22.3.2016 Ariové – do letního slunovratu

23.03.2016 14:17

22.3.2016 Ariové – do letního slunovratu

 

Moji milí, to důležité už je za vámi. Teď nastává doba zvnitřnění a ukotvení programů a energií, které jste v sobě očistili a přijali. Nastává čas, abyste si sami v sobě začali uvědomovat, které energie chcete žít, a které už nepotřebujete. Stále více si budete uvědomovat, které vaše části už nebudete podporovat. Ze začátku nebude moc jednoduché se v tom vyznat, ale s láskou sami k sobě, s pochopením a s trpělivostí Vám to půjde stále lépe. Stále více jasněji a vědoměji budete cítit co ve svém životě chcete. Takzvaně budete mít více světla na vaší cestě. Pokud budete prosvětlovat svoji cestu láskou svého srdce – svým kompasem, vaše rozhodování budou jasná, lehká a cesta přímá. Nebojte se, teď je krásný čas rozpomenutí se na to, co máte v sobě. Již není jiné volby, není nic, co by Vám bránilo si rozpomenout - jen mějte sami se sebou trpělivost. Vaše cesta je volná. Odevzdejte všechny strachy z nového a vykročte s energií malého dítěte, které se těší na vše nové a zářivé. Nechte za sebou vše staré a nepotřebné. Dovolte si užívat tu radost ze svobody a těšit se na to, co přinese další nový den. 

S láskou Ariové.

 

Energie do letního slunovratu budou jiskřivé a opojné. Energie tvoření v lásce, energie radosti, poznání  a růstu. Mohou vás svou přímočarostí poněkud překvapit až vykolejit, ale nakonec si zvyknete a bude vás to bavit.

Je dobré si vytvořit takový bazének z aktuálně potřebných energií a v něm se často koupat, než se uvolní nezpracované a zatuhlé energie ve vašich bytích k danému tématu. Potom zase energie či synergie v bazénku zaktualizujete na další téma k řešení. Toto vám trochu ulehčí cestu, jen je třeba vše činit vědomě.

A vaši blízcí? Pro vaše blízké budete tím, kdo jim ukazuje cestu, pomocnou rukou i laskavou náručí. Ukazujte jim vše z té lepší stránky v hravosti, tvořivosti a povzbuzujte je na jejich cestě. Jen vzájemnou sounáležitostí se posunete dále.

Je období tvorby, růstu a objevů. Buďte proto více než vědomí, co si svými myšlenkami tvoříte, čím se zabýváte a které energie vyživujete. Neboť vše se vám bude IHNED vracet v realitě. Vaše cesta je otevřená a vy můžete po ní tančit i klopýtat. Je to jen na vás.

Žehnáme vám vaši Áriové

 

Dnes se budeme dotýkat témat, která vás budou provázet v nejbližších dnech a týdnech. Jsou to témata Vašich okovů, obručí, které je nutno odhodit, rozetnout. V současných energiích vám toto bude s velkou efektivností umožňováno. Každý z vás tyto své obruče rozpozná a dovede je pojmenovat. Řešení mnohých již znáte, nová řešení k vám přichází. Odhoďte strachy a vědomě přistupte k odhození, rozepnutí svých obručí. Povedou vás vaše srdce, která přímo ožívají v nových energiích, přicházejících ze světelné sítě. Tato síť se stává mocným nástrojem vás lidí a slouží vám k brzkému osvobození a očistě. Vědomě jí využívejte, ptejte se na její nové funkce, kterými již tato síť plně disponuje. Jsou v ní i nové účinné nástroje. Mějte na paměti, že nastává doba přímých řešení, řešení v energiích vašich srdcí. Čím více toto každý pochopíte, tím více postoupíte ve své očistě, ve vzestupu svých energií.

Nebe sestoupilo na Zemi. Máte přímé propojení se světelnou sítí, se Zdrojem – přes energii pravdy vašeho srdce, kterou si aktivujete. Vneste do svého bytí lehkost s radostí. Zůstávejte ve svých srdcích, která obrozujete v řece něhy. Rozpoměňte se na tuto energii, která vše obrozuje.

Držte přímý směr, směr vašich srdcí.

S láskou Áriové

 

Naši milí, doba kterou teď máte před sebou, nese mnoho příslibů. Bylo by dobré, kdybyste se denně propojovali se světelnou sítí planety s myšlenkou „přijímám to, co potřebuji“ a chvíli setrvali v energii přijímání. Světelná síť vám má co nabídnout. Postupně, jak budete přijímat z ní energie, ona z vás bude sama vytahovat mnohé neláskyplné vaše energie. Dovolte si takový denní 10ti minutový rituálek. Nastaruje vás v půběhu jara k přijetí změn, které se začnou uskutečňovat po letním slunovratu. Ještě na jednu věc bychom vás chtěli upozornit. V půběhu jara začnete komunikovat poměrně intenzivně s rostlinnou a minerální říší. Vy, kterým dělá telepatická komunikaceještě problémy, se zkrátka na rostliny a minerály napojte, jak vám to přijde. Posílejte jim lásku, pohlaďte je srdcem apod. I tento způsob je komunikací, protože bytosti rostlin a minerálů, když se na ně s láskou napojíte, vám předají potřebné energie. Všechno na Zemi je propojené, ať si to uvědomujete nebo ne.

A poslední maličkost – pijte co nejvíce čisté vody. Studené, či horké, ale bez všech příměsí. Duchovní bytost živlu vody uvolnila množství energií a informací pro tuto dobu, které se vám, do vašich bytí, touto cestou mohou dostat.

A ještě rada nakonec. Jakýkoliv problém, který jako problém cítíte, řešte ve svém srdci, ne v hlavě. Intuitivní cesta srdce vás čistě a spolehlivě vyvede do vašich harmonických energií.

Milujeme vás. Vaši Áriové

 

 Tento text je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivním odkazem.

 

—————

Zpět