GDV - VÍTEJTE V BUDOUCNOSTI!

26.08.2013 15:17

 

GDV - VÍTEJTE V BUDOUCNOSTI!

Metoda GDV je metoda budoucnosti. Spočívá v měření energie vyzařované z různých objektů. Analýza takto pořízených snímků umožňuje rychlé, neinvazivní a přesné (95%) měření energetické úrovně (= funkčnosti) orgánů člověka, energetické úrovně organických a neorganických látek, materiálů a geopatogenních zón .

GDV umožňuje například analýzu zdravotního stavu člověka na jeho nejdůležitější energetické úrovni, což umožňuje pohled na pravděpodobný vývoj jeho zdraví v budoucnosti a včasné odhalení případných zdravotních rizik. Obrovský význam GDV spočívá v tom, že na základě výsledků měření energetické úrovně jednotlivých orgánů či celých systémů lidského těla, lze včas nastavit opatření vedoucí k posílení energetické úrovně orgánů a tudíž ke zlepšení jejich funkčnosti. Pokud je orgán včas posílen, posílí se také jeho celkový zdravotní stav a především se tím sníží či úplně odstraní riziko pozdějšího onemocnění orgánu.

 

Od Kirlianova efektu k technice GDV profesora Konstantina Korotkova

KirilianoviKdyž před více než 70 lety manželé Kirlianovi začali studovat vysokofrekvenční fotografie zachycující lidské energetické pole, bylo to považováno za pouhý vědecký experiment. Avšak díky mnoha nadšeným vědců ovlivněných fenoménem Kirlianovi fotografie a díky rychlému rozvoji moderních technologií v posledních desetiletích se Kirlianova fotografie právem dočkala svého využití.

Fotografie pořízené Kirlianovou metodou:

Fotografie pořízená Kirlianovou metodou   Fotografie pořízená Kirlianovou metodou   Fotografie pořízená Kirlianovou metodou   Fotografie pořízená Kirlianovou metodou   Fotografie pořízená Kirlianovou metodou

  

Technika GDV profesora K. Korotkova

Profesor Konstantin Korotkov z Petrohradu a jeho vědecký tým se již více než 25 let věnuje vývoji unikátní GDV techniky, která umožňuje zachycení vyzařování energie ve formě protonů a elektronů a jeho následnou analýzu.

prof.Korotkov„Když sledujeme hru záření kolem lidského těla, kolem kapky vody nebo křišťálu, porozumíme, že vše na světě je ve vzájemném vztahu, a vše – ať biologického či anorganického původu - má svou vlastní energii. Existence materiálu je především díky Energii a poté Duše. Když sledujeme změny lidského biologického pole během terapie, meditace, modlitby a lásky, umožňuje nám to vidět svět jinýma očima …..“

Dr. Konstantin Korotkov

 

Zdroj : www.mereni-energetickych-poli.cz/

—————

Zpět