Milí přátelé, - 12.6.2014

12.06.2014 01:17

 

 

Milí přátelé,

zdravím všechny v tomto krásně prohřátém a láskou slunečních paprsků prodchnutém týdnu. Však už jsme si trochu toho "teplíčka" zasloužili.

Ale k našim  záležitostem.



V prvé řadě mám pro všechny, kteří se účastní seminářů DŠ Harmonie, ale i DŠ Transformace, příjemnou zprávu. Díky  jedné z účastnic seminářů, jsme získali nové místo, kde se budeme moci scházet a rozjímat nad duchovně-energetickými zákrutami svého Bytí, meditovat. Nové místo je asi 6 km od Mladé Boleslavi. Je to bývalý lovecký zámeček Podčejk. Na mapě ZDE

Autem je příjezd v podstatě po dálnici a v obou směrech by mělo jít o výjezd směr Mělník. Pak směr Krnsko a Strenice. Situaci můžete vidět také zde na mapě. Ti, kteří jezdí vlakem či autobusem, pls, spojte se s Hankou a ona Vám vysvětlí, kde budete čekat na "přívoz"... Něco podobného jako při cestě do Skokov.



Začínáme jako vždy poselstvím Mistra Hilariona. Mistr Hilarion pochopitelně nadále zůstává u tématu průběhu transformačního procesu a hned v úvodu nabádá zvláště ty, kteří jsou tím vším příliš zahlceni, aby hodně odpočívali a to ve svých srdcích. Zůstávat ve svém srdci, konat ze svého srdce, to je nejaktuálnější požadavek doby. Přináší také informaci, že i říše krystalů prochází svým vlastním procesem, kdy krystaly nabírají vyšší frekvence. A připomenutí pevné, velmi stabilní vize. A v neposlední řadě také připomíná význam vděčnosti.

Máme začátek měsíce, tak také Ronna Herman přijala nové poselství od AA Michaela s názvem "PŘÍSTUP KE KRYSTALŮM UDRŽUJÍCÍM ZÁZNAMY SEMÍNEK ATOMŮ ZEMĚ".  Určitě toto poselství nepřehlédněte a dobře si jej prostudujte. Je to poselství opravdu silné a můžete vnímat, v průběhu čtení, silnější hnutí energií, ať již pocitově, přímým vnímáním těchto energií či i jako emoce.
Je to sdělení svým způsobem shrnující, poukazující na to, co se děje nyní a jaké to má souvislosti s celým procesem transformace. Tento proces na planetě sílí, má mnoho součástí, které již i můžeme znát z našich předchozích inkarnací, a jak AA Michael říká, není nutné, abychom prožili zcela všechno, stačí nám často i jen znalost díky našemu propojení se Světelnou rodinou. Zdůrazňuje obrovský význam energií vyšších vibrací v celém procesu a v té souvislosti pak velmi důrazně upozorňuje na opravdu již zesílený faktor magnetizace a tudíž si k sobě silněji přitahujeme to, co v sobě máme, v co věříme - aneb to, jakou kvalitní vizi svého života v sobě držíme, neseme. Je to vize štěstí, harmonie, hojnosti, ale i míru a spolupráce na planetě atd. apod. anebo máme v sobě myšlenky nezdaru, nedostatku, obtíží, překážek, nenávisti, oddělování, násilí, nezměnitelnosti světa, nevíry v to apod.??? Přemýšlejme a konejme s vědomím uvědomění si této změny doby, změny faktoru magnetizace, zesílení svých vlastních energií, rozšíření vědomí apod. A toto vše je vlastně jen začátek. Postupně si uvědomíme, lépe a kvalitněji, že jsme prošli na Zemi svými "dětskými" krůčky a vstupujeme do duchovní dospělosti a uvědomění si sebe jako Tvůrce a plnohodnotného žití toho, co z toho vyplývá.
Dále pak AA Michael uvádí určité galaktické a vesmírné informace z, dá se říci, dějin vesmíru a galaxie, o tom jak vznikaly galaxie, planety a během a v rámci toho procesu nám byl dán andělský dar spolutvůrců. A i proto je velmi nutné si uvědomit a žít tuto pravdu tzn. vědomí, že jsem Bůh, spolutvůrce. A proto jsme na Zemi, přičemž ale nezapomíná připomenout zákon příčiny a následku...
A v závěru říká: "..Během této doby nejistoty a velké změny, pamatujte, mí milovaní bojovníci Světla, že není čeho se bát a tak moc můžete získat..."

Minulý týden jsem v závěru mailu posílal dvě videa zobrazující mladého Angličana (Chris Maloney) v talentové soutěži, jaký šílený strach měl, prožívaný až na fyzické úrovni a pak, když to překonal, druhé video ukazovalo jinou osobnost.
Dnes na to chci navázat poselstvím, které k tématu strachu přijala v r. 2010 Pamela Kribbe od (matky) Marie a které má název "Strach jako brána do neznáma". Ač se to může někomu zdát jako nesmysl, ale i přesto, že doba je velmi rychlá, tak ty 4 roky neubraly nic na aktuálnosti tomuto sdělní a stále z něj, všichni, můžeme čerpat mnohá poučení o tom co strach je, proč je součástí našeho Bytí, co s ním apod. a také, že za ním vždy objevíme divukrásnou krajinu nového života.

Koncem května 4 dušičky z našeho okruhu přijaly poselství Áriů. Tentokrát to bylo na téma zpracovávání schémat, závislostí, energie Srdce, myslet Srdcem, žití v současnosti.

O tom jak přemýšlíme, o našich myšlenkách, které nepřetržitě jdou naší myslí je krátký článeček s názvem "Dostává se nám toho, jak zacházíme se svými myšlenkami".

Jako vždy stručnou informaci k energiím tohoto týdne napsala astroložka Petra Nel.

Téma volných energií je tématem jistě pozorně sledovaným. Originálně toto téma pojala ve svém vystoupení na posledním festivalu Evolution Alžběta Šorfová. Mnohé informace, které uváděla, byly zajímavé. A, upřímně řečeno, člověku to tlačí otázku, tam blíže nezodpovězenou - co a jak má Alžběta společného s Plejáďany, o nichž tak často hovořila. Poslechněte si ji.

Alžběta Šorfová, Volné energie a další nové technologie pro lidstvo , asi 52 minuty

Dalším příspěvkem ze stejného festivalu, je vystoupení naší kamarádky ze seminářů Jany Novákové na téma zahrad. A pokud se chcete podívat na její práce se zahradami koukněte na její web

Jana Nováková, Od konvenční zahrady k EKOzahradě. 40 minut

Z rubriky "Akce našich přátel" uvádím jednak plán konstelací na červen a červenec od Marcely Peškové a pak taképozvánku na léčebně-terapeutický výlet na Praděd a Radegast od Sylvy Pokorné.

Jelikož jsem minule nepřipojil článek Antonína Baudyše "Barevné revoluce", a byl jsem o něj často upomínán tak jej všem posílám dnes.
Rovněž tak posílám, opětovně ale, Rozhovor s Cobrou, který jsem sice poslal, ale mnozí tento dokument nemohli otevřít, kvůli neznámé SW chybě. Opravdu doporučuji přečíst. Je tam dost zajímavých pasáží, zvl. např. pasáž o Vatikánu, katolické církvi, jezuitech apod. Takže oba dokumenty raději posílám v pdf.

A v návaznosti na to doplňuji - pokud se stane, že mail nedostanete do středy: pište. Pokud bude chybět příloha: Pište. Pokud některá příloha nepůjde otevřít: Pište. Děkuji.. :-) .

Přeji všem krásný, harmonický týden

Láďa

 

 

Mistr Hilarion

Poselství pro týden 9.6. 2014 - 16.6 2014

Milovaní,
přísuny energií jsou intenzivní a silné a stále vedou ty, kteří jsou na ně naladěni, k jejich poslání a osudu. Mnozí shledáváte transformační proces obtížným, proto když se cítíte zahlceni, pomůže vám, když si dovolíte odpočívat a pečovat o sebe. Země se i nadále přesouvá do méně husté roviny a to bude mít hluboký/zásadní vliv na všechny její obyvatele. V lidském systému bude méně stresu a budou růst pocity spokojenosti, radosti a míru. Když je vaše světlo stabilní/vyrovnané, napomáháte tomu, aby se na světlo proudící z nebeských sfér napojila větší oblast. Odpočívejte klidně ve svých srdcích a vězte, že jakkoli se vám tato doba zdá těžká, vyjdete z ní vítězně. Čím více přicházejícího světla přijmete a vstřebáte, tím snazší to pro vás bude.

Dochází k přeprogramování království krystalů na vyšší frekvence a to bude mít také urychlující vliv na celou Zemi a vše na ní. Abyste mohli přijmout nyní dostupné kódy, které se pak aktivují v DNA/RNA v systému lidského těla, je třeba se denně vylaďovat na krystalickou mřížku. Život se vyvíjí směrem k vyšší úrovni vědomí a lidstvo je vesmírem podporováno nevídaným způsobem. Denně afirmujte svůj záměr přiblížení se a spojení se svou božskou esencí, to vám tento proces usnadní. JÁ JSEM přítomnost každého člověka na planetě usiluje o přivedení většího světla do každé duše.

Tato doba potřebuje neochvějnou vizi, která zvýší frekvenční pole na novou úroveň, a váš mocný záměr a vaše vizualizace dokážou zázraky. Věřte, že máte sílu i moc vytvořit změnu nenásilným a láskyplným způsobem a proto udržujte tuto vizi ve svém denním životě. Můžete cítit účinky starých systémů, jak se začínají resetovat a znovu nastartovávat, a mnoho z nich přináší ohromná zlepšení pro všechny na planetě. Potřebujete být trpěliví, když se setkáte s hnízdy odporu ze strany těch, kteří myslí a konají podle starého paradigmatu. Když zůstanete naladěni na větší světlo, budete se v tom cítit lépe a lehčeji než dříve. Síla a moc energie Bohyně roste, a abyste i nadále pokračovali ve svém elegantním/půvabném přechodu do vyššího světla, je potřeba udržovat vnitřní rovnováhu mezi mužským a ženským aspektem.

Mějte víru v proces, kterým procházíte a důvěřujte tomu, že k vám přichází pomoc ve všem, co prožíváte. Bude to zřejmé díky synchronicitám a dalším potvrzujícím událostem, ke kterým bude docházet ve vašem osobním procesu. Naslouchejte šepotu andělů a sledujte znamení ze skrytých říší, která je nyní stále snazší rozpoznat. S potěšením se vzájemně ovlivňujte s bytostmi, jež vás obklopují. Pozorujte život otvírající se novým perspektivám a těsnějšímu spojení se Vším, co je. Najděte a vnímejte zázraky a kouzla v přírodě a vězte, že jste nedílnou součástí všeho toho, co se vyvíjí.

Použijte své kouzlo, drazí, a pokračujte v žehnání všem a všemu, co vám zkříží cestu. Spolu se zdánlivým chaosem právě se rozpadajícího paradigmatu je toho mnoho, za co můžete být vděční. Zaměřte se na to, protože vděčnost je to, co vám přinese do vašeho denního života více toho, za co jste vděční. Když to děláte, můžete být a jste!   


Do příštího týdne ...

Já JSEM Hilarion 

©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Strážce Symfonií Milosti 

www.therainbowscribe.com 

www.movingintoluminosity.com

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky, do češtiny přeložila Ivana M. pro www.transformace.info.  Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem za předpokladu, že nic nebude vynecháno nebo změněno a budou uvedena všechna práva a odkazy na webové stránky včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy. Děkujeme za zařazení této poznámky.

 

 

„PŘÍSTUP KE KRYSTALŮM UDRŽUJÍCÍM ZÁZNAMY SEMÍNEK ATOMŮ ZEMĚ“

Prostřednictvím Ronny Hermann, červen 2014

 

Milovaní mistři, v oku vaší mysli, bez ohledu na to, co vnímáte, vizualizujte si, že hledíte na Zemi z velké Světelné lodě, a my, andělské Síly a nespočet vesmírných Bytostí Světla, které reprezentují Boha Otce/Matku, společně s vámi přinášíme energetické vibrační vzorce nádherného Andělského schématu jako přípravu na osídlení Země lidstvem. Během složitých, ucelených stadií příprav byly hluboko do Země na strategická místa po celé planetě implantovány velké citlivé krystaly. Část každého obrovského krystalu vyrostla ze Zemského povrchu jako ochranná hlídka, která vysílá energii a informace do vesmíru, a také funguje jako přijímač Andělského světla, Moudrosti a Síly od našeho Boha Otce/Matky. Za mnoho eónu let, kdy probíhaly změny na Zemi, kdy vyrostla horská pohoří do nebe, potopily se velké části zemského povrchu, a světadíly se posunuly a změnily tvar, byla většina těchto krystalů otřesena, zničena a zakopána hluboko do Země a vod. Nicméně mnohé zůstaly nedotčeny ve vodách, ve velkých jeskyních, a mnohé další leží blízko povrchu pokryté pouze malou vrstvou země a vegetace, a čekají na to, abyste je objevili a odkryli jejich mocné dary a dávné vzpomínky. Jsou to Semínka Atomu, které udržují záznamy Země, a vy držíte klíč, který vám poskytne přístup k moudrosti a moci zhmotňování, které v nich dřímají.

 

Takové divukrásné dary, takovou magickou energii a rozsáhlou paměťovou banku vesmírných informací a historie má každý z vás v Esenci své Duše, své DNA a svém osobním Bohu-já. Všechny tyto příběhy, které se nyní vyprávějí a staré vzpomínky, ke kterým je nyní přístup, nepřipadá vám, že jste tam byli? Možná jste  to nebyli vždycky právě vy ve fyzickém těle, ale občas to byl blízký člen vaší rodiny duší. Nemusíte osobně zažít všechno, co se během této velkolepé cesty vesmírem a na Zemi stalo, abyste toho byli součástí, nebo abyste to měli ve své paměťové bance, protože máte životní linii, spojení paměti duše s rodinou duší, které jsou v tomto okamžiku její součástí, což vytváří spojení, prostřednictvím kterého oni získávají data a moudrost z vašich zkušeností, a také jejich zážitky jsou zasety do úložiště vaší paměti.

 

Mnozí z vás jsou ve fázi přeměny, kdy se cítíte odpojeni a osamoceni, jak se snažíte se přizpůsobit další úrovni vesmírných vibračních vzorců. Lidstvo se postupně vynořuje z omezující iluze nižších astrálních plání, tak jak rozpínavé, vygradované frekvence vibrací vyšší čtvrté dimenze prostupují Zemí a jejími obyvateli ať na té či oné úrovni. Vězte, že váš sloup Božího Světla se rozšiřuje a sílí, aby se více a více Andělského Elixíru života mohlo vylévat dolů na vás a skrze vás, neboť vyživuje vaše tělo a vyzařuje dolů do Esence Duše Země. Tato pročištěná energie je pro vaši hostitelskou planetu velmi důležitá, neboť tato Velká Bytost usiluje o to, aby se navrátila do vnitřní rovnováhy a harmonie. Vibrační vzorce vyšších frekvencí jsou zvláště důležité v procesu čištění a návratu aurického pole, které obklopuje planetu, k jeho původní naplánované dokonalosti. Jak čistíte své nižší tělesné systémy, abyste mohli stále zvyšovat množství Adamantinových Částic Světla, které k sobě můžete přitahovat, magnetizovat je, a vysílat ze sebe, je povinností i Andělským darem, být schopen pomáhat své milované planetě, aby se také rozvíjela.

 

Celé Stvoření ovlivňuje, jak Nejvyšší Stvořitel zvětšuje proud Elixíru Života protékající Vším. Nemůžete se před tím schovat. Nemůžete to popřít. Vaše životní linie, spojení s vaším Zdrojem stále sílí a je stále  důraznější. Faktor magnetizace sílí, a vy k sobě přitahujete stále silněji a silněji to, co jste prohlásili za svoji realitu. Pokud věříte, že musíte žít v chudobě a chaosu, tyto myšlenkové formy budou ve vašem životě posíleny a zveličeny. Pokud jste přijali pravdu, že jste určeni k životu krásy, radosti a hojnosti, tato realita se před vámi odkryje (pokud projdete jednotlivé kroky tak, jak jsou uvedeny v minulých sděleních).

 

Návrat do harmonie a rovnováhy začíná v každém z vás. Společné vědomí může začít u vás, tady a teď, v tomto okamžiku. Za prvé je životně důležité abyste uznali a vynesli do svého vědomí všechny ty nevyrovnané zlomky, které jste vytvořili během zážitků mnoha životů – ty věci, které vás ovládají, ty které kolem vás ve vašem aurickém poli vytvořily emocionální a mentální vězení. Potom si musíte být vědomi těchto zlomků a toho, jak ovlivňují vaši realitu, a svým vědomým záměrem musíte vytvořit touhu po změně a po naplnění těchto zlomků proměńující, transformující energií Lásky/Světla. Jsme stále připraveni a ochotni vám pomáhat ve vašem pozitivním úsilí, ale vy musíte požádat a dát nám svolení, abychom mohli znovu posílit vaše rozhodnutí, abychom vám mohli dát nezbytné znalosti a zároveň nejrychlejší a nejlepší způsob, jak hladce a elegantně dosáhnout vaší transformace.

 

V minulosti jste mnohokrát zkoušeli potlačit své závislosti, své negativní zvyky a myšlenkové vzorce nebo nad nimi získat kontrolu. Odolávali jste jim, nenáviděli jste je a neustále jste o nich přemýšleli, přitom jste posilovali svou kontrolu nad svými emocemi, myslí a nad kvalitou svého života. Pamatujete, že jsme vám mnohokrát říkali, neboť je to vesmírná pravda, kdykoli a na cokoli zaměříte své vědomí, dodáváte tomu energii a posilujete to, ať je to pozitivní nebo negativní. Musíte osvobodit zlomky, které jste vytvořili tím, že je budete milovat a uznáte, že vám dobře sloužily, a tím, že vyšlete ven na světlo vášnivou myšlenku, že nyní je čas, aby se tyto zlomky znovu sjednotily a znovu byly vaší součástí ve vašem centru solární síly, centru srdce, aby byly naplněny Světlem a znovu se staly právoplatnou částí vašeho Boha-vědomí.

 

Vězte, že na určité úrovni vše hledá Světlo – rovnováhu a harmonii – snaží se vrátit k tomu, čím bylo na počátku. Každá fáze nového uvědomění nebo rozšířeného vědomí má své vlastní zázraky a výhody, které se mají vychutnat a užít. Pokaždé, když uvolníte nějakou starou bolestnou myšlenkovou formu nebo zvyk  nebo nevyrovnané energie uvnitř sebe, které vás omezují, jste přeměněni a odstraníte malou (nebo velkou) část své masky, což vám umožní začlenit do sebe další stránku vašeho Boha Já. Když to tak děláte, postupně vytváříte své nové právoplatné já. A otevře se vám nová realita, kde máte přístup ke mnoha novým koncepcím, talentům a zázračně se kolem vás odkryje vaše citlivost k nejmenším odstínům Ducha.

 

Pokud opravdu vidíte systém mřížky, síť života nebo spojení všech věcí, lépe pochopíte koncepci Jednoty. Proudy světla vyzařují z vás a k vám, jeden k druhému, tam a zpátky, ke každé osobě na Zemi. Některé jsou silnější, některé slabší, ale stále více jste spojeni s každým a se vším na vaší planetě a dokonce i v rámci vyjádření tohoto Podvesmíru. Možná vám nad tím zůstává rozum stát, ale je to pravda. Když říkáme, že jste všichni jedno, co to vlastně znamená a jak se do děje? Je to proto, že jsou tu ty proudy Světla, které pronikají a filtrují každého, po celé Zemi a skrz na skrz ní. Ano, většina těchto proudů Světla je velmi slabá, ale stále více těchto proudů Světla sílí a zakládají vibraci rozpoznání, proražení. Zevnitř vychází ozvěna, která říká: „Ano, pamatuji si tě. Ano, vím, kdo jsi, ano, vím, že jsme předtím byli spolu. Nevím kde, ale cítím a poznávám tvé vibrace a tvůj energetický podpis. Dotýkáš se mé duše a způsobuješ, že struny mého srdce zpívají. Tvá milující Esence mě ujišťuje, že už nejsem sám. Vítej v mém srdci. Žádám tě, abys sdílel mou cestu a dovolil mi být součástí tvé cesty.“

 

Tolik a tak rychle se učíte. Často to tak rozšiřuje mysl, že nevíte čemu věřit a myslíte si, že nemůžete přijmout nebo vstřebat žádné další nové informace, ale my vám říkáme, tohle je jen začátek. Stáváte se duchovními/lidskými dospělými, zatímco v minulosti, v omezující realitě třetí a čtvrté dimenze, jste  fungovali jako lidské děti, cítili jste se jakoby oddělení od Boha a ovládání rozmary osudu a přírody. Jako mistři Sebe a duchovní dospělí se učíte, že jste občany vesmíru, jste Hvězdná semínka, Bojovníci Světla a předvoj Nového Věku. Propluli jste skrz na skrz tímto vesmírem i jinými vesmíry.

 

Slyšeli jste, že po velmi dlouhou dobu byla v karanténě Země, tato sluneční soustava a dokonce i galaxie, a tato karanténa byla nyní rozpuštěna, abyste mohli přijímat galaktické, vesmírné a Vševesmírné informace. Nyní vám říkáme, že kolem tohoto vesmíru byl také umístěn filtr. Tento vesmír, jehož jsme všichni součástí, je jeden z posledních vesmírů vytvořený z Esence Nejvyššího Stvořitele, a proto je to vesmír, který se nachází na nejzazším kraji Stvoření. My jsme také byli omezeni ve svých znalostech toho, jak funguje Vševesmír, a také v množství výše vibrující energie,  ke které jsme měli přístup. Víte, první vesmíry, které byly vytvořeny, byly nejmocnější a nejblíže dokonalosti, neboť obklopovaly velké Centrální Slunce Nejvyššího Stvořitele a obsahovaly čistou Esenci Stvoření. Jak bylo vytvořeno více  a více vesmírů, galaxií, hvězdných systémů, které se stále rozšiřovaly a tlačily Stvoření dál a dál za Velký Závoj (a dál od Nejvyššího Stvořitele), každý lom do hustoty znamenal, že každé nové stvoření mělo méně dokonalosti Všeho Co Je. Musíte chápat, že jsme VŠICHNI energetickými zlomky, které vkročily velmi dolů, ale stále jsme součástí velikosti Nejvyššího Stvořitele. A pokud jsme byli vysláni s příkazem tvořit ve jménu Stvořitele, neboť bylo Stvořitelovým přáním zažít více sama Sebe, proč by nám Stvořitel říkal, co máme tvořit? Byl nám dán požehnaný Andělský dar spolutvůrců, a tak také každému z vás. Jste Bůh spolutvůrce ve svém vlastním právu, a to není žádná svatokrádež; je to vesmírná pravda. Musíte chápat, že proto jste tady na Zemi; to je to, kdo jste. Nenechte nikoho, aby vám tvrdil něco jiného. Pamatujte ale, že jste také podle zákonů příčiny a následku zodpovědní za své vlastní výtvory.

 

Chápejte prosím, že tento vesmír byl vytvořen s dramaticky sestoupenou a rozředěnou prvotní Látkou (Substancí) Životní Síly. Někteří nazývají tento vesmír padlým vesmírem, ale my jsme tento název nezvolili. Toto je vesmír, který byl vytvořen obzvláště proto, abychom mohli zažít dualitu a polaritu. Spektrum Světla bylo navrženo s Bodem Klidu Stvořitelova Světla ve svém středu, a kyvadlo duality se mělo kývat jen v rozmezí pozitivní/negativní, mužské/ženské, Světlo/stín, energie jin/jang. Musíte chápat, že někteří z bohů spolutvůrců vytvořili méně než dokonalost, když se učili používat svá práva daná jim Stvořitelem. Po eóny let se kyvadlo stále více vychylovalo do stínové země duality, ale vždy bylo vyváženo stejným množstvím substance Andělského Světla. Dualita/polarita na Zemi je nyní v procesu návratu do Středu, do svého správného naplánovaného spektra Světla/stínu.

 

Po tomto vesmíru byli vždy rozeseti velcí vyslanci z vyšších říší, a zvláště v tomto Podvesmíru, ve vaší galaxii a na Zemi, neboť tady se odehrává poslední dějství kulminace tohoto Andělského (Božského) experimentu Stvoření. Jak jsme vám již dříve říkali, Nejvyšší Stvořitel nyní hraje aktivní roli v procesu tvoření celého Vševesmíru, a čistá, pročištěná energie nyní proudí z jádra JEHO srdce a ovlivňuje každou stránku Sebe sama od největších k nejmenším. Stvoření se nesmršťuje; je stále se rozpínající, a vy máte v jeho rozpínání hrát svou roli.

 

Jste na velké křižovatce, drazí. Jak procházíte procesem projasnění a čištění nesčetných stránek sebe sama, zanecháváte za sebou energie, které vytvořili všechnu tu bolest, utrpení a stres. Udělejte na okamžik krok zpátky, a pohleďte na tyto poslední měsíce jako pozorovatelzačínáte získávat obrázek o čem je velký plán vzestupu? Být si vědom (sebe) a ovládat se, jsou důležité stránky mistrovství. Pokud jste pilně pracovali s lekcemi, které jsme vám dali, měli byste být dobře na své cestě k opětovnému potvrzení, požadování oněch mnoha darů, které jste se s sebou přinesli před mnoha eóny let.

 

Každý z vás je ve středu svého vlastního vesmíru. Vy, jako spolutvůrce, vysíláte energii a záměr, které tvoří myšlenkové vzorce o určité frekvenci. Tyto vyšší frekvence vibrací z vás vyzařují jako Paprsky energie ve znaku nekonečnosti, tvoří přitom vlny forem, které jsou odrazem vašich vědomých myšlenek, záměrů a akcí. Jak se učíte mít svůj střed ve svém srdci a být zaměřeni na svou duši, přitom vždy vyzařujete nepodmíněnou lásku a vyrovnané/harmonické vibrační vzorce, váš svět a realita se postupně mění na lepší, neboť vy fungujete jako zmocněný mistr spolutvoření -  pravý Andělský misionář našeho Boha Otce/Matky a Nejvyššího Stvořitele. Během této doby nejistoty a velké změny, pamatujte, mí milovaní bojovníci Světla, že není čeho se bát a tak moc můžete získat. Ciťte teplo našeho svatého dechu, jak kartáčuje vaši tvář, ciťte auru lásky, ve které vás obklopujeme. Jsme blízko; natáhněte se ven a dotkněte se nás. Odpovíme vám. Jste velmi významně milováni.

 

JÁ JSEM ARCHANDĚL MICHAEL

www.ronnastar.com

Poznámka ke kopírování:

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky, do češtiny přeložila Markéta N. ( www.transformace.info). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

 

 

 

Strach jako brána do neznáma

Marie skrze Pamelu Kribbe
Červen 2010

Přepis byl upraven pro účely čtivosti.

 

 

Drazí přátelé,

 

Já jsem Mary, matka Jeshuy. Jsem zde, abych vás oslovila a přinesla k vám ženský aspekt Kristovské energie. Právě nyní je pro většinu z vás skutečně potřebný. Procházíte skrze hluboký proces transformace.

Na Zemi nyní existuje široká skupina Pracovníků Světla, kteří se částečně probudili a částečně si vzpomněli na to, kým jsou. Vlastně můžeme rozlišit tři skupiny Pracovníků Světla anebo tři stádia, ve kterých se mohou v tomto transformačním procesu nacházet.

První skupina Pracovníků Světla se ještě neprobudila. Ještě stále si neuvědomují, kým jsou a cítí se díky tomu velmi osamělí a ztracení. Cítí se odlišní, ano, cítí, že nezapadají do lidské společnosti. Cítí se osaměle a odcizeni od hlavního proudu společnosti. Tito lidé trpí. Myslí si, že selhávají. Často jsou vysoce citliví. Jsou to snílci jako všichni z vás: sní o jiném světě, dokonce si na něj z hloubi své duše vzpomínají, ale nejsou schopni spojit sen s každodenní realitou. A tak se stahují a žijí ve svém vnitřním světě. Protože jejich světlo nevyzařuje navenek, cítí se nešťastní a dokonce zadušení.

Potom existuje další skupina Pracovníků Světla, která si začíná vzpomínat na to, kým je. Pomalu si vzpomínají na svoji skutečnou sílu, na fakt, že jsou skuteční andělé, kteří se inkarnovali do lidského těla, aby na Zemi přinesli Světlo. Toto světlo je právě nyní tolik potřeba. Jakmile si uvědomíte, že jste věčnou duší nevázanou na materiální říši, získáte sílu. Můžete se stále cítit jiní, jako outsider, ale nyní cítíte spojení s jiným světem, světem krásy a harmonie. To je váš domov, svět, z kterého skutečně pocházíte. Když tohle víte, nemusíte se již cítit osamělí. Dnes bychom vám rádi připomněli energii domova.

Ti, o kterých mluvím v tomto poselství, lidé, kteří uslyší toto poselství, jsou součástí skupiny Pracovníků Světla, kteří se probudili, kteří se již spojili se svým skutečným já – se svou duší. Ví, že jsou zde z nějakého důvodu, vědí, že jsou zde, aby na Zemi učinili změnu. Žehnáme vám k tomuto úmyslu, k této touze přinést světlo na Zemi. Víme, jak je těžké být pravdiví sami k sobě uprostřed reality, která se zdá být nepřátelská k druhu energie, kterou přinášíte.

Je tu ještě jedna skupina Pracovníků světla, třetí skupina. Můžeme je nazývat „starší Pracovníci Světla“. Jsou to ti, kdo jsou v procesu probuzení dlouhou dobu. Pracovali sami na sobě roky, někteří dokonce desetiletí a prošli mnoha různými stádii vnitřní transformace. Vědí, jaké to je, změnit se na vnitřní úrovni, uvědomit si hluboce zakořeněná emocionální břemena a negativní domněnky. Zakusili, jaké to je propustit starou identitu a otevřít se nové, bližší své skutečné povaze. Mnozí z vás, kteří čtete, nebo slyšíte toto poselství, jste součástí této třetí skupiny Pracovníků Světla. Vnitřně se cítíte velmi staří. Prošli jste mnohým, jak v tomto životě, tak v životech předchozích. V našich očích jste ctěni za vaši odvahu a hloubku moudrosti. Jste poklady Země, i když se cítíte staří a unavení. Jste to zejména vy, ke kterým hovoříme.

Ve vašem životě jste na emocionální úrovni zpracovali mnohé. Dovolili jste strachu a jiným těžkým emocím, aby vzešly na povrch vašeho vědomí, abyste se jim podívali do očí, a tak mohly být propuštěny. Na své cestě jste měli spirituální prožitky, pocity blaženosti, ve kterých jste splynuli s jednotou se Vším-Co-Jest. Mnoho z vás již začalo pracovat jako učitel či léčitel pro druhé na jejich spirituální cestě. Ve svém každodenním životě praktikujete světelnou práci, kterou máte jako duše určenou.

Oslovuji vás, kdo jste dnes v této třetí skupině Pracovníků Světla a také vás, kdo jste ve skupině druhé. Neexistuje žádná pevná hranice mezi těmito dvěma skupinami; od jedné k druhé je postupný vývoj. Nemá smysl uvažovat příliš dlouho nad tím, které skupiny jste součástí; neudělujeme zde žádné hodnosti. Nejdůležitější je, uznat se jako někdo, kdo je oddaný srdcem a duší tomuto procesu vnitřního růstu. Chci vám všem vysvětlit, proč se tento proces probouzení může zdát občas tak těžký.

Víte, duchovní růst či vývoj nepostupuje lineární cestou. Není jako schodiště, na kterém krok za krokem stoupáte vzhůru. Růst a vývoj se dějí v cyklech. Vezměte si například cyklus dne a noci. Během noci se noříte do svého podvědomí. Relativní temnota podvědomí se představuje jako sny, které vás vyvádějí z běžného života, z toho, co je vám známé. Proto vám umožňuje jít hlouběji dovnitř a objevit pocity a emoce uvnitř, které se tak snadno během bdělých hodin neobjevují. Jak se během dne účastníte pozemské reality, sbíráte zkušenosti. Noc vás táhne dovnitř a pomáhá vám čelit emocionálním energiím, kterých jste si během dne nebyli vědomi.

Cyklus dne a noci vám umožňuje sjednotit prožitky na hlubší úrovni než je mysl. Díky tomuto střídání dochází k růstu, dokonce i když si na své sny nevzpomínáte. Tento růst se vyskytuje ve stále se opakujících cyklech a tak je to i se duchovním růstem. Vy, ke kterým nyní promlouvám, vy znáte, jaké to je jít dovnitř, oslovit starou emocionální bolest a strach a propustit je. Víte, jaké to je být ponořený ve staré bolesti a cítit radost, když ji propustíte, když se poté cítíte svobodnější a silnější. Vy, ke kterým hovořím, jste pokročilí; postoupili jste daleko, ale přece však i pak po dni přichází noc. Nové vrstvy ne-vědomí chtějí být viděny, osloveny a propuštěny. V této době je mnoho z vás uprostřed „temné noci“, která přivolává na povrch velmi hluboké vrstvy strachu, které chtějí být spatřeny ve dne. Tento strach chce být propuštěn, abyste mohli zářit své světlo do světa ještě jasněji a mírumilovněji.

Ve vašem životě jste ovlivněni svými vlastními osobními cykly vývoje, které závisí na vašem věku, pohlaví a smlouvách duše. Nicméně jste rovněž ovlivněni širšími energetickými proudy, které se týkají procesů, ve kterých je Země a lidstvo jako celek zapojené. Existují energetické proudy, které jsou právě nyní v chodu, které pohání na povrch staré a temné energie takovou rychlostí, která se může zdát neúprosná, pakliže tomuto procesu nevěříte. Lidstvo jako celek není připraveno propustit starou energii, která nyní vyplouvá na povrch. Většina lidí neví, jak zvládnout hlubokou emocionální bolest a destruktivní energii, která toho může být výsledkem. Vy jste v tomto znalci. Stále vás to však také může přemoci. Můžete se cítit ponořeni do vrstev sebe sama, které se vám zdají být naprosto neovladatelné a cizí. Může se vám zdát, že se snad zblázníte. Možná jste si mysleli, že jste se již vyrovnali s většinou problémů, které jste měli v tomto životě na talíři a najednou další vrstva strachu a temnoty tluče na vaše dveře, taková, kterou jste nečekali. Může vás to pobuřovat, můžete mít pocit, že už jste zpracovali dost a že jste připraveni přesunout se k snadnějšímu životu. Tato nová past temnoty se vám může zdát příliš těžká na to, abyste se s ní vypořádali.

Jsem tu, abych vám řekla, abyste neztráceli srdce a udržovali víru ve svoji cestu. Nyní vstupujete do fáze svého vývoje, ve kterém již nemůžete více kontrolovat svůj růst. Oblast rozpínání vědomí, do které vstupujete, je o vzdávání se a propouštění. Není o tom, dělat určitá cvičení či vizualizace, následovat nějaké diety či sledovat nějakou disciplínu, skrze kterou hledáte kontrolu nad životem. Není možné řídit obrovskou vlnu energie, která chce nyní proudit skrze vaši bytost.

Vaše duše vás chce pozdvihnout k tomuto proudu energie, neboť si je vědomá, že je to dobrý proud. Přesto vaše lidská osobnost není schopna vidět, kam to směřuje. Lidská mysl nemůže pochopit, kam proud duše směřuje, a proto se můžete cítit zoufalí a nenaladění na svojí intuici, svou vášeň a  hlavní smysl pro směr. Pokud se takto cítíte, vězte prosím, že neděláte nic špatně. Tento pocit dezorientace a chaosu je přítomen vždy, když začínáte něco nového. Novým začátkům skutečně vždy předchází fáze chaosu a krize. Nové nemůže vstoupit předtím, než staré odpadne. Mysleli jste si, že jste již propustili tolik a nyní musíte propustit ještě víc. Prosím, uvědomte si, že je to smysluplný proces, i když se tak nejeví. Pokuste se zůstat v prostoru víry a odevzdání, neboť tímto způsobem se vyrovnáte s proudem vaší duše a učiníte tak svoji jízdu trošku jednodušší.

Vy jste učitelé. Právě nyní přinášíte na Zemi novou energii, dokonce i když cítíte, že jste v temnotě, dokonce i když se cítíte na dně, deprimovaní a nemáte ponětí o tom, kam směřujete. Konáte světelnou práci, pro kterou jste sem přišli. Světelná práce často znamená, že cestujete do noci, do temných zákoutí své duše nevědíc, co se stane. Cestujete temnotou bez návodů či map, podle kterých byste se mohli řídit. Jste hozeni do temnoty a vše, co můžete skutečně učinit je oddat se zážitku a věřit, že se skrze ni dostanete a že to bude mít smysl.

Jakmile vyjdete z temnoty a vrátíte se znovu na denní světlo, budete chápat smysl své cesty, nikoli svojí myslí, ale svým srdcem. Temnota pro vás vždy ukrývá poklad. Temné emoce jsou vašimi skrytými částmi, které se s vámi chtějí opět sjednotit. Negativita, se kterou se uvnitř sebe setkáváte, je součástí vaší energie, která uvízla, která se po dlouhý čas nemohla pohybovat. Prosím, pochopte, že jako duše jste prošli mnoha, mnoha životy na Zemi, stejně jako na jiných místech vesmíru. Nyní, když se cyklus vašich životů na Zemi blíží k dokončení, nejúzkostlivější části vaší duše, které uvízly ve velmi odlišných životech, k vám v současné době přichází, aby byly uvolněny a osvobozeny. Často nechápete, odkud všechna ta emocionální traumata pramení. Nakonec je to však vždy o tom stejném. Je to o tom, že strach chce, abyste ho oslovili. Strach chce, abyste se mu podívali do očí a přivítali ho. Je to součást vás samých a vskutku právoplatná část. Strach je součástí hry duality, kterou v tomto koutě vesmíru hrajete.

Kdybyste ho mohli nechat zkrátka být, kdybyste se nebáli vlastního strachu, uviděli byste, že je neškodný. Může se vám to zdát jako zvláštní věc, protože strach vás může hluboce vykořenit. Strach je však neškodný. Je nevinný jako dítě. Strach je jednoduše odpovědí na neznámo. Když dítě čelí něčemu, co doposud nepoznalo, často reaguje se strachem; musí si na nové zvyknout. Na strachu není nic špatného. Avšak když ho soudíte, když se s ním cítíte nepříjemně a odmítáte ho, stane se pak tou velkou temnou věcí, démonem, který vás terorizuje a paralyzuje proti vaší vůli. Nečiňte ze strachu svého nepřítele, protože pak se přetvoří na temnou a nepřátelskou sílu. Strach sám o sobě není temný; je jen emocionální odpovědí neusazených pocitů z něčeho jiného a nového.

Drazí přátelé, jste moudří. Z nejhlubšího jádra, kde jste Duchem, kde jste zářícím světlem, věčným a milujícím oslovte strach, který je uvnitř vás. Jste mnohem větší a silnější než je váš strach. Můžete ho oslovit jako by byl dítě a řekněte mu, že je s vámi v bezpečí, že se ho nebojíte, že se nebojíte svého vlastního strachu. Nesnažte se ho zbavit, neboť záměr eliminovat strach nese v sobě souzení. Vaše bázlivá část se bude bát ještě víc, když s ní bojujete, protože pak dostane zprávu, že není dobrá a že je bezcenná.

Prosím pochopte, že strach je nezbytným prvkem ve vesmíru. Jinak by nebylo možné zkoumat a prožívat něco nového. Strach značí hranice mezi tím, kde se cítíme v bezpečí a co je nám známé a tím, co není. Za touto hranicí je něco nové, co ještě nechápete, nebo co jste ještě nezakusili. Když se dokážete podívat na strach tímto způsobem, propustíte jeho hodnocení, mohl by obsahovat dokonce potencionální radosti, neboť strach vám slibuje novou Zemi k objevení, nové místo, kde může vaše světlo zářit. A proto důvěřujte strachu, dovolte mu být vašim světlem! Pokud je ve vašem životě situace, která dává vzniknout strachu, jen si jí všimněte. Zařte světlo svého vědomí na váš strach. Strach nezmizí okamžitě, ale když na něj nebudete pohlížet jako na děsivou energii, budete více uvolnění a tudíž otevření možnosti, že se uvnitř strachu skrývá poklad.

Víte, strach zde bude vždycky, je to součást tvoření. I když jste vysoce vyspělí, vždy existuje prvek neznámého, který chce být prozkoumán. Kdyby to tak nebylo, vesmír by stagnoval a ztratil svoji vitalitu a živost. Bylo by to jako žít v krásné, půvabné zemi, kterou si opravdu užíváte a souzníte s ní, nicméně není možné dostat se z ní ven, jít za její hranice. Nikdy byste nemohli prozkoumat novou zemi. Poskytlo by vám to dlouhodobé naplnění? Nyní vím, že sami sebe znáte natolik, abyste si uvědomili, že milujete prozkoumávat nové. Jste dobrodružné povahy, každý z vás. Proto prosím neodsuzujte svůj strach, neboť je koneckonců součástí této dobrodružné, zkoumající části vás samých. Strach vám ukazuje, kde je nová Země k objevení. Jakmile cestujete touto novou Zemí, držíc strach za ruku, prožijete krásu a radost, které převyšují současné chápání. Tajemstvím je: nikdy nemůžete dopředu vědět, co objevíte; jinak by to pro vás nebylo nové.

A tak úchvatná zkušenost z pouštění se do nového, prožívání nových a ještě hlubších prožitků lásky, krásy a radosti, se může objevit pouze tehdy, když přijmete realitu strachu, která není ničím jiným, než realitou neznámého, která leží za horizontem vašich současných znalostí a zkušeností. Přivítejte strach uvnitř, i když se vám zdá nesmyslný a vy neznáte jeho příčinu. Mnoho strachu uvnitř vás pochází z velmi dávných částí vás samých, z životů, které jsou v čase velmi daleko. Přesto obsahují příslib nového pochopení, něčeho, co jste doposud neobjevili. Možná je tam zkušenost z toho, kdy jste byli násilně odmítáni, které se obáváte a nechcete ji vnímat. Kdybyste se však nebáli této zkušenosti, kdybyste si dovolili pocítit, jaké to je, být násilně odmítnutí a nechali emoce vyjít na povrch, pocítili byste k sobě soucit a pochopili, proč je pro vás těžké některé věci rozeznat. Odpustili byste sami sobě a už se tak krutě nesoudili. Prožitek sebe-odpuštění je tím osvíceným. A tak, když si umožníte přijmout zkušenost, která se zdá být hrozná zvenčí, když jí projdete s vírou a bez jejího hodnocení, pak se tato zkušenost může stát poučnou, ba dokonce radostnou. Mohla by vám umožnit okusit svobodu a uvolnění, které přichází spolu se sebe-přijetím. Takto je vesmír pružný, takto pružná je zkušenost.

Když ve svém životě prožíváte strach, vězte, že přímo na jeho druhé straně je tolik potenciálu pro prožívání lásky, krásy a radosti. Není to daleko. Jak jsem zmínila, duchovní růst není lineárním procesem, ve kterém propouštíte s každým krokem trochu víc strachu. Strach se spíše stále buduje a buduje až dosáhne vrcholu, který pravděpodobně přemění váš život v krizi, a vy se nejste se svým každodenním životem schopni vyrovnat. V tomto bodě jste přímo konfrontováni se svým strachem; nemůžete ho již více potlačovat či obcházet. Proudí skrze vás a vy ztrácíte kontrolu. Zdá se, že v tomto bodě jste poraženi. Hráz je prolomena a vy nemůžete udržet vodu venku. Může se to zdát katastrofální, ale není!

Strach chce otevřít brány, které byly zavřeny, které vás uvěznily. Strach chce proudit skrze vás, a když s ním budete proudit, přivede vás k jiné realitě, která je svobodnější než ta, ve které nyní žijete. Proto když cítíte, že je váš strach nekontrolovatelný, že nemůže mít žádný smysl, gratuluji! Tady chcete být. Nacházíte se právě na prahu nového a jste velmi blízko průlomu.

Nechejte to být, nechejte strach být, nebojujte. Nepřemýšlejte: „co jsem udělal/a špatně? Bylo vše, co jsem udělal/a na své spirituální cestě marné? Proč se cítím zcela ztracený/á, chyboval/a jsem?Tohle je štěbetání mysli. Takhle se mysl pokouší dát smysl něčemu, co nemůže být myslí uchopeno. Vaše duše ví, co dělá. Chce, abyste propustili bolest na hluboké úrovni a stane se tak tehdy, když jí důvěřujete a nesnažíte se ji kontrolovat. Čím více se ztotožníte se svojí duší, tím menší kontrolu máte nad svým životem a víte co? Je to tak osvobozující! Propuštění představuje nové, krásné a čisté energie nepotlačeného Já. Strach je branou k vyšší verzi vás samých, která se chce inkarnovat na současnou Zemi.

Žádám vás, abyste měli ke svým vlastním vnitřním procesům úctu, i když se zdá, že vás vedou do temnoty, i když vše logické jakoby zmizelo. Vždy zůstávejte otevřeni možnosti, že to nejste schopni ze současného stavu mysli pochopit, že to nemusíte chápat a že smysl toho všeho se odhalí později. Otevřete se širší realitě své duše, buďte objevitelem vědomí, kterým doopravdy jste a kterým chcete být!

Žehnáme vám za přijetí dobrodružství bytí na Zemi v tomto čase změn a pozdvihnutí. Jste odvážní; milujte život, i když se cítíte deprimovaní a osamělí. Kdybyste nechovali tuto lásku k životu, nebyli byste právě teď tady.

Jsme vám blízko. Já představuji mateřskou energii Kristovského vědomí. Pociťte, jak vás zahaluje. Možná ji vnímáte jako jemně zářící růžovou, radostnou a přesto velmi něžnou energii, mírnou a laskavou. Dovolte ji, aby vešla do vašeho energetického prostoru a mohla vám přinést léčení. A léčením nemyslím „odstranění strachu“, myslím tím jeho přijetí, jeho přijetí jako brány do jiné reality, více milující a světlejší reality.

Buďte sami sebou, jednoduše buďte sami sebou. Nepokoušejte se změnit. Vy už jste perfektní. Jste krásní. My vás vidíme a poznáme váš boj. Máme k vám velký respekt a úctu. Dovolte prosím, aby vás má energie utěšila. Nechci uvnitř vás cokoli měnit. Chci jen, abyste se na sebe podívali jinak. I když jste uprostřed boje, jste andělem. Jste překrásní.

Pamatujte: po každé noci přijde den. Slunce bude znovu zářit. To je neodvratné. Takto život obnovuje svůj přirozený chod. Tak jako vy nedokážete předejít tomu, aby nastala noc, nedokážete předejít tomu, aby nadešel den. Proto si dovolte projít tímto pohybem a ocitnete se v nádherném novém svítání.

Tím, že podnikáte tuto cestu uvnitř, pomáháte na Zemi mnoha lidem, kteří se pokouší nalézt svoji vnitřní cestu ke svobodě. Dláždíte cestu pro ostatní pracovníky světla, kteří jsou v počátečních stupních svého probouzení a oni na oplátku pomohou lidem, kteří se stávají citlivější a chtějí se otevřít realitě své duše.

Děkujeme vám za vaši práci, za vaši světelnou práci, kterou na Zemi nyní konáte. Nikdy nejste sami. Spojujeme se s vámi z druhé strany, přijměte prosím naši lásku. Je naší největší radostí, připomenout vám, kým jste.

 

© Pamela Kribbe 2010
www.jeshua.net

 

Překlad: Denisa Vaňková
www.jeshua.cz

 

 

 

Nové způsoby zpracování schémat a závislostí
Jak myslet srdcem

Áriové – květen 2014

Představte si schéma, která vás drží v závislosti. Vadí ti, pořád s ním bojuješ, čistíš jej a pořád se jej nemůžeš zbavit.

Jakmile toto schéma přijmeš s láskou do svého srdce i se závislostí a představíš si, jak jej balíš do lásky,poděkuješ mu a procítíš jej s láskou a pak ještě v srdci uděláš transformaci na nový záměr, např. schéma závislosti na sladkém – krásně jej přijmu v srdci a pak měním na láskyplnou energii, kdy jím harmonicky a vyváženě  bez sladkostí. Udělat to jako určitý obřad v srdci ve zdrojové energii. Stejně tak jsme přijímali ego a ono se láskou změkčovalo a my jej v lásce transformovali zdrojovou energií. To je vlastně i návod jak myslet srdcem. Tak se naučíme vše, co žijeme prociťovat a v lásce měnit. Chce to čas, tak se naučíme vše přijímat srdcem, ale pomalu a přijmout to jako léčebný proces svého srdce. Pište si svá schémata i závislosti a zkoušejte tuto láskyplnou metodu. Bez procítění srdce čistíte sice ve zdrojové energii, ale mechanicky a má to účinnost tak 30%, někdy i méně.

Lidský život od počátku patriarchálního nazírání života je zatížen mnohými schématy. Patriarchální nazírání s sebou nese hierarchický řád. A ten nese zákony či nutnost určitého dodržování, a tak se lidé přizpůsobili a žijí svá schémata. Teď, v této době, potřebujete projít změnou, schémata vás brzdí, vaše ego  v nich uvízlo. Čili – jak z nich ven. Dejte egu lásku. Propojte lásku svého srdce s láskou své duše, svého Vyššího Já a touto společnou energií lásky zaplavte své schéma a v něm „utopte“ své ego. Vydržte. Ego jako hravé dítě si najde svou cestu ven. Jste závislí na svém schématu? – zase se jedná o ještě více uvízlou vrstvu ega. Zaplavte ji propojenou láskou. Závislost se hravě rozplyne.

Přátelé drazí, není to nic těžkého. Je to láskyplná očistná hra. Rozumíte tomu?

Jak myslet srdcem? Stejně. Cokoliv řešíte, přemýšlíte o něčem. Zadržte, prosím. Propojte lásku svého srdce s láskou své duše, svého VJ, možná i 1. Srdce či nějakého mistra či archanděla a tento tok, či šíři toku lásky vpusťte do toho, co řešíte, či o čem přemýšlíte. Výsledek se dostaví. Budete-li to dělat častěji, přijde vám tento způsob vyřešení srdcem „do krve“

Milujeme vás – teď už si můžete zase trochu víc hrát.

Áriové

 

O žití v současnosti

Být spokojený v té které chvíli, není odvislé od vnějších skutečností, to jistě všichni vědí. Není to v rozporu s tímto světem, jen s naším nazíráním na něj. Vím pouze kde jsem teď. Kam půjdu, vím jen přibližně, neboť vše se proměňuje. Lze to bez problémů žít i teď, v současném světě, práci, vztazích… Jde o procítění současné chvíle do hloubky, nikoli zaměřování své pozornosti na jednu věc, činnost atd.. Naopak žitím v přítomnosti se naše vnímání a vědomí neobyčejně rozšiřuje. Není to jako v meditaci, když se soustředíte na jeden bod a nepřipouštíte žádnou jinou myšlenku. Je to hluboká přítomnost spojená s propojením se světem, pozornost věnovaná sobě i světu jen tím, že jste otevření. Víte, že vše je správně a vnímáte pozorně svůj odraz od skutečnosti. Co s vámi rezonuje v jakékoli polaritě, radost z nového zážitku, či nezpracované emoce. Každá chvíle nese svou zkušenost o kterou jste bohatší.

Jak myslet srdcem

Srdce nemá hranice, nespěchá, nevymezuje se, to vše si myslíte, že v současném světě nemůžete žít. Schováváte se za schémata, která jsou pro vás pohodlná – o soutěži v práci, o zlém světě plném nástrah a zlodějů a vtiskáváte si tuto vizi do svého každého dne. Když bude vaše mysl a oči hledět skrze vaše srdce uvidíte svět jinak. Jak plyne, jak kvete jaký je. Vždyť vy vlastně ani nevěříte samotné existenci, když jste schopni se bát o život sebe a svých blízkých.

Myslet srdcem je věc rozhodnutí a vědomého žití. Vše ostatní je vaše pohodlnost = schovávání se za zaběhlá schémata - výmluva, až je všechny vyčistím je také z pohledu ega. Vy si vlastně tímto fixujete nevíru v to, že to zvládnete. Protože „všechny“ je úplně nejvíc  a to „jistě nezvládnete“ nebo až za hrozně dlouho. Vše je o vašem rozhodnutí a žití v přítomnosti.

Některá schémata musíte vyčistit, protože jejich matrice jsou do vás vloženy a vy je musíte odstranit. To je pozůstatek experimentů s člověkem k poznání jeho aspektů. Ale zdaleka jich není tolik, kolik si myslíte. Čiňte to s Andělem transformace a Boží milostí v srdci svém i Matky Země.

Schéma je třeba přesně pojmenovat. Poté si uvědomte jeho šíři a dosah ve vašem životě a životech minulých. Bude to jako 3D pavoučí síť, jako žilní řečiště složitého organizmu.  Nechte schéma a jeho šíři příčin a důsledků, ať se takto zcela projeví.  No a poté celý systém naplňte zdrojovou energií. Až bude vše prozářené a řečiště zmizí, poděkujte první lásce za ucelenou zkušenost a projevte vděčnost, že jste tuto zkušenost mohli přinést právě vy.

První láska vám tak odpustí takzvané koncové energie, což jsou spojnice schématu s energií jinou, která se má projevit jinde, či se řešit samostatným způsobem. Většinou se jedná o prvopříčiny vyplývající z jiných zkušeností či zbytky závislostí.

Jak myslet srdcem? Je to o důvěře v Boha, boží vůli a boží lásku. Vždy, když se nemůžete dostat do srdce či jste zachváceni egem a tudíž v kombinatorice logické mysli - nejste v boží vůli. Vytvořte si kolem sebe v meditaci modro-růžové pole se zlatým středem ve vašem srdci. Plně ho prožijte. Vždy, když budete v neřešitelné situaci, ve strachu, v hněvu, zkrátka v egu, řekněte si - aktivuji své pole boží lásky a boží vůle, aktivuji zdrojovou energií.

A uvidíte, ono to přijde. Toto pole vám pomůže uvědomovat si své vyšší vibrace, neboť jste bytosti celistvé a vysoké energie máte. Postupně se takto napojíte čím dál častěji na své vyšší já a vaše nízká energie zůstane neaktivní. Ona nezmizí, ale bude neaktivní - nezapomeňte, že jste multidimenzionální a neprojevujete se jen v lineárním čase. Toto můžete procítit v srdci, nikoli v mysli. Tou jste se zrodili do 3D a ona vám pomáhá zde žít a přežít. Bez mysli byste nemohli existovat - vaše mysl mapuje zkušenosti a propojená se srdcem dokáže pochopit sama sebe. Musíte se ji však naučit pozorovat z pozice srdce.

 

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky přijaly Eva P., Lenka Z., Lucka N., Karin L., Míňa N.(www.transformace.info). Tuto verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

 

 

Horoskop na období od 9.6. – 15. 6. 2014
TVOŘÍME NOVÝ SVĚT

 

 

Přichází poslední dekan (10 stupňů = 10 dní) znamení Blíženců. Poslední dekan symbolizuje plné pochopení energie znamení a možné využití a následné odpoutání se. Možnost dostat se nad znamení. Tento dekan je pod vládou Saturna, což vede k hluboké moudrosti, schopnosti používat slovo, vědění a předávat ho druhým. Být Mistrem slova a učení. Povrchnost a roztěkanost Blíženců se zde mění v hluboké poznání a schopnost druhé učit v souvislostech.

Procházíme prohloubením a výzvami, kde máme projevit svou moudrost a schopnost komunikovat a sdílet v této hloubce a přesto zůstat v lehkosti energie Blíženců.

13.6. nastává úplněk krátce po půlnoci, tím pádem již celý den 12.6. budete pociťovat téma úplňku. Otevírá se vyšší úroveň mysli, která vede ke svobodnějším aspektům mysli. Naše mysl prochází procesem PŘECHODU mezi nízkou a vyšší myslí. Mysl se napojí na „vyšší místa“ vědomí, kde je možno nabýt tvůrčí moc Ducha. Živen tímto Duchem může člověk postupně rozvinout integrovanou osobnost. Její základ se skládá ze tří složek odrážejíci Božskou trojici, v Indii vyjádřenou Sat – Čit – Ánandá.

Pokud se setkáte v sobě s novým a nepoznaným, neodmítejte to, zůstaňte otevření a požádejte, ať to s vámi pracuje ku prospěchu vlastního vývoje a ku prospěchu celku. Právě držení se jen toho, co známe, je problémem vývoje, bojíme se změny, výzev a nepoznaného.

Tento strach drží člověka ve stagnaci a velkém omezení. Nyní nastává doba stát se „emigrantem v nové zemi“, který šel za lepším, pravdivějším a svobodnějším životem. Vstoupil otevřený do země nepoznané s pocitem plné víry a nadějí.

Než nastane letní slunovrat 21. 6. ve 12:58, máte možnost překročit svou mysl, která má omezení v programech „musím a nesmím“.

Jupiter v Raku, v kvadratuře s Dračí hlavou ve Vahách a ocasem v Beranu (do 8. 7.) zviditelňuje osu růstu. Skrze své city, rodinu (Dračí ocas v Beranu) přijmout sebe, své místo v rodině, v životě, jsem takový, jaký jsem, zodpovědnost za svůj život a samostatnost. Opustit subjektivitu, samotu, boj, soupeření, strach rozhodnout se a vydat se směrem Dračí hlavy ve Vahách, jít cestou nalezení důvěry v druhé, ve společenství, v sounáležitost, spolupráci a partnerství. Když jsem sám sebou, mohu navázat rovnocennou spolupráci, partnerství, bez potřeby závislosti či zavděčit se. Nejdříve potřebuji být sám sebou (Beran), abych mohl obohatit druhé (Váhy).

Milí poutníci životem,

setkáváme se na svých poutích, abychom si sdělili svá poznání, opustili boj a soupeření. Shromažďujeme se na jednom prostranství vědomí, abychom se mohli vydat společně jednou cestou, protože společné putování je radostnější a bohatší. Setkáváme se, abychom si uvědomili, že jsme jedním, celistvostí. Ve společném putování, kde si navzájem pomáháme a podporujeme se, přestává fungovat starý vzorec souzení (odsuzování) a hodnocení druhého, tím TVOŘÍME NOVÝ SVĚT.

Krásný týden.

Petra Nel Smolová

 

https://www.astrologiepetranel.cz/category/horoskop/

 

 

 

DOSTÁVÁ SE NÁM TOHO, JAK ZACHÁZÍME SE SVÝMI MYŠLENKAMI

 

V dnešní době jsme si zvykli starat se o to, jak vypadáme, jaké jsou věci kolem nás, co jíme. Ale málo kdo už se zajímá o to, jak vlastně přemýšlíme. A přesto, je toto právě klíčové pro náš život. Drtivá většina z nás už někdy v životě zachytila rčení „jste to co jíte“, ale co naše myšlenky ? Jsou vlastně v pořádku ? Napadlo vás někdy podívat se na vlastní myšlenky, na způsob svého myšlení? Je pozitivní? Negativní? Destruktivní? Sobecké? Tvůrčí? Nebo si s vámi vaše mysl během dne hraje a prožijete emoce jak na horské dráze ? Kolik vaše mysl vytvoří během dne pozitivních myšlenek?

 

Všechno, na co pomyslíme během dne, všechno, co vyslovíme, má vliv na naše chování, ať už vědomě či nevědomě. Všechny naše myšlenky utvářejí naši osobnost, naše chování. Naše myšlenky jsou jako nekonečná řeka, která stále teče. Dnešní uspěchaná a moderní doba nám nabízí prostřednictvím médií mnoho informací z celého světa. Co se děje v Americe, co v Africe, co na Blízkém východě. Kamarádi a kamarádky nám sdělují své dojmy, emoce a zážitky. Víme, že právě probíhá MS v hokeji a kdo s kým hraje, že za rohem v krámku mají hezkou kabelku, chodíme na kafe a na pivo na kus řeči. Žijeme zkrátka komunikací. Ale ptám se na podstatnou otázku, kolik procent z těchto informací, které dostáváme jsou pro nás nezbytně nutné a které jsou pro nás podstatné? A které z těchto informací, co slýcháme nás obohacují jako člověka, nebo jen zanáší naši beztak plnou mysl?

 

Mnohdy si neuvědomujeme, že i myšlenky druhých, které jen slyšíme nám ovlivňují naši budoucnost. Proto zvažte, s kým a o čem komunikujete.

 

Je smutné, že naše společnost nás neučí myslet pozitivně. Že naše společnost nás neučí myslet zdravě a správně. Tak jako si denně čistíme zuby, umýváme si nohy, aby nám nesmrděly. Pečujeme také tak o své myšlenky, které jsou mnohdy tak zatuchlé, že naše neumyté nohy jsou proti tomu vůně rozkvetlé růže? Myslím, že ne. A možná právě proto je čas se nad tím zamyslet. Protože jestliže budeme mít zatuchlé nezdravé myšlenky, myslíte si, že si můžete vybudovat krásný a „voňavý“ život, po kterém všichni touží? Pochybuji. Energie myšlenek je silnější, než si dovedete vůbec představit. Řídí nám život, řídí nám zdraví, řídí naše štěstí, tvoří naši budoucnost. Proveďte někdy „revizi“ svého myšlení a pokud shledáte, že je v nepořádku, očistěte ho tak, jak pečujete o své nohy, svůj zevnějšek či o byt nebo dům. Váš život bude šťastnější, bohatší a láskyplnější…

 

Pavel

 

Zdroj: https://www.eldhwen.sk/dostava-se-nam-toho-jak-zachazime-se-svymi-myslenkami/

 

 

 

Rozhovor s Cobrou - 27.8.2013

 

Alexandra: Dobrý den všem. Tady je Alexandra Meadors z www.galacticconnection.com. Dnes je 27. srpna 2013. Mám zde svého pravidelného hosta na konci měsíce: Cobru, aby posoudil aktuální dění a také jakékoliv dotazy posluchačů. Chtěla bych, aby každý trpělivě vyčkal. Můj bože. Je toho tolik k přezkoumání a děje se tolik vzrušujících věcí. Těším se na tento rozhovor, zejména na zjištění Cobrova pohledu na věc. Takže ahoj Cobro, děkuji ti, že jsi se mnou vyšel na scénu.

COBRA: Ahoj všichni. Děkuji vám za pozornost.

Alexandra: Máme toho dneska spousty k probrání. Já ani nevím, kde začít. Chtěla jsem nejdříve vynést kontroverzní článek o spirituální hierarchii, založené na falešném světle. Jsi s tímto článkem obeznámen?
COBRA: Ano, jsem.

Alexandra: Mnoho lidí k němu psalo a komentovalo jej v mé e-mailové schránce. Chtěla bych slyšet, co můžete říci k tomu, že mnozí z těchto Vzestoupených Mistrů, že mnozí z nich neměli lidskou inkarnaci. Jsou součástí zkažené demiurgie a také jsou do tohohle zapleteni archandělé a pozitivní ET.

COBRA: Především ze všeho nesouhlasím s tímto článkem, ani s ničím co je v tomto článku napsáno. Za prvé, Nanebevzatí Mistři nejsou součástí zkorumpované hierarchie. Nanebevzatí Mistři jsou Bytosti. Každý měl ikanrnaci na této planetě a byl veden svým vlastním rozlišováním překonat všechny matice a osvobodit se; a nyní nám pomáhají na druhé straně závoje. Reptiliáni začali masivní kampaň. Začali v roce 1996. Oni (Mistři) nejsou součástí falešného světla. Vzestoupení Mistři jsou součástí skutečného světla. Každá osoba, která měla osobní zážitek s Nanebevzatým Mistrem bude dosvědčit, že tomu tak je.
Alexandra: Souhlasím, na 100% souhlasím. Otázka je: Nemůže existovat výtvor ve sféře té které osoby, nebo jeho poli či co to máte. Ne klonování samo o sobě. Nemohli jsme vidět, jak kradou původní Nanebevzaté Mistry? Je to možné?
COBRA: Kdo?
Alexandra: Prostě kdokoliv. Pokud někdo volá na St. Germaina. Mohl by mít někoho, kdo není skutečná záležitost?
COBRA: Můžete zavolat na St. Germaina a dostanete odpověď od St. Germaina. Odpověď se k vám nemusí dostat. Archoni mohou ještě stále vytvořit éterický filtr a vytvořit falešný St. Germainův hologram.
Alexandra: To je to, co se snažím říct. Díky.
COBRA: Tohle se ještě děje. Mate to mnoho lidí. Mnoho z těchto kanálů channeluje tyto hologramy.
Alexandra: O.K. To je to, na co ten článek zřejmě taky odkazuje.
COBRA: Ano, pravděpodobně, ale není to jasně napsáno a lidé jsou zmatení.
Alexandra: Mluvil jsi o tom, že negativní energie a Archoni byli odstraněni z Astrálního pole. Správně? (Ano) Kde jsme v této chvíli? Co zbývá vyčistit ohledně Archonských energií?
COBRA: Budu velmi jasný. Astrální pláň kolem Země byla vyčištěna. Jediná věc, která zbývá, je éterická část Archonské sítě a jenom část implantátů v hemisféře některých lidí. Implantáty v hemisférách většiny lidí se již rozpadly. Ti, kteří zbývají, jsou klíčovími lidmi na povrchu planety. Archoni nyní soustředí svou pozornost na klíčové lidi a snaží se ovlivnit jejich svobodnou vůli a rozhodnutí. (Zajímavé) Mluvím o klíčových lidech na pozitivní i negativní straně. Snaží se potlačit světlo a rozšířit tmu. Toto je jejich poslední koncentrovaná snaha v tomto směru.
Alexandra: To je dobrá poznámka. Dokonce i ti ze tmy, kteří vcházejí do rozšířeného světelného vědomí, jsou potlačováni. 
COBRA: Ano.
Alexandra: Ano, dává to smysl. To mě přivádí k neuvěřitelné sérií tří audio nahrávek, ano channelingům, které jsem poslouchala. Těžce na mě udeřily. Pár lidí skutečně vidělo eskortování milionů přisluhovačů reptiliánů z tohoto světa. Můžeš to nějak okomentovat?
COBRA: Ano, tohle se děje denně. Je to něco, co se skutečně děje každý den. Nebudu komentovat ta čísla. Denně jsou eskortovány masy pryč z ovlivněných hemisfér na určitá místa a dostávají pokyny a přechází do světla, a ti kteří neuposlechnou míří do centrálního slunce.
Alexandra: Super. To jsou skvělé noviny. (Ano, děje se to každý den) Zrychlilo se to v srpnu? Měli jsme Davidovu Merkabu, Modrý měsíc, Lví bránu a hodně CME. Posílilo to ten přesun?
COBRA: Ano. Proces vyčišťování se v srpnu výrazně zrychlil a bude nadále v září.
Alexandra: Daleko. Pocítil jsi aktivaci mírového portálu, kterou jsme dělali v neděli, jako úspěšnou?
COBRA: Ano, obrovský úspěch. Podařilo se nám doshánout kritického množství. Zrovna jsem o tom vložil zprávu na svůj blog. Archoni měli předtím mnoho negativních vortexů, zahrnující velikou oblast. Poslední dva vortexy, které byly vyčištěny, byly: Egyptský vortex, který byl vyčištěn minulý týden, a pak tuto uplynulou neděli byl vyčištěn Sýrijský vortex, jako výsledek této meditace. Nyní už Archoni nemohou ovlivňovat národní záležitosti, nikdy více. Byl to ohromný úspěch.
Alexandra: Opravdu skvělé. Cítím to také. Zrovna jsem se vrátila z jedné ze svých misí. Udělali jsme spousty vortexové práce v Arkansasu. Cítila jsem v té oblasti obrovskou úlevu pro tuto zemi.
COBRA: Tohle se zrovna teď děje všude na planetě.
Alexandra: To opravdu ráda slyším. Pojďme na témata současných událostí. Strach z nukleární zbraně v Sýrii. Děje se tam tolik věcí. Rusko přichází nestydatě vyhrožovat Spojeným Státům, že pokud pošlou jakékoliv pokročilé rakety do Sýrie, je jasné varování, že zaútočí. Jaký je na to tvůj pohled?
COBRA: Jednalo se o útok pod falešnou vlajkou. Tahle záležitost chemické zbraně. Kabala je docela zoufalá. Plánují vyvolat v Sýrii válku, ale to nebude umožněno. Za prvé, negativní éterická podpora byla vymazána, takže to není možné. Za druhé, Pozitivní armáda se vyjádřila, že pokud se Kabala pokusí rozpoutat válku, budou odstraněni. (Fantastické!) Kabala se bude snažit zatlačit věci na hranici, ale tu hranici nepřekročí. Nepodaří se jim vkročit do opravdové válečné invaze. Je zde možnost, že to vyvolá událost a jejich odstranění z povrchu planety. Je zde několik členů pozitivní armády, kteří jsou v tomhle okamžiku dost naštvaní, ale drží se zpátky. Nebudou se však moct držet zpátky déle, pokud tohle bude pokračovat.
Alexandra: To by mohlo vybouchnout jako plechovka s červi.
COBRA: Tohle je situace právě teď a je docela napjatá. Světlo udělalo veliký pokrok v posledních několika dnech. Možná jste si všimli, že většina titulků o Sýrii vyšla 25. srpna.
Alexandra: Ano, všimla jsem si. Před dvěma dny jsem zaznamenala "bam bam bam" a všechno to bylo o Sýrii, každé zemi a jakou roli by to mohlo hrát. Irák řekl ne, nedovolím, aby byl využit jakýkoliv vzdušný prostor. 
COBRA: Je to proto, že Kabala chtěla zastavit mírový proces. Chtěli potlačit energii. Neuspěli.
Alexandra: To je dobrá zpráva!
COBRA: To je důvod, proč je tam v posledních dnech tolik médií.
Alexandra: Byla jsem opravdu dychtivá s tebou o tomhle mluvit. Lidé na planetě jsou nervózní. Jedna z věcí, ve které jsem myslela, že jsi velmi dobrý je svazování věcí dohromady, galaktickou historii, Biblické záležitosti. Jaký je význam Sýrie? Biblické proroctví říká, že skončí jako zlé haldy v závěrečném čase. Tohle je poslední finále, kdy země ukazují s kým jdou ruku v ruce. Jak to zapadá? Proroctví starých dob, nejsou těmi dneška. Správně?
COBRA: Ano.
Alexandra: Proč je pro ně Sýrie tak důležitým místem, aby útočili?
COBRA: Je vortexem velice prastaré bohyně a Archoni ho chtěli potlačit. Tento vortex byl vytvořen po pádu Atlantidy. Udržoval energii bohyně na planetě po velmi dlouhou dobu. Kabala ji chtěla potlačit. Teď, když odsud byli éteričtí Archoni odstraněni, začne vortex znovu šířit světlo. Dalším aspektem je, že má Sýrie strategickou polohu mezi blízkou východní Evropou, a také zde jsou docela velké zásoby zemního plynu, které zde byly objeveny. Mohou udržovat bilanci ropy, starého energetického paradigmatu. Děje se zde velmi mnoho věcí najednou. Byla to pro Kabalu poslední možnost něco vyvolat, ale teď je to pro ně konec.
Alexandra: Fenomenální. Myslím, že je opravdu zajímavé, že Damašek je domovem tolika předních teroristů. Zajímalo by mě to, ze světelného pohledu není překvapením, že by to byl ústřední bod k odstranění. Je to do toho nějak provázané - vyčistit Zemi?
COBRA: Damašek je jako Řím. Je to velmi důležité město. Přitahuje spousty světla a spousty temnoty zároveň. 
Alexandra: Hmmm. To dává smysl. Vyšlo zajímavé video od jednoho čtyř-hvězdičkového generála. Citoval: Byla válka a Spojené Státy uzavřely dohodu a šly po těchto státech: Irák, Sýrie, Libanon, Libye, Somálsko, Súdán a Írán. Co si o tom myslíš? Co cítíš, že je důsledkem v pozadí skutečnosti, že si vybrali těchto sedm zemí na zaměření války proti teroru?
COBRA: Vpodstatě agendou bylo vytvořit centrální Rothschildovu banku. Většina těchto zemí nemá Rothschildovu banku v těchto zemích. Můžete vidět změny v Libyi a dalších zemích, které byly napadeny. Centrální banka je zde v provozu. Rothschild nařídil frakci Rockefeller, aby tlačil negativní armádu k vedení těchto válek.
Alexandra: Zajímavé. Írán je jednou z posledních zbývajících zemí, která nebyla podmaněna centrálním bankovním systémem. Je to pravda? (Do jisté míry ano) a také ne. Korea?
COBRA: Ano, ne. Korea je velmi zajímavou zemí. Je to velmi izolovaná země. I přestože není přímo kontrolována Rothschildem, je kontrolována jinou frakcí Kabaly a není v dobré situaci. (Stále ne) Existují tam řeči o pokroku a také záměry pokroku, nicméně dosud žádný průlom.
Alexandra: O.K. Hodlám se tě zeptat na tohle: řekli mi o to moji přátelé, kteří komunikují s federací na pravidelné bázi. Jeden z komentářů, které měli... ahh ha moment. Světlo doufalo, že bude vytvořena koalice mezi středovýchodními zeměmi. Až dosud západ šel po vzoru "rozděl a panuj". Četla jsem dnes, že jeden ze článků byl o koalici mezi Íránem, Irákem, Libanonem a Sýrií, která by v případě nutnosti odopověděla na jakékoliv útoky, které by vyvedla Izrael. Chtěla bych vědět, zda na to můžeš něco říct.
COBRA: Ano. Nemohu komentovat všechno. Právě teď se formují koalice. Jedna z věcí, které se musejí odehrát, je odstranění Kabaly z určitých zemí jako jsou Katar a Saúdská Arábie. Kabala má zde v Kataru a Saúdské Arábii mnoho vlivu. Je-li tohle výsledek, bude na středním východě mír.
Alexandra: Budu teď přeskakovat. Zpět k této zemi. Byla zde hlášení a dost videí i fotek, zachycující velké množství armády do míst jako je New Orleans. Co si o tom myslíš? A) Je to pod falešnou vlajkou B) chtějí nás vyděsit k smrti C) Připravují se na něco, před čím musí být v obraně?
COBRA: Uvnitř Pentagonu probíhá tichá válka mezi negativními a pozitivními frakcemi. Ti dobří i ti špatní očekávají změnu velmi brzy a připravují se na ni. 
Alexandra: O.K. Jsou si evidentně vědomi události (ano) a jsou si vědomi toho, co to znamená.
COBRA: To záleží na tom, jak vysoká je jejich bezpečnostní prověrka. Mají potřebu vědět, že vědí.
Alexandra: To je pravda. Tady je další velká věc. NASA prý vypustila dvě rakety, které chrlí spoustu lithia podél východního pobřeží naší země od Mainu k Jižní Carolině. Lithium je omamný stabilizátor nálady. Je vysoce toxický pro tělo. Způsobuje nevolnost a zvracení, zmatení a letargii. Je to jeden z důvodů, proč někteří z nás pociťujeme takový druh symptomů?
COBRA: Nejsou to jenom rakety, Kabal zachází do extrémů v otravování vzduchu, vody i jídla, protože chtějí potlačit probuzení populace. Jdou kvůli tomu tak daleko, že to ovlivňuje zdravotní problémy.
Alexandra: Jaké je tvé doporučení? Psala jsem o tom na svém blogu. My jsme mocní. Co bys doporučil lidem v tomhle ohledu? k ochraně před touto vzdušnou bio válkou.
COBRA: Za prvé se spojte se svou duší, protože vaše duše může dělat cokoliv. Za druhé, buďte vědomí a obezřetní ohledně své vody a jídla a udělejte vše, co je nezbytné, je-li to nezbytné, přestěhujte se.
Alexandra: A co tohle: údajně byl vystřelen laser přímo do našeho centrálního slunce - 8. srpna. Jasné jako den, vizuálně v tomto videu. Ukazuje, že okamžitě nastalo přímé CME a směřovalo k Zemi. Používá teď Kabala slunce jako zbraň? (Ne). Byla to vyšší bytost světla, která se snaží posílit vědomí na planetě?
COBRA: Pošli mi link a podívám se na to. Kabala nemá žádný vliv na galaktický proces. Nula. (Tedy žádná možnost) Jsou si vědomi konce cyklu. Nemají žádný způsob, jak jej zastavit.
Alexandra: O.K. Teď něco, o čem jsme dlouho nemluvili. Adenský záliv. Byla zde nějaká aktivita v této oblasti. Je to důležitá Hvězdná brána - velice důležitá hvězdná brána. Proč? Nějaká další činnost?
COBRA: Je to hvězdná brána, která má mnoho publicity, protože internetem kolovaly nějaké úniklé informace. Je zde ale mnohem více hvězdných bran, které byly aktivovány. Už jsem některé dnes jmenoval, a bude jich více. Adenská hvězdná brána není v tomto okamžiku prioritou.
Alexandra: O.K. Skočíme zpět k biblické perspektivě. Diskutovalo se tam o Armagedonu jako finální bitvě. Zároveň je tam ale i bitva mezi Gogem a Magogem. 1) Jsou odlišní 2) Jakou si myslíš, že to hraje roli v současných událostech?
COBRA: Tyto vize jsou projekcemi v čase. Jsou okolo 2000 let staré a byly projekcemi možné časové linie. Věci se nedějou po písmenku. Všeobecná představa těchto vizí byla o konečném očištění, finální bitvě mezi světlem a tmou. Konečné vítězství světla. Obecný námět je to, co se děje, ale ona vize je 2000 let starou představou toho, co se má dít. Lidé, kteří se snaží tato proroctví do značné míry analyzovat a projektovat je na budoucí časové linie, ztrácejí svůj čas. Máme svobodnou vůli. Mnoho věcí se stalo jednoduššími. Lidstvu bylo uděleno velké množství milosti. Mohlo to být mnohem horší. Mnoha věcem se předešlo. Mnoho věcí bylo zlepšeno. Věci byly zkráceny. Věci mohly být o mnoho horší. Mnoha věcem se předešlo. Negativní časové linie byly vymazány. Jsme v jiné pozici než před 2000 lety.
Alexandra: Výborně, to ráda slyším. Je Libye stále v zadní kapse EU. (Jakžtakž) Je loutkou Evropy, nespolupracující s partnerskými zeměmi na středním východě.
COBRA: Libye byla rozložena a společnost byla rozložena před 2 lety. V současné době to není stabilní země. Spousty dobrých věcí bylo zničeno.
Alexandra: Tak smutné. Co si myslíš - slyšel jsi o Orbonovi? Premiér Maďarska. Mezinárodnímu měnovému fondu, že nadále nepotřebují jejich pomoc. (Ano, slyšel jsem o tom) Jak to ovlivní ostatní státy? Budou ostatní země následovat? Nastaví to prezidenty ostatních zemí, aby udělali totéž?
COBRA: Není to jen o něm, ale i jistých klíčových jedincích v Maďarsku, kteří měli dostatek kuráže a duševního spojení, aby řekli MMF ne. Většina politiků ve většině zemí jsou podplaceni Kabalou, Fed Reserve, MMF a dalšími finančními institucemi. Protože je většina politiků zakoupených (Kabalou), rozhodli se pro ano. Pokud země dosáhne kritického množství v myšlení, Island i Maďarsko se může stát. Není to jen o premiérovi. Není to jen o pozitivním politikovi, ale kritickém množství v zemi.
Alexandra: Ta největší část. To není nic, o co by se někdo od 1930 pokoušel. Myslela jsem, že to byl opravdu velký posun. Dokonce i v politickém vědomí. (Ano, to je pravda)
Více k místním poznámkám. Co můžeme uchopit jako pozitivní událost na těch děsivých požárech v Yosemite? Proč ta lokace. Je to tak obrovské.
COBRA: Většina z těchto požárů v USA není přirozená - jsou výtvorem Kabaly. (Tak smutné). Je důkaz a bude zveřejněn, pokud ne před událostí, tak po ní.
Alexandra: Proč ta oblast?
COBRA: No, spouštějí určité oblasti s cílem dosažení určitých výsledků. Je to přírodní park s poměrně choulostivým přírodním ekosystémem. Je to energetická záležitost.
Alexandra: Viděl jsi taky, že ministerstvo zahraničí USA vydalo upozornění pro lidi, aby necestovali? Uzavřeli 21 ambasád na středním východě a v Africe. Jaká je skutečná realita za tím? Je tu tolik různých příběhů.
COBRA: Je to jednoduše rozptýlení. Kabala chce v lidech vytvořit více strachu. A více hluku vyvolá více strachu.
Alexandra: Když se na to podíváme ze strany Kabaly, tak jen rozptýlení by nebylo strategické.
COBRA: Rozptýlení ano, a když se lidé bojí, protože nemohou cestovat, jsou snadněji kontrolovatelní.
Alexandra: Vytváření strachové pornografie.
Přeskočme k Edwardu Snowdenovi. Roční dočasný azyl v Rusku. To je obrovské rozvětvení. Můžeš nám dát nějakou odezvu?
COBRA: Pan Putin je spojen nejen s Východní Aliancí, ale i s několika pozitivními silami. Rusko v téhle chvíli ochraňuje svůj nejcennější majetek.
Alexandra: Odpusť jestli se pletu, ale to je poprvé, co tě slyším se naplno vyjádřit, že je Putin spojen s pozitivními silami. Pravda?
COBRA: Ano, je. Byly zde některé síly Kabaly, které se jej snažily uplatit. Je to malý diktátor se spoustou vzdoru. Je velice proti Kabale a starému finančnímu systému.
Alexandra: Opravdu jsem pozorovala alianci zemí v BRICS. Zdá se, že mají nějaký vliv a jsou mnohem založené humanitněji. Razí cestu kupředu? Je tam skutečně nějaké vytyčení linie? Země se představily se svou agendou a snaží se přesvědčit k přidání se k jejich pohledu/agendě.
COBRA: Aliance BRICS je vnější projev dlouhodobé snahy přeměnit finanční systém. Je to nezbytný krok předtím, než bude moci nastat re-set. Tato aliance se stává silnější a silnější, takže stále více lidí si může být vědomo stávajícího finančního systému. Mnohé země a vlivné subjekty jsou sjednocení s Východní Aliancí a BRICS. Je to nezbytný krok předtím, než bude moci nastat re-set. Nový finanční systém je založen na přínosu. Netýká se to jen US dolarů. Bude to celý Košík měn. Nejsilnější měny světa nevyjímaje.
Alexandra: Myslela jsem, že jsem na blog dala článek, ve kterém bylo spousty indikací, že nový finanční systém se dostává do provozu. Jedna z největších bank šla ke dnu - Německá banka. Byl za tím pozitivní odpor?
COBRA: Ne, Německá banka nešla ke dnu. Jsou tam nějaká narušení obchodu, mnoho narušení v bance. A je mnoho dezinformací na internetu. Dinarianský Guru říká, že reset se děje dnes, RV se děje dnes/zítra. Takhle se to nestane.
Alexandra: Stane se to po události.
COBRA: Stane se to po události. Nestane se to tak, jak očekávají, že se to stane. Není to o Iraq Dinar nebo Viet Nam Dong. Celý finanční systém bude resetován. A znovu načten. Nový finanční systém vejde do provozu. Naskočí on-line v jediném okamžiku. Banky se čas uzavřou, aby tuto věc vyřešily.
Alexandra: Je to tak velká věc, protože je to globální. Jak bys vysvětlil, že NASDAQ padá každé tři hodiny? "Kvůli technickým problémům." Z čehož každý vyvozuje, že jde o manipulaci. Bylo to zmanipulováno?
COBRA: Bylo to zmanipulováno. Pokud kabalské společnosti ztratí svou hodnotu, vypnou akciové trhy nebo vytvoří technickou závadu. 
Alexandra: Ahhh. To je ukázka jejich zoufalství.
COBRA: Ano. Zacházejí dál a dál, stále zoufalejší opatření, která nepoužili, metody metody, které před pár měsíci nepoužívali.
Alexandra: Lidé to porstě udělali. Byli překvapení, že to trvalo tři hodiny.
COBRA: Ano, můžete očekávat, že věci jako tohle se budou dít častěji a častěji.
Alexandra: Co bezpečnost našich kreditních kart, našich osobních účtů?
COBRA: Vezměte své peníze z účtů, jak nejdříve je to možné. Po události budete kompenzováni. Před událostí však mohou být vaše účty zablokované, zabavené. Řeknu to znovu, dostaňte své peníze z bank.
Alexandra: Byl v této otázce velmi pevný.
COBRA: Pokud máte peníze, investujte se do drahých kovů, půdy, něčeho hmatatelného. 
Alexandra: A co Bitcoin?
COBRA: Je to velmi dobrý nápad. Je to alternativa k současné měně. Alternativní měnou také zůstane. Uvidíme, co se stane.
Alexandra: Je to dobré pro soukromí.
COBRA: Je to mnohem lepší, než stávající finanční systém. V současné době není na planetě 100%ně bezpečné místo. Neexistuje.
Alexandra: Každá korepondence, e-maily, telefonáty, každý dokument je sledován. Pro případ, že by dokumenty NSA unikly.
COBRA: Nemáme žádné digitální soukromí. Nikdy jsme ho neměli.
Alexandra: Nikdy jsme ho neměli. Byla to iluze. Hlasovalo se odnětí prostředků špionům NSA. Bylo poměrné množsví lidí v Bílém Domě, kteří hlasovali pro. Bylo to úspěšné. Ukázalo mi to, že je v domě republiky změna.
COBRA: Dobré zprávy, ale uvidíme, jak se dostane do praxe.
Alexandra: Je zde něco ohledně Nicaraguy a Hodurasu, čeho bychom si měli být vědomi? Novinové titulky píšou o záhadné přepravě tun kokainu do této oblasti. Co mi to ukazuje je, že Kabala zoufale lačná po hotovosti.
COBRA: Přesně to se děje.
Alexandra: O.K. Co si myslíš o vojenských transportech letadel na Kypru a v Anglii?
COBRA: Kabala se snaží dostat válku do Sýrie. Kypr je blízko. Na 200 mil můžete střílet rakety snadno.
Alexandra: Ale samozřejmě - zdá se, že je zázrak, že nejsme uprostřed plně propuknuté III. světové války.
COBRA: Světelné síly by tohle nedovolily. Kabale nebude umožněno přiblížit se k III. světové válce. Těsně předtím, než by se to stalo, by se vypařili.
Alexandra: Co můžeme dělat, světelná komunita, abychom podpořili pozitivní světelný odpor? Nasazujou svoje zadky za nás všechny.
COBRA: Je mnoho věcí. 1) Týdenní meditace za osvobození každou neděli. 2) Vytvořte podpůrné skupiny Události. Tisíce jich je potřeba po celé planetě, aby se stabilizoval proces v momentě události. Tyto skupiny budou velkými informačními centry. Tato místa budou při události opravdu zapotřebí. Lidé budou soustředění. Chtěl bych vyzvat všechny, aby zformovali takové skupiny v jejich okolí. Na mém blogu a prepareforchange.net jsou nějaké instrukce. Blížíme se.
Alexandra: Ano, jak vzrušující. Cobro, a co Čína - v poslední době byli skutečně agresivní, když dávali najevo, že nepodporují dolar jako rezervní měnu. Chtějí jej ve svém obchodě obejít a aliance BRICS zvažuje totéž. Co to naznačuje?
COBRA: Je to velmi dobré. Starý finanční systém je založený na dolaru jakožto rezervě pro planetu. Pokud se změní tohle, změní se celá pravidla. To je to, co se děje. Musí se to stát, předtím než bude moci nastat re-set.
Alexandra: Chtěla bych se tě zeptat na něco málo o NSA. Jeden titulek za druhým. Vidíte jen, jak to pokračuje. Budeme i nadále pokračovat a budou vystaveny Tajné dokumenty? Jak dlouho to bude ještě pokračovat?
COBRA: Existují vrstvy informací, které jsou uvolňovány, a zase vrstvy. Svrchní vrstvy se potýkají se záměnou informací. Hlubší vrstvy nebyly dosud vystaveny. Vláda USA a ET. Podzemní základny, například. Informace o tom, co se děje s Mashita Gold. Věci tohoto druhu. NSA má dokumenty a ty dosud nebyly zveřejněny. Snowden k nim neměl přístup.
Alexandra: Zajímavé. Velmi vzrušující doba, kdy být naživu. Chtěla jsem přečíst tohle. Je to tak monumentální: Dr. Coburn a senátor Paul vytvořili právní opatření na obnovu ústavních předpisů moci Kongresu. 
31. července 2013
Dnes, senátor Spojených Států Tom Coburn, M.D. (R-OK) a Rand Paul (R-KY) představili Vyčíslené pravomoci zákona 2013. Tento zákon dává členům Kongresu procedurální nástroje, nezbytné pro zastavení protiústavní legislativy. Dr. Coburn a senátor Paul představili návrh zákona spolu s 34 spolupořadateli. Co si o tom myslíš? 
COBRA: Je to jedna z mnoha politických a právních snah o obnovení republiky. Bude jich mnohem víc a mnohem víc jich je připravováno v pozadí.
Alexandra: To je něco. Důsledky jsou obrovské. Co se děje v Egyptě? Šlo to tam opravdu dobře. 16 nebo 24 milionů zapojených lidí. Víš, že byli zapojeni do protestů?
COBRA: Dokonce ještě víc závisí na této fázi či okamžiku. Dosáhli jsme v Egyptě velikého Vítězství. Většina Muslimského Bratrstva (členů Kabaly) byla zatčena. Jdou na novou úroveň stability. Začnou řádný demokratický proces. Tohle je začátek konečné svobody pro egyptský lid. A nejen pro lid egyptský, ale totéž nastane po celém světě.
Alexandra: Fantastické. To je opravdu velká věc. Je to něco jako Mekka, vzhledem k tomu, co se teď děje.
COBRA: Egypt byl první, co se pozitivní armády týče. Ne vše šlo hladce, ale bylo to velmi úspěšné. Pro nás je to připomínka, že co se týče Události, ne vše může jít hladce. Možná zde vyskytnou lidé, kteří budou vytvářet násilí. Je dobré být připravený a vytvořit tolik řešení události, kolik je možné.
Alexandra: Správně - to je tvůj cíl. Spousty lidí se mě ptalo, jaký je stav jaderné elektrárny ve Fukashimě? Vypadá to dost děsivě. Došlo tam znovu k nějakému zásahu? Nenechali to tam na pokoji. Je vypouštěno 300 tun vody. Upgradovali to tam na úroveň 3. Jaké je tvoje pozadí?
COBRA: Úroveň 3 není úroveň 7. Ano, vodu vypouští. Ne způsobem, který prezentujou média. Média šíří strach a dezinformace. Síly světla pomáhají v této situaci. Nnení to tak vážné, jak média říkají. Bude to vyřešeno a napraveno po události.
Alexandra: Minulý měsíc jsme spolu mluvili ve vší stručnosti o strašném množství jevištních výkonů Kabaly, s cílem zasadit do USA co nejvíc strachu. Ale - děje se zde mnoho akcí s tanky, nákupy munice, jídla pro vojáky, přeprava zahraničních jednotek, se musejí naučit anglicky, civilní cvičení. Měli by se lidé bát?
COBRA: Ne, ne. Okolo pohybu armády je silná dezinformační kampaň. Určité části CIA chtějí z armády vyprodukovat co nejvíce strachu, než se to stane.
Alexandra: Cítíš, že USA mění svůj názor ohledně zasahování do Sýrijského konfliktu? (Jak?) Dnes ráno jsem četla, že Obama se musí držet zpátky, přehodnotit a více číst, než se do toho vrhne, i navzdory tomu, že je na něj vyvíjen tlak, aby tak učinil. USA táhne zpět a neprochází válečnou kampaní.
COBRA: Jak jsem řekl, Archonský vortex kolem Sýrie byl odstraněn v neděli. Kabala obdržela nějaká varování, že pokud zajdou příliš daleko, bude následovat akce.
Alexandra: Vím, že se ti líbí a zdá se, že souzníš s informacemi Benjamina Fulforda. Byl na nějaké dovolené, či co. Obdržel naléhavý telefonát a musel být sledován. Uskutečnily se zásadní změny v globálním systému.
COBRA: Nová Fulfordova zpráva. Mluví v ní o vyjednáváních, která se mají začít uskutečňovat. Byla vyjednávání, která probíhala v posledních 2 týdnech. Nemůžu teď zacházet do takových detailů. Jsou zde určití členové Kabaly, kteří uvažují a jednají o kapitulaci v době konání události.
Alexandra: To je to, o čem mluvím. Jenom jsem to nějak převrátila. Společnost bílého draka jim říká, že pokud chcete být vlastníkem dluhopisů ve výši trilionů dolarů, proč si nesednout a nepodívat se, jaké by mohlo být řešení vítěz/vítěz pro celou planetu.
COBRA: Co říká Fulford je plán události. Federální rezervy zbankrotují, budou-li muset poplatit své dluhy. To napomůže ve vyvolání finančního resetu. Tahle akce vyvolá reset.
Alexandra: Nejsme tam už teď? Zasedání projednávají dluhy zrovna teď.
COBRA: Kvůli akci, která má být spuštěna. Bude-li tato akce vyvolána, budete tu mít Událost. (wow) Je trochu předčasné to komentovat. Slýchá zvěsti, že existují plány na tuto akci. (To je něco) Je to velmi zajímavá zpráva, podívejte se na ni.
Alexandra: Ano, podívejte se na ni. Říká, že žaloba Neala Keenana byla součástí tohoto procesu.
COBRA: Ano, je součástí procesu.
Alexandra: Wow - úplně mě navíjí to, co jsi zrovna řekl. Mají teď organizace v těchto zemích smysl? Existuje jasná struktura v zemích, které jsou na palubě, které jsou připraveny vymýtit chudobu a ukončit destrukci životního prostředí?
COBRA: Je zde dohoda o určitých věcech. A neshody v jiných věcech. Proto to trvá tak dlouho. Světelné síly se rozhodly, že jakmile nastane čas pro událost, nebudou čekat na nikoho a na nic. Lidé budou muset čelit změnám, které nastanou. Všechny vlády a vládní úředníci budou muset čelit skutečnostem a uzavírat dohody, tak nebo tak.
Alexandra: Takže proto stále říkáš "musíme to udělat teď".
COBRA: Ano, proto podávám instrukce k urychlení procesu na preparforchange.com, svolávám lidi, aby spolu vytvářeli skupiny. Nezbývá už příliš času. Neříkám, že to tu bude tento týden nebo příští. Čas utíká rychle. Když založíte skupinu a začnete se shromažďovat, velice brzy uvidíte změny se dít.
Alexandra: Cobro, tohle je nejvíce vzrušující rozhovor, jaký jsem s tebou kdy měla. Je cítit, že je to mnohem blíž.
COBRA: Nyní v srpnu se to opravdu přibližuje. V září očekávám nějaké změny. Uvidíme, že se dočkáme nějakých akcí. Velmi určitých, velmi konkrétních akcí - existují určité plány vyvolat věci dokonce příští pondělí.
Alexandra: Fantastické. Budou se týkat finanční oblasti?
COBRA: Všech oblastí - jsou to jen plány. Plány začnou vyvolávat věci, počínaje příštím pondělím.
Alexandra: Celá ta věc v neděli - eskortování reptiliánů, Archonů, přisluhovačů pryč ze světa. To je dosud jeden z největších úspěchů, co říkáš?
COBRA: Měli jsme více než obrovský počet. 1/4 milionu shlédnutí videa. Měli jsme obrovský počet meditujících. Vytvořilo to kritické množství. 
Alexandra: Pravda. Něco jako přeřazení rychlosti. Jaký je tvůj názor ohledně toho, že v asijských zemích jako je Indie nebo Pákistán, není takový výskyt UFO? Proč se ukazují pouze v typických státech jako Anglie nebo Německo?
COBRA: Tak tohle není pravda. Ne, Indie je velice aktivní, zejména na severu v horách - mnoho Plejádských základen. Když budeš číst indické noviny, ty o tom píšou, ale západní média USA o tom v nic nehlásí. Další vrstva cenzury.
Alexandra: To je zajímavé, protože tohle přišlo od pána v Indii. Nevidí UFO, ani kruhy v obilí.
COBRA: Já naopak z Indie dostávám spousty hlášení. Před roky jsem tu oblast navštívil. Jsou tam Plejádské základny a UFO zde je vídáno.
Alexandra: O.K. Další otázka, kterou měl - cítíš nějaké energetické emise (CME), způsobující únavu a jak dlouho to bude pokračovat?
COBRA: Slunce bude aktivní - velmi brzy projde převrácením magnetických pólů - do pár měsíců. (To je pravda). Lidé zažijí spousta sluneční aktivity a jako výsledek i Centrálního slunce.
Alexandra: Na to jsem se tě zapomněla zeptat. Co můžeme očekávat - jak budeme magnetickým přepólováním ovlivněni?
COBRA: Bude to velice silná energetická událost. Pravděpodobně budete schopni cítit energie. Může to vyprodukovat CMA - silné výbuchy radiace vně zemské atmosféry, může to narušit některá elektronická zařízení na povrchu. Neočekávám v téhle chvíli nic dramatického.
Alexandra: Také se ptal: závisí stav následující inkarnace na minulé karmě nebo Archonském vlivu?
COBRA: Celý reinkarnační či recyklační proces na této planetě bude přerušen.
Alexandra: To jsem si také myslela. Jaký je Cobrův zdroj inspirace za celou nesobeckou prací, kterou dělá?
COBRA: Cobrův zdroj inspirace je touha po osvobození této planety. Vychází z mých vlastních zkušeností napadení Kabalou. Nemohu to tolerovat. Udělali obrovskou chybu tím, že na mě zaútočili. Nemohu to tolerovat. Tahle planeta potřebuje změnu. Jakmile přijme člověk toto rozhodnutí na 100%, změní se to. To je síla svobodné vůle. Všichni tuto sílu máme.
Alexandra: Kdy jsi vstoupil do svého bojovnictví - nevytváření boje?
COBRA: Je k tomu mnoho vrstev. Každý jedinec může dělat věci, ať je jeho talent jakýkoliv. Použijte svou mysl a kreativitu, sílu vůle. Ať je váš talent jakýkoliv, použijte ho, abyste osvobodili planetu.
Alexandra: Tohle byl nejsuprovější článek vůbec - mezinárodní tým astronomů zpozoroval čtyři exploze nad rovinou galaxie Mléčná dráha. Tyto výbuchy vydávaly za milisekundu více energie, než naše slunce za 3000 let. Když to později zkoumali, zjistili, že byly z jiné galaxie a ne z naší. Máš nějaký komentář?
COBRA: Události jako tato se v našem vesmíru dějí neustále. Jsou obří síly a obří enrgetické výbuchy. Vyjádření dynamického vesmíru. Lidé si budou více vědomi, co se děje, až budeme osvobození a součástí galaktické společnosti.
Alexandra: Planeta je bytost, podívejte na hvězdnou soustavu. Všechno má vědomí. Vyšší vědomí se snaží pomoci nám z toho ven (Ano, ano) Stále mám mnoho otázek, ale dostáváme se ke konci hodiny. - Cobra a já se budeme opravdu snažit, abychom to dotáhli do konce v následujících pár týdnech. Posílejte své dotazy do dvou týdnů. Chceš ještě něco víc říct k hnutí www.prepareforchange.net?
COBRA: Stránka je překládána do mnoha různých jazyků. Velice brzy pokryjeme většinu populace. Všechny bych rád požádal, abyste se aktivně zapojili do podpory této snahy, zejména informováním a vytvářením událostí po celé planetě.
Alexandra: Souhlasím. Léčitelská síť je vedlejší součást www.prepareforchange.net. Podpořte nás, prosím. Čekali jsme jen, než se stránka ustálí. Byl to obrovský závazek. Zejména s různými jazyky a komunikací. Cobro, chci ti poděkovat za tvou práci.
COBRA: Já chci poděkovat každému, kdo pracuje nespočetné hodiny ve svém volném čase a dobrovolníkům, kteří vše umožňují.
Alexandra: Ano, až budete v těchto následujících měsících přispívat svým časem a energií světlu, pamatujte pro koho to děláte. Máme tendenci uvíznout v čase. - Chci všem poděkovat za vaši podporu. Navšivte prosím mé stránky: www.galacticconnection.com. Pokud jste ochotni, podívejte se záložku darů. Vše je svobodná služba, ale já i Cobra potřebujeme podporu.
COBRA: Každý potřebuje podporu a my všichni se můžeme podpořit navzájem.
Alexandra: Milujeme vás. Děkujeme za pozornost. Přejeme vám vše nejlepší. Nemůžeme se dočkat, až uslyšíme, co nám bude mít Cobra co říct za pár týdnů odteď. Děkuji Cobro za tvůj čas.
COBRA: Děkuji za pozornost.

 

Zdroj: https://soundofheart.org/galacticfreepress/content/cobra-transcript-...

 

Překlad: Katyuska

 

—————

Zpět