Efektivnější zpracování temných energií

25.05.2015 14:36

Áriové – 19.4. 2015
Efektivnější zpracování temných energií

Milovaní, jsme rádi, že přicházíte s touto otázkou, neboť víme, že vás temné energie atakují stále více. Rádi bychom vám řekli o sále úmluv a projektů. Je to místo, kde jsou energeticky uloženy veškeré smlouvy, úmluvy a projekty jednotlivých bytostí. A přišla už doba, kdy je možné se svolením duše tyto smlouvy vyhledat a zrušit. S duší a za pomoci archanděla Michaela vstupte do tohoto sálu a požádejte o vyhledání jednotlivých typů smluv.

Je 5 základních typů těchto smluv, které jste vytvářeli v průběhu vaší spolupráce s temnými entitami či jiných inkarnací. Jejich základ je uložen v 10. úrovni srdeční čakry ve tvaru pětiramenné hvězdy. Tím, že zpracujete energie této temné hvězdy, pak mnohem lehčeji uvolníte i další temné energie. Tímto způsobem je také možné zpracovat temné projekty vlastní či do kterých jste byli zapojeni. Projektů jsou 3 typy, jsou uloženy ve tvaru trojúhelníka ve 3 úrovni srdeční čakry.

Tzn. nechat se zavést duší do sálu a požádat ji, aby ukázala, kolik smluv je v jednotlivých ramenech hvězdy /trojúhelníka/ a transformovat zdrojovou energií, zlatou koulí arch. Michaela a energií duhových paprsků/ Při této práci si však stále uvědomujte, i při veškeré pomoci bytostí lásky a světla a vedení duše, že vy sami jste tvůrci, kteří se rozhodli s těmito energiemi vypořádat a jsou už schopni přijmout, že i tyto energie jsou součástí vaší zkušenosti a poznání.

Milujeme vás vaši Áriové

Vlastní temné energie jsou vaše, tzn., že je třeba je přijmout, abyste s nimi mohli pracovat. Podmínkou pročištění veškerých strachů, úzkostí, ale i vzteků a veškeré agrese je přijetí těchto energií. Pak teprve můžete pracovat se zdrojovou energií.

Představte si, že ve své srdeční čakře máte duhový mlýnek či mixer, do něhož vložíte příčiny té emoce, např. strachu, potom co se strachem souvisí a i závislosti na něm. Potom spustíte očistný proces prostřednictvím formulace: „Já jsem ta mocná přítomnost Boží, kterou toto vše očišťuji TEĎ.“ A nechejte v srdeční čakře probíhat. Pak duhovou energií ukotvit láskyplnou emoci. Jedná se o jednoduchý, ale účinný postup při očistě emocí, přesvědčení a schémat.

Nyní k práci s temnými entitami.

Ten duhový mlýnek či mixér můžete použít i při čištění závazků nelásky, temných dohod či specifických záležitostí s temnými entitami. Dobře vám k tomu poslouží. Můžete dokonce z něho, tj. z duhové energie, vyslat posly, aby ve vašem bytí našli temné entity, které dosud čekají na vaše objevení  a vše, co s nimi máte vložit do mixéru. Z tohoto vyhledávacího systému a následného duhového pročištění můžete vytvořit funkční program.

Může se vám stát, že vás budou blokovat některé temné entity, s nimiž už nemáte žádné závazky. Tu je však nutno, abyste se zachovali jako tvůrci a zřetelně jim dali najevo, že vaše cesta je cesta lásky a světla a žádáte je, aby vás ve vašem přesvědčení respektovaly. Stejně tak i vy respektujete jejich cestu.

Naši milí, toto je úsek cesty vašeho vývoje, který se vám může zdát nepěkný a dlouhý, ale věřte, že jej zvládnete a váš duch bude moci svobodně plout nekonečným bytím Veškerenstva.

S láskou Áriové

Vlastní temné energie si začínáte uvědomovat a prociťovat až nyní, kdy jste pročistili závazky k temným entitám a ostatní k nim se vážící energie. Vaše temné energie nyní vyplouvají z pod těchto již pročištěných energií a vy je odklízíte. Část z nich můžete pročistit a odevzdat s láskou a světlem , aniž byste řešili čeho se týkají. Jsou to již ty, co vám neslouží k dalšímu poznání a jen zůstali ve vašem bytí. Tyto pročistíte v meditaci „hromadně,“ způsobem čištění, který vám nejvíc vyhovuje, jak zdrojovou energií, „energetickými dary Archanděla Michaela“, či jiným způsobem. Přijmete je a a se všemi emocemi odevzdáte První Lásce. Uvědomte si ale, ve kterých částech jsou nejvíce uloženy a tyto pak pročistěte v samostatné meditaci. V té se zaměříte přímo na tu část těla, kde jste pociťovali největší pnutí. Tam jsou uloženy pro vás největší balíky těchto energií či depozita. Tyto pak odstraňte známými způsoby, či novými energiemi, dle toho se kterými v současné době nejvíce pracujete.

Krystal něhy je silný protipól těchto energií, tedy je rychle „zneutralizuje“ a vyčistí. Vaše bytí a fyzické tělo se budou cítit po pročištění mnohem lépe.

Temné entity vás udržují v pozornosti. Vnímají vaši energetickou rozvibrovanost a jakmile je to možné, už se přihlásí. I pro vás je to známkou, kdy klesáte ve vibracích a které události vám vibrace snižují. Pročistěte kromě vazeb s temnými entitami i situace, které vám snižují vibrace a budete se cítit lépe.

Vaši Áriové

Jste tvůrci naši milí, proto si ke zpracování vlastních temných energií můžete vytvořit jakékoli nástroje či prostředky, které jsou Vám blízké. Důležité je vložit do nich záměr přetrasformovat temné energie na energii univerzálního zdroje. Lze tedy užít např. způsob, který jsme ti ukázali: vytvořit si světelný šátek z energie univerzálního zdroje, do kterého můžete „vyšít“ ornamenty z paprsků (fialový, zelený….), velmi účinné budou zejména duhové paprsky, které byly přijímány na poslední misi v Jižní Americe. Do tohoto šátku pak vložit příslušný balíček temných energií, které ti pošle duše nebo prostě temné energie, které máš aktuálně aktivovány ve svém bytí. Zabalíš je do šátku jako balíček a vyšleš do něj záměr, aby světelný šátek všechny temné energie přetransformoval. Občas jen zkontroluješ, zda v šátku ještě něco je, případně posílíš myšlenkou záměr transformovat. Do šátku můžeš zabalit i své závislosti na transformovaných temných energiích. Nebo závislosti zrušíš zdrojovou energií následně. Pak této zkušenosti požehnáš a odevzdáš ji 1.lásce.

Pamatuj, že tvořivost nezná mezí. Záleží tedy na každém z vás, jaký „pomocný nástroj“ si vytvoří.

Podobně můžeš pracovat s temnými entitami, avšak s tím rozdílem, že temné entity nemůžeš transformovat (balit do šátku), zde transformuješ svůj vztah k nim, vzájemné energie a propojení.

Naši milí, tato doba je doslova nabitá potencionálem změny. Možnosti konkrétních postupů jsou nekonečné, záleží pouze na vás, jaké pomocníky si vytvoříte, s čím vám bude příjemné pracovat. Nezáleží na formě, rozhodující je záměr. Přistupujte k čištění tvořivě a hravě. S lehkostí vám půjde vše snáze.

Milujeme vás a máme z vás radost. Vaši Áriové  

 

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky přijala Karin L., Eva P., Lenka Z.,Lenka Ž.,   (www.transformace.info). Tento text je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.


 

—————

Zpět