Matrixu, umělém světě, kde je jim pomocí CNN a BBC ukazováno, co si mají myslet. Podobně s nimi manipuluje církev, která jim dává nové persony, nové polobohy.

Teď dokonce do čela instalovali někoho hodného…

Ano, teď tam dali hodného Františka, a všichni pod emocemi tečou z toho, že on nechce bydlet v paláci, ale v „chudém“ hotelu pro biskupy. Je to naprosto trapné.

Proč jde ale Evropa tak ochotně na ruku Spojeným státům a kruhům, které je ovládají, když je evidentní, že jde o zcela destruktivní a šílenou strategii? Vždyť to, jak hluboko kamsi jim lezou čeští politici i mainstreamová média, je až podezřelé. Proč tak moc lžou?

Já jsem byl upřímně zděšen tím, co se odehrávalo na ČT24 při začátku krize v Kyjevě a událostech na Krymu. Když jsem se díval na ty redaktory, kteří mluvili jako zfetovaní a říkali věci, u kterých se stále pokouším uvěřit, že jim v tu chvíli věřili. A že je možné, aby jim bylo odpuštěno, protože nevěděli, co dělají.

Je možné, že nevěděli, že říkají nesmysly a lži? Vždyť systematicky zatajují a filtrují informace, které by dohledal i pacient po lobotomii.

Já bych si to moc přál… Přál bych si, aby oni byli pouze nevědomí a věřili tomu, že informují poctivě. Předpokládám, že jim to někdo připravuje a částečně předchroupává. Ale to, co vidíme na obrazovkách ČT, tak výrazně odporuje skutečnosti, která se odehrává na Ukrajině, a jak jde západní Evropa USA tak silně na ruku, vyvolává otázku, proč to tak je. Kromě peněz a ekonomických benefitů a vazeb je ještě jedno řešení, které bude pro širokou veřejnost asi velmi nepřijatelné – má v sobě určitý konspirační a paranoidní potenciál. Ale menší chybou je uvěřit, respektive zabývat se touhle informací než ji odvrhnout a vysmívat se jí. Spojené státy rozpoutaly něco, co bych označil až za magii, kdy oni pracují s elementy, se základními prvky, pokouší se ovlivňovat chod planety, počasí, mysl lidí a je to něco šíleného. Měl jsem možnost se některých věcí účastnit, můžeme se o tom někdy bavit. Například nové metody výslechů a mučení prostřednictvím drog a manipulace s vědomím lidí. Je to něco, co se jim začíná vracet – je možné pozorovat, jaké obrovské problémy s počasím tam mají.

To podle vás není náhoda?

Blížíme se k době velkých kataklyzmatických změn, které ale nebudou na základě globálního oteplování způsobeného výfukovými plyny – to je naprostý nesmysl, o kterém například Václav Klaus velmi dlouho a velmi osamoceně snažil dát z pozice své autority najevo a byl označován za blázna. Existují však utajované předpovědi, které se datují do začátku minulého století (1900–1930), kdy esoterika a duchovní světy na planetě byly na velice vysoké úrovni. Byla to doba géniů typu Čapka, Verna, Einsteina, Brauna nebo Tesly a v těchto předpovědích se hovoří o tom, že dojde ke zvýšení hladiny oceánů, jednorázově, nikoli na základě tání ledovců. Mělo by dojít, nebo ty informace hovoří o tom, že dojde k narušení zemských desek. Území, na kterém se v současné době nacházejí Spojené státy americké, se podle nich v blízké době stane neobyvatelným. Pokud my lidé něco nezměníme ve svém vědomí. (tady si dovolím vložit poznámku poukazující na channelingy Kryona, kde se vyjadřuje k tzv. globálnímu oteplování a zvl. pak kde v té souvislosti hovoří o tzv. „vodním cyklu“, který je součástí života planety a který se nyní bude jistým způsobem naplňovat resp. zvolna naplňuje a je tím, co se děje a ne globální oteplování. A v jeho důsledku dojde i na pohyby zemských desek. K jak velkým pohybům dojde, pak mj. také závisí na kvalitativních změnách Vědomí Lidstva na planetě. Vzhledem k tomu, že   Lidstvo překročilo „Bod Zlomu“ a jde již novou cestou, ne tou, po níž se vydalo v předchozích pokusech o zvýšení své vibrační úrovně a posunu v realitě Božího Vědomí, v našem Vesmíru, lze předpokládat, že nemusí dojít k nějakým zvláště ničivým dějům– pozn. LM). Nebylo by to ostatně poprvé v historii této planety. Asi by se to dalo přirovnat k biblické potopě, nikoli však celosvětové, ačkoli efekt by byl globální. Je možné, že takováto událost odstartovaná řekněme zásahem vyšší moci, něčím, co člověk takzvaně nemůže ovládat, ale přitom už dávno ovládá skrze vědu či poznatky, konkrétně v USA. Bude to ale spuštěno činností člověka, dost možná neopatrností při nějakém vrtu, dost možná použitím seismické či atomové zbraně. Nerozpoutá se jaderná válka, ten krok bude relativně malý, ale způsobí něco většího.

Proč by se to ale mělo vůbec stát?

Jde o změnu nastavení systému, protože se lidstvo skrze některé své vědomé zástupce stává nebezpečně pro ty, kteří ovládají. Dostává se k úrovni vědomí, kdy už by se mohlo osvobodit. Tak je potřeba to trochu přibrzdit.

Jak tohle ale můžete vědět nebo tvrdit?

Jsou různé úrovně utajení, určité informace Systém pouští třeba pomocí těch konspiračních teorií, pak jsou jiné informace, které běžně nepouští. K těmto informacím se lze dostat prostřednictvím mimosmyslového vnímání a vyšší úrovně vědomí. Tyhle informace, ke kterým jsem se dostal, se datují právě do těch 30. let. Tehdy bylo vědomí na velmi vysoké úrovni a někteří lidé dokázali častěji než dnes nahlížet do budoucnosti. Existovaly například předpovědi, že se Evropa spojí pod modrou vlajkou se zlatými hvězdami, a bylo řečeno, že tohle spojenectví bude poslední a po něm přijde velký krach.

Který snad ale bude počátkem něčeho mnohem lepšího, nebo ne?

Já jsem přesvědčený, že ano.

Jiné informace, které přinášíme i ve Vědomí, hovoří o zlatém věku a obnově lidstva, velkém probuzení. Mnoho těch plánů, třeba s Íránem či Sýrií, nevychází. Nenasvědčuje vývoj okolo nás spíš tomu, že se další zlé předpovědi nenaplní?

Přesně tak. Proto já se domnívám, že naším záměrem a cílem by teď mělo být uvádění do svobodnějšího stavu skrze naše vlastní poznávání a učení se rozeznávat pravdu od lži, učit se mimosmyslově vnímat, abychom nebyli závislí na tom či onom zdroji, ale abychom sami byli schopni rozeznat, zda s námi není manipulováno. Klíčový je například rozvoj intuice. V tom jsou mnohem lepší ženy, proto je třeba naslouchat ženám, vnímat je, i když nám mužům to mnohdy činí problém. Je na nás, abychom vytvořili tým, tým páru muže a ženy, abychom se vzájemně doplňovali, a ne překřikovali. Do budoucna je velice důležité nezabíjet v dětech mimosmyslové vnímání, intuici a čistotu tak, jako jsme to činili doteď. A aby se začalo mluvit o emocích tak, jak to ve skutečnosti je, jako o alergické reakci těla na rozum, nikoli jako o něčem, čeho bychom měli chtít dosáhnout. Protože reklamy nás pořád lákají na emoce při řízení vozidla, na emoce v kině…

V souvislosti s tím bych chtěl upozornit na jedno velké nebezpečí, které přichází s virtualizací vnímání a emocí pomocí různých přileb a brýlí. Protože tady hrozí jedna věc – která je už za hranicí paranoie a konspirace –, a to je skutečnost, že pokud přivedete člověka skrze hru a zážitek v kině a nasadíte mu speciální brýle, které se napojí na jeho smysly, tak ten člověk si už neuvědomí, že to, co je do jeho těla nahráváno a implantováno skrze speciální brýle, není skutečná realita. Představte si, že vám někdo dá brýle, o kterých vám řekne, že zvýší váš prožitek v kině. To je důvod 3D brýlí, to je důvod všeho, co se děje – jde o to, abychom na sebe nasadili dobrovolně nějakou techniku a zvykali si na ni. Jinak to nelze udělat, my to musíme udělat dobrovolně. A když si nasadíme ty brýle, tak nám samozřejmě bude ukazován reálný svět, ale v průběhu toho reálného ukazování my budeme přeprogramováni a zapomeneme, že máme ty brýle na sobě a z toho kina v nich odejdeme. A standardní svět začne být míchán s virtuálním, až zůstaneme jako bioroboti jako v Matrixu, na který se mnoho lidé stále dívá jako na sci-fi film. Zkuste se podívat na ten film ještě jednou a pozorněji.

Fakt je, že úchylných plánů už bylo zavedeno dost, od přidávání jedovatého fluoru do vody po chemoterapii... Pokud by i tohle byla pravda, nevypadá to ale i podle dílčích neúspěchů z poslední doby, že už ty záměry přestaly Systému vycházet?

To je jeden z plánů, nemusí se stát, ale měli bychom k tomu být pozorní. Stejně jako bychom měli být pozorní k dronům, bezpilotním letounům, které mají jeden zásadní smysl a důvoda to naučit nás koexistovat s nějakou technikou, která se pohybuje mezi námi, aby nám to nebylo divné. Budeme to vnímat tak, že nám pomáhají doručovat balíčky, že nám doručí signál na místo, kam by se jinam nedostal. A je celá řada dalších podobných věcí. Máme mnoho způsobů, co dělat, já doporučuju zabývat se sebou, emocemi a mimosmyslovým vnímáním, protože to nám umožní rozpoznat, jestli dron je dobře, nebo špatně. Stejně jako Google přilba nebo speciální brýle, které už mnoho let existují ve vojenských výzkumech a nám jsou nebo budou speciálně představovány jako super věci. A když to řeknu zjednodušeně, nejdřív v tom budou hodinky, potom rádio, pak počítač a nakonec nový svět, který do nás bude implantovaný. A my jako roboti budeme otroci, budeme pracovat ve prospěch těch, kteří ty brýle mít nebudou. Chápu, že teď to zní jako šílená zvěst šíleného člověka, který zapíjí psychofarmaka alkoholem a dívá se na sci-fi filmy. Bohužel je to ale blíž pravdě než vysílání na ČT24.

Nicméně pokud bychom si spojili, co jste teď říkal, s tím, co se děje okolo nás, vypadá to, že ta ovládací mašinerie plánující nějakou formu globální světové vlády se hlavně díky bloku Rusko–Čína zadrhla a připomíná spíš šelmu, které kope ze zoufalství kolem sebe. Že se její dny zkrátka a dobře pomalu chýlí ke konci.

Souhlasím. Já jen chci říct, že nejsou tak slabí, jak možná i přes dílčí neúspěchy vypadají. Lev nejvíce řve, když umírá. Ale pořád je to lev a není radno ho podceňovat. Pokud se někdo naučí pracovat se svými emocemi, tak se naučí pracovat i se svým strachem. A vůbec není k diskusi otázka, jestli nějaká informace v někom vyvolává strach, nebo ne. To by se nesmělo informovat o té pravdě vůbec, protože bohužel pravda je taková, že se jí člověk může zaleknout. Vnímejme to spíš jako inspiraci, aby si čtenář třeba řekl: „Proboha, co to tady ten člověk mele!“ A začal se o to zajímat, číst články, knížky, a dostávat se k jiným, dalším informacím, a rozvíjel své mimosmyslové vnímání tak, že si mnoho těch informací bude schopen opatřit sám.

Protože fakt je ten, že jsme záměrně manipulováni, ať už prostřednictvím médií, či zábavního průmyslu. A k tomu jsou používány naše emoce. A z logiky věci, pokud se naučíme pracovat se svými emocemi, bude obtížnější nás – a tím neříkám, že to nepůjde – manipulovat a ovládat. To, že některé plány nevycházejí, bych vůbec nebral jako nějaký důvod být v klidu. Bral bych to jako obrovskou naději, že u spousty lidí roste vědomí a touha vnitřním způsobem, ne vnějším pomocí boje a vojáků, změnit svět k lepšímu, pokračovat dál. Pokud se naučíme se sebou něco dělat, naše moc bude větší než moc zbraní. Ale musíme mít oči otevřené. A proboha, pokud skoro v sousední zemi zuří občanská válka vyvolaná zpravodajskými službami USA a naše mainstreamová média pochlebují Američanům, tak bychom měli mít obavy z toho, co se bude dít u nás, až my se dostaneme na řadu. Tolik času zase nemáme.

Teď se například projednává v tichosti v Evropském parlamentu dohoda TTIP o volném obchodu mezi USA a EU, což by znamenalo, že sem přijdou třeba geneticky modifikované potraviny a jakákoli kontrola bezpečnosti dovážených potravin a jejich označování prakticky zmizí…

Je obtížné zničit 20 států, je snazší zdestruovat jednu unii. V současné době skrze ekonomiku Spojených států amerických, která je také v destrukci. Ona není ani v úpadku, ona neřízeně padá. A její pád nelze standardními prostředky zastavit. Jedině další válkou. To, co dělá v současné době Rusko, ať se nám líbí nebo ne – a znovu říkám, vnímám jeho velmocenské ambice, tomu se není třeba divit ani se nad tím pozastavovat, že má velmoc velmocenské ambice –, je, že se například kromě nového finančního systému, který bude brzy ohlášen, pokouší vytvořit určité nárazníkové pásmo proti tomu, co se snaží USA přinést do Evropy. Každý, kdo zná trochu vojenskou logiku a strategii, to vidí naprosto jasně. Krym je čistě strategická oblast, přístup k Černému moři. Krym je ale důležitý i duchovně, podobně jako řada míst v Evropě, například Praha. A proto bychom neměli být lhostejní k tomu, co se děje kolem nás.

 

·      Díl I. – Konspirační teorie jsou produktem Systému, který je vytváří ke své vlastní potřebě

·      Díl II. – Co je Systém a jak ovládá lidi

·      Díl III. – Jak si uvědomit, že nejednáme svobodně

·      Díl IV. - Sci-fi, nebo realita?

 

Milan Vidlák, redaktor časopisů Zen a Právo & Byznys.

Zdroj: https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/4135-novy-serial-ac24-o-konspiracnich-teoriich-fungovani-systemu-a-transformaci-vedomi-4-dil

 

 

 

Rozhovor s  Cobrou.


Alexandra: Ahoj všichni, dobré odpoledne . Dnes je úterý, 26. února 2013. Tady je Alexandra Meadors z Galacticconnection.com, webových stránek, poskytujících každodenní planetární aktualizace a informace o našem přechodu z 3D Matrixu . Je  pro nás velmi důležité rozšířit si rozhled a sladit naše vědomí s vesmírem, abychom  udrželi krok s hlavními změnami, které jsou charakteristické pro konec tohoto světového věku. Aby bylo možné pokračovat v přinášení více podnětných materiálů, pozvala jsem dnes  mého zvláštního hosta Cobru, aby provedl přehled o únorových světových událostech z galaktického pohledu.  On a já budeme poskytovat tuto službu pro všechny z vás, každý měsíc, aby zmizel strach, byla vyjasněna  nedorozumění a přidán  vhled do toho, co se ve skutečnosti děje za titulky deníků. Takže většina z vás zná  Cobru a pravdu jeho slov, ale těm kdo ho neznají:  Cobra je pravý modrý plejádský kontaktér, který je v kontaktu s podzemím 35 let. Odboj mu doporučil,  aby zůstal v anonymitě, a i nadále komunikuje s bytostmi z planety X , které napomáhají hnutí odporu. Jako pozemský zástupce Agarthské  sítě a světelných sil, se snaží připravit lidstvo na vzestup  a na horizontu se nacházející  Události. Jedna věc je jistá: každý, kdo si vyslechne Cobrovy informace, odejde s výstižnější představou, nakolik nás Světelné síly skutečně každou hodinu podporují. Takže s tím co bylo řečeno,  pozvěme sem teď Cobru.


Ahoj Cobro, jak se vám dnes daří ?

Cobra: Ahoj, Ahoj všichni

Alexandra: Již jste se plně zotavil z londýnské konference ? 

Cobra: Řekl bych, že zážitek byl docela hodně intenzivní, protože energie tohoto města je opravdu obrovská, takže tam vidíte, jak se děje jedna věc za druhou a z ní vyplývá další, a jsme stále v procesu integrace všech provedených změn.

Alexandra: Ach můj bože, tak, co jste cítil, že bylo tak jedinečné na energiích Londýna?

Cobra: První věc, kterou jsem si všiml, je, že se  v posledních několika letech energie velmi, velmi posunula. Zlepšila se docela výrazně, a také je teď obrovský potenciál v tom vortexu, který zde před několika lety nebyl. Další věc, kterou jsem si všiml, byla velmi silná přítomnost hnutí odporu. Když jsem cestoval ve vagonu  v londýnském metru, cítil jsem kolem sebe velmi silnou přítomnost příslušníků odporu a také se děly některé další věci.

Alexandra: Ach, to jsou úžasné zprávy. Takže v té části světa je více podpory?

Cobra: O ano, hodně.

Alexandra: Jak jsem vám řekla dříve, já jsem si myslela, že je stále více důležité, aby každý udělal krok zpátky a udělal si přehled o hlavních událostech, které se od 1. února staly. Myslela jsem, že bychom si zde  mohli vyslechnout váš názor na ně, protože nás zaplavuje doslova smršť informací. Jsem si jistá, že je to opravdu někdy pro všechny na celém světě ohromující. Věřím, že vy a já jsme rozhodně na stejné straně, pokud jde o zaměření na vývoj planety, při pohledu na to, jak každý z titulků bliká. Opravdu, ráda spojuji věci  a vím, že vy se svými kontakty můžete nám všem poskytnout nějaké opravdu bezkonkurenční postřehy. Myslím, že první otázka, kterou se zeptám, bylo to UFO,  kdo vypnul světla na zápasu Superbowl?

Cobra : Nebylo to UFO, to byla koordinovaná akce pozemního personálu Světelných sil na povrchu planety.

Alexandra: ach , OK , ale to tedy  bylo úmyslné ?

Cobra: Ach ano , ach ano.

Alexandra : A záměr?

Cobra: Záměrem bylo ukázat Kabale, že  už není všudypřítomná a všemocná na této planetě. Jak víte, bylo to v nejlepším možném okamžiku, kdy to mělo psychologicky co největší efekt.

Alexandra: Určitě, kolik miliard lidí se na to pravě dívalo ? Cobra : Myslím, že to bylo asi 100 milionů. To určitě vytvořilo nějaké otázky a nutí to lidi přemýšlet o tom, co se děje .

Alexandra: Zajímavé ... OK , dobře, jeden z největších titulků novin v tomto posledním měsíci byl o Sandy Hook (jde o masakr na základní škole v Sandy Hook, více ZDE.- pozn. překl.) Moje první otázka je ...díval jste se na wellaware1.com ? ( Cobra odpovídá : Ne ) OK to jsou stránky,  a je tam ještě pár  dalších, které se začínají objevovat, kteří revidují biometrie obličeje a dokazují velmi průkazně , že tyto oběti krize  ani nebyly u toho, když se to stalo, nebo že ani neexistují. Někteří z nich vlastně použili  jména osob, které již zemřely, myslím , že tam nyní kolují všechny druhy informací. Ukazuje to, že tam bylo hodně lží ze strany  médií. Takže se zdá, že z případu Sandy Hook vyšly některé pozitivní věci, například, více se poukazuje na antidepresiva, které způsobují násilí a takové věci, ale byla jsem zvědavá, co vy na to ? Jaký byl smysl toho v pozadí a co si myslíte, že jsme z toho získali z hlediska galaktického ?

Cobra : Přineslo to více povědomí o situaci. To je docela podobná věc, kterou bychom mohli přirovnat k 9/11 . Tato událost byla vytvořena s negativními úmysly, ale konečný výsledek bylo zvýšení uvědomění , takže jde v podstatě o stejný vzor.

Alexandra: jaký máte pocit o tom povstání ve věci vlastnictví zbraní? Chci říct, že  je spousta důkazů, které ukazují, že druhá novela byla speciálně vytvořena tak, že bychom nepředávali tolik moci  tomu, čím je dnes Kabala, a to jistě není nic, co by přecházelo do 5D. Například na Floridě jsou šerifové, kterým byl vydán zákaz a oni odmítají nechat si vzít svou možnost držení zbraní,  jaký je váš názor na to ?

Cobra: Řekl bych, že tento nárůst vlastnictví zbraní je přirozená psychologická reakce lidí, kteří chtějí být svobodní. Cítí čím dále je větší útlak od kontrolujících sil, a samozřejmě, první přirozenou reakcí je bránit se. Takže jde o přirozené psychologické reakce, a bude to  nadále růst, a až do okamžiku, kdy pozitivní světelné síly osvobodí tuto planetu, pak samozřejmě tito lidé nebudou ty zbraně dále potřebovat, protože budou svobodní a v bezpečí.

Alexandra: Myslím, že si vzpomínám že před chvílí  jeden další velmi mocný učitel na internetu říká, že přijde doba, kdy doslova nebudou vypáleny žádné výstřely, protože zbraně nebudou fungovat, je to pravda ?

Cobra : Řekl bych, že v určitém okamžiku, v určitém okamžiku to je přesně to, co se bude dít

Alexandra : No, to je dobře. Také jsem měla pocit, že další výhoda byla, že byly odhaleny  všechny ty  falešné zprávy v médiích a já jsem přemýšlela, co si  o tom myslíte? Už jsme se jako frakce světelných sil více infiltrovali do médií? Protože se zdá, že si velmi stěžují  lidé, kteří čtou konspirační teorie a fóra duchovních komunit a tak.

Cobra : Tady existuje mnoho vrstev, první vrstva je kontrola hromadných sdělovacích prostředků, která je stále v rukou Kabaly, a v matrixu jsou v tomto trochu trhliny, ale ještě ne moc. A druhá vrstva pokrývá alternativní média, a tu jsou také dezinformační agenti, kteří jsou placeni aby šířili dezinformace na tzv. alternativních internetových stránkách. Takže máme různé vrstvy kontroly a řekl bych, informační válku, která probíhá hned na povrchu planety. Není moc reálných info, dokonce ani na těch alternativních stránkách.

Alexandra: To je pravda, a to je jeden z důvodů, proč jsem byla tak motivována  abych tyhle hovory s vámi dělala. Lidé přišli, a požádali mě, abych to s vámi také udělala. Takže opravdu děkuji, že děláte takovou službou pro lidstvo a chci vám za to poděkovat.

Další obrovské téma v únoru je ruský meteorit a tam bylo tak mnoho verzí. Vše - od sestřelení UFO  až po…je mnoho různých příběhů o tom, kolik lidí bylo skutečně zraněno. Byla dokonce jedna zpráva, že tam byl takový divný zelený sliz, který  meteorit za sebou zanechal ... tolik různých příběhů ...o  všech těch zelených  ohnivých koulích osvěcujících  oblohu. Můžete nám dát trochu zpětnou vazbu o tom, co si myslíte, že se děje ?

Cobra: OK, já vím, co se tam děje.

Alexandra: haha, pravda, vy jste tam nahoře byl.

Cobra : OK , ano Galaktická Federace dovolila, aby přírodní těleso, který je na kolizním kurzu s planetou,  přeskočilo  přes ochrannou membránu. Obvykle chrání planetární povrch před  jakýmkoliv škodlivým dopadem, ale tenhle propustili a důvodem bylo probuzení lidských mas. Umožnily tomu přírodnímu tělesu projít ochrannou membránou a zasáhnout planetu. Byl to přirozený objekt, nebylo to nic umělého. Jeho trajektorie, jeho cesta, nebyla ovlivněna UFO,  bylo jen dovoleno, aby pokračoval ve svému přirozeném kurzu.  A důvod, proč to bylo dovoleno, bylo to proto, že to bylo jen pár hodin před průchodem jiného kosmického tělesa velmi blízko k Zemi, takže lidé začnou myslet ... to není náhoda. Lidé se začínají probouzet, a to je přesně to, co se stalo. Nyní jsou tisíce,  možná i miliony lidí, kteří hledají na nebi  meteority. Máme zprávy z celé planety, protože lidé jsou si nyní vědomi tohoto jevu. Tyto věci se dějí pořád, objevují  se  ty velmi, velmi jasné meteority každých pár dní, kdekoli na světě, ale nikdo si toho nevšiml. A důvod, proč, je, že si lidé toho nebyli vědomi, ale teď jsou si toho vědomi a všímají si toho, a to připravuje jejich vědomí na první kontakt. A samozřejmě existuje mnoho, mnoho kosmických událostí, které přijdou později v tomto roce, a mohl bych o tom mluvit později. Takže základní příběh je, že toto vesmírné těleso zasáhlo Zemi, bylo zraněno asi tisíc lidí,  ale řekl bych, že drtivá většina těch ran byla povrchová zranění, která byla uzdravena v nemocnici během několika hodin ... lidé mohli jít domů. Takže tam nebylo mnoho škody ve srovnání s tím, co se mohlo stát.

Alexandra: Je to zajímavé, co  říkáte, protože jsem  s někým tuhle mluvila,  máme tolik šílených, masivních  změn na Zemi, ale vzhledem k tomu jsou ztráty na životech minimální.

Cobra: Ano , to je pravda. To je ochrana sil světla, to je příklad ukázky jejich moci a toho, co mohou udělat, aby chránili lidstvo. A ještě jedna zajímavá věc je, že k této události (meteorit ) došlo v den zahájení londýnské konference. Zajímavé je také, že k průchodu druhého asteroidu v ten den  došlo během několika minut po zahájení konference.

Alexandra: chacha, wow tak to bylo jako hlasité zaklepání na vaše dveře pro vás. 

Cobra  Och ano, byla to synchronicita.

Alexandra : Tak to všechno je o testování amerických zbraní ?

Cobra: Ne, ne,

Alexandra : Je to všechno směšné !

Cobra: Je to všechno směšné. Vidíte, každá větší událost vyrábí několik konspiračních teorií, některé z nich jsou správné, většina ne.

Alexandra: Byl to originální meteorit a úlomky dopadly  v Rusku, na Kubě, v San Franciscu , bylo to všechno ze stejného původního meteoritu nebo to byly různé meteority ?

Cobra: Jak jsem již řekl dříve, jedno kosmické těleso zasáhlo Rusko. Existuje mnoho meteoritů, velmi, velmi jasné meteority, řekl bych, že se objevují každých pár dní. Lidé si jich nedokáží všímat, protože si nejsou vědomi, ale teď jsou si lidé více vědomi.

Alexandra: Takže se to bude stupňovat. 

Cobra: To se bude i nadále zvyšovat, zejména pokud si budou lidé udržovat vědomí.

Alexandra : To dává hodně smysl. Teď: proč by měly být zelené? Proč by měly být na nebi  zelené ohnivé koule?

Cobra : Nejsou  vždy zelené barvy, ale to je zelená barva, která se vytváří třením meteoritu s molekulami vzduchu v atmosféře.

Alexandra : Wow, to  jsem nevěděla, většinou se o nich  mluví jako o modrých a zelených.

Cobra : Ve většině případů jsou zelené, ale také mohou mít jiné barvy .

Alexandra : Vysvětlete mi toto:  ve stejnou dobu když meteorit zasáhl zemi, je zpráva o sto tisíc delfínech  u pobřeží Spojených států. Jaký je pro to důvod pro to ?

Cobra : Delfíni nám posílají velmi silný signál, a to je poselství probuzení, které má mnoho různých vrstev. Je to jako připomenutí, volání, řekl bych, puštěný budík.

Alexandra: Takže v podstatě všechno, co je na této planetě,  se nás snaží poklepat na rameno a říct : Ahoj, probuďte se, vy tady, všichni tu pracujeme společně s vámi.

Cobra: Ano, přesně tak.  Máme také další znamení, že blesk udeřil do kopule chrámu svatého Petra v Římě několik hodin poté, co papež odstoupil.

Alexandra: Chtěla jsem se vás na to zeptat taky, vyrazil jste  mi to z ruky. A co tohle:  to bylo úžasné, další zpráva z 19. (února),  že se objevily nějaké nové skvrny na slunci, které byly 6 krát větší  než průměr Země, a vznikly doslova do 48 hodin. Takže jsem byla zvědavá, co  si o tom myslíte?

Cobra: No to je přirozený projev zvýšené sluneční aktivity, protože teď jsme na vrcholu cyklu sluneční aktivity, a to je docela přirozený jev. To se stává docela často, když je Slunce aktivní. 

Alexandra: Někde jsem četla, že sluneční skvrny ve skutečnosti představují mužskou psychiku, a zemětřesení a podobné věci představují ženskou psychiku, je to pravda?

Cobra: No to je jen jeden způsob, jak vysvětlit symboliku těchto struktur. Sluneční skvrny jsou oblasti na povrchu Slunce, které jsou ve skutečnosti poněkud chladnější. Ve skutečnosti jsou to hyperdimenzionální vchody, přes které přicházejí některé kosmické lodě  a technologicky vstoupí do středu Slunce a pak se teleportují skrze červí díru do jiných dimenzí a do jiných částí vesmíru.

Alexandra: Víte, když jsem si to přečetla, byla jsem  prostě šokována.

Cobra : Ano, na to musíte mít nějaké opravdu úžasné technologie. 

Alexandra : Ano, úžasné. A prý je to docela studené (teplota) v slunečné skvrně, že?

Cobra : Ano , ale je to velmi horké, s ohledem na naše standardy.

Alexandra : Samozřejmě, ale já jsem jen měla na mysli,  že samotná slunečná skvrna je, zdá se, chladnější než samotný vnější sluneční paprsek.

Cobra: ano, ano.

Alexandra : A pravděpodobně tyto lodě létají do a z těchto slunečních skvrn ... a to jsem se vás chtěla zeptat: jsou proto tak velké, že to znamená že přijde větší množství UFO do naší reality, má to znamenat toto?

Cobra: Ne,  je to vlastně zvyšující se aktivita našeho slunce, která vlastně odráží zvýšenou aktivitu Galaktického Centrálního Slunce.

Alexandra : OK, to dává smysl. Teď - moje další věc je o papeži, je zde spousta informací  která se staly v únoru. Rezignace papeže Benedikta, a blesk co udeřil do baziliky ... hodně diskuse o tom, proč to se děje, proč se to stalo,  jak se to stalo, …vyhnali ho maltézští rytíři, bál se o život?  Existuje o tom spousta příběhů, zřejmě kontaktoval italského prezidenta, Georgia Napolitana s žádostí o ochranu a imunitu od italské vlády. Mohl byste mi o tom říci trochu víc ?

 Cobra : To je jen poslední fáze dlouhého boje, který probíhal ve Vatikánu, v různých frakcích. Papež uvolnil hodně věcí pro média v posledních několika měsících, a to je důvod, proč ho vyhodili, protože jeho obraz byl pro vkus Vatikánu příliš nečistý, tak se rozhodli, se ho zbavit. Samozřejmě, že trochu manévroval, aby se ochránil, a to je důvod, proč kontaktoval italského prezidenta. Jak pravděpodobně víte, papež není nejvyšší osobou v mocenské struktuře Vatikánu ... má své nadřízené, z nichž většina jsou jezuité, a někteří z nich jsou dokonce výš než římská Černá šlechta* a oni jsou ti, kteří skutečně vybrali papeže a rozhodují o tom, jak dlouho bude papežem. Takže mu bylo nařízeno, aby odstoupil.

Alexandra : OK, takže budete souhlasit, byl vyhozen.

Cobra : Ano.

Alexandra : Jsou tito jezuité to samé co ti maltézští rytíři ?

Cobra : Ne tak docela, maltézští rytíři jsou jako vojenský okultní řád, který slouží jako prostředek pro jezuity k provádění  obchodů a pro kontakty s Ilumináty.

Alexandra : Aha, ok , to dává větší smysl. A také jsem někde četla, že papeži byly brány otisky prstů kvůli účasti v událostech  9/11 a 3/11, souhlasíte  s tím?

Cobra : Ne tak docela, protože ve Vatikánu existuje mnoho lidí se špinavýma rukama. On byl prostě vystaven v médiích ... jeho veřejný obraz již nebyl dost dobrý, takže již  více nesloužil Vatikánu.

Alexandra : OK . Každý den se dívám na blog Cobry, tam je něco o Vatikánu, a chtěla jsem vědět ... jsou opravdu připravována jejich prohlášení, že ET je skutečné, a byly tam  tuny informací  o tom, co je  opravdu uloženo ve sklepeních pod Vatikánem. Zajímalo by mě, jestli o tom máte nějakou zpětnou vazbu?

Cobra : Vlastně je to proces čištění, světelné síly budou vyvíjet větší a větší tlak na Vatikán, a to se bude zvyšovat. Zejména příští měsíc (březen 2013), uvidíte zajímavý vývoj v tomto příběhu o Vatikánu, protože síly světla se rozhodly, že  už je toho dost a že je věci  třeba změnit. Skutečně se přibližujeme, pomalu, ale blížíme se k horizontu Události  a ty věci, musí být vyjasněny. 

Alexandra: Myslíte, že ze všech frakcí na planetě, oni jsou nejhorší ...nejproblematičtější,  nejvíce neústupní  ?

Cobra : Jsou v jádru spiknutí. Řekl bych, že římská Černá šlechta  tzv. (fyzičtí) Archoni** (z řečtiny – vládci) a jezuité jsou na vrcholu pyramidy nebo vrcholu potravního řetězce, a budou -li odstraněni, naše planeta bude svobodná.

Alexandra : Zajímavé . A teď, co o tom, že lidé nemohli mít přístup k penězům ?

Cobra : Byl to zajímavý vývoj, protože ve skutečnosti byly ve Vatikánu blokovány po určitou dobu kreditní karty. To je také součástí boje o moc na samém vrcholu hierarchie Kabaly, o kontrole finančního systému.

Alexandra : Vím, že bylo zřejmě hodně povyku o praní špinavých peněz ve Vatikánu,  který unikl ven.

Cobra : Řekl bych, že unikl nepatrný zlomek, 1 % . Je tam toho mnohem víc. Vlastně Vatikán vlastní FED prostřednictvím stovek či dokonce tisíců malých firem. Je to jako sít malých firem všude po celém světě. Jsou velmi, velmi rozvinuti ve Střední Americe, Jižní Americe, v jiných zemích, v Africe . Malé společností, které jsou zcela pod kontrolou jezuitů a díky této vzájemné propojenosti těchto společností jezuité ve skutečnosti vlastní FED, nikoliv Rothschildové.

Alexandra : Wow, a tyto společnosti si to uvědomují , nebo je to spíš záležitost kontroly mysli?

Cobra : Jsou Velikáni….. jako Shell, které jsou jen nástroje kontroly.

Alexandra : Aha.  Četla jsem zajímavý citát, tady, " nikdo se stane papežem bez vypořádané   minulosti, protože pouze s takovými závazky může být ovládán kúrií. Je to stejné v každé velké společnosti. Měl být obětním beránkem pro všechnu špínu, o které církev věděla, že se vynoří. " Takže se zdá  že oni věděli všechno o krok napřed. Existují články, které říkají, že papež Benedikt diskutoval o tom, kdy má odejít, již před několika lety, co si o tom myslíte ?

Cobra : To je velmi pravdivé. Ve skutečnosti jsou skuteční mistři hry vždy v pozadí. Veřejné osoby jsou vždy vystaveny, musí snášet všechnu nenávist a všechny důsledky činů těch, kdo jsou v pozadí.

Alexandra: A vědí to dřív, než vstoupí do takové pozice ?

Cobra: Jsou si toho vědomi do  určité míry, ale vidíte, mnoho lidí touží po moci a slávě, a to potlačí jejich logické uvažování. Kromě toho, většině členů Kabaly moc logického uvažování nezbylo.

Alexandra : Dobře, dobře. Jsem si jistá, že jste si vědom toho, že mnoho katolických kardinálů bylo zatčeno kvůli zneužívání dětí, stejně jako celý případ zneužívání dětí byl zcela  otevřené vyzrazen na webových stránkách  ITCCS ( Cobra : Ano ), a že to bylo docela působivé. Je to také způsob  světelných sil,  dát jim znamení, že mají jen tolik času  nebo něco jiného, je to jejich nepřímý způsob, jak říkat věci ?

Cobra : To je jiný příběh, je to vlastně akce sil světla, odhalit, co se děje, aby si byla lidská populace více vědoma zločinů těch lidí, a opět,  je to jen začátek, je to jen špička ledovce ... mnohem, mnohem více toho vyjde na povrch.

Alexandra : Každých pár dní Vatikán zmiňuje, že UFO existují, a já vím, že to řekli v minulosti, ale opravdu to sílí, a já jsem přemýšlela, proč teď ? Je to jen energie doby? Nebo je to proto, že Světelné síly ve skutečnosti na ně vyvíjí tlak?

Cobra : Neobjevuje se to pouze přes Vatikán, také Bilderbergové, všechny frakce Iluminátů svým vlastním způsobem připravují zveřejnění, protože si uvědomují  že to  nebudou moci dlouho zadržovat, a budou se muset tak či onak přizpůsobit situaci. Chtějí být těmi, kteří kontrolují a diktují, jak se odehraje toto zveřejnění, a chtějí to překroutit způsobem, který bude vyhovovat jejich agendě.

Alexandra : Vzpomínám,  Cobro, na konferenci kterou jste měl s námi všemi v listopadu, že Obama, co to bylo za slovo, které jste použil,  bude  " zapnut " a náhle vstoupí do této mise (????- překl.) - stalo se to již?

Cobra : Ne.

Alexandra : OK . Myslela jsem si to. Je něco dalšího v čem nás můžete poučit o papeži a Vatikánu ?

Cobra : Jak už jsem říkal, že toto je jen začátek, opět březen by měl být velmi zajímavý, pokud jde o Vatikán. Existuje mnoho věcí, které jsou připravovány Světelnými silami na březen, mnoho překvapení pro Vatikán, jezuity, pro katolickou církev. To bude zajímavé. Pokud vše půjde podle plánů, a to nemůžu zaručit,  ale pokud tak vše bude,  březen bude velmi zajímavý měsíc, pokud jde o činnost katolické církve (v březnu 2013 došlo ke zvolení nového papeže – jezuity kardinála Bergoglia, papeže Františka – pozn. LM)

Alexandra : To je vzrušující ! OK. Nyní je další velký příběh o Severní Koreji. Četla jsem, že Severní Korea je vlastně tajným spojencem Japonska. Takže jsem byla zvědavá, jaký je váš   pocit ohledně  výbuchu tzv. jaderného zařízení, myslím, že jste se jednou zmínil, že by to nemělo být dovoleno, je to jen vyslovená dezinformace?

Cobra : Došlo k výbuchu , ale nebyl to jaderný výbuch.

Alexandra : Bylo to úmyslné ? Cobra : Bylo to testování jaké armáda dělá, ale nebyl to jaderný výbuch. Je pravda, že na celém světě jsou vytvářeny aliance. Je to velký posun moci, lidé hledají nová spojení, nové aliance, to se právě teď děje denně.

Alexandra : Také jsem si všimla, a přemýšlela, že  jsme byli v USA vychováni, abychom viděli Rusko, Čínu, Severní Koreu a několik zemí na Blízkém východě jako naše úhlavní nepřátele. Nemluvím o osobní úrovni, mluvím o jedné zemi či druhé. Vypadá to, že ty samé země dělají největší pokroky v komentování odhalení, jako BRIC ( Brazílie , Rusko, Indie a Čína), které se zdají být velmi agresivní při sestavování některých programů, které jsou více zapojeny do humanitárních případů – jaký  je váš názor?

Cobra : Opět platí, že existuje mnoho vrstev. První věc, na kterou bych chtěl upozornit je, že země, které jsou nejvíce nenáviděny Spojenými státy jsou země, které nemají centrální banky ovládané Rothschildy, takže to byl pro některé z řídících sil ve Spojených státech vždy problém. A teď se to mění, protože existuje tzv. Východní Aliance, která sílí každým dnem. Ale v této Východní Alianci probíhají její vlastní vnitřní boje. Lidé bojují o moc, stejný příběh se odehrává uvnitř, a to je jeden z důvodů, proč zatím nedošlo k finančnímu resetu. A mohou vznikat některé humanitární projekty, ale tyto projekty se zatím neprojevily v realitě,  protože v případě, že je skutečná vůle a odhodlání a rozhodnutí něco na této planetě změnit,  může se to stát velmi rychle.

Alexandra : Zajímavé ... je to tak vzrušující doba ve které žijeme. Co ta gigantická propadlá díra v Louisianě ? Ta se nyní rozrostla na více než 7.500 ft2  (asi 697m2)...existuje spoustu příběhů o tom, že je to ze solných jeskyní, o ropovodech a plynovodech, jaký je váš názor na to ?

Cobra: Zaprvé, řekl bych,  že to není jediná jáma, na planetě je mnoho propadlých děr. Některé jsou přirozeného původu, některé umělé a některé vytvářené nevědomky Hnutím odporu, jako další příznak probuzení.

Alexandra: To je zajímavé. Co  zlato ? Všichni jdou po zlatě. Existuje mnoho příběhů,  že Rusko a Čína, říká se, že Čína je číslo jedna coby držitel zlata a říká se, že Rusko právě vystoupilo jako druhý největší držitel zlata na planetě. Jaký je váš názor na to a jaké jsou poznatky k tomu ohledně ekonomiky Spojených států ?

Cobra : Existuje mnoho vrstev toho. Existují oficiální příběhy v hromadných sdělovacích prostředcích, a existují výmysly v některých alternativních médiích, jsou tam dezinformace. Ale jak vidíte, nikdo neví, kde je zlato, protože zlato už není na povrchu planety  (????). Máte pozlacené wolframové tyče v centrálních bankách (to je pravda, zvl. pikantní byl průšvih USA, když do Číny místo zlata dodali pozlacený wolfram....LM), a to je v podstatě všechno, co máte. Kde jsou peníze, kde je zlato? To jsou otázky, na které bych se chtěl zeptat lidi, přemýšlejte o tom. Všichni mluví o kolaterálních účtech, všichni mluví o St. Germain Trustu, otázka je, kde jsou peníze? Všichni mluví o trilionech  dolarů, ale nikdo je nikdy neviděl. Vím, že na internetu  běhají obrázky, a kdybych sčítal všechno to zlato, dostali byste možná 3.000 liber.

Alexandra : Takže zlato je drženo na dimenzionální úrovni ? Vysvětlete mi to.

Cobra : Zlato vzal Odboj asi před rokem, a čeká na určitém místě na pravý čas, aby bylo dáno  lidstvu. A samozřejmě podmínkou, aby ho odboj lidem dal  je, že bude muset uzavřít dohodu o tom, co s ním udělá, a jak to bude dělat. A Východní Aliance měla velkou příležitost v únoru loňského roku, ale nebyli schopni dojít k dohodě  a tak ... omlouvám se.

 Alexandra : Ano, průšvih. A máte pocit, že peníze nebudou k dispozici, až po Horizontu Události ?

Cobra: Peníze budou k dispozici až po Události, protože Kabala bude mít nad penězi kontrolu až do poslední možné chvíle. Toto je jejich poslední bašta moci. Uvolní všechno ostatní dříve,  než peníze, protože pokud máte peníze, můžete něco změnit  Lidé nejsou na mizině a bez peněz bezdůvodně  a důvod [proč je Kabala udržuje na mizině ] je to, že nemohou nic dělat, nemohou rozvíjet zařízení na volnou energii, nemohou střílet rakety, nemohou vytvářet soukromé kosmické lodě, nemohou dělat, co by chtěli.

Alexandra: Ano, v mém případě nemohou založit Světelné Město. 

Cobra: Ano.

Alexandra : OK, takže pokud to tak je, jaký to má dopad na Kabalu ?

Cobra: Kabala nyní stále ovládá povrch planety, ale ne na moc dlouho, protože hnutí odporu udělalo velký pokrok pod povrchem, a teď je den ode dne více a více agentů na povrchu. Dnes máme, myslím, že je to kolem 37.000 a jejich počet neustále roste hodinu po hodině. V podstatě lze říct, že Odboj  je dostatečný, a budou silněji a silněji tlačit věci k Události.

Alexandra : To se objevilo také na vaší konferenci. Co uděláte, když k vám někdo přijde  a řekne, chci být součástí tohoto Odboje, je pro to nějaký postup, nebo proces nebo předpis?

Cobra : V tuto chvíli agenti odporu nekontaktují populaci na povrchu, protože by to tu osobu ohrozilo.  Pokud by se Kabala o tom  dozvěděla, nebyla by to legrace. Takže nekontaktují  nikoho na povrchu, jenom denně jednají se špičkovými členy Kabaly, a výsledky těchto jednání jsou někdy pro Světelné síly hodně pokročilé.  Ale to je dlouhý a odhodlaný proces, protože lidstvo je hlavním rukojmím ... životy 7 miliard lidí, blahobyt 7 miliard lidí. A Kabala má stále dost síly a schopnosti dělat škodu pokud chce, takže musíme být stále  opatrní. Odboj je netrpělivý, zlobí se, ale jsou stále opatrní. Nezpůsobují planetě zbytečné utrpení.

 Alexandra : Máte stále pocit, že je stále vytahována jaderná karta? Četla jsem to, ale také  jsem slyšela,  a někteří další říkají, že jaderné věci nebudou tolerovány, takže jsou tu protichůdné informace v tomto ohledu, můžete to upřesnit ?

Cobra : Nejen, že to nebude tolerováno, světelné síly mají technologii, která účinně zablokuje  veškerou jadernou technologii.

Alexandra : OK, takže v podstatě všechno, co čteme ohledně hrozby jaderných zbraní je snůška  blbostí

Cobra : Ano, a oni to používají jako dezinformační taktiku, ale samozřejmě ne každý to ví, a ne všichni uvnitř Kabaly to ví. Lidé hluboko uvnitř armády to vědí, viděli důkazy, ale já ani nevím, jestli prezident Spojených států má o tom potvrzena fakta.  Je to o potřebě znát podstatu.

 Alexandra: Pravda, pravda. Jak jsme na tom s meditacemi, máte pocit, že to opravdu zvyšuje podíl světla  na planetě?

Cobra: Neroste doopravdy, je,  řekl bych,  stabilní a oddaná skupina která dělá velmi dobrou věc, ale ta skupina je příliš malá.

Alexandra: OK, takže stále potřebujete víc lidí.

Cobra: mnohem, mnohem víc.

Alexandra: OK, dobře, slyšeli jste to lidi, musíme začít více meditovat. A stále je to každou neděli? Ano?  

Cobra: Ano, každou neděli, v 19.00 londýnského času.

Alexandra: Co je za tou záležitostí Mali? Co se tam opravdu děje? Je slyšet pouze o krizi, o těch islamistických rebelech, co chtějí převzít zemi. Co se tam děje doopravdy? Slyšela jsem, že chtějí dostat ropu ven z Nigérie?

Cobra: Jistě, jedna vrstva válek v Africe je vždy o zdrojích surovin. To, co se v Africe děje je o surovinách, protože tento kontinent má velmi bohaté zdroje surovin. A druhá úroveň je psychologická kontrola obyvatel a Kabala vytvořila islamistické skupiny, aby je využívala jako nástroj v jejich válkách.   

Alexandra: Má to také co dělat s hvězdnou bránou?

Cobra: Ne, Ne. Vlastně, je tam hvězdná brána, ale Kabala neví, kde je, protože je pod zemí. Je spojena s hvězdným systémem Síria.

Alexandra: Och, opravdu Síria? OK. Jsou úspěšní, anebo je tam víc překážek než v minulosti? Vypadá to tak, kvůli časům a energiím  které se zrychlují, která Kabale způsobují víc problémů?

Cobra: Kabala, jak jsem řekl dříve, stále ještě hodně ovládá povrch planety, takže má problémy, ale stále si s nimi dokáže dobře poradit.

Alexandra: OK. Co je to s těmi všemi pyramidami, bože, v Súdánu se objevilo 35 pyramid, další pyramida stará 3000 let se objevila v Egyptě, co o tom víte?

Cobra: Kolem planety je energetická mřížka a tyto pyramidy byly umístěny, anebo, měl bych říct, postaveny na těchto vortexových bodech  před tisíci lety. A jednoduše proto, že  se vědomí na planetě zvyšuje, je to důvod proč si lidé ty pyramidy více uvědomují, víc si uvědomují energetickou mřížku a to, pochopitelně, prospívá procesu osvobození planety.

 Alexandra: Správně, a samozřejmě, to je opět o tom, že se Země znovu pokouší upoutat naši pozornost. (Cobra: ano). A jaký je váš názor na velké množství soudních procesů proti bankéřům? Chci  říct, že je jich příliš mnoho abych je  jmenovala, ale jedna z největších je Royal a Bank of Scotland, je jich jednoduše příliš mnoho, ani to všechno nemohu sledovat.

Cobra: Řekl bych, že je to rozhodná operace světelných sil. Je to velmi metodický způsob jak odhalit bankéře a zmenšit jejich moc.

Alexandra: Výborně. Někdo by řekl, že je to jenom kapka v moři.

Cobra: To není pravda, každý malý pokrok je lepší než nic. Jediné o co běží, je jejich odhodlání a oddanost věci. Znovu říkám, Rotschildové měli čas,  měli 2000 let a odhodlání aby vytvořili, co chtěli, a my potřebujeme stejné odhodlání jako měli oni. My nebudeme potřebovat 2000 let abychom manifestovali co chceme, ale potřebujeme aspoň trochu takového odhodlání, abychom byli úspěšní.

Alexandra: Neházejte flintu do žita, jak se říká.

Cobra: ano, den za dnem se k tomu blížíme.

Alexandra: Ano vidím to, když se  denně dívám na blogy..opravdu vidím pokrok, a také jak se lidé opravdu začínají zvedat a také, že protesty vůbec nejsou násilné.

Cobra: Vlastně, nenásilné protesty jsou účinnější, protože vytvářejí silnější rezonanční pole.

Alexandra: Ano, souhlasím. Opravdu jsem pyšná na lidi na Zemi. Nezešíleli,  ani nestříleli na všechny kolem, opravdu se spojili jako jedna síla  pro všechno, pro co se nadchnou.

Cobra: Ano, lidé dokázali zůstat v těchto situacích klidní.

Alexandra: To opravdu ukazuje na změnu energií. Opravdu jsem se vás chtěla zeptat, chci vědět, zda to má co dělat s Odbojem. FED  připustil, že v tom sedmém únoru byli zaangažováni, co vy na to?

Cobra: No, je těžko to nepřipustit, protože to bylo zcela zřejmé.

Alexandra: Chacha, ale víte, kdysi by byli spustili celou dezinformační kampaň.

Cobra: Ano, ale zjistili, že když něco připustí, může to být dobrá taktika na odvedení pozornosti, a teď na to již každý zapomněl.

Alexandra: Pravda.  A teď tu máte CIA, která připustila, že opravdu monitorují Facebook, Google, Youtube a všechny další sítě, přišli a říkají, ano, děláme to.

Cobra: No, myslím, že to pro nikoho není novinka,  pro toho, kdo má jen trochu informací. Vlastně NSA (Národní bezpečnostní agentura, nedávno veřejně skandálně odhalená, že špicluje občany USA,ale i celého světa vč. např. mobilu A. Merkelové.....LM)  monitoruje každý maill, každý telefonní hovor, každý hovor již po mnoho let, a to všechno bylo v masových sdělovacích prostředcích již před 10 lety, bylo to médiích.

Alexandra: Slyšel jste o tom zákeřném viru, který koluje? Zasahuje určité webové stránky s alternativním obsahem. Takže pokud kritizujete matrix, anebo pokud o tom něco prohlašujete, na ty webové stránky se zaměří.  A když takové stránky navštívíte, objeví se upozornění, že jsou virem a ani vám nedovolí na stránky vstoupit.  Máte nějaké doporučení pro takové lidi, kteří se pokoušejí informace zveřejnit a jsou proti centru Kabaly, co můžeme dělat, abychom se ochránili? Máte nějaké návrhy, jaký software, nebo něco?

Cobra: Navrhuji rozlišovat, můžete vytvořit blog, skupinu na facebooku, účet na twitteru, mnoho výstupů pro tu samou informaci a oni nemohou zablokovat všechno. A dnes se informace šíří velmi rychle.

Alexandra: To je dobré. Přišlo pár mejlů o HAARPu. A vím, že jste zaníceně tvrdil, že HAARP již neexistuje. Přišel zajímavý mejl, ta paní je vědkyně a dala dohromady fenomenální prezentaci a kolovalo to po internetu. Cítila jsem, jaké má online komunita obavy, co si o tom myslíte?

Cobra: No, musel bych se na to podívat a prověřit ten mejl, abych na to mohl odpovědět.

Alexandra: Chacha, no ale, řekl jste, že cítíte, že technologie HAARP byla poražena,  je to tak?

Cobra: Ano, fyzický HAARP byl ukončen (Nicméně ukončování trvalo chvíli, takže až letos bylo oznámeno, že zařízení HAARP bude rozebráno, ZDE). ALE je éterický HAARP  který má stejný efekt , úplně stejný efekt, protože éterická úroveň je velmi blízko fyzické a éterický HAARP má efekt na fyzické tělo.

Alexandra: Och, takže se to mohlo udát na éterické úrovni.

Cobra: Ještě se to děje. Děje se toho méně než tamto, ale děje se to.

Alexandra: To není dobré. Teď se diskutovalo o naplno propuklých válkách UFO. Na můj stůl se dostala kupa videí.  Zachycují také UFO, jak je sestřeleno. Co myslíte, dělá to naše vláda? Přišli do našeho vesmíru a jsou to hodní kluci? Co myslíte?

Cobra: OK, většina těchto zpráv jsou dezinformace, protože většina obrázků UFO, které najdete na internetu, jsou také podvrhy. Je pár nehod, kde se objevují světelné lodě, a  armáda se je pokusila sestřelit, samozřejmě nemohla, ale objevilo se střílení na různé strany...to je vše.

Alexandra: Takže, říkáte, že většina z těch vidění UFO atd.,  nejsou opravdové.

Cobra: Řekl bych, že většina obrázků a videí nejsou reálné. Existuje mnoho pozorování,  která jsou reálná, ale věci které vidíte na Youtube - mnoho z nich jsou podvrhy.

Alexandra: Pochází to od dezinformačních agentů, kteří to celé dny vyrábějí? Co z toho mají, to opravdu nechápu.

Cobra: Existuje zvláštní operace CIA, vyrábět tolik falešných vidění UFO jak jen to je možné, aby se ukryly ty pravé. (Alexandra:  Proč?). Aby  byli lidé zmateni a tak nevěděli, co je pravé a co je falešné.

Alexandra: OK, to nedává smysl, ale myslím, že tomu rozumím.

Cobra: Kabala chce potlačit info, že ve vesmíru je život, to jeden z hlavních motivů, hlavní životní motivace, toto potlačit.

Alexandra: OK. Mám jen pár dalších otázek. Co si myslíte o udání papeže, královny, kanadského premiéra, byli všichni obviněni ze zločinu proti lidskosti? Dělo se to přes Mezinárodní soudní dvůr?

Cobra: Ano, je to pravda stalo se to, ale muselo se to vynutit, aby se to stalo realitou, a kdo to vynutí, to je otázka.

Alexandra: Je pravda, že se schovávají, vyhýbají  tomu a schovávají na místech jako je Fidži?

Cobra: Ne, ne.

Alexandra: OK, to bylo něco, co uniklo. Nevím, zda jste četl poslední mail Bena Fulforda?

Cobra: Och ano, je to zajímavé, protože zmínil, že se v UK dějí nějaké změny, poté co jsme aktivovali vortex v londýnském City..finanční .Vlastně jsme iniciovali změny finančního systému na éterické úrovni a o několik dnů poté hovoří Ben Fulford o změnách ve Spojeném království v tomto smyslu.

Alexandra: Ale to je úžasné, protože jsem se na to zrovna chtěla zeptat ...nemohla jsem tomu uvěřit -  tomu obratu, že UK teď chce spolupracovat s čínským Renminbi. A vy víte, že to bylo v přímém spojení s tou konferencí? 

Cobra: Řekl bych, že to bylo zajímavé, protože jsme aktivovali vortex a Ben mluvil o událostech, k nimž došlo 3 dny poté.

Alexandra: Zajímavé, a také mluvil o hromadě změn ve vztahu k Japonsku, Rusku, Evropě, Jižní Americe, Africe. USA. Takže říkáte, že v zásadě se všichni tito kluci snaží a  přebudovávají své sítě kontaktů, s kým se chtějí spojit.

Cobra: Ano, ale dlouho se nedohodnou a  tak to bude pokračovat a oni budou udržovat přesouvající se spojenectví.

Alexandra: No, mám tady hromadu dalších dotazů, ale toto byly velké věci které  jsem chtěla projít za měsíc únor. Budu s vámi hovořit koncem března a jsem si jista, že toho budeme mít zase hodně.  Je ještě něco co byste chtěl dodat, abyste lidem přiblížil zřejmý pokrok světelných sil? 

Cobra: Řekl bych, že o většině skutečných akcí není hovořeno, protože se musí odehrát v skrytu, zejména v této fázi. Takže mohu hovořit o nějaké akci, až když je operace ukončena, ale v pozadí se odehrávají mnohé věci, které budou mít dlouhotrvající následky v budoucnosti. Co je zajímavé je, že budeme  mít v březnu konferenci v Říme, zrovna v době když bude volba nového papeže, takže je to velmi zajímavá náhoda.  

Alexandra. Vím, vydalo by to na knihu, kterou byste neodložil až dokud byste ji nedočetl. Je to úžasná doba teď. Ok,Cobro, jako vždy moc děkuji za váš čas, a budeme spolu hovořit za měsíc. Všichni se držte, udržujte si víru, neztrácejte naději a meditujte. Uvidíme se za měsíc.

Cobra: OK, děkuji za pozornost.

 

Copyright © Alexandra Silby-Meadors All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link: https://galacticconnection.com/cobra-interview-update-transcription-for-february-2013

 To Read More Interesting Articles, Go To:galacticconnection.com/daily-blog

 

* Římská černá šlechta je označení pro tradiční starobylou vysokou šlechtu (někteří zástupci) a některé osoby zastoupené ve vysokém katolickém kléru, mezi výše postavenými jezuity a jakož také v italské zednářské lóží P2. Jde o osoby nesoucí a uplatňující tajnou moc.

 

 

 

Horoskop na období od 2.6. – 8. 6. 2014
BÝT SÁM SEBOU

 

 

Slunce v sextilu s Uranem symbolizuje novou cestu, nové vidění, nové možnosti. Potřeby větší svobody a volnosti. Doba přeje změnám a vývoji. Uran symbolizuje „blázna“, který je pravdivý, upřímný, sám sebou, bez potřeb her ega. Uran požaduje vývoj, on nikdy nestojí na místě, stále jde kupředu a hledá, nalézá a přináší nové vědomí, vize, možnosti. Vzhledem k tomu, že Uran stojí ve znamení Berana, což je „Já“, vede jeho vliv k sebeuvědomění. Slunce harmonicky ozařuje Urana, tím se aktivuje téma projevení se skrze slovo, sdílení, projevení pravdy, přirozenost, která bývá bez jakýkoliv příkras.

Přichází nové cesty, uvolňuje cesta vpřed, k posunutí se dopředu. To, co dlouho stagnovalo, se dostane k vývoji díky jasnému a konkrétnímu rozhodnutí. Vše se zrychluje, a tím se to projeví v lehkosti a rychlosti. Najednou pocítíte, uvidíte, že jsou věci jinak a možná ani nebudete vědět, jak se to vlastně stalo.

Aktivuje se uvnitř nás naše podstata, pravda a přirozenost k projevení svého pravého Já. Tím padnou ochrané masky, které si lidé nasazují.

V druhé polovině týdne se zviditelní Achillova pata každého z nás. Pochopením tohoto bolestivého, zranitelného místa můžete získat důležité poznání o sobě, které povede k posunu v sebepoznání, k duchovnímu prozření ve svém vývoji na své cestě.

Stále můžeme využívat příliv energie od Marse.

Působení Marse s Černou Lunou je až do 11.6.viz horoskop minulý týden.

Velký vodní trigon Jupiter, Saturn, Chiron působí do 10.6.viz horoskop minulý týden.

Venuše v Býku v harmonickém aspektu na Neptuna a Pluta symbolizuje prohloubení citů. Pluto dodává vášeň, intenzitu až osudovost. Venuše symbolizuje též hodnoty, harmonii a krásu. I v těchto oblastech dojde k prohloubení. Opěrný bod je hloubka stabilních citů, pevné hodnoty. V této době se potřebujeme o své pevné hodnoty opřít, pak snadněji si určíme, jaké nové možnosti využijeme.

Pokud známe své priority a hodnoty, jakákoliv rozmanitost, chaos či zmatek nás ponechá v klidu.

Přeji vám slunečný týden.

 

Petra Nel Smolová

 

https://www.astrologiepetranel.cz/category/horoskop/

 

 

 

SVĚDECTVÍ

Bílá hora 24. 5. 2014
Andělé a nový úsvit

Byla jsem od 31. 3. na krátké dovolené (nedobrovolné, ale přijaté a pochopené) od svých povinností, ke kterému před cca 14 dny přidalo totální odříznutí od internetu, tedy od informací i emailové komunikace. Hromadné zasílání, kterým komunikuji se svými klienty, a odchází na cca 700 adres, mně operátor bez upozornění zrušil, a moje mobilní připojení se krátce na to zhroutilo a přestalo fungovat.   A tak jsem chodila jednou až dvakrát týdně ke své sestře, abych si alespoň postahovala poštu i odpověděla na e-maily svých klientů a vyvěsila na web své pravidelné týdenní věštění.

A přesto se ke mně dostala informace o pořádání setkání na Bílé Hoře Obroda české Matrice pořádané 24. 5. 2014 (mimochodem, toto datum dává součet 9 – tedy vibrace celistvosti a moudrosti, ke které se dospěje po prožití vibrací předcházející číselné řady). Dostala jsem silný vnitřní impuls a okamžitě jsem se rozhodla pro účast. V sobotu 24. května jsme vlivem různých náhod a okolností nastoupily (my ženy) do vlaku z Hradce Králové čtyři (číslo čtyři – symbolicky tarotový císař- značí schopnost realizace záměrů na pozemské úrovni a přítomnost Boží). Cesta probíhala v pohodě a za chvíli jsme byly v Praze. Kdykoliv se od dětství blížím ku Praze, začnu z mě neznámých důvodů pociťovat radost a dojetí a v mysli se mi opakuje   věta - Před zraky poutníků se vynořila Praha, ach Praha krásná, Praha zaslíbená, Praha milovaná - a vždy se mi stáhne hrdlo a oči zarosí. I tentokrát se prožitek opakoval a pak, bez sebemenšího problému, jsme se dostaly na Bílou Horu, usadily jsme se a setkání začalo.

Na pódium vystoupili muži a zazněl chór Ktož sú boží Světla Tvůrci (slovo bojovníci bylo parafrázováno na Světla Tvůrci a nebylo to třeba vysvětlovat. Ti, kdo přijeli, věděli). Silné, neškolené, avšak o to pravdivější a energizující hlasy mužů se rozezněly prostorem a já jsem spatřila nad jejich hlavami, které se rýsovaly proti šedivě obloze, světelné postavy jejich andělů a na pravé straně průseku obrovského anděla, který vznášel vedle vysokých stromů, několika násobně je převyšoval a sahal až do nebe. Posléze mi bylo sděleno, že je to stejný anděl, kterého viděla  Lorna Byrne při své přednášce v Lucerně a je andělem naší české země. Muži zpívali a já jsem cítila obrovskou moc, která je v této písni z dávných dob husitských ukrytá a která probouzí odvahu, sílu a sjednocení. Po ukončení chorálu jsem v duchu pronesla požehnání pro ty, kteří se rozhodli uskutečnit tuto akci a daly svoji energii, čas, srdce i rozum i své materiální statky do uskutečnění tohoto setkání. A to jsem pronášela ještě mnohokrát za celý den, stejně jako díky andělům a vesmíru.

Program uváděla Gabriela Filippi, ze které zářilo bílé andělské Světlo. Prvně jsem ho viděla zářit kolem své posestriny Majky, když zapáleně přednášela účastníkům našeho semináře, zářilo kolem Tiny Marie Daly, která byla mou instruktorkou na Andělském semináři a pak ještě několikrát, při zvláštních příležitostech, kdy se mi otevírali nad lidmi světla andělů nebo kolem nich byla záře. (Jsem obdařena silným jasnocítěním, které mi zprostředkovává potřebné informace, a tak tyto vhledy fyzickým zrakem mívám, když je kolem silná pozitivní energie a vždy to značí důležitost okamžiků, které prožívám)

Velmi jsem ocenila vystoupení Jana Michaela Kubína, který poskládal historické události z hlediska energie, které jimi proudila, a podal logické vysvětlení, které přineslo pochopení a též pomohlo v osvobozujícím přijetí naší minulosti, která se projevuje v naší současnosti.

Pak vedla paní Ernestína první meditaci, kde se mohl každý z účastníků ve svém prostoru setkat s postavami naší minulosti, které představují archetypy, které v sobě nosí. Já jsem obdržela poselství od kněžny Libuše, dozvěděla jsem se, že lva mám od knížete Bruncvíka (lev je zvíře mé osobní sily a provází mě celý život) a zjevila se mi socha sv. Václava, stojícího na náměstí před Muzeem (smysl a význam jsem pochopila až dodatečně, když jsem za pár hodin před sochou stála a v hlavě mi zazněla věta - Tudy kráčely dějiny – bylo to upozornění, že opět přichází doba změn). Každá z mých přítelkyň měla též silné osobní poselství a vidění.

Program pokračoval další částí, která vedla po následcích Bílé hory a zabývala se i Janem Amosem Komenským. (Mám pedagogické a humanitní vzdělání a tak jsem se jeho dílem při svém studiu již setkala, ale bohužel dávno tomu a tehdy pouze v rozměrech a hranicích tehdejšího socialistického školství.)  Opět byl poskytnut jiný vhled na jeho dílo, spočívající v poukázání na to, že snažil ukázat světu jiný pohled než duální a směřoval k universu. Tedy myšlenky, se kterými nyní žijeme a snažíme se, každý dle svých sil, uskutečňovat je ve svých životech. Nejen u nás v Čechách, ale zní a rezonují po celé planetě. Učitel národů formuloval a vyslovil tyto myšlenky již v 17 století. Trochu jsem byla v údivu, zvláště když jsem posléze poslouchala výňatky z jeho díla, které pronášela Gabriela Filippi. Všechny jsem je znala, se všemi jsem souzněla, ale přišli ke mně ne od Komenského, ale z knih zahraničních autorů, na mezinárodních seminářích i různými poselstvími od lidí, kteří získali ve světě uznání a ocenění. A opět další část puzzle zapadla do sebe, když potomek jednoho z 27 popravených českých pánů ve svém vystoupení řekl, že jako národ jsme byli po Bíle hoře odpojeni od své hodnoty, máme na malý počet obyvatel spoustu význačných lidí, dovednost, um a pracovitost, nedokážeme se však za to ocenit.  A jak víme, pokud se nenaučíme ocenit a vážit nejprve každý sám sebe, nedokáže to za nás nikdo jiný. Základní hodnoty národa byly poplivány a pošlapány zradou, korupcí a zpronevěrou a završeny zastrašením (rituálními vraždami 27 českých pánů) – do života našeho národa vstoupily tyto energie a to se táhne s naším národem od Bílé hory celou dobu-celých 400 let, které brzy uplynou.

Avšak jak řekla podivuhodná astroložka Petra Nel (měla zde několik vhledů), která mistrně propojuje vědění s intuicí a vhledy z universa, postavení planet nám brzy umožní vyrovnání a zbavení se stigmatu Bílé Hory a naše národní vědomí se bude moci vrátit ke své síle.

Při druhé meditaci, zaměřené na pochopení, smíření a odpuštění, jsem na začátku dostala informaci od svých andělů, že se mám připravit, protože přes moje srdce půjde mnoho odpuštění. Paní Ernestína nás vedla, abychom si připomněli, kdy a jak v současném životě prožíváme svou Bílou Horu. Uvědomění bylo očistné. Ke konci nás vedla k odpuštění a já cítila velikou sílu, která byla dána počtem meditujících (můj odhad cca něco mezi 5oo a 600) vyladěním a souzněním všech napojených srdci. Zároveň jsem slyšela a cítila veliký závan, jakoby obrovský úlevný výdech. Přišlo mi to, jako když všechny obrovské stromy kolem mě si oddechly a já jsem pocítila, jak je les po obou stranách živý a napěněn energiemi duší našich předků a všech, kterých se to dotýkalo (bylo obsazeno do posledního místa) a byl to jejich úlevný výdech. Najednou jsem jasně cítila a věděla, že se blíží vyrovnání posledního dluhu a že duše našich předků a patronů naší země nám dávají najevo, že minulost je tímto očištěna. Když jsem se vracela zpátky do sebe, ocitla jsem se náhle se uprostřed kruhu jásajících a radostných andělů, kteří nad našimi hlavami poskakovali, pohybovali pažemi a v rychlém a radostném rytmu a zpívali dokola děkovné a oslavné aleluja, aleluja. Bylo to tak spontánní, veselé, uvolňující a radostné, že jsem se musela se smát s nimi a skutečně jsem vyprskla smíchy, avšak  kolem mě se lidé teprve vraceli a bylo ticho a tak jsem musela výbuchy smíchu, který vycházel z mého nitra a lechtal mě v hrdle, několikrát zadržet. Ještě teď, když toto píši, jasně cítím nebeskou radost a veselost andělů, kteří se radovali z uzdravení, kterého se dostává našemu národu, dané silou a upřímností odpuštění všech zúčastněných srdcí.

Ve třetí části meditace, zaměřené na budoucnost, jsme si poznání a uvědomění z předchozích meditací dávali do své všednodennosti (velice krásné slovo od paní  Ernestíny). Já se zabývala svoji poslední Bílou horou (nečekanou výpovědí z prostor, kde jsem za 4 roky náročné a tvrdé, avšak pro mě radostné práce vybudovala fungující andělské studio, kde jsem věštila, léčila a vedla svoje semináře, workshopy a pravidelné meditačně modlitební večery a kde se zhmotnily moje sny). Přijímala jsem vize a poselství, které mi přicházely o budoucnosti.

         Vystoupil zde také Jaroslav Kuchař, jeden z hlavních organizátorů a zakladatelů, který se s námi podělil o svoji vizi budoucnosti, osvobozené od pseudo svobody a pseudo nezávislosti za skutečnou svobodu a nezávislost, která je dána v první řadě uznáním svého propojení s ostatními obyvateli planety a přírodou a Matkou Zemí.

 Velmi silně jsem též prožila vzpomenutí na všechny Čechy, kteří se vzchopili ke svobodě a odporu za celých těch 400 let, přes všechny ty generace, a byly perzekuováni, položili své životy, byli vyhnáni anebo byli donuceni opustit svou vlast.

 Všechna vystoupení umělecká byla úžasná. Hlasy zpívajících zněly a rezonovaly s okolním přírodním prostředím a podtrhovaly svými vibracemi výjimečnost celého setkání. Patrik Kee,doprovázejí i částečně Gabrielu  Filippi, Karel Marinov, který podtrhoval svým nádherným hlasem meditace, dětský soubor (Chorus angelus), Seifertovy básně v doprovodu fléten. Každé vystoupení se dotýkalo mého srdce.  Velmi silně jsem prožila zpěv písně Čechy krásné, Čechy mé, kterou si zpívám ve své všednodennosti, když uklízím, jedu autem, dívám se a kochám se naší divukrásnou přírodou a vůbec často. A často jsem si myslela, že si ji už zpívám pouze já. Bylo to krásné vyznání lásky k naší zemi a paní Procházková svým hlasem a energii svého projevu probouzela, posilovala a vracela její vědomí do našich životů.  Lásku k naší zemi mám vrozenou a moje rodinná výchova i zázemí, ze kterého jsem vzešla, ji rozvinulo a posílilo. Na tomto setkání ke mně zavanul duch nadšení, víry a odhodlání, které jistě pociťovali naši předkové v dobách Národního obrození. A proto znovu a zase děkuji a  žehnám všem, kdo se zasloužili o tuto akci. A i mě dovolte parafrázi známého citátu J. A. Komenského, která mi přišla - Věřím , že po přejití vichřic hněvu, víra, láska, světlo a síla se zpět k tobě se navrátí, o lide český. -

Dodatek

Věřím na zázraky a synchronizaci a vnímám je ve svém životě. V neděli, druhý den po setkání, jsem dostala dar od jednoho z mých synů, který se vrátil právě z USA. Přivezl mi sošku od Susan Lordi Anděl naděje se vzkazem Each day, hope  anew.  Každý den doufej znovu. V pondělí jsem vedla úspěšné jednání a získala jsem nové krásné prostory pro své semináře a setkávání. Připojení a hromadné odesílání se stále řeší. Amen a Aleluja

 S láskou a pokorou pro všechny, kterým je to určené

Milena Rhea a její andělé.                                                                    28.5.2014

 

Pro www.relaxmilena.cz Milena Sedláčková

 

—————

Zpět